tony_montana Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 04.11.2005 saat 20.00 yer:Ali Sami Yen Stadyumu rahat bi galibiyet alacağımıza inanıyorum yorumlarınız lütfen[signature][hline]GALATASARAY __________________________ www.metinoktay.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 ben takımdan ümidimi kestim artık. bu sene hedefimiz 2. olabilmek. 2. olabilirsek iyidir derim. geride kalan haftalar sonucunda birincinin belirlenmesi için ısrarla ve azim(z)le çalışıldığı açıkca ortada. seneye de kanatlara doru dürüst transfer lazım. defansın aklını başına toplaması ve saidou yerine de sağlam biri alırsak belki düzlüğe çıkarız.[signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 bence hicde rahat bir mac degil. 1-1 olası skor 2-1 GS de alabilir..[signature][hline]Sıkıldınız mı? O zaman Buyrun! Gencx.net - Yeni bir Soluk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Liderin sadece 3 puan gerisindeyiz ve rakibimizin cl maçlarıda performansları açısından bir handikap..Madem bu sene Avrupa'da yokuz vargücümüzle bu şampiyonluğu almalıyız...Teknik heyet ve yönetimimiz şu sıra biraz provokatör davransada GS'li futbolcular kulaklarını tıkayıp bütün maçlarını alabilecek güçte ve tecrübede..Diyarbakırspor maçına gelince rahat bir galibiyet bekliyorum puan kaybı lüksümüz bitti artık..[signature][hline]D'akmor so 80's İnanmıyorum Mike!Gerçekten karın kaslarını mı çalıştırıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 gayet rahatmı? Diyarbakır en çok puan kaybettiğimiz takımların başında geliyor.[signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Gelebilir bu saatten sonra rakip farketmez eğer futbolcular bulundukları durumdan biraz rahatsızsa çıkar GS gibi oynar ve maçı aLur..Aksi takdirde puan farkı 6'ya çıkar..Ve Sami Yen'de olabilecek olası bir mağlubiyet'de (FB'ye karşı) ipler erkenden kopar..[signature][hline]D'akmor so 80's İnanmıyorum Mike!Gerçekten karın kaslarını mı çalıştırıyor? [Bu mesaj BulletRide tarafından 03 Kasım 2005 10:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 ben ilk ihtimal beraberlik diorum.. ama diyarbakırda alabilir..4ever diyar..[signature][hline]-houston, üşüdüm olm ben güneşe yaklaşıcam biraz. -apollo bu cok tehlikeli yapma. gemiye zarrar verebilirsin. -hey .....na koyum ne değerli geminiz varmışş sicem yaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naduko Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 takımda bi özgüven sorunu başladı ama bence gerets geçen haftaki berbat futboldan sora bazı önlemler almıştır.Taraftarın maça gdeceğeni sanmıorum ama umarım yanılırım.gönlüm tabikide Gs nin yenmesinden yana ama yukardaki postlardada sölenildii gibi Diyarbakır en çok puan kaybettimiz takımlardan biri skor tahmini yaparsak ya 2 1 GS yada 1 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Diyarbakırspor için rahat bir galibiyet olucak.[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Diyarbakır bu sene küme düşer. gs formsuz 1 farklı galıbiyet alabilir gs[signature][hline]DN 41 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 galatasaray ın rahat alablceği bir maç ama çok gol kaçırıp berabere biten bi maç da olabilir gs açısından . eğer fırsatları değerlendirirse gs yener .[signature][hline]KARTALLARLA yılanların bir benzerliği vardır..her ikiside zirveye çıkabilir..ama tek bir farkla; kartallar süzülerek yılanlar sürünerek.. kartalın kartaldan başka dostu yoktur..hepsi bu!!! ERKEK ADAM RENKLİ TAKIM TUTMAZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 bana çok rahat bir galibiyet alacak gibi gelmiyor[signature][hline]-Küçük Hüsamettindim ben bir aralar -Yemin et -Wtf? Beşiktaşım hayat sensin dünyam sensin herşey sensin, Gelecekse tüm acılar biz hazırız, senden gelsin, Bu sevdadan vazgeçersek Allah belamızı versin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grail Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Bence fener 5 yer !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 diyarbakır bencede küme düşmeye aday takımların başında geliyor , genede gs açısından kolay bir maç olacağını düşünmüyorum ,ama zorlansada kazanır gs diyorum.[signature][hline]SéuL Roì Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Gs alır maçı inşallah, alamazsa gitsin ölsün.[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Msn Spaces Kissiyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 ergün yokmuş yaww berabere biter bu maç.[signature][hline]SéuL Roì Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 ama hakemde metin tokatmış[signature][hline]SéuL Roì Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tony_montana Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 ergün?? ergün son zamanlarda oyunu en çok yavaşlatan en çok aksayan oyuncuların başında gelior artık köşesine çekilmeli[signature][hline]GALATASARAY __________________________ www.metinoktay.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Valla ben korkuyorum bu maçtan. Bana da berabere kalıcaz gibi geliyor ama tek ya da 2 farklı galibiyet bekliyorum bir GSli olarak. Hani geretsin takımları ilk 10 hafta coşar sora batırır derlerdi de tuttu ya, devam ederse vay halimize..[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 rewendor o olay sadece wolfsburgta oldu, asparagas bişey.[signature][hline]Hey kids feel your balls So you don't get cancer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 saido nun yerine volkanı oynatacakmış , gene tek ön libero bakalım song tomas ikilisi bu maçta ne yapacak.[signature][hline]SéuL Roì Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zamo Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Ya bu Volkan ilk oynadığı Fener maçından başka varlık gösteremedi niye hala bu kadar ısrar ediyorlar anlamadım. Rahat bir galibiyet alacağımızı düşünüyorum.[signature][hline]Ethernass Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Saidou takımın herşeyi gibi bişey şu anda, kesmesini anlamıyorum. İstenmeyen adamdı kahraman oldu[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 said: ShuFuccK, 04 Kasım 2005 11:56 tarihinde demiş ki: iyide hoca.siz taraftar olarak takımı günden güne batırıyorsunuz.ben bi fenerbahçeli olarak olaya objektik bi şekilde bakıyorum.ve sizin bu takımdan 4-5 sene hiçbirşey beklememeniz lazım.yönetimde kadrosunu gençlerle kurup yabancısız oynayıp 4-5 sene sonunda düzlüğe çıkarıp hedefleri ondan sonra koymanız gerekir.şimdi bana kalsa ben maçlara paf takımla çıkarım gençlerle oynarım yabancı flnda almam.ve taraftarında her maçı tıklım tıklım doldurup bu gençleri desteklemesi lazım.başka türlü siz bataktan çıkamicaksınız.ve şampiyonluk bile hayal olucak... Dediğin şey daha küçük bir takım için geçerli olabilirdi ama GS gibi milyonlarca taraftara sahip bir üst-yapı'nın alt-yapı'dan önce tutulduğu bir kulüpten bunu beklemek yanlış olur..[signature][hline]D'akmor so 80's İnanmıyorum Mike!Gerçekten karın kaslarını mı çalıştırıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 said: Rewendor, 04 Kasım 2005 12:01 tarihinde demiş ki: Saidou takımın herşeyi gibi bişey şu anda, kesmesini anlamıyorum. İstenmeyen adamdı kahraman oldu Sarı kart cezalısı[signature][hline]SéuL Roì Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar