Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 akıl oyunlarında geçen muhabbeti çok takdir etmişimdir :) ama önce bön bön bakıp sonra yanına gidip benimle çıkarmısın yada tanışabilirmiyiz yerine ortak arkadaş aracılığı ile yada herhangi başka bir dialog geçtikten sonra mevzuya girişilmeli[signature][hline]darkening Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 yaw hoca yoldan geçene ne diycez demiyom.. az çok tanıdığımız birine diycez herhal.. :D[signature][hline]cuytherock bir zamanlar burdaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 said: Antimodes52, 05 Kasım 2005 21:56 tarihinde demiş ki: İyice dumurdayım ya, daha hiç bir şey yaşamadığınız bir insana nasıl seni seviyorum dersiniz ya? Bu kadar kolay bir şey mi sevmek? nerden biliyosun ki hiçbirşey yaşamadığını. belkide uzun zamandır tanıdıyodur.[signature][hline]:0) ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 said: Krusty, 05 Kasım 2005 21:32 tarihinde demiş ki: anlatırsın hislerini dersin, "seni seviyorum" yada "senden hoşlanıyorum". bide onun hislerini sorarsın zaten bende seni derse olay bitmiştir bence. +1[signature][hline]cok güçlü ama cok dıkkatlı olmak lazım cok sewmek ama cok gerçekçı olmak lazım... PATİCİK KIZLAR KLUBU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Herkes bir şeyler demiş de... İlişkiyi çıkma noktasına taşımak büyü numarası yapmak gibidir, işin içinde hep bir şaşırtmaca olması lazım. Öyle bir şekilde yapmalısın ki bunu kız ne zaman çıktığınızı ne zaman çıkmadığınızı anlayamamalı, yoksa süründürür seni haftalar boyunca çıksak mı çıkmasak mı çıkıyor muyuz ne yapıyoruz diye hayattan bezersin, bayılır kızlar bunları yapmaya. Hoşlanıyorum, seviyorum yada benle çıkar mısın muhabbeti yapana kadar davranışlarından anlasın yani. Ne bileyim, işine karış, ne karışıyorsun derse, karışmamı istemiyor musun de, tabii istemiyorum derse morarırsın ama muhabbet çevirmekte usta bir adamsan hiç bir zaman geri çevrilmezsin. Olay dilde bitiyor yani genelde kafayı karıştıran kız tarafıyken işi avantajına çevirip kızın kafasını karıştırabilmen lazım:)[signature][hline]L'enfer c'est l'Autre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 said: Krusty, 05 Kasım 2005 22:03 tarihinde demiş ki: nerden biliyosun ki hiçbirşey yaşamadığını. belkide uzun zamandır tanıdıyodur. Tanışsıııın, daha önce o kızı öpmediyse, o kızla arasında bir şeyler olmadıysa nasıl sevdiğini aşık olduğunu iddia edebilir ki?[signature][hline]L'enfer c'est l'Autre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 said: jksqe, 05 Kasım 2005 21:55 tarihinde demiş ki: seni seviyorum dersin,çıkma teklifine gerek kalmazzzz:D benim taktik işteee en guzelii[signature][hline]yeni geldin ve hiçbişi bilmiyosan buraya alalım sizi bana bişimi dicen koçum [u]beni buralarda bulabilirsiniz 1-2-3-4-5 ve son söz yakın olmak için uzak dur (ne alaka deme) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Sevmiyorum öyle numaraları, ağız oyunlarını, yapmacık tavırları falan ben... Yani olduğum gibi böyle tamamen kendim olarak kabul etmeyecekse zaten ne farkeder ki[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 said: oper, 05 Kasım 2005 21:43 tarihinde demiş ki: amacım t.şak olsaydı konuyu garbage'a açardım arkadaşlar... eger burdada amacın sadece "a" yerıne "." koyarak kıbarla$tırmaksa kelımeyı,hıc kullanma bır daha?cunku anlıyan yıne anlıyor.hatta herkes anlıyor.[signature][hline]Pyro dêãth øwñz lìfê Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 said: Antimodes52, 05 Kasım 2005 22:06 tarihinde demiş ki: said: Krusty, 05 Kasım 2005 22:03 tarihinde demiş ki: nerden biliyosun ki hiçbirşey yaşamadığını. belkide uzun zamandır tanıdıyodur. Tanışsıııın, daha önce o kızı öpmediyse, o kızla arasında bir şeyler olmadıysa nasıl sevdiğini aşık olduğunu iddia edebilir ki? ozaman şu forumda ki çoğu en yakım arkadaşıma aşık oldum mevzularınada inanmiyosundur sen.[signature][hline]:0) ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Bir şeyler hissediyorlardır kesinlikle ancak evet, o olaylardan hiç birinin gerçek "aşk" olduğuna inanmıyorum. Aşık olmak zaman ister, birliktelik ister. Her elde edemeyeceğiniz veya sizinle ilgilenmiyor diye saplantılı hale geldiğiniz kıza aşık olmazsınız.[signature][hline]L'enfer c'est l'Autre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Davion Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Bu arada çıkma teklifi edilmez. Gezer tozarsınız şöle sinema falan derken bi bakmışın çıkıonuz , canım cicim demeye başlamışsınız ama aranızda hiç teklif etme durumları falan olmamıştır. O yüzden öle çıkma teklifi falan yalan. Paso çağıracan gel şuraya gidelim buraya gidelim derken olacak :)[signature][hline]!!!nisriG MafaK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 herkese ööö ayse ben sana asik oldum seni seviyom diyen insanlardan nefret etmeye basladim iliskisinin 2. gününde nickine sirf kiza show yapmak için irem sana asigim yazan cocuka o kadar laf söylemistimki kendinden tiksindirmistim ciddiyim[signature][hline][i]herkes bir gün yanlışlıkla bir asteroide düşebilir[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gmefaraday Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 benimleehehe... şey . neyse !?![signature][hline]pazi snajper ! powered by [-RaMMsTeiN+} Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 said: oper, 05 Kasım 2005 21:31 tarihinde demiş ki: "benimle çıkarmısın" cümlesi bana bayağı bi tuhaf geliyor.. bunun yerine neler söylenebilir; ya da siz olsanız ne dersiniz?? p.s=arttığım konularda böyle bişeye rastladım tazfiona onu iyi bilir ona sor:)[signature][hline]"Hayatın en büyük trajedisi çok çabuk yaşlanmamız, ama çok geç akıllanmamızdır." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Kıza göre değişir yani öyle herşeye kopan bi kızsa çıkma teklifini espri arasında sokabilirsin "Biliyorum, asansör icad oldu ama yinede benle çıkarmısın?" "Çıkmak" kelimesini kullanmak istemiyosan "Haftasonu cafeye/sinemaya vb. gidelimmi?" "Yaa ben şöyle bi dolaşçamda benle gelirmisin?" gibisinden teklifler olabilir... Yada hiç kasma... Kızın yanına gidip mahçup mahçup "eeee... şeyyy... sen... ben..." filan diye geveledinmi jetonları düşüyo:D[signature][hline]beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki: hep dedim dinsizlikte bir din olmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 said: ShadowFury, 05 Kasım 2005 22:36 tarihinde demiş ki: "Biliyorum, asansör icad oldu ama yinede benle çıkarmısın?" sen naaptınnn omg.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 ahahhahahhahah :-) :D[signature][hline]cok güçlü ama cok dıkkatlı olmak lazım cok sewmek ama cok gerçekçı olmak lazım... PATİCİK KIZLAR KLUBU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tcpip Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 ya benimsin ya kara topragın[signature][hline]İşte Hizmetlerim 1- Web Tasarım ve Hosting 2- Ucresiz @chaos.gen.tr Mail 3- Online Oyun Tanıtımları 4- Evlenilcek Kız Aranıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 git camdan atla ya:)[signature][hline]For Ancelot The ancient cross of war For the holy town of gods Gloria, gloria perpetua İn this dawn of victory... Asgard the wiz Asgard the gotik:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gmefaraday Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 walla sec işte şunlardan birini : [spo1=hade baq !]Afrikaans: Ek het jou liefe -Afrikaans: Ek is lief vir jou -Albanian: te dua -Albanian: te dashuroj -Alentejano(Portugal): Gosto De Ti, Porra! -Alsacien: Ich hoan dich gear -Amharic: Afekrishalehou -Arabic: Ana Behibak (to a male) -Arabic: Ana Behibek (to a female) -Arabic: Ib'n hebbak. -Arabic: Ana Ba-heb-bak -Arabic: nhebuk -Arabic: Ohiboke (male to female) -Arabic: Ohiboka (female to male) -Arabic: Ohibokoma (male or female to two males or two females) -Arabic: Nohiboke (more than one male or female to female) -Arabic: Nohiboka (male to male or female to male) -Arabic: Nohibokoma (m. to m. or f. to two males or two females) -Arabic: Nohibokom (m. to m. or f. to more than two males) -Arabic: Nohibokon (m. to m. or f. to more than two females) -Arabic: (not standard) Bahibak (female to male) -Arabic: (not standard) Bahibik (male to female) -Arabic: (not standard) Benhibak (more than one male or female to male) -Arabic (not standard) Benhibik (male to male or female to female) -Arabic: (not standard) Benhibkom (m. to m. or female to more than one male) -Assamese: Moi tomak bhal pau -Basc: Nere Maitea -Batak: Holong rohangku di ho -Bavarian: I mog di narrisch gern -Bengali: Ami tomAy bhAlobAshi -Bengali: Ami tomake bhalobashi. -Berber: Lakh tirikh -Bicol: Namumutan ta ka -Bolivian: Quechua qanta munani -Bulgarian: Obicham te -Burmese: chit pa de -Cambodian: Bon sro lanh oon -Cambodian: kh_nhaum soro_lahn nhee_ah -Canadian: French Sh'teme (spoken, sounds like this) -Cantonese: Moi oiy neya -Cantonese: Ngo oi ney -Catalan: T'estim (mallorcan) -Catalan: T'estim molt (I love you a lot) -Catalan: T'estime (valencian) -Catalan: T'estimo (catalonian) -Cebuano: Gihigugma ko ikaw. -Chickasaw: chiholloli (first "i" nasalized) -Chinese: (see the entries for mandarin or cantonese!) -Corsican: Ti tengu cara (to female) -Corsican: Ti tengu caru (to male) -Croatian: LJUBim te -Czech: miluji te -Czech: MILUJU TE! (colloquial form) -Danish: Jeg elsker dig -Dutch: Ik hou van jou -Dutch: Ik ben verliefd op je -Ecuador: Quechua canda munani -English: I love you -English: I adore you -Esperanto: Mi amas vin -Estonian: Mina armastan sind -Estonian: Ma armastan sind -Farsi: Tora dust midaram -Farsi: Asheghetam -Farsi: (Persian) doostat dAram -Filipino: Mahal ka ta -Filipino: Iniibig Kita -Finnish: Mina" rakastan sinua -Flemish: Ik zie oe geerne -French: Je t'aime -French: Je t'adore -Friesian: Ik hald fan dei -Gaelic: Ta gra agam ort -German: Ich liebe Dich -Greek: s'ayapo r -Greek: (old) (Ego) -Greenlandic: Asavakit -Gujrati: Hoon tane pyar karoochhoon. -Hausa: Ina sonki -Hawaiian: Aloha I'a Au Oe -Hebrew: Ani ohev otach (male to female) -Hebrew: Ani ohev otcha (male to male) -Hebrew: Ani ohevet otach (female to female) -Hebrew: Ani ohevet otcha (female to male) -Hindi: Mai tumase pyar karata hun (male to female) -Hindi: Mai tumase pyar karati hun (female to male) -Hindi: Main Tumse Prem Karta Hoon -Hindi: Mai Tumhe Pyar Karta Hoon -Hindi: Main Tumse Pyar Karta Hoon -Hindi: Mai Tumse Peyar Karta Hnu -Hindi: Mai tumse pyar karta hoo -Hokkien: Wa ai lu -Hopi: Nu' umi unangwa'ta -Hungarian: Szeretlek -Hungarian: Szeretlek te'ged -Icelandic: Eg elska thig -Indi: Mai Tujhe Pyaar Kartha Ho -Indonesian: Saya cinta padamu (Saya, commonly used) -Indonesian: Saya cinta kamu ( " ) -Indonesian: Saya kasih saudari ( " ) -Indonesian: Aku tjinta padamu (Aku, not often used) -Indonesian: Aku cinta padamu ( " ) -Indonesian: Aku cinta kamu ( " ) -Iranian Mahn: doostaht doh-rahm -Irish: taim i' ngra leat -Italian: ti amo (if it's a relationship/lover/spouse) -Italian: ti voglio bene (if it's a friend, or relative) -Japanese: Kimi o ai shiteru -Japanese: Aishiteru -Japanese: Chuu shiteyo -Japanese: Ora omee no koto ga suki da -Japanese: Ore wa omae ga suki da -Japanese: Suitonnen -Japanese: Sukiyanen -Japanese: Sukiyo -Japanese: Watashi Wa Anata Ga Suki Desu -Japanese: Watashi Wa Anata Wo Aishithe Imasu -Japanese: Watakushi-wa anata-wo ai shimasu -Japanese: Suki desu -Javanese: Kulo tresno -Kannada: Naanu Ninnanu Preethisuthene -Kannada: Naanu Ninnanu Mohisuthene -Kiswahili: Nakupenda -Klingon: qabang -Klingon: qaparHa' (depends where in the galaxy you are) -Korean: No-rul sarang hae (man to woman in casual -Korean: Tangsinul sarang ha yo -Korean: Tangshin-ul sarang hae-yo -Korean: Tangsinul Sarang Ha Yo -Korean: Tangshin-i cho-a-yo (i like you, in a romantic -Korean: Nanun tangshinul sar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Faraday'den Paticik'a dev hizmet... Helal olsun bea!!![signature][hline][b]Hayatım hayatın için Hayatım ölümün için Ölümüm hayatın için Ölümüm ölümün için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeto Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 said: Tcpip, 05 Kasım 2005 22:55 tarihinde demiş ki: ya benimsin ya kara topragın takdir ettim :D[signature][hline]FB Sailing Team Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kocero Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 seni seviyorumlar içinde en güzeli türkçe olanı fark ettinizmi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gmefaraday Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 said: Asteroth, 05 Kasım 2005 23:04 tarihinde demiş ki: Faraday'den Paticik'a dev hizmet... Helal olsun bea!!! saoluun saoluun ! *!artık cok mutludur . wc ye kosarak ilerler !*[signature][hline]pazi snajper ! powered by [-RaMMsTeiN+} Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar