Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

"Benimle çıkar mısın?"ın yerine??

oper

Öne çıkan mesajlar

said:
Penthesilea, 06 Kasım 2005 01:13 tarihinde demiş ki:
Demeye gerek kalmiyor zaten, acikcasi bunu söylemek gerekecek durumlar genelde hayra alamet olmuyor

+1[signature][hline]yalnızlık Tanrımın lutfu..

[Bu mesaj malik tarafından 06 Kasım 2005 02:26 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj malik tarafından 06 Kasım 2005 02:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
oper, 05 Kasım 2005 21:31 tarihinde demiş ki:
"benimle çıkarmısın" cümlesi bana bayağı bi tuhaf geliyor.. bunun yerine neler söylenebilir; ya da siz olsanız ne dersiniz??

p.s=arttığım konularda böyle bişeye rastladım

Çıkma kelimesini kullanmana gerek yok. Kızın hoşlandığı/hoşlanabileceği ve başbaşa kalabileceğiniz bir aktiviteye davet et. Eğer böyle yaparsan zaten kız onunla çıkmak istediğini anlayacaktır.

Örnekler:
* haftasonu beraber şu (ultra romantik komedi) filme gidelim mi?
* Aaa şurda ünlü ressam bilmemne'nin resim sergisi açılmış. İstersen dersten sonra sergiyi gezelim. Ne dersin?
* Zart zurt..

Buluşma teklifi öncesinde hafif iltifatlar yap. Ama dikkat et iltifatlar yapay olmasın. Zamanlaması doğru olmalı.
* Bugün saçın ne güzel olmuş.
* Çok güzel gülümsüyorsun.
....

Eğer kız sana karşı birşeyler hissediyorsa aktivite gezmesine tek başına gelecektir. Eğer hissetmiyorsa (yani aptal değilse ki hiç sanmam. Bu konularda cin gibi oluyorlar) "evet arkadaşları da alalım, beraber geselim" diyecektir.

Bu ilk aktivite buluşmasında ondan hoşlandığını belli et. İltifat et falan. Ama hoşlandığını direk söyleme. Yoksa maymun olursun.

Sonra aradan 3-4 gün geçtikten sonra (bu arada kızı gördüğümüz yerde onunla muhabbet yapmayı, selamlaşmayı falan unutmuyoruz. ) ikinci bir buluşmaya davet edebilirsin. Mesela atıyorum ders çıkışı başbaşa kahve içmeye davet et.

İşte ikinci buluşmaya gelirse o buluşmada direk
* senden hoşlanıyorum, çok güzelsin" falan de.

Hadi bakalım. Umarım herşey gönlünce olur.

Not: Yukarda yazdığım taktikler hiç bi işe yaramayabilir. Sorumluluk kabul edilmez. Çünkü bende işe yaramamıştı. :-) Bu işler biraz şans ve tip meselesi. Yani en abüdik gubidik çıkma teklifleri kabul edilebilirken, bazen ağzınla kuş tutsan olmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

Para her yerde ve her konuda mesele zaten. Ama daha çok evlilik için bir etken. Sanki 17-18 yaşında gençlerden parasız olanlar çıkamıyor... Sinema biletini alabilecek ve yemek ısmaralayacak kadar paran olsun yeter. Ha bazı kızlar vardır altında arabası olmayana merhaba bile demez. O da ayrı mesele...

Dil konusuna katılıyorum. Neyi nerde söyleyeceğini bilmek, karşıdakinin davranışlarını kestirebilmek, söz söyleme sanatıyla etkilemek çok önemli. IQ gibi birşey. Herkesin doğuştan sosyal iletişim yeteneği yoktur, zamanla öğrenmesi gerekir...
Sosyal ağlarda paylaş

Benim için para meselesi değil. Çünkü ilgilendiğim kız tipine girmiyo paraya bakanlar ki onlar da tüm kızlar değil zaten.

Kusra bakmayın ama nerede bu işlerden canı yanan, kaybeden, kaybetmeye mahkum insan varsa hemen "çünkü para meselesi bu" diye bahanesini ortaya sunuyo. Kendisinde kusur olmamalı, suç olmamalı ya, hemen bir dış etken. Nasıl tüm sene çalışmayan ya da anlamayan öğrenciler notları doğal olarak kötü gelince "eğitim sistemi kötü çarpık o yüzden" derler, kendilerinde hiç suç yoktur ya onun gibi bu da. Kimse "Loser" olmayı, kaybetmeye mahkum olmayı sindiremez tabii kolay kolay, hemen dış etkene bağlar işi.

Madem para meselesi diyorsunuz yine suç sizde. Ya o tip kızlara değil daha aklı başında kızlara yönelecekesiniz ya da biraz da kendinizde kusur arayıp düzeltmeye çalışacaksınız. Ama zaten bu mantıkla gittiğiniz sürece bir yere varacağınız yok.[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...

[Bu mesaj Rewendor tarafından 06 Kasım 2005 12:24 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Biraz ağır konuşmuş olabilirim ama gerçekten çok kızıyorum böyle nerde beceremeyen varsa "para meselesi" diye tüm kızlara afedersiniz ama hayat kadını muamelesi yapıp genellemesine. Hadi çevrenizdeki kızlar öyle, hiçbirinizin mi kız kardeşi ablası yok, onu da geçtim hiçbirinizde mi akıl mantık yok da tüm kızları böyle genelleyebiliyorsunuz?[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
Sosyal ağlarda paylaş

rewendor +1 benimde kız arkadasım var ve bir ogrencinin ne kadar parası varsa bnmde o kadar var bu işler paradan cok huy,konusma,ve senin karsındakini etkileme çaban tabi paraya bakan kızlarda var bu kesinlikle dogru ama ole kızlardan ztn kosar adım uzaklasmak lazım.[signature][hline]For Ancelot
The ancient cross of war
For the holy town of gods
Gloria, gloria perpetua
İn this dawn of victory...

Asgard the wiz
Asgard the gotik:)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...