Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray-Diyarbakırspor

tony_montana

Öne çıkan mesajlar

ben takımdan ümidimi kestim artık. bu sene hedefimiz 2. olabilmek. 2. olabilirsek iyidir derim. geride kalan haftalar sonucunda birincinin belirlenmesi için ısrarla ve azim(z)le çalışıldığı açıkca ortada. seneye de kanatlara doru dürüst transfer lazım. defansın aklını başına toplaması ve saidou yerine de sağlam biri alırsak belki düzlüğe çıkarız.[signature][hline]Deli333
Sosyal ağlarda paylaş

Liderin sadece 3 puan gerisindeyiz ve rakibimizin cl maçlarıda performansları açısından bir handikap..Madem bu sene Avrupa'da yokuz vargücümüzle bu şampiyonluğu almalıyız...Teknik heyet ve yönetimimiz şu sıra biraz provokatör davransada GS'li futbolcular kulaklarını tıkayıp bütün maçlarını alabilecek güçte ve tecrübede..Diyarbakırspor maçına gelince rahat bir galibiyet bekliyorum puan kaybı lüksümüz bitti artık..[signature][hline]D'akmor
so 80's
İnanmıyorum Mike!Gerçekten karın kaslarını mı çalıştırıyor?
Sosyal ağlarda paylaş

Gelebilir bu saatten sonra rakip farketmez eğer futbolcular bulundukları durumdan biraz rahatsızsa çıkar GS gibi oynar ve maçı aLur..Aksi takdirde puan farkı 6'ya çıkar..Ve Sami Yen'de olabilecek olası bir mağlubiyet'de (FB'ye karşı) ipler erkenden kopar..[signature][hline]D'akmor
so 80's

[Bu mesaj BulletRide tarafından 03 Kasım 2005 10:15 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

takımda bi özgüven sorunu başladı ama bence gerets geçen haftaki berbat futboldan sora bazı önlemler almıştır.Taraftarın maça gdeceğeni sanmıorum ama umarım yanılırım.gönlüm tabikide Gs nin yenmesinden yana ama yukardaki postlardada sölenildii gibi Diyarbakır en çok puan kaybettimiz takımlardan biri skor tahmini yaparsak ya 2 1 GS yada 1 1
Sosyal ağlarda paylaş

galatasaray ın rahat alablceği bir maç ama çok gol kaçırıp berabere biten bi maç da olabilir gs açısından . eğer fırsatları değerlendirirse gs yener .[signature][hline]KARTALLARLA yılanların bir benzerliği vardır..her ikiside zirveye çıkabilir..ama tek bir farkla; kartallar süzülerek yılanlar sürünerek..
kartalın kartaldan başka dostu yoktur..hepsi bu!!!

ERKEK ADAM RENKLİ TAKIM TUTMAZ
Sosyal ağlarda paylaş

Valla ben korkuyorum bu maçtan. Bana da berabere kalıcaz gibi geliyor ama tek ya da 2 farklı galibiyet bekliyorum bir GSli olarak.

Hani geretsin takımları ilk 10 hafta coşar sora batırır derlerdi de tuttu ya, devam ederse vay halimize..[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ShuFuccK, 04 Kasım 2005 11:56 tarihinde demiş ki:
iyide hoca.siz taraftar olarak takımı günden güne batırıyorsunuz.ben bi fenerbahçeli olarak olaya objektik bi şekilde bakıyorum.ve sizin bu takımdan 4-5 sene hiçbirşey beklememeniz lazım.yönetimde kadrosunu gençlerle kurup yabancısız oynayıp 4-5 sene sonunda düzlüğe çıkarıp hedefleri ondan sonra koymanız gerekir.şimdi bana kalsa ben maçlara paf takımla çıkarım gençlerle oynarım yabancı flnda almam.ve taraftarında her maçı tıklım tıklım doldurup bu gençleri desteklemesi lazım.başka türlü siz bataktan çıkamicaksınız.ve şampiyonluk bile hayal olucak...

Dediğin şey daha küçük bir takım için geçerli olabilirdi ama GS gibi milyonlarca taraftara sahip bir üst-yapı'nın alt-yapı'dan önce tutulduğu bir kulüpten bunu beklemek yanlış olur..[signature][hline]D'akmor
so 80's
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...