Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kısa günler

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ya walla cok gıcık durum ben de sınır oluyorum hıc bısey yapamadan gecıp gıdıo gunlerrr cık cık[signature][hline]cok güçlü ama cok dıkkatlı olmak lazım
cok sewmek ama cok gerçekçı olmak lazım...
PATİCİK KIZLAR KLUBU
Mesaj tarihi:
bence çok iyi oldu saat geçmiyomuş gibi geliyo :D. bakıyom hava kararmış, saate bakıyom 6 ehehe :D[signature][hline]Fistan, 24 Eylül 2005 16:09 tarihinde demiş ki:
peki o zmn tüm hayvanları yavşaklaştıralım hiç vahşi hayvan kalmasın

[Bu mesaj PrudenT tarafından 06 Kasım 2005 16:29 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ben karanlıkta derse giricem ben napıyım :)
4 de gir 11 de çık işin yoksa
peh
ama güzel oluyo bence böyle[signature][hline]Absolut, 01 Eylül 2005 00:39 tarihinde demiş ki:
Gnome diye kız vermeyen ağabeyi Elfi 16 yerinden genkledi.

Aceleee
Mesaj tarihi:
bizim bide bu cografya sınaw konusu hiç çakmam şu saatlerin geri alınmasından neden geri alıozki peeeh hiç hoşuma gitmioo bunnar

[Bu mesaj death_cuk tarafından 06 Kasım 2005 16:53 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Ya onu bırakı en irenç hava simsiyah bulutların gökyüzünde gezipte 1 damla yağmur bırakmamsı deli oluoyrum zaten hava kapalı içim daralıyo bide öle pis pis durmuyolarmı hırrrr[signature][hline]Frantic tic tic tic tac
Mesaj tarihi:
Benım oyle sorunlarım yok okul bitti tatil yapıyorum resmen :D Gece 3 te yada 4 te yatıyorum Bazen sabah 7 de :D Sonra kalkıyorum saat 17.00 de 18.00 de yemek yıyorum dogru int.cafe ye yada gezmeye :D[signature][hline]seT By eXe
Mesaj tarihi:
oooff hakketen ya sewınıyım mı uzulıyım mı bılmıorummm[signature][hline]cok güçlü ama cok dıkkatlı olmak lazım
cok sewmek ama cok gerçekçı olmak lazım...
PATİCİK KIZLAR KLUBU
Mesaj tarihi:
benimde içim daralıo bide okul 18:40 da bitio :S:S[signature][hline]ruby, 01 Kasım 2005 03:05 tarihinde demiş ki:
((anelor biliyo tuvalete bile yanliz gidemiyordum gecen ay:D benle cok dalga gecmisti tuvaletin deliginden bocekler cikip kicini yiycek diye:D:D:D hahah))
  • Yeni Oluştur...