Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

megaloman patiler sevmeyebilir dopiimi

vaniLLe

Öne çıkan mesajlar

çok çabuk sinirleniyorum.
sinirlenince ve aşırı üzülünce mantıklı düşünemiyorum bu yüzden istemediğim hatalar yapıyorum.[signature][hline]
güneşi sevmez, hep geceyi bekler
koşuyor sanır, sadece emekler.

verince alır, fazlasını ister
seninle uyur, başkasını düşler ..
Sosyal ağlarda paylaş

çok zor "hayır" diyebiliyorum..karşımdakini kırmamak istiyorum .. bu kadar iyi yürekli olmak yerine rahatça "hayır" diyebilmeyi isterdim.. belim biraz ince ama beli ince olanların bağışıklık sistemi kıuvvetli olurmuş.. o yüzden kalsın :D[signature][hline]cuytherock bir zamanlar burdaydı
Sosyal ağlarda paylaş

said:
knoxville, 05 Kasım 2005 21:33 tarihinde demiş ki:
said:
dory, 05 Kasım 2005 18:44 tarihinde demiş ki:
biriyle kavga ediyim, donup arkamı gidemem, sorun cozulene kadar basındayım.
aynı ben

bende böyleyim..[signature][hline]Horrible bir gün demiş ki:
ben kavga ettiydim.. dayak yedim, ama bende bikere vurdum!!

"Burn all the bridges i've passed..."
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Lonely, 05 Kasım 2005 18:20 tarihinde demiş ki:
kendimi her yönüyle seviyorum ve hiç bişeyimi değiştirme ihtiyacı duymuyorum..

sadece sevilmeye değmeyecek insanları sevme huyumdan nefret ediyorum.

+1[signature][hline]NuKe, 04 Kasım 2005 01:03 tarihinde demiş ki:
Hayır efendim olmaz oyle şey. Kadın erkek eşittir. Kızlar da lol desin. Hatta kızlar da ayakta işesin. !!!
Sosyal ağlarda paylaş

Dış görünüşümde bir iki ufak düzeltme yapardım. Mesela "ben"lere (hani şu ten üstündeki siyah lekeler) gıcık olurum mümkünse tüm benlerimi kaldırırdım, sonra bira göbeğimi yok ederdim (kasıp sporla yoketmeye üşeniorum da), gözlerim fazla büyük geliyo vs falan, birkaç ufak şey daha yapardım işte dışgörünüşümle ilgili..

Onun dışında insanlara hep iyiniyetle yaklaşıp herkesi iyi görmeye çalışıyorum bu özelliğimi biraz daha azaltırdım. Daha sonraa..

Biraz daha rahatlık aşılardım kendime. Bir de biraz daha disiplin. İkisi birbirinin zıttı gibi görünüyo da yerine göre kullanmak üzere yani.

Vs vs..[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
Sosyal ağlarda paylaş

Göbekliyim biraz
sanırım bu kadar yani kendimi sevmiyorum ama genel bir nedeni yok sevmeyerek daha rahatım o değişmesin[signature][hline]'But I don't want to go among mad people.'Alice Remarked.
'Oh,you can't help that.'said The Cat:'We're all mad here.I'm mad you're mad.'
'How do you know I'm mad?'said Alice.
'You must be,'said The Cat 'or you wouldn't have come here.'
'Alice's Adventures in Wonderland'
Sosyal ağlarda paylaş

beni haketmeyen bi insana gereğinden fazla değer weriyorum ve bunu aram iyiken göremiyorum.
sewdiim bi insan beni deli gibi üzerse acısı hiçbi zaman geçmio.ööle düşünüp ağlamaya başlıyorum.istemezdim[signature][hline]ı know the pieces fit
Cause ı watched them fall away..
Sosyal ağlarda paylaş

dış görünüşümde şu an değiştirmek istediğim bişi yok çünkü oluşum devam etmekte hala :)
davranışlarımda azıcık sivriliklerimi gidermek ve bazı çok bilmiş tavırlarımdan kurtulmak empati gücümü artırmak
bide gün gelecek daha sosyal olucam diyip duruyorum[signature][hline]darkening

[Bu mesaj Arthur_HellsFire tarafından 05 Kasım 2005 22:03 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mix, 05 Kasım 2005 21:43 tarihinde demiş ki:
said:
knoxville, 05 Kasım 2005 21:33 tarihinde demiş ki:
said:
dory, 05 Kasım 2005 18:44 tarihinde demiş ki:
biriyle kavga ediyim, donup arkamı gidemem, sorun cozulene kadar basındayım.
aynı ben

bende böyleyim..

+1 bende acaip takarım herşei kafaya..
Sosyal ağlarda paylaş

cok kotucok fazla seyim var hiç birseye kabiliyetim yok yakisikli sayilmam vs. vs. uzaktan bakinca belki acirdiniz ama hiçbir sekilde baska birisi olmak istemezdim yada herhangi en ufak bir huyumun seklimin degismesini belki aliskanliktandir belki baska birseyden ama kesinlikle hiçbir seyimin degismesini istemem...[signature][hline][i]herkes bir gün yanlışlıkla bir asteroide düşebilir[i]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...