AthleT Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Daha önceden açılmasına rağmen okuyunca yüz kaslarımın gevşemesini sağladı...[signature][hline]| ~ Radio ~ | : Wj ErgenekoN | ~ ForuM ~| : KolayForum | ~Ultima~ | : Payla$ım malik, 03 Kasım 2005 08:37 tarihinde demiş ki: neyse anamda yaptı kadayıf dolmalarını.. çok yicez valla yine..Erzurum Gaf'ı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tipitip Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Kızlar sandığınız kadar da saf değil.denir ya UMMADIĞIN TAŞ BAŞ YARAR diye. Ha dersen yüzdeye vur.okke kabulumdur bir bölümü msn ve wnmp dan başka bir şey bilmez ki bu erkeklere göre daha fazladır ama denmemelidir ki ,kız milleti böyle diye. Şahsen megalomanlık yapmak istemem ama çoğu erkekten daha çok şey biliyorum.Kaldı ki zaten bilgisayar mühendisliğine girdim,gerçi daha okuldan çok fazla bir şey kapmadım. Şunu da itiraf edeyim ki ,çevremdeki erkeklere de bilgisayar ile ilgili bir şeyler öğretmekten büyük haz duyuyorum çünkü o zaman anlıyorlar ki DEVİR ESKİ DEVİR DEĞİL...[signature][hline]Düşmanını yenmen için, onu detaylıca tanımak en büyük silahındırrrrrr... severken kararlı sevilirken yeterli ol her ikisini de kaybettiginde sabırlı ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 bi kız bilgisayar alırsa paraya yazık olur[signature][hline] estranged I knew the storm was getting closer And all my friends said i was high But everything we've ever known's here I never wanted it to die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eXe Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Allah kimseyi boyle bir belayla karsı karsıya dusurmesın :)[signature][hline]seT By eXe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 be yuzsuzum direk evine gidip gosteririm biter aa telden ugrasilmaz[signature][hline][b]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" MSN g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Kızların ne kadar bilip bilmediğini boşverinde monitörü aç dediği zaman tutup tornavida ile monitörün kasasını açmak ayrı bir yetenek. Her kız başaramaz onu açmayı :)[signature][hline]TABU Kelime: Kırbaç Anlatan: Adam dövmekte kullanılır. Ayrıca Sextede kullanılır. Anlayan: MALA.... MUŞTA... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 kızlara kesinlikle pc den anlarım die hava atmican Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tipitip Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 bence bu olay baya bi şişirme çünkü pc yi açamayan,tornavida alıp da işe koyulmayı da düşünemez.[signature][hline]Düşmanını yenmen için, onu detaylıca tanımak en büyük silahındırrrrrr... severken kararlı sevilirken yeterli ol her ikisini de kaybettiginde sabırlı ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhelm3 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 biraz abartı olmus bence[signature][hline]If anything can go wrong, it will. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 bu olay ciddi deil dimi? ciddiyse böyllerini sallandırcaksın gündoğduda bak bi daha yapıyolar mı:)[signature][hline]gör beni gör beni gör gel gözüm ol gör beni sar beni sar beni sar gökyüzüm ol... Garbage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 said: djaxx, 06 Kasım 2005 20:04 tarihinde demiş ki: bence biraz abartımı?? buakdar olan varmıdır acaba gerçi kız milleti degilmi eheuhe :) +1[signature][hline]yeni geldin ve hiçbişi bilmiyosan buraya alalım sizi bana bişimi dicen koçum [u]beni buralarda bulabilirsiniz 1-2-3-4-5 ve son söz yakın olmak için uzak dur (ne alaka deme) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 said: unac, 07 Kasım 2005 19:05 tarihinde demiş ki: said: djaxx, 06 Kasım 2005 20:04 tarihinde demiş ki: bence biraz abartımı?? buakdar olan varmıdır acaba gerçi kız milleti degilmi eheuhe :) +1 +1[signature][hline]...Andiamo Ayriyetten Bonjorno... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 said: tipitip, 07 Kasım 2005 18:27 tarihinde demiş ki: bence bu olay baya bi şişirme çünkü pc yi açamayan,tornavida alıp da işe koyulmayı da düşünemez. Güzel bi tespit... Bu kadar gerizekalı bi yaşam formu varolsaydı ve bu olay gerçek olsaydı bile o kız, tornavidayı ne biliim çinlilerin yemek yediği çubuklardan filan sanardı, vida sökmeye yarıycağını düşün(e)mezdi bile:D[signature][hline]beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki: hep dedim dinsizlikte bir din olmalı. sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki: "allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 terside yaşanabilio gerçekten[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 said: NoS, 07 Kasım 2005 16:22 tarihinde demiş ki: bi kız bilgisayar alırsa paraya yazık olur hehe, ne kadar kendini begenmiş patilerimiz var[signature][hline]- when life gets you down, know what you got to do? - l don't want to know. - Just keep swimming.What do we do?We swim, swim - Dory, no singing. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amon Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 abartı ama güzeeeeel[signature][hline]AliceRoxx, 28 Eylül 2005 22:03 tarihinde demiş ki: uyarıcı kesim de az post kasmıo..... elvyn, 09 Ağustos 2005 23:37 tarihinde demiş ki: demeyin öyle gotum kalkıyo sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 kız: bilgisayar açılmıyo erkek: power duğmesine bas kız: bsıyorum olmuyo erkek: fiş takılı bilgisayar sağlam neden açılmıyo acaba? kız: fişi de mi takıcaktık?? erkek: ...... kız: tamam açıldı saol jnm[signature][hline]the truth is out there... en iyi forum en iyi bölüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 benim bi ark. var bilgisayardan anladığını sanıo. birkısım dialog: [spo1=beni kandırdığını sanan safcan]ben: acaba senin kasada kaç ram slotu var ddr mıydı senin ramler ark: 6 tane var (yuh!) bi tanesi dolu 256ddr ben: (olayı anlamışımdır) açtın baktın? ark: yoo ben: o zaman kitapçıktan? ark: yok ki kitapçık ben: e yuh[/spo] [spo3=safcanın RAM yalanları]RAM: ben: (başka bi arkla konuşurken) sdram bilmemne dasbas vsvs. ark: (atlar) haa bende var sdram çok iyi ötekilerden 2 kat hızlı çalışıyo ben: haa ok by RAM2 (komedi) ben: ne kadar ram vardı sende? ark: 2gb toplam 2 tane 512 (YUUHH 2*512 2gb) ben: olm 2*512 kaç eder? ark: e 1024? ben: eee... ark: (az sonra tekrar gelir) ben 1 gb daha aldım sonradan ddr ben: 400mhz mi 533 mü ark: 533 (iyi olcak ya) ben: kaça aldın? ark: 120'ye aldım, pahalı baya. *!prudent, hareket çektikten sonra NAAAH der* ark: *kızarır, bozarır*[/spo] [spo2=Cidden AŞIRI komedi, sona sakladım]aşırı komiktir ark: olm c++ kitabı aldım öğrenicem de beceremedim ben: (bakılır şöyle, chipten çıkmış mini-cep kitabı) e biraz bak. c++ var mı sende? ark: bende var da, söylenenleri yazıp kaydediyom, bi bok olmuyo ben: (bakar nerde progrm diye) nerde olm program? ark: (masaüstündeki değişik notepad programını göstererek) e olm işte notepad++ ben: tamam sen öğren (kaçar)[/spo] hepsi de %100 gerçektir. bu çocuğun 2 yıldır evinde bilgisayarı var + interneti yok, msn gibi olaylar yok :-p. bişiler kapamamış :-) :-) :-) [Bu mesaj PrudenT tarafından 07 Kasım 2005 22:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 ahahhhaah yarıldım akşam akşam ya eline sağlık[signature][hline]HymnOfSnuk, 15 Eylül 2005 19:22 tarihinde dünyanın Türk olması konusunda demiş ki: nesi güzel abi. düşünsene , rus kızları filan hepisi türk. aquila, 16 Eylül 2005 04:58 tarihinde demiş ki: bana kimse msnden ya da cepten mesaj atmiyo, cakiim bole felege... gerab, 6 Kasım 2005 17:29 tarihinde demiş ki:sarayda banyoyu geçtim tuvalet yokmuş o matmazellerin şişik büyük etekleri ne için zannediyorsun sen hanımlar yürürken tuvaletlerini bırakırlarmış arkadan bide çöpçü dolaşırmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DueLisT Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 bi günde bu kadar cok sey yuklemeyin bi insana çatliycam artık ahahahaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackxR Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 heueah harbi iyimiş ben cok kız arkadasım evıne gıdıp bılgısıyarıyla olan sorunlarını gıderdıgımı bılırım suan eve gıtmeyı bıraktım yorucu oluyo :p suan msnden servis bıraz anlatması uzun sürüyo ama allah razı olsun ss'leri işaretleyek bu süre yarıya iniyo (süre : 2 saat)[signature][hline]http://vampirefreaks.com/profile.php?user=blackxR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar