Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bu tarz bişey yaşayacağımı hiç düşünmemiştim

knoxville

Öne çıkan mesajlar

hala şoktayım ya. yazın başında kız arkadaşımın (gülçin) bursu tehlikeye girmişti. yaz okulunda da yükseltemeyince bursu kesildi. babasından korktuğu için söyleyemedi. ben de baskı yapıyodum sürekli söyle artık ne olacak falan diye. gülçin bana sürekli babamı tanımıyosun falan demişti. hakkaten tanımıyomuşum. adam ilk başlarda ne halin varsa gör dedi ona. evde konuşmamışlar falan. babası annesine, ilişkimize karşı çıktığını söylemiş. bu birinci şoktu. ikincisi bugün babası gülçin'in 1 dönemlik parasını ödeyeceğini söyledi. ama şartı var o da gülçin benden ayrılırsa... işte böyle bi durum sevgili patiler. bahsettiğim kızın 84lü olması da babasının nası bi insan olduğunu anlatır umarım size...[signature][hline]enjoy the silence arkadaşım
Sosyal ağlarda paylaş

Yazık ya..!
Hala bu tip insanlar var demek.. Kız 84'lü 21 yaşında bir kıza yaptırım koşmak kadar büyük bir gerizekalılık olmasa gerek.!

" Ayrılırsan öderim "

Pff.[signature][hline]Bazen acı vurdu bazen yağmur,hiç gülmedi yüzümüz hiç büyümedi gülümüz. Bizi yalnızca akşamlar kucakladı. Biliyorsun sabaha çıkmayan bir yoldu yürüdüğümüz.
Ölümden neden korkayım ki? Ben varken o yok o varken ben...
M.İRFAN
Moderatör Insight ¹³
Wj ErgenekoN
Sosyal ağlarda paylaş

Peki bursu yine kazanabilirmi eğer seviosan ki eminim seviosundur ona çoook destek olman lazım bu döneminde veya gizliden yürütüceksiniz ki yani bu kız arkadaşın için zor vede sıkıntılı olucak sonuçta o yaşta bi bayanında kararlarını makul verebilmesi lazım inan adına çok üzüldüm böle zihniyetler çok üzücü ..[signature][hline]Etraf BOK kokuo Sen ne Gonusuon!!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Dextra, 17 Eylül 2005 15:39 tarihinde demiş ki:
örümceğe hakaret olur. sevdiğim kızın babası hakkında böyle konuşmak hiç istemiyorum ama bu kadar sığ görüşlü olunmaz

Kızının sevdiği çocuk hakkında babası böyle şekilde konuşabiliyorsa bence senin de sonuna kadar kin kusmaya hakkın var . Bak delirdim ya yine sinirlendim .[signature][hline]...to ascend , you must die , you must be crucified , for our sins and our lies...goodbye...
Sosyal ağlarda paylaş

oluyor muydun peki?
bazen farkedemesek de istemeden karsımızdaki insana zarar veririz ve bunu bi turlü kendimiz goremeyiz, cunku amacımız kotu değildir,"hayır kesinlikle olmuyordum" demeden once guzel bir düşün, babasi cahil olabilir, dar goruslu olabilir, anlayışsız olabilir, ama asla kızın kotulugunu istegidini sanmıyorum, kimse evladının kotulugunu istemez, tum ailelerde yontem farkli ama amac aynıdır.[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki:
ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım

Çizimlerim [Pati Albüm]
Sosyal ağlarda paylaş

İşin kolayı var abi.Ayrılmış süsü yapın nolucak.
Gülçin de derslerini düzeltince baba biz çıkıyoduk hala ama bak derslerim düzeldi... derken

sende aradan

Kapak oldu galiba..

seklinde giriceksin..[signature][hline]Trömsö malubiyeti sonrası..

ümit karan : "biz hüngür hüngür titriyorduk sahada"
Sosyal ağlarda paylaş

Okuyup okuyup sinirleniyorum gerçekten . Ben kız arkadaşımın annesiyle yemeğe çıkıyorum geyik yapıyoruz , 21. yüzyılda yaşayan ailelelere bak . Utanmalılar kendilerinden . Etek falan da giydirmiyorlardır allah bilir . Bak yine kudurdum ben bakmıyım buraya . Pis kaka insanlar .[signature][hline]...to ascend , you must die , you must be crucified , for our sins and our lies...goodbye...
Sosyal ağlarda paylaş

E peki örümcek kafalı yorumlarını okurken oturduğum netcafede Arachnophobia şarkısının çıkması ne oluyo?

Not : Üzüldüm durumunuza abi, hele kızın 84'lü olmasına rağmen böyle bişeyin başınıza gelmesi...[signature][hline][b]Hayatım hayatın için
Hayatım ölümün için
Ölümüm hayatın için
Ölümüm ölümün için
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...