jarjar Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 arasıra tırnaklarımı ağzıma götürüyorum hiç tasvip etmem[signature][hline]Uçurumun kenarında olsan da sırf hayata gıcıklık olsun diye tekrar gül!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 aa ama sey var o eski mutsuzlugumu kaybettim hiçbisey degismedigi halde nedensiz yere mutluyum bunu degistirip eskisi gibi mutsuz olmak istiyorum evet mazosistim galiba[signature][hline][i]herkes bir gün yanlışlıkla bir asteroide düşebilir[i] [Bu mesaj duende tarafından 06 Kasım 2005 00:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lizardking Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 nobody is perfect so i am nobody[signature][hline]~o O COMFORTABLY NUMB Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 hmm görünüş olarak.. çenem böyle öne doğru benim, normal olsaydı daha hoş olurdu belki :p çok umrumda diil ama söylemiş olayım. bi de ayağım büyük geliyo bana, zarafeti seven bir insan olarak 44 numara ayaklarımıdan pek hoşlandığımı söyleyemem :) şey olarak.. zihinsel, düşünsel, kişiliksel işte her neysel olarak; hayatımın her saniyesinde içinde bulunduğum durumu ve kendimi sorgulayıp yorumlamak, üzerine kafa yorup düşünmek istemezdim. yoruyo çünkü. :p ayrıca çoğu şeyi yaparken, arkasında başka bir amacım oluyor, çıkarcıyım yani. her ne kadar çıkarlarım diğer kişilerin hak ve özgürlüklerinde kısıtlamaya neden olmasa da boru gibi çıkarcıyımdır yani. bir de dürüstlük olayı var. çoğu zaman gerçeği saklamaya üşendiğim için dürüst oluyorum. ya da yalan söyleyip de başıma gelmesini önleyebileceğim sonuçları umursamadığım için dürüst oluyorum. ya da yalan söylemek anlamsız ve gereksizse dürüst oluyorum. bir de insanlarla olan ilişkilerimi çok takıyorum kafaya. bunu söylersem ne düşünür, acaba bunu söylerken ne dedi, abidi gabüdi filan derken perspektifin cıcığını çıkarıyorum. en sonunda da boşveriyorum, böylece insanlarla olan ilişkilerim çoğu zaman gelişmiyor, bir kaç istisna hariç. böyle işte. :)[signature][hline]baa baa black sheep, have you any wool? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 çok çabuk duygulanıp yumuşayabiliyorum. insanlara fazla ve hemen ( çok tanımadan ) güveniyorum. Arkadaşlarıma "hayır" diyemiyorum. fiziki görüntüme bişey diyemeyeceğim bi çok insandan tipsiz olsam da orginalim!!![signature][hline]Anywhere but Nowhere.. Burayı seviyorum ama ban yedim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Ben cogu zaman hissettiklerimi aktarmakta, anlatmakta ve tasvirlemekte gucluk cekiyorum. : ) Anlatabilsem gusel olur.[signature][hline]http://www.google.com/talk/ ( gmail userlari için ) Msn messengerin tek rakibi deneyin.. Emaleth, 01 Haziran 2002 02:08 tarihinde demiş ki: "Verdiğin kadar büyüyor, büyüdüğün kadar alıyor, aldığın kadar da küçülüyorsun işte. İt ürüyor, kervan yürüyor, başka da bi bok olmuyor" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 berserk olmak istemiyorum[signature][hline]Destroy the pattern, anything that seperates Across the times... Who dares to follow? In Flames We Trust. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 durduk yere herşeyi kafaya takıp eğlenmektense bunalma gibi bir huyum var. gelecek kaygısı, olay , kişi vb. ile ilgili kaygılar da olabiliyor. gerek yok halbuki carpe diem ulan dimi. di değil işte malesef.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendoa.k. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 ben bırıne baglandımmı sevgı yonunden bırakamıorum unutamıorum arkadaslık yonunden ıse arkadaslarım ıcın herseyını feda edecek bırısıyım bu huyumdan vazgecmek ıstıorum cunku bu devırde arkadaslık dostluk dıe bısey kalmamıs[signature][hline]Asker vurulduğunda değil unutuldugunda ölür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 said: Saeros, 06 Kasım 2005 00:21 tarihinde demiş ki: bi de ayağım büyük geliyo bana, zarafeti seven bir insan olarak 44 numara ayaklarımıdan pek hoşlandığımı söyleyemem :) valla şükret 44 numaraya ben 48 numara ve hiç ayakkabı bulamıom istediklerimi giyemiom böhühühü :([signature][hline]You cannot change your fate...noman can Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 senin ilacın dexter. benımde 45.5 :)[signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 yalan sölüorum değişmesi lazım.. kilo vermem lazım.. daha az yalnız kalmam lazım..birileri yalnız bırakmaması lazım.. para kazanmam lazım.. biraz daha dindar olabilmem lazım.. o kadar.[signature][hline]yalnızlık Tanrımın lutfu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 düşünmeyi bırakıp uygulamaya geçmek isterdim hep düşünürüm ama hiç uygulamam ,dünya benim olabilirdi.. dinlemeyi bırakıp laf arasına girebilmek isterdim, sonra insnalara güvenebilmek isterdim kimseye güvenmiyorum, sağlam arkadaşlıklar kurmak , birilerine bağlanabilmek isterdim kimseye bağlanamıyorum, kötü biri olmak isterdim kötü olmayı düşünüp iyi olarak kalmak çok garip oluyor aşık olabilmek isterdim şimdiye kadar beceremedim sonraaaaaa evet arabalardan hoşlanmak isterdim ehliyet aldım ama arabaya binmekten sürmekten nefret ediyorum sonra çok çekingenim daha bi açık olmak isterdim ehehe bakktımda hepsi benim elimde :) deişiyim o zmn (bide düzgün türkçe kullanmak isterdim hiç bi zaman gramere önem vermiyoruum)[signature][hline]HisarOyun,Blog,Nysera Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ruby Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 keske tirnaklarimi yemegi birakabilseydim ,bi de saclarim biraz daha uzun olsaydi su an :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 ha evet, ben de dudağımı yolmayı ve yanağımın içini kemirmeyi bırakmak istiyorum acilen :)[signature][hline]baa baa black sheep, have you any wool? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 * Çabuk sinirleniyorum. * İnsanların %80inden nefret ediyorum. * Maymun iştahlıyım. * Aşırı dağınığım.[signature][hline]Tomoe Eflatun Pati : PATİCİK'İ ESKİ GÜNLERİNE DÖNDÜRELİM ARKADAŞLAR!!!111birbir *Kayıt tarihine bakılır* Pati : Dün üye olmuşsun ?! Eflatun Pati : Önemli olan ne zaman üye olduğum değil, Pati ruhunu taşıyıp taşımadığımdır. Pati : Peki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 said: sir, 06 Kasım 2005 00:07 tarihinde demiş ki: ukalayım biraz. bi de tembelim. bi de kilo vermem lazım. hmm. Eheheh ayynı ben:D[signature][hline]beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki: hep dedim dinsizlikte bir din olmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 - aşırı enayileşiyorum bazen - 1 dakka önce söylediğim şeyleri bile unutuyorum. - dalgınım - üşengecim[signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Linu Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Dün gece farkettim bi insan beni kızdırdığı kırdığı halde onu sevdiğim için onu teselli etmeye hala nun iyiliğini düşünmee devam ediyorum..daha öncede yapmıştım,yapmıcam demiştim ama olmuyo bazen çok kötü kalpli bazende çok iyi oluyorum denge gerek :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 linu o yaptığının ne sana ne ona bi yararı oluyor boşver.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendoa.k. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tcpip Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 unutmaktan nefret ediyorum 1 sene onceki kız arkadasımla karsılastım aşırı bi güzel olmustu zaten güzeldi adını hatırlamadım :( bana soylenen 4 şeyin 3 ü nü unutuyorum. tek sebebi günde 15 saat bilgisayar kullanıyor olmam ama bırakamam :-)[signature][hline]İşte Hizmetlerim 1- Web Tasarım ve Hosting 2- Ucresiz @chaos.gen.tr Mail 3- Online Oyun Tanıtımları 4- Evlenilcek Kız Aranıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 sevemiyorum bir türlü değiştirmek istediğim tek özelliğim bu.[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final moment you say the words that I can't say... SAKLI SOKAK | Yiyorsa tıkla! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 kendi actigim topige cesaret edipde yazamamam mesela.. belki de bir süreligine gerceklerden kacmak istedim... hmm dikkat daginikligimin gecmesi gerek! asiri dalginim ve daginik... bazen sorumsuz davraniyorum ve cok rahatim... biriyle kavga ettigim zaman ki bu özel birisi oldugu zaman , o sorunu hemen orada halletmek cözümlemek istiyorum. aksi taktirde uyuyamiyorum o gece , ya da kötü bi sekilde uyuyorum doryninde yazmis oldugu gibi.. sonra... patavatsizlik yapiyorum ara ara.. cabuk sinirleniyorum .. bi de maymun istahliyim ... bazen hic biseye karsi istegim olmuyo! herseyi birakip cekip gidesim geliyor. ve dengesizim , sagim solum belli olmaz. cok karamsarim... optimist oldugum zamanlar cok nadir... bana yapilan haksizliklari kaldiramam ve yapmadigim birsey icin suclanmayi da.. kücük seylerin altinda biseyler arar illa mutsuz olur , beni üzecek seyler bulurum ! (tabi bu ne tarafimdan kalktigima bagli)ha bi de bazen asiri iyi niyetliyim. zamaninda cok kullanmislardi bunu ama artik kullanamiyorlar! dis görünüsümde ise , birazcik forma girsem iyi olur... onun disinda memnun sayilirim. evet bazen insanlarin cogundan nefret ederim.. hayattan nefret ederim... hayatta hep biseylerin eksik olmasini , hep üzülecegimi düsünmemi de sevmem.[signature][hline] Awake... for all is dying, even the dead We are our Past failing to come back All of us visionaries with a rope around our neck... lylide.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 bende göbek var ondan kurtulmak istiom[signature][hline][b]Bardağı Ta$ıran İlk Damla[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 aşırı sinirliyim ve çok defa zarara soktu beni. sinir hastasıyım galiba. sinirli bi şekilde verdiğim kararlar yüzünden hayatım mahvoldu gibi. insanlardan nefret ederim. bi kaç kişi hariç tabi hayatımda yeri olan. onlar diğer insanlara göre daha akıllı ve farklı.[signature][hline]Absolut, 01 Eylül 2005 00:39 tarihinde demiş ki: Gnome diye kız vermeyen ağabeyi Elfi 16 yerinden genkledi. Aceleee [Bu mesaj kermit tarafından 06 Kasım 2005 16:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar