knoxville Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 hala şoktayım ya. yazın başında kız arkadaşımın (gülçin) bursu tehlikeye girmişti. yaz okulunda da yükseltemeyince bursu kesildi. babasından korktuğu için söyleyemedi. ben de baskı yapıyodum sürekli söyle artık ne olacak falan diye. gülçin bana sürekli babamı tanımıyosun falan demişti. hakkaten tanımıyomuşum. adam ilk başlarda ne halin varsa gör dedi ona. evde konuşmamışlar falan. babası annesine, ilişkimize karşı çıktığını söylemiş. bu birinci şoktu. ikincisi bugün babası gülçin'in 1 dönemlik parasını ödeyeceğini söyledi. ama şartı var o da gülçin benden ayrılırsa... işte böyle bi durum sevgili patiler. bahsettiğim kızın 84lü olması da babasının nası bi insan olduğunu anlatır umarım size...[signature][hline]enjoy the silence arkadaşım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Yazık ya..! Hala bu tip insanlar var demek.. Kız 84'lü 21 yaşında bir kıza yaptırım koşmak kadar büyük bir gerizekalılık olmasa gerek.! " Ayrılırsan öderim " Pff.[signature][hline]Bazen acı vurdu bazen yağmur,hiç gülmedi yüzümüz hiç büyümedi gülümüz. Bizi yalnızca akşamlar kucakladı. Biliyorsun sabaha çıkmayan bir yoldu yürüdüğümüz. Ölümden neden korkayım ki? Ben varken o yok o varken ben...M.İRFAN Moderatör Insight ¹³ Wj ErgenekoN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Babası senden ne istiyo ki. Tüm bunların senin suçun oldugunu mu düşünüyo?[signature][hline]| Me | | M. Portnoy | | Vic Firth | | Tama | .. dark forter // god forgives... i do not! .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 İşte örümcek kafalı kaka aile modeli . Bas evlerini konuş bence seviyorsan .[signature][hline]...to ascend , you must die , you must be crucified , for our sins and our lies...goodbye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 oha harbi türk filmlerindeki gibi[signature][hline]Grandmaster Sosisçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 hakkaten örümcek kafalıymış babası.[signature][hline]baa baa black sheep, have you any wool? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 örümceğe hakaret olur. sevdiğim kızın babası hakkında böyle konuşmak hiç istemiyorum ama bu kadar sığ görüşlü olunmaz[signature][hline]enjoy the silence arkadaşım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeLDoM Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Peki bursu yine kazanabilirmi eğer seviosan ki eminim seviosundur ona çoook destek olman lazım bu döneminde veya gizliden yürütüceksiniz ki yani bu kız arkadaşın için zor vede sıkıntılı olucak sonuçta o yaşta bi bayanında kararlarını makul verebilmesi lazım inan adına çok üzüldüm böle zihniyetler çok üzücü ..[signature][hline]Etraf BOK kokuo Sen ne Gonusuon!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 babasına deme bi şey abi?napsın adam düşünüo kızını ne kafalı olursa olsun denmez böle şeler.. gidersin evine adamla görüşürsün..halledersin,hep kibar olacan tabi gereken yerde horozlanacan..[signature][hline]zebani.(düşünen ceset) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 said: Dextra, 17 Eylül 2005 15:39 tarihinde demiş ki: örümceğe hakaret olur. sevdiğim kızın babası hakkında böyle konuşmak hiç istemiyorum ama bu kadar sığ görüşlü olunmaz Kızının sevdiği çocuk hakkında babası böyle şekilde konuşabiliyorsa bence senin de sonuna kadar kin kusmaya hakkın var . Bak delirdim ya yine sinirlendim .[signature][hline]...to ascend , you must die , you must be crucified , for our sins and our lies...goodbye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 gpa 1.88'e düşmüş işte 2'nin üstüne çıkarması yeterli. benim açımdan da çok zor olacak. hassas bi dönemde olacak. kolay kırılacak falan. off dertliyim ya[signature][hline]enjoy the silence arkadaşım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Keyzar Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 1.5 yaş küçük olmanın bir etkisi olabilir mi??? Kız ebeveynleri hassastır yaş mevzusunda, hele erkek küçükse...[signature][hline]Gyokuche neden sen? Hatalıysam 0505 700 31 29 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Açıkçası boyle bir baba çekmektense ayrılmak daha iyi .. allaha şükürler olsunki hatunun babası nerdeyse beni ondan çok seviyo :) Allah yardımcın olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 yaşı sorun ettiğini zannetmiyorum. sanırım eğitimine engel olduğumu düşünüyor.[signature][hline]enjoy the silence arkadaşım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 oluyor muydun peki? bazen farkedemesek de istemeden karsımızdaki insana zarar veririz ve bunu bi turlü kendimiz goremeyiz, cunku amacımız kotu değildir,"hayır kesinlikle olmuyordum" demeden once guzel bir düşün, babasi cahil olabilir, dar goruslu olabilir, anlayışsız olabilir, ama asla kızın kotulugunu istegidini sanmıyorum, kimse evladının kotulugunu istemez, tum ailelerde yontem farkli ama amac aynıdır.[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki: ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım Çizimlerim [Pati Albüm] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 En güzel aşk zor olandır..... Takmayın kafanıza Aşk laftan anlamaz ki..... Daha var ama sayfa yetmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 ya simdi ne alaka? adam kendi agzı ile soylemiş, egitimine engel oldugumu düşünüyorlar demiş,havadan yapmaz kimse bu yorumu demekki bir hatası olmus[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki: ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım Çizimlerim [Pati Albüm] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 İşin kolayı var abi.Ayrılmış süsü yapın nolucak. Gülçin de derslerini düzeltince baba biz çıkıyoduk hala ama bak derslerim düzeldi... derken sende aradan Kapak oldu galiba.. seklinde giriceksin..[signature][hline]Trömsö malubiyeti sonrası.. ümit karan : "biz hüngür hüngür titriyorduk sahada" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dalamardl Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 @Eternal en iyisini söyledin gerçekten basit bir yalandan ne çıkarki hem kötü bir şey değil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 eternalın fikri güzel bence baya başka çare de yok gibi kolay gelsin ne diyim[signature][hline]Dikkatli sev beni canımı acıtabilirsin, Dikkatli acıt canımı seni sevebilirim... -yorum yapmadan önce tanı!- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 blogumda bi yazi var, turk aile yapisi adami gay yapar diye. ekleme yapabiliriz bu olayi da. gecmis olsun.[signature][hline]agostos 2005 Hit Single'im Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Yazık.[signature][hline] Hö ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 öyle bir ailem olsaydi evden kacardim. insani resmen zorluyorlar ya... ne zihniyet bu be...[signature][hline] lylide.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Okuyup okuyup sinirleniyorum gerçekten . Ben kız arkadaşımın annesiyle yemeğe çıkıyorum geyik yapıyoruz , 21. yüzyılda yaşayan ailelelere bak . Utanmalılar kendilerinden . Etek falan da giydirmiyorlardır allah bilir . Bak yine kudurdum ben bakmıyım buraya . Pis kaka insanlar .[signature][hline]...to ascend , you must die , you must be crucified , for our sins and our lies...goodbye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 E peki örümcek kafalı yorumlarını okurken oturduğum netcafede Arachnophobia şarkısının çıkması ne oluyo? Not : Üzüldüm durumunuza abi, hele kızın 84'lü olmasına rağmen böyle bişeyin başınıza gelmesi...[signature][hline][b]Hayatım hayatın için Hayatım ölümün için Ölümüm hayatın için Ölümüm ölümün için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar