Absolut Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Azınlık hakları verelim Paticik forum bayanlarına. :)[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadButcher Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Hehe bana bunlar hep "foyanın meydana çıkması" kıvranmaları gibi gelio ama dur bakalım yazı doğrumu doğru, komikmi komiiik olgunlaşın biraz erkek adam gerektiinde yenildiinide kabul eder :P Maksat gururu ayaklar altına alınmasın :)[hline]"Onzac" Clan Martian Artist "Ederan" Clan Fixör "Story of SadButcher" There are 10 types of people in the world, those who can read binary, and those who can't. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 said: unity100, 13 October 2003 13:56 tarihinde demiş ki: okumadim uzundu bir de yarisindan sonra offande oldugumu hissettim.geçmiş olsun o zaman. başka bi yazıya... offended hissedecek bir şey yok şahsi zannımca. ama anlaşamıyosak birbirimizi zorlamayalım e mi? şunu bilmeni isterim sadece (hani aklında yanlış bir notla kalmayayım diye): erkekleri severim ben :PP lol diyorum kendime bu noktada, ha bi de bu dediğimi imza yapanı yakarım! :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 ileride forumda cinsiyetle ilgili olan baskalarinin ve kendimizin yazdigi yazilarda bu yaziyi emsal alarak yazariz artik.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
__AnGel_ Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 ema ne diyim harika..:) çok da güldüm hoşuma gitti yanii..şahlandım bi an be...ben bi dışarı çıkım bakimm deniyim kuralları nası oluomuşş..ehehehe..dermişimmm... kesinlikle doğru kurallar ve açıklamalar....:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 said: unity100, 13 October 2003 14:01 tarihinde demiş ki: ileride forumda cinsiyetle ilgili olan baskalarinin ve kendimizin yazdigi yazilarda bu yaziyi emsal alarak yazariz artik.ısrarla düzeltiyorum, bu yazı olmadan da yazıyordunuz zaten, yazacaksınız da... hemen örnek görmek için kızları tavlama threadine gidebilirsin. orda var kızlarla ilgili son derece "sofistike" yorumlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Kaçan, kovalanır....[hline]Profocio Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 hoş :)[hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku Kapatın şu çöp kutusunun kapağını ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Bu arada ayakta tuvaletimizi yaparken dokunmamıza gerek yok ki elimizi yıkayalım. :)[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 ayrıca dokunmak ıcın tuvalet de sart degıldır [Bu mesaj ascraeus tarafından 13 October 2003 14:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Birde yaparken imzamızı falan atarız keyifli iştir ayakta yapmak :)[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 aslında şu tuvalet meselesi için iğrenç bir esprim var ama burası yeri ve zamanı olmadığı için pas geçiyorum. Ema abla yazın çok güzel valla bizi çözmüşsün helal olsun. (sanki çok gizlimiz varda :-P)[hline]NO PAIN NO GAIN icq:108382340 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 ee tabı kontrolsuz guc guc degıldır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 biz yapamıyoz diye kıskandırın bakalım :P ehe ben denemiştim küçükken özenip, burdan denemeyen hemcinslerime sesleniyorum, denemeyiniz, çok fena oluyo ortalık :PP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 ulan en kolay tavlanacak adamların başında geliyorum peki niye sapım! neyse ben şartlandırmama devam edeyim en iyisi *!sapım ve mutluyum her 15 şubat günü saplar gününü kutluyorum*[hline]Ve sen ben, değirmenlere karşı Bile bile, birer yenik savaşçı Akarız, derler gibi denizlere Belkide, en güzeli böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Niye öyle diyosunuz, erkeklerde hijyen meraklısı olabilir. Misal ben hem dokunmam hemde ellerimi yıkarım ehehe ema senin küçüklüğünde zormuş o olaylar, sırf siz o işi yapabilin diye millet icatlar yapıyo:)[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 bi kız arkımın 2 kardeşi var biri kız diğeri erkek kız olan (yaşları 8-9 ken) erkek olanı çişini yaparken görmüş sonra gelmiş ablasının yanına ağlamaya başlamış ya ona neden boru verdiler rahat rahat çişini yapıyo biz illa oturucaz ya bende istiyorum diye gitmiş annesine vurmaya başlamış :) eheh yazıyı okudum da zaten bunları kızların büyük cogunlugu uyguluyo . siz kızlar dua edin ki turkiyedesiniz burda kıza deli rağbet var bi ingtereye bakın erkeklerin yarısı gay kızlar barlara gidiyo ortamda 10 erkek 50 kız kızlar masaya gelip "bişiler içelim mi ?"diye soruyo.. valla şey gibi bu mesela isveç te sarışın bol elalem esmerlere merak sarıyo milelt saçları siyaha falan boyatıyo orda yane kız olsam hiçbi yöntem uygulamasam bile istedigim tipi elimde uuzn süre tutardım en azından nasıl yapılcagını biliyos kendimizden :) babacum demişti sanıırm 1-göster, 2-verme ahanda özeti budur abicim :) 15-23 yaş arası bunu uygula bitirirsin cemaati 2. iş de 23 den 35 e kadarda artık sırası ile lisans-yükseklisans-master-doktora... yaparsın zaten evlenmiyosan ve sürekli sevgili değiştiriyoran (değiştirebiliyorsan) yöntem falan vız işi biliyon yane, yok bi türlü sevgili bulamıyosan da ozaman 1. kilo ver 2. surat mı çirkin fondoten ne güne duruyo kapa allah kapa 3. saç rengini deiştir 4. salona falan git accık etin sıkılaşsın 5. fiizksel işlemler bittimi ozaman cık akşam gezmelerine :P 6. halamı tık yok , boşver ozaman internet rule bu arada pek cok kişiyi uuzn süre peşinizden koşturmak için:naz,niyaz,havalı,burnu havada olucan dezavantajları: bu naz niyaz elemanla birlikteykende devam edicek ama eskisi gibi max power da devam ederse ozm cabuk bıkar eleman işini görüp bırakır kalırsın öle şey gibi :P ne mi yapacn azar azar geen naz falan olsun , birliktelik öncesinde son derece bakımlı olup sonradan kendini salma gene kalırsın ayazda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 bonepart yaf seni baska bi alana mod atasak walla olmuyo be :lol:[hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... - adriann, aaddddrrriiiiiiaaaannnnnn... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 said: ascraeus, 13 October 2003 14:20 tarihinde demiş ki: ee tabı kontrolsuz guc guc degıldır ahuahahuuauahauaha ay olecem :D[hline]Nature's law instead of god in heaven Blind Guardian - Punishment Divine -=Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben...=- But, but I'm disturbed... I'm depressed... I'm inadequate... I got it all! - George "Gammy" Costanza (a.k.a. Buck Naked) to pull a homer: to succeed despite idiocy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 olmaz bide sen girersen o bölümü tamamen kaybedebiliriz :)[hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... - adriann, aaddddrrriiiiiiaaaannnnnn... Emaleth, 13 October 2003 14:00 tarihinde demiş ki: erkekleri severim ben :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gunn Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 şu ayakta çiş yapma konusuna ben de takıldım yaw. bir değil iki değil, kadınlarda böyle bir olgu olduğu için biraz yanlış görüyolar galiba ya da babalarımız nesli "drag&drop" şeklinde hacet gideriyolarmış :) Hayır elimi yıkamadığımdan değil, alışkanlık olarak zaten tuvalet ortamına girdikten sonra eli yıkamak lazım gelir de, hani nasıl desem milleti öğlen öğlen öğürtmeden... elsel bir temas gerekmiyor yani işerken :) dolmakalem değil ki bu, bişey yazdığımızda yok. Bi de ben kendi çapımda (ki pi re kare olarak hesaplanabilir) bi uyarı yapıym. Ema'nın taktiklerini hep okuyorum, gerçekten geçerli taktikler ve çok önemli bir insider information kaynağı. Ben bunlara taktik ve zırh adını veriyorum, zırh, emanın bahsettiği şu "sizi beğenen başka insanlar da olduğu havasını verin" kısmı genelde, silahlar da "şöyle davranın, aniden kabuk değitirin" kısmına tekabül ediyor. Uyarım şudur: Bunlar gerçekten de işe yarar. Ancak oralarda biyerde hepimizin aradığı bir "the one" var. İşte bu "the one" bu taktiklere gelmez, hatta bu taktikleri kullananı da pek sevmez. Şöyle kasıntısızca seveceğiniz, hayatınızın geri kalanını paylaşacağınız kişi bu yöntemle zor çıkar, çıksa da ilerde bozulur çünkü siz onu siz olarak (t)avlamadınız. Demem o ki, (her ne kadar bizde 6. his 5.5dan 6 olsa da) karşınızdakinin the one olduğunu (Neo diil o başka) hissedecek olursanız koyverin zırhı taktiği kabuğu mabuğu, koyverin, tutarsa tüm göl mayayı tutar, afiyetneN yirsiniz. Tutmazsa yürü ya kulum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 said: Emaleth, 13 October 2003 14:20 tarihinde demiş ki: biz yapamıyoz diye kıskandırın bakalım :P ehe ben denemiştim küçükken özenip, burdan denemeyen hemcinslerime sesleniyorum, denemeyiniz, çok fena oluyo ortalık :PP Kardeşim de denemişti, hatta daha sonra bende pipi isterim diye kasmıştı. Düşünüyorumda acaba babamlar nasıl açıklamış, ikna etmişler onu.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 said: Gunn, 13 October 2003 15:20 tarihinde demiş ki: İşte bu "the one" bu taktiklere gelmez, hatta bu taktikleri kullananı da pek sevmez. [hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smerten Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 ben hala azmo nun taktıgının dırek ıse yarayacagı fıkrındeyım.. :D[hline]a.k.a. Duxus --------- Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Nasıl alıntı yapalım? Nasıl imza atalım? --------- Allah kahretsin! Kış geliyor ve benim damarlarımda bahar dolaşıyor! --------- Shadaim, Shadaim, Shadaim!!!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 oh bee unity ile ayrı düşebildim bir konuda nihayet.. :) pek bir eğlenceli, pek bir hoş, pek bir faideli olmuş. bütün iğneleme ve çuvaldızlamalara da hohhoyt diyorum (valla da doğru, billa da) zira "bize bişi olmaz, taş fırın erkeğiyiz".. 8-) eşitlik de bir yere kadar, zaten her konuda eşit olsaydık boşaltım işlemimiz aynı pozisyonlarda olurdu bir kere.. :-p[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar