PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 dedim ya, 20 tane cola içsem benim boğazımda yine bi kuruluk kalıo her zaman @reyou: bak canımcım, bu maddeler yağmur yağarken suya karışan (artık suyu ph'ı ne yönde bilmiyorum) asit veya bazlar. doğal olarak suyun pH'înı değiştirirler. ve h2o, artık saf değildir, ph'ı değişmiştir. saf suyun ph'ı 0'dır. git atla köprüden [Bu mesaj PrudenT tarafından 04 Kasım 2005 20:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 aabi ne uzadı ya adam çeşme suyu demiş işte yada damacana yok saf su H2O vs vs......[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 su gibi içecek yok yemin ederim...[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 said: HymnOfSnuk, 04 Kasım 2005 20:54 tarihinde demiş ki: su gibi içecek yok yemin ederim... Budur işte yaf..[signature][hline]-Soy una ganadora.. -Nightmare Before Christmas -Gerçek efsane topik! -Nasıl Post Kasılır? -by Sabrina- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 yaw su kötüdür, içmeyin falan demiyorumki, vücuda zararlımıdır, sindirimdir emilimdir bun gibi konularda bi zararı varmıdır o açıdan sordum.. yoksa içmiyo değiliz yani.. benim merakım mesela günde 2 litre su içeren ama su olmayan maddeleri tükettik, yanında bide illa bi okadarda sadece su mu içmek gerekiyo..onla alakalı..[signature][hline]sen bu yazıyı okurken senin hayatından 5 saniye çaldım. 6 oldu,7,8,9... fr3nzy radio dj = tik tak listen most beautiful songs are played... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 kardes cola-meyva suyu gibi maddeler katkılı maddelerdir saglıklı bir icecek istiyosan su ic bu kadar[signature][hline]For Ancelot The ancient cross of war For the holy town of gods Gloria, gloria perpetua İn this dawn of victory... Asgard the wiz Asgard the gotik:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Su içmediğim günlerde oldu ama ölmedim işte. Demek istediğim su ağzıma sürmedim ama kola'ymış şuymuş buymuş içtim.. [signature][hline]-Soy una ganadora.. -Nightmare Before Christmas -Gerçek efsane topik! -Nasıl Post Kasılır? -by Sabrina- [Bu mesaj Sabrina tarafından 04 Kasım 2005 21:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 su icmezsin ama bir türlü su ihtiyacını yemeklerle karsılarsın;)[signature][hline]For Ancelot The ancient cross of war For the holy town of gods Gloria, gloria perpetua İn this dawn of victory... Asgard the wiz Asgard the gotik:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
C3nK Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 ben valla su nerdeyse hic icmiom cola cay vs. ile igtiyacimi gideriom :lol: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 peki 10 litre su içsek sonra 5 gün içmesek olurmu[signature][hline]Fistan, 24 Eylül 2005 16:09 tarihinde demiş ki: peki o zmn tüm hayvanları yavşaklaştıralım hiç vahşi hayvan kalmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 said: reyou, 04 Kasım 2005 20:58 tarihinde demiş ki: yaw su kötüdür, içmeyin falan demiyorumki, vücuda zararlımıdır, sindirimdir emilimdir bun gibi konularda bi zararı varmıdır o açıdan sordum.. yoksa içmiyo değiliz yani.. benim merakım mesela günde 2 litre su içeren ama su olmayan maddeleri tükettik, yanında bide illa bi okadarda sadece su mu içmek gerekiyo..onla alakalı.. Su vücuda zararli değildir ama aşiri içmekten zehirliyebiliomuş,sindirime falan fistana yardimci olarak biliyorum.[signature][hline][b]I'm Falling In My Dream; I Finally Hit The Ground[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 said: Davion, 04 Kasım 2005 20:43 tarihinde demiş ki: said: Bleeding, 04 Kasım 2005 20:40 tarihinde demiş ki: saf su diil o saf su içersen ölürsün Saf suyun ne oldugundan haberin varmı? Aküye koyulan suyu içebilirsin hiçbir zararı olmaz sonucta yagmur suyu ile aynı su. Hiçbi zararı olmaz. saf suyu ıcen ınsan ölmezse ben ona ınsan demem.saf su da ınsan alyuvarları difuzyon hedesını ayarlayamayıp fazla su gırmesınden dolayı hemoliz oluyor.ee belli bir sure sonrada kanda alyuvar kalmayınca sen oksıjenı vucudundakı gereklı organlara neyle ta$ıcan?lol valla iyi guldum ak$am ak$am.[signature][hline]Pyro dêãth øwñz lìfê Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 ahahaha lol[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 insanlar için göreceli 3 şey var : güzellik , zaman , saf su , tahta ehe.[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Evet saf suda ozmotik basınç yaratıcak mineraller vb. olmadığından vücudun mineral dengesini bozabilir. Mineral açısından zengin olan hücreler, saf, mineralsiz suyu bulunca emer, şişer.Eğer çok fazla şişerse patlar (Lise 2-3 konusu:D) Vücudun mineral dengesini bozucağından tansiyonda dengesizlikte yaratabilir[signature][hline]beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki: hep dedim dinsizlikte bir din olmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 ben hep kola içiyorum nolur bana?[signature][hline]- when life gets you down, know what you got to do? - l don't want to know. - Just keep swimming.What do we do?We swim, swim - Dory, no singing. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 miden delinir asırı icersen[signature][hline]For Ancelot The ancient cross of war For the holy town of gods Gloria, gloria perpetua İn this dawn of victory... Asgard the wiz Asgard the gotik:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Tam hatırlamıyorum fakat hücreler saf suyu durmadan alıyor yani içinde h2o'dan başka bişi olmadığı için durmadan alıyorlar ve sonunda patlayarak ölüyorlar. Saf su iyi değil. Normal arıtılmış, maden suları tüket. Birde günde 2 litre su demek illa çeşme suyu demek değil. Sıvı olarak 2 litre almalısın tabi ki yararlı yollarla. Hangi akıllı meyva suyuna zararlı dedi bide? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 said: Pyro, 04 Kasım 2005 21:44 tarihinde demiş ki:saf suyu ıcen ınsan ölmezse ben ona ınsan demem.saf su da ınsan alyuvarları difuzyon hedesını ayarlayamayıp fazla su gırmesınden dolayı hemoliz oluyor.ee belli bir sure sonrada kanda alyuvar kalmayınca sen oksıjenı vucudundakı gereklı organlara neyle ta$ıcan?lol valla iyi guldum ak$am ak$am. heh bende tam bunu söyledim. Saf suda sadece h2o var hücrelerde ihtiyacını karşılayamadğından paso emiyorlar böylece gümbürtüye uğruolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 hiçbir insan oglu yoqtur ki saf su içsin H2O içilirmi yapmayın[signature][hline]Eyer yaşıyorsun ve yaşamak için hiçbirşey yapmıyorsan neden yaşıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 peki ben şunu merak ediyorum şimdi, mesela diyosunuz saf su içinde osmotik basınç yapacak mineraller yok, peki saf su mideye indiğinde midedeki minerallerle karışarak hücrelere alınmıyomu? midenin içerisi homojen bi yapı değilmi?[signature][hline]sen bu yazıyı okurken senin hayatından 5 saniye çaldım. 6 oldu,7,8,9... fr3nzy radio dj & [email protected] tik tak listen most beautiful songs are played... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 midenin içerisi homojen bir yapı değil[signature][hline]Quisalan Elevas! Our love, forever... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 değil.[signature][hline]- when life gets you down, know what you got to do? - l don't want to know. - Just keep swimming.What do we do?We swim, swim - Dory, no singing. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 said: Asgard, 04 Kasım 2005 21:54 tarihinde demiş ki: miden delinir asırı icersen delinmesi aşırı zor bir süreç. delinmeden önce mide çeperinde yaralar oluşur, ülsere kadar gider. benim bir ark var kahvaltıdan önce kola, ondan sonra kola, gezerken kola, hakkında oturup düşündük yani o derece[signature][hline]Fistan, 24 Eylül 2005 16:09 tarihinde demiş ki: peki o zmn tüm hayvanları yavşaklaştıralım hiç vahşi hayvan kalmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 ülser den önce gastrit ba$langıcı oluyor.ıcmeye dvm edersende gastrit sonra da hala akıllanmayıp ıcmeye dvmsa ülser olu$uyor.hatta mide kanserine kdr gittigi söyleniyor bu evrenin. p.s:midenin ic yuzeyindeki mukus tabakasını her 3 gun de bır yenıledıgını du$unursek aslında gunde herhalde ort 5lt kola fln ıcmen lzm 6 ay boyunca her gun.nerden bılıyorsun dersenız gunde 2.5lt ort ıle 6 ay boyunca bı$ı olmadı ordan hehe. [signature][hline]Pyro dêãth øwñz lìfê [Bu mesaj Pyro tarafından 05 Kasım 2005 01:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar