Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 ya şimdi dikatimi çekti sitenin yukarsındaki menüde Ana Sayfa www.paticik.com'a gonderiyor Paticik.com Forumlarıda forum.paticik.com'a gönderiyor ama ikiside aynı yer nası olcak bu iş ;)[signature][hline]Guild Wars Guild--> Dark Saga [www] Xenocide The Turk (E/Mo) Monk of Bodom (Mo/W) Elessar Kabraxis (R/N) Abuzer The Kadayif (PvP IWAY W/R) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 İnanmıorummmm =)[signature][hline]-Kanaryam yirim seni.. -Nasıl Post Kasılır? -by Sabrina- -El es mi compañero del alma, -Nos encenderemos por siempre.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 good morning :tebrikz:[signature][hline]Oynak Online İnternetin En Oynah Sitesi... Coming soon PrudenT a.k.a Sorrowful Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Ve tanrı, düşmesi için jetonu yarattı...[signature][hline]beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki: hep dedim dinsizlikte bir din olmalı. sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki: "allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Hatta UOTR Sözlük, LyricZ!, ALBüM (yeni) tuşları da çalışmıyo.[signature][hline]bareme, 30 Ekim 2005 11:33 tarihinde demiş ki: Bu kesin Kominist a.q heryerde karşıma çıkıyor Turkiye ve müsliman karşıtı sloganlarla Ulan sana kayacam.. az kaldıı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 millet can sıkıntısında nelere basıyo ya[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için önümüzde sonsuzluk var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 said: ShadowFury, 09 Kasım 2005 20:45 tarihinde demiş ki: Ve tanrı, düşmesi için jetonu yarattı... Lol Sağol ya bizi aydınlattığın için sdfsdfsd :D[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 yaw bukadar yorum yapmadan evvel kayıt tarihime baksaydınızda ondan sonra yorum yapsaydınız he? :) ben sizin gibi senelik adam değilim 3 hafta ya oldu ya olmadı :)[signature][hline]Guild Wars Guild--> Dark Saga [www] Xenocide The Turk (E/Mo) Monk of Bodom (Mo/W) Elessar Kabraxis (R/N) Abuzer The Kadayif (PvP IWAY W/R) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 said: Kojiroh, 09 Kasım 2005 20:45 tarihinde demiş ki: Hatta UOTR Sözlük, LyricZ!, ALBüM (yeni) tuşları da çalışmıyo. bak oda doğru :D:D[signature][hline]Guild Wars Guild--> Dark Saga [www] Xenocide The Turk (E/Mo) Monk of Bodom (Mo/W) Elessar Kabraxis (R/N) Abuzer The Kadayif (PvP IWAY W/R) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Tamam da zaten ikisi aynıymış.Hem bize eski diyosun o zmn biz bilioruz nie açtın =P[signature][hline]-Kanaryam yirim seni.. -Nasıl Post Kasılır? -by Sabrina- -El es mi compañero del alma, -Nos encenderemos por siempre.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 said: Sabrina, 09 Kasım 2005 20:53 tarihinde demiş ki: Tamam da zaten ikisi aynıymış.Hem bize eski diyosun o zmn biz bilioruz nie açtın =P Eheheheh güzel cevap:D Evet... Cevap bekliyoruz=) Sen 3 haftada farkettiysen biz farkedemiycekmiyiz? Bişimi ima etmeye çalışıosun:P[signature][hline]beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki: hep dedim dinsizlikte bir din olmalı. sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki: "allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Private Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 ahaha :D[signature][hline]"Success comes in cans ... not in can'ts" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 bilmem herkes benim gibi meraklı olmayabiilir :) hihi ben zaten belirtmek için deil sebebini sordum :) kavram karmaşası yaşıyoruz mühüh niye öle niye onu soruyom ben tecrübeli arkadaşlar yardımm :)[signature][hline]Guild Wars Guild--> Dark Saga [www] Xenocide The Turk (E/Mo) Monk of Bodom (Mo/W) Elessar Kabraxis (R/N) Abuzer The Kadayif (PvP IWAY W/R) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 yeni sistemi bekleyin :D[signature][hline]Huor Aldaríon & Alatariel Tasartir 30.07.05 http://www.hadescik.com UNDER COS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 çok dikkatlisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 her topicte en az 1 tane bulunan laf sokma meraklısı şahsiyetler nihayet bunada uğramıştır hepimiz selamlıyoruz. geç bile kaldınız efenim tam 5 dakika geçti topici açalı[signature][hline]Guild Wars Guild--> Dark Saga [www] Xenocide The Turk (E/Mo) Monk of Bodom (Mo/W) Elessar Kabraxis (R/N) Abuzer The Kadayif (PvP IWAY W/R) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 harbi ya şaka olsun dedik abartmayın tamam[signature][hline]Oynak Online İnternetin En Oynah Sitesi... Coming soon PrudenT a.k.a Sorrowful Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Xenocide alınmıosundur heralde, dalga geçmedim sadece geyik geldi öyle bi an >.<[signature][hline]-Kanaryam yirim seni.. -Nasıl Post Kasılır? -by Sabrina- -El es mi compañero del alma, -Nos encenderemos por siempre.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 said: Pluton, 09 Kasım 2005 20:58 tarihinde demiş ki: yeni sistemi bekleyin :D :-)[signature][hline]| anti-telekom | sessiz kalma, tepkini göster! | tóqqíé || garbagé || sadece.gen.tr | | drum-tr || tama || víc fírth | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matematik Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Yeni sistem de gelemedi gitti. :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 valla ben sıkıldım artık eski sisteme razıyım. yan siteler açılsın artık. sabırsız bir insanım ben.[signature][hline]| anti-telekom | sessiz kalma, tepkini göster! | tóqqíé || garbagé || sadece.gen.tr | | drum-tr || tama || víc fírth | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 said: taz, 09 Kasım 2005 20:59 tarihinde demiş ki: çok dikkatlisin ben buna sölemiştim zaten size değil :) mesajının sonuna bide 3 nokta koysaymış tam olcakmış [signature][hline]Guild Wars Guild--> Dark Saga [www] Xenocide The Turk (E/Mo) Monk of Bodom (Mo/W) Elessar Kabraxis (R/N) Abuzer The Kadayif (PvP IWAY W/R) [Bu mesaj Xenocide tarafından 09 Kasım 2005 21:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar