Pyro Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Hepi pörtlek bonec =) gerçi patiye eskisi kdr takılmasanda görürsün bir ara bu topici :tebrikz:. p.s:aslında topic ismine de bonec yazıcaktımda,dogum gununde barı sınır etmıyım dedim =P[signature][hline]Pyro dêãth øwñz lìfê
Fransuxa Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 pörtlek of the hepi:) gm öeh[signature][hline][b]sadece , sadece bir mucize .. benim ve onun için.
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 nice yillara =)[signature][hline] Awake... for all is dying, even the dead We are our Past failing to come back All of us visionaries with a rope around our neck... lylide..
Antimodes52 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Bire bir tanışmışlığım olmasa da, fikirlerine saygı duyduğum bir insan. Doğum günü kutlu olsun.[signature][hline]L'enfer c'est l'Autre.
Bungala Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Resmi olarak bırakmış olsada arada sırada patiye baktığına neredeyse eminim.Tanımasamda saygıyla... Mutlu Yıllara.Mutlu,uzun bir hayat yaşa....[signature][hline]At-Avrat-Silah-Pc-Mp3çalar-Kola... Burda bir efsaneden bir an
Giovanni Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 iyi ki doğdun bonec ;-)[signature][hline]c h i l l o u t w i t h t h e l o u n g e m u s i c FM1 0 2 . 0
Krusty Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 mutlu yıllar... :)[signature][hline]:0) ?
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Nice mutlu yıllara[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
dory Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 kutlu olsun mutlu yıllar :)[signature][hline]- when life gets you down, know what you got to do? - l don't want to know. - Just keep swimming.What do we do?We swim, swim - Dory, no singing.
Lexius Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 iiki doğduuun[signature][hline]Viva La SémiH irin, 09 Ekim 2005 14:58 tarihinde demiş ki: EVERYTHİNG OUT!LEXİUS İN !! bLackcha0s, 09 Ekim 2005 02:54 tarihinde demiş ki: kaç kişi lexius a yazılıyor ? anlamadım ben bunu herkes aşık
b1vRiP Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 mutlu yıllar ve nice yıllara inşallah[signature][hline]Valeron, 16 Haziran 2005 15:54 tarihinde demiş ki: ne bileym biz 4 yaşındayken pipimizi kurcalardık. Sandman, Zamanın da ötesinde bir tarihte demiş ki: Hepiniz kendinize sorun.Eğer buraya hapsedilenler Cennet'i hayal etmeseydi,Cehennem'in gücü olabilir miydi?
Redogski Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 mutlu yıllar bonec :-P[signature][hline]Bu alemde 2 büyük var. Beşiktaş ve 70lik rakı.
Kreese Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 İyi ki doğdun Bone ; Her kimsen :-)[signature][hline]NuKe, 04 Kasım 2005 01:03 tarihinde demiş ki: Hayır efendim olmaz oyle şey. Kadın erkek eşittir. Kızlar da lol desin. Hatta kızlar da ayakta işesin. !!!
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 yolunu kolluyorum icq sa msn'de ama bi türlü bulamadım senı bone, doğumgünün kutlu olsun[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE Eskiden herzaman boş yer olurdu
Prawler Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 iyiki doğmuşsun[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final moment you say the words that I can't say... SAKLI SOKAK | Yiyorsa tıkla!
zgrw Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 iyiki doğdun bone :) sen şimdi kıbrısta sıcacıksındır, biz Ankarada üşüyoruz :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Gokart [Bu imza zgrw tarafından 02 October 2005 01:13 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj zgrw tarafından 05 Kasım 2005 03:35 tarihinde değiştirilmiştir]
-Nae Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 mutlu yıllar[signature][hline]Sıkıldınız mı? O zaman Buyrun! Gencx.net - Yeni bir Soluk
Eternal Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Hadi bakalım iyiki dogdun Bonecuk =P[signature][hline]"Gülün ve bütün dünya sizinle birlikte gülsün,ağlayın ama yalnız başınıza ağlayın."
Lonely Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 :tebrikz::tebrikz::tebrikz: Doğum günün pörtlek olsunnn :tebrikz::tebrikz::tebrikz:[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space ICQ Dağdan geldim bağdakini kovarım, İstanbul başkent, magandaya özgürlük! Gerçekleri tarih yazar, tarihide Galatasaray !!!
daverc Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Kutlu olsun, mutlu ol senelerce :) :tebrikz:[signature][hline]Kulağı kıvrık köpek biti gibi huysuzlandın ? Kekiği bol buldundamı yıprandın ? [Bu mesaj daverc tarafından 05 Kasım 2005 04:19 tarihinde değiştirilmiştir]
circirbocugu Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Dogum gunun kutlu olsun dıyelım :)[signature][hline]
unac Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 iiki dodun[signature][hline]yeni geldin ve hiçbişi bilmiyosan buraya alalım sizi bana bişimi dicen koçum http://forum.paticik.com/inbox.php?newto=unac[/url] beni buralarda bulabilirsiniz 1-2-3-4-5
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Mutlu Yıllar[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Asgard Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 nice yıllara[signature][hline]For Ancelot The ancient cross of war For the holy town of gods Gloria, gloria perpetua İn this dawn of victory... Asgard the wiz Asgard the gotik:)
Öne çıkan mesajlar