beybin Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 çok inatçıyım . insanlara çok güveniyorummm.[signature][hline][ quote ]BoDrUmLu, 27 Ekim 2005 10:13 tarihinde demiş ki: bu forum dahaa onceden cook acılmıstı.. [ /quote ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Çok çabuk melankolik moda giriyorum. Hemen depresyonda buluyorum kendimi. Çözüm de bulamadım halen =/[signature][hline]Quisalan Elevas! Our love, forever... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 @Dynun bende oyleyim ya napcaz biz =([signature][hline]yeni geldin ve hiçbişi bilmiyosan buraya alalım sizi bana bişimi dicen koçum [u]beni buralarda bulabilirsiniz 1-2-3-4-5 ve son söz yakın olmak için uzak dur (ne alaka deme) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 çok çabuk sinirleniyorum. sinirlenince ve aşırı üzülünce mantıklı düşünemiyorum bu yüzden istemediğim hatalar yapıyorum.[signature][hline] güneşi sevmez, hep geceyi bekler koşuyor sanır, sadece emekler. verince alır, fazlasını ister seninle uyur, başkasını düşler .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Hmm nerden başlasam Çok gıcığım, yani ne biliyim durup dururken milleti tersliyorum yada hassas noktalara ilerliyorum... Napiim huyum böyle... Bide şöyle bi 10-15 kilo versem iyi olurdu:D Ayrıca sivilcelerden nefret ediorum Canımın çok çabuk sıkılmasından nefret ediorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 çok zor "hayır" diyebiliyorum..karşımdakini kırmamak istiyorum .. bu kadar iyi yürekli olmak yerine rahatça "hayır" diyebilmeyi isterdim.. belim biraz ince ama beli ince olanların bağışıklık sistemi kıuvvetli olurmuş.. o yüzden kalsın :D[signature][hline]cuytherock bir zamanlar burdaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Basarılı olmak ısterdım hayat konusunda...Evet basarılı ve tecrubelı...[signature][hline]Apache, 05 Eylül 2005 12:20 tarihinde demiş ki: ankara bes tepe iki tepe acıgı var atom bombası yıyebılırız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Ya bende çok fazla saç var.Hatta bendeki saçlar ile 3 kel kurtulur üstüne bana hala yeterince saç kalır.İnce ve normal sayıda saçım olsun istiyorum.Birde biraz rengi açılsa güzel olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 said: dory, 05 Kasım 2005 18:44 tarihinde demiş ki: biriyle kavga ediyim, donup arkamı gidemem, sorun cozulene kadar basındayım.aynı ben[signature][hline]MISCHIEF. MAYHEM. SOAP. a.k.a. Dextra [Bu mesaj knoxville tarafından 05 Kasım 2005 21:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Linu Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 sinirliyim,alınganım,barbar rage ine girerim böhühe yardım edin :P(kafiye oldu eheh) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 said: knoxville, 05 Kasım 2005 21:33 tarihinde demiş ki: said: dory, 05 Kasım 2005 18:44 tarihinde demiş ki: biriyle kavga ediyim, donup arkamı gidemem, sorun cozulene kadar basındayım.aynı ben bende böyleyim..[signature][hline]Horrible bir gün demiş ki: ben kavga ettiydim.. dayak yedim, ama bende bikere vurdum!! "Burn all the bridges i've passed..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kreese Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 said: Lonely, 05 Kasım 2005 18:20 tarihinde demiş ki: kendimi her yönüyle seviyorum ve hiç bişeyimi değiştirme ihtiyacı duymuyorum.. sadece sevilmeye değmeyecek insanları sevme huyumdan nefret ediyorum. +1[signature][hline]NuKe, 04 Kasım 2005 01:03 tarihinde demiş ki: Hayır efendim olmaz oyle şey. Kadın erkek eşittir. Kızlar da lol desin. Hatta kızlar da ayakta işesin. !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 uzun saclarımı sevmiyorum ama kestirmeyede kıyamıyorum:)[signature][hline]For Ancelot The ancient cross of war For the holy town of gods Gloria, gloria perpetua İn this dawn of victory... Asgard the wiz Asgard the gotik:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 biri bana benle ilgili kötü birşey derse çok mutsuz oluyorum & kendimden şüphelenmeye başlıyorum... - sen kilo mu aldın? - saç rengin kötü mü olmuş eskisine göre? lkhfdghdflkhfdlkdfhghlg[signature][hline].my.angel.wings.are.bruised&restrained. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Aileme karşı biraz fazlasıyla duyarsızım, ayrıyeten feci halde sorumsuzum...[signature][hline][b]Hayatım hayatın için Hayatım ölümün için Ölümüm hayatın için Ölümüm ölümün için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Dış görünüşümde bir iki ufak düzeltme yapardım. Mesela "ben"lere (hani şu ten üstündeki siyah lekeler) gıcık olurum mümkünse tüm benlerimi kaldırırdım, sonra bira göbeğimi yok ederdim (kasıp sporla yoketmeye üşeniorum da), gözlerim fazla büyük geliyo vs falan, birkaç ufak şey daha yapardım işte dışgörünüşümle ilgili.. Onun dışında insanlara hep iyiniyetle yaklaşıp herkesi iyi görmeye çalışıyorum bu özelliğimi biraz daha azaltırdım. Daha sonraa.. Biraz daha rahatlık aşılardım kendime. Bir de biraz daha disiplin. İkisi birbirinin zıttı gibi görünüyo da yerine göre kullanmak üzere yani. Vs vs..[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenin Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Göbekliyim biraz sanırım bu kadar yani kendimi sevmiyorum ama genel bir nedeni yok sevmeyerek daha rahatım o değişmesin[signature][hline]'But I don't want to go among mad people.'Alice Remarked. 'Oh,you can't help that.'said The Cat:'We're all mad here.I'm mad you're mad.' 'How do you know I'm mad?'said Alice. 'You must be,'said The Cat 'or you wouldn't have come here.' 'Alice's Adventures in Wonderland' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IsAbeLLa Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 beni haketmeyen bi insana gereğinden fazla değer weriyorum ve bunu aram iyiken göremiyorum. sewdiim bi insan beni deli gibi üzerse acısı hiçbi zaman geçmio.ööle düşünüp ağlamaya başlıyorum.istemezdim[signature][hline]ı know the pieces fit Cause ı watched them fall away.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 dış görünüşümde şu an değiştirmek istediğim bişi yok çünkü oluşum devam etmekte hala :) davranışlarımda azıcık sivriliklerimi gidermek ve bazı çok bilmiş tavırlarımdan kurtulmak empati gücümü artırmak bide gün gelecek daha sosyal olucam diyip duruyorum[signature][hline]darkening [Bu mesaj Arthur_HellsFire tarafından 05 Kasım 2005 22:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naduko Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 said: Mix, 05 Kasım 2005 21:43 tarihinde demiş ki: said: knoxville, 05 Kasım 2005 21:33 tarihinde demiş ki: said: dory, 05 Kasım 2005 18:44 tarihinde demiş ki: biriyle kavga ediyim, donup arkamı gidemem, sorun cozulene kadar basındayım.aynı ben bende böyleyim.. +1 bende acaip takarım herşei kafaya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 fazla güler yüzlü olmamam, düşündüklerimi konuşmaya aksettirememem. saç şeklime karar verememem.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Çok megaloman olmam :)[signature][hline]We're Opeth from Sweden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 cok kotucok fazla seyim var hiç birseye kabiliyetim yok yakisikli sayilmam vs. vs. uzaktan bakinca belki acirdiniz ama hiçbir sekilde baska birisi olmak istemezdim yada herhangi en ufak bir huyumun seklimin degismesini belki aliskanliktandir belki baska birseyden ama kesinlikle hiçbir seyimin degismesini istemem...[signature][hline][i]herkes bir gün yanlışlıkla bir asteroide düşebilir[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 ukalayım biraz. bi de tembelim. bi de kilo vermem lazım. hmm.[signature][hline]Lopeth, 25 Ekim 2005 18:14 tarihinde demiş ki: i see kız people Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 said: _Mikael_, 06 Kasım 2005 00:05 tarihinde demiş ki: Çok megaloman olmam :) demekki megalomanlarda sevebiliyomus topici...[signature][hline][i]herkes bir gün yanlışlıkla bir asteroide düşebilir[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar