SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Bilmem izledinizmi ama ntv deki yorum farkı adlı program bi kaç gündür hoşuma gitmeye başladı.Şans eseri tv başına otrduğumda denk geliyor ve izliyorum. Kongar ve Barlas programı sunuyor ya da tartışıyor herneyse. Aralarındaki tatlı tartışma ve birbirine bişleyleri açıklama söyleşisi hoşuma gidiyor.Aralarında tatlı sert bi dialog oluyor bazen bu da izliyince insana tebessüm ettiriyor. Uzun zamandır tv de alışık olmadığım derecede kaliteli bir tartışma programı.izlerken vaktiniz epey zevkli geçebiliyor. izlemediyseniz bi ara göz iliştirmenizi tavsiye ederim. zamanını tam bilmiyorum ama sahurdan sonra denk geliyorum. bazende aksam üstü falan.[signature][hline]Film dl ediyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Çok iyi bir program, Emre Kongar'ın tarafındayım. Mehmet Barlas tartışmayı bazen Kongar'ında dediği gibi "kahve ortamına" çeviriyor ve genel olarak AB'ye pembe gözlüklerle bakıyor. Kongar ise daha gerçekçi yaklaşıyor konulara.[signature][hline]LathspeLL (a.k.a seth) Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 ben de her akşam izliyorum muhakkak, çok önemli şeyler söylüyolar. gerçi barlas, kongar'ı kaldırabilecek seviyede değil bence, demagojiye başvuruyo sık sık, ama olsun, ortaya kaliteli, düşündürücü, aydınlatıcı bir program çıkarıyorlar.[signature][hline]Xaenin, 26 Eylül 2005 19:26 tarihinde demiş ki: Yat Lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Barlasın üslübu kadar rahatsız edici başka bir tartışma programı görmedim. Ne karşı tarafı dinliyor ne de tek kelime akıllıca birşey diyebiliyor. Tek yaptığı lafı kesip yeni salak sorular sormak.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Abso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 evet aslında bi bakıma öyle denebilir. Kongar biraz daha karamsar yaklasıyor olaylara sanki.bana öyle geliyor.gerçi bunu kötülemiyorum çünkü hoşuma gidiyor. bir de kongar programa sanki her zmn daha hazırlıklı geliyor hissi veriyor insanda. yanlışlara gülmesi falan ne biliyim ilginç. barlas bildiklerini ezberden söylüyor gibi geliyor bana . ama onunda haklı oldugu taraflar var baya. ikisi de bu işe yıllarını veren insanlar . birden öldüremeyiz.zaten tartışma bu anlaşma yönleri arıyorlar hep . Yorum farkı işte =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 said: LathspeLL, 06 Ekim 2005 08:19 tarihinde demiş ki: Çok iyi bir program, Emre Kongar'ın tarafındayım. Mehmet Barlas tartışmayı bazen Kongar'ında dediği gibi "kahve ortamına" çeviriyor ve genel olarak AB'ye pembe gözlüklerle bakıyor. Kongar ise daha gerçekçi yaklaşıyor konulara. Allah aşkına yaa nerenizle izliyosunuz siz kahve ortamına çeviren kişi Emre Kongar'dır.Barlas konuşmak istediğinde "sen önce benim şu soruma cevap ver" bırak bu ayaları gibi mahalle ağzı konuşmasıyla karşılasıyor ve başladığı hiç bir cümleyi bitirmesine Emre Kongar denen uzaylı,dünyadan haberi olmayan şahış tarafından izin verilmiyor.Avrupa birliği söylediği şeylerde cabası bi Cumhuriyet gazetesi yazarı bukadar gerici olabalilir mi die düşündürüyor insanı[signature][hline]if you lost your everthing,you can do everything... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 zepe de katıldığım noktalar var tabi[signature][hline]Film dl ediyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 said: Absolut, 06 Ekim 2005 10:07 tarihinde demiş ki: Barlasın üslübu kadar rahatsız edici başka bir tartışma programı görmedim. Ne karşı tarafı dinliyor ne de tek kelime akıllıca birşey diyebiliyor. Tek yaptığı lafı kesip yeni salak sorular sormak. Kesinlikle katılıyorum. Konuyu saptırıyor Barlas sürekli.[signature][hline]"Ben ve İstanbul birbirimize benziyoruz. Anlamak için görünüşten daha derine bakmak gerekir." Nicolas Anelka - Paris Match Dergisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 o barlas kadar dönme herif yok.Başta hangi hükümet varsa onların tarafında çok dönek ve şerefsiz[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Darkrider +9218398 Barlas kadar yalaka bir gazeteci daha yoktur herhalde.. Hangi hükümet gelirse gelsin, farketmez hertürlü yalakalık mevcut herifte..[signature][hline]Touch of death is never gentle... When you want to give up and your heart's about to break Remember that you're perfect; God makes no mistakes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 @zep:eheh emre kongar mı uzaylı ve dünyadan bihaber?ehau valla hiç gülesim yoktu..senin uykuda geçirdiğin saatlerin toplamından daha fazla zamanı; araştırarak, kitap okuyarak, tartışarak, bilimle uğraşarak ve yazarak geçirmiş, ülkemizin en önemli gazeteci-yazarlarından biri.[signature][hline]Xaenin, 26 Eylül 2005 19:26 tarihinde demiş ki: Yat Lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 çok hoşuma gidiyor.. aslında forumda ki tartışma topicleri için çok güzel bir örnek.. birbirine tamamen zıt iki görüşün bile bortak bir noktada buluşabileceğini , buluşamasalar bile , karşı görüşü çürütmek yerine kendi görüşünü açıklamanın ne kadar güzel bişey olduğunu gösteriyor :)[signature][hline]www.kemirgen.net Heyd - Jedi Padawan Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger series, 30 Ağustos 2005 19:55 tarihinde demiş ki: pardon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Emre Kongar'a laf etti ya adam. Uza... Yok ol hatta.[signature][hline]LathspeLL (a.k.a seth) Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 @sir:kaç saat araştırma yaptığı,kaç saat uyumadığı beni ilgilendirmez benim gördüğüm adam bilimsellikten çok siyasi görüşüne göre konuşuyodu.Barlas ise sürekli veriler veriyodu "su tarihte su oldu buyuzden bu oldu" gibi kongar ise böyle "sen onu bunu bırakta benim soruma cevap ver"halbuki adam cevap vermeye çaılıyo zaten:)nekadr okuduğu fln beni ilgilendirmiyo benim gördüğüm kadarıyla gerici muhalefetten başka hiçbişey yapmıyo[signature][hline]if you lost your everthing,you can do everything... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 hele bi de gerici muhalefet demişsin pes..programı izlemediğin, izlediysen de emre kongar'ın savunduklarını anlamadığın ortada. esas demagojiyi barlas yapıyo, ikide bir cümlelerin arasına laf sıkıştırıyo ve konuyu saptırıyo, burda izleyen arkadaşların yorumları da aynı doğrultuda. bence daha dikkatli dinle emre kongar'ı, haybeden boş konuşan bir adam değildir, ve bilimsellik konusunda da yanına yaklaşılmaz.[signature][hline]Xaenin, 26 Eylül 2005 19:26 tarihinde demiş ki: Yat Lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 emre kongar ile barlas ı karıştırıyo olmayasın?[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Hür ve özgür şarap ve lezzet portalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LoWNeR Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 ikisi de cok onemli adamlar ben biraz daha Emre Kongar@a yakinim yalnizca muzakerelerin basladigi gunku programda Barlas a yaklasti fikirlerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 said: Absolut, 06 Ekim 2005 10:07 tarihinde demiş ki: Barlasın üslübu kadar rahatsız edici başka bir tartışma programı görmedim. Ne karşı tarafı dinliyor ne de tek kelime akıllıca birşey diyebiliyor. Tek yaptığı lafı kesip yeni salak sorular sormak. Emre Kongarın karşısında tutunabileceğini sanmıyordum zaten. Daha ilk izlediğimde kısa bi bölümünü izledim.Barlas sürekli altta kalıyor =)[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 emre kongar harbi 1 numara ayrıca, arkadaşların cok dogru bi tespitleri var mehmet barlas tam bir iktidar yalakacısı bi adam hangi hukumet gelse onu baştacı yapıyıo.[signature][hline]DN 41 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 mehmet barlas fikir adami degil zaten ama cok bilgili bir adam o bir gercek . o herifin bilgi dagarcigi kimsede yok . ha iktidar yalakasi oldugu ise bir baska gercek . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 walla bana göre de mehmet barlasın anlattıkları doğru geliyor hangisinin fikriyle seninki uyuşuyorsa onu tutarsın doğal olarak sonuçta 2sininde doğru söylediği ve yanıldığı konular vardır yorum farkı diyorum bir de şu mehmet barlasın dinlemiyorum, iplemiyorum triplerinde ekrana bakışı banada çok itici geliyor, ama kasten yapmıyor sanırım, yüz yapısı ve gözlüğünden kaynaklanıyor büyük ihtimal[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Sorunda burda başlıyor zaten ben Barlas`ı tanıdım tanıyalı kendi fikri yoktur başta kim varsa ya da kimden bir çıkarı varsa onun fikirlerine paralel şeyler söyler hep.[signature][hline]The one side moon is always dark. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Emre Kongar ne kadar entellüktel gözükse de , kıyafetindeki janti fular gözümüzü alsa da tartışma uslubundan bihaber bir şahsiyet kanımca . Barlas'ın ne olduğu belli zaten , hükümetin sesi . Fakat Emre Kongar'ın yaklaşımı o kadar itici ki bana kalırsa terbiye sınırlarını zorlayan bir konuşması var karşısındakine karşı . "Sen onu geç de şuna cevap ver" diyen bir insan . Barlas'ı sevmem , ama adam tartışma kültürüne biraz daha uygun duruyor Emre Kongar'ın yanında . Programa gelince , amacını çoktan aşmış iki yorumcunun birbirlerine giydirmeye çalıştığı saçmasapan bir tartışma programı haline gelmiş .[signature][hline]A Line Allows Progress, A Circle Does Not . MaXi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onurf Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Şu anda türkiyede interneti tartışıyolar. Tam yarısında yakaladım ancak anladığım kadarıyla 99 milyona çıkarılan 512 nin ücretini eleştiriyolar. Hatta ikisi birden aynı şeyi destekliyor :) Emre Kongar yine ayar veriyo tabi Mehmet Barlas'a :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 ahah desene ilk defa aynı lafta birleşiyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar