Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

www.mikser.comdaki mini yarışmanın cevabını size danışmak istedim...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
arzu yanardağ...
banada öle geldi :P[hline]m@dm@n23 (11:11 PM) :
benim kucukken bompali su tufegimden astalavista baby sesi cikardi suyu cikarinca uhahua
Mesaj tarihi:
Prawler'ın, ama üstünde biraz photoshop hilesi var[hline]It's all a puzzle, isn't it, Joseph? Like a game of chess, perhaps. The pieces move, apparently aimlessly, but always towards one single objective: to kill the king. But who is the king in this game, Joseph? That is the question you must ask.
Mesaj tarihi:
Yuh arcane ya.. Söylemesen hiç aklıma gelmeyecekti. Nası gördün helal olsun. Gerçekten prawlerın[hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki:
A mug of ale, and a fine tale!
Gimli yönetti
Mesaj tarihi:
lol şimdi gördüm
hll arcane[hline]BabacumMostors, 01 Temmuz 2003 00:10 sularında dralnu'nun evinde banyodan çıktıktan sonra demiş ki:
Kaan, abi sizin sabunların hastasıyım !
Mesaj tarihi:
hiç mi thalia görmedik yahu...:)[hline]It's all a puzzle, isn't it, Joseph? Like a game of chess, perhaps. The pieces move, apparently aimlessly, but always towards one single objective: to kill the king. But who is the king in this game, Joseph? That is the question you must ask.
Mesaj tarihi:
off benden iyi mi bilceniz be
hayatına idiaya girelim
Azra Akın ![hline] Durmak ölüm, taklit uşaklıktır; çalışmak ve yetişmek ise hayat ve özgürlüktür.
L.Y. Rauch
  • Yeni Oluştur...