chagy Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Baya Bi uzun olacak ama duygularımı paylaşmadan önce yaşadığım şeyleri anlatmak istiyorum; altı sene önce,29 ekim 1999..tarihi dün gibi hatırlıyorum,Okulca Anıtkabir'deyiz.Cumhuriyet bayramı töreni için.Bir kız ile devamlı bakışıyoruz,farkediyorum ki o kız aslında o günden 2-3 sene önce mc donalds da gördüğüm ve çok beğendiğim bir kız,keşke tanısaydım dediğim kız. Tören boyunca,törenden okula dönüş sırasında devamlı birbirimize bakıyoruz,etkilenmişim bir kere gözlerim direk onu arıyor.Cuma günüydü o gün hafta sonu araya giriyor tabi ben pazartesi gelsin çabucak diye dua ediyorum.Hafta sonu dersanede devamlı bizim arkadaşlara bahsediyorum,aynı dersanede okuldan bir çok arkadaşım vardı.Hem onlara anlatıyorum hemde diğerlerine,"Sen harbi aşık olmuşsun be ilk günden" diyorlar bana,tabi kızın ismini bilmediğim için sadece tipini anlatmak ile yetiniyordum. Pazartesi günü her zamandan farklı bir şekilde sabahın köründe kalkıp gidiyorum okula,her zaman geç kalan ben,utanmasam istiklal marşı için sıraya giren ilk kişi olacaktım,ilk defa pazartesi sabahını sevmiş,bir kere de okula küfretmeden gitmiştim. Yine durmadan birbirimize bakıyorduk,artık barizdi oda benden etkilenmişti.Birşeyler yapmalıydım,tanışmalıydım onunla ama utandım.İlk defa öyle utanıyordum ki ne yapacağımı bilmiyordum.O gün öyle boş boş geçti,sadece bakışmalarla. Ertesi gün şans benden yanaydı,dersaneden arkadaşımla kantinde karşılaşıyoruz ve onların sınıfına doğru yürüyerek konuşmaya başlıyoruz,dersaneye gelemeyeceğini ve benim onun sınav sonuçlarını alıp alamayacağımı soruyor.Tam o sıra bir kız buna arkadan sarılıyor,bir bakıyorum ki bu kız kaç gündür bakıştığım kızın ta kendisi,bir an afallıyorum,kızarıyorum,sıcak basıyor,o sıra arkadaşım bundan kalem istiyor ve kalemi bana veriyor,bir kağıt parçasına elim titreyerek arkadaşımın dersane numarasını yazıyorum.O sıra ben hala afallamış durumdayım,hani ne yapacağını bilmeyen tipler olur ya,aynen öyle.Kız çok nazik bir şekilde "şey..kalemimi geri alabilir miyim?" diyor.Ben salak salak kıza bakıyorum.Tabiki verdim kalemini ama bir kere konuşmuştu benimle,resmen sevinmiştim acayip mutluydum. Hemen bir sonraki tenefüs arkadaşımla konuşuyorum,bu kızla tanışmak istediğimi söylüyor,yardımcı olabilir mi diye soruyorumdum,o da bana aslında kızın da benimle tanışmak istediğini derste benimle ilgili sorular sorduğunu söylüyor.Acayip havaya giriyorum,diyorum sanırım olcak bu,allahım ne olur olsun diye dua ediyorum.Son tenefüste kantinde karşılaşıyoruz ve konuşmaya başlıyoruz.Tanışmıştım en sonunda onunla!.Birlikte yürüdük,beni sınıfıma bıraktı,çıkışta görüşür konuşuruz dedik.Hiç unutmuyorum bizim sınıftakiler şok olmuşlardı beni onunla görünce.Çıkış Zili çalmıştı,ben çıkmıştım okuldan ama o süper lise olduğu için onun bir dersi daha vardı.Bekledim tabiki,çok mutluyumdum. Ve en sonunda o da çıkmıştı dersten birlikte yürüdük bahçeliye doğru,konuştuk,birbirimizi tanıdık.Belpa'nın karşısında ki park'a oturduk,yaklaşık bir saat konuştuk,öğrendim ki erkek arkadaşı var,okuldan biri değil ama aralarının çok kötü olduğunu anlattı bana.Tabi biraz moralim bozuldu.Birbirimize cep telefonu numaralarımızı verdik,defterinden küçük bir parça kopartıp yazdı cep telefonunu ve bana verdi,o eve gitti.Ben eve döndüm. Daha çok geçmemiş bana mesaj atmıştı,tanıştığımız için çok mutlu olduğunu ve birlikte yürüdüğümüz için teşekkür ettiğini söylemişti.Çok mutluydum ya,yani hayatımda o güne kadar öyle mutlu olmamıştım. Artık devamlı mesajlaşıyor,telefonla konuşuyor,okulda görüşüyorduk.Bana,benim ona onun erkek arkadaşından daha fazla ilgi gösterdiğimi söylüyordu.Dersaneye gitmeden önce tel'de konuştuğumuzda bana saçlarımı yapmamamı,yakışıklı olmamı söylüyordu.Mesajları hep güzeldi.Dersane'de dersteyken mesajlaşırdık.Beni özlediğini söylerdi.Çok mutluydum,yani erkek arkadaşı olmasına rağmen sanki beraber gibiydik ama resmi olarak değil.Erkek arkadaşı ona çok kötü davranıyordu,ilişkisi bariz sallantıdaydı.Bana devamlı yakışıklı olma,kızlara bakma gibi laflar ediyordu şaka ile karışık,beni özlediğini söylüyordu.12 Kasım bolu depremi biz Ankara'da da hissettik,hemen onu aradım,merak ettim onu,bana "erkek arkadaşım bile aramadı sen arıyorsun" gibisinden bir laf etmişti. Ona onu sevdiğimi söyledim,oda beni sevdiğini,film kopmuştu,çok mutluydum,sevincimden havalara zıplıyordum o derece,arkadaşlarımla durduk yere dans ediyor falan. ve 16 kasım o günüde dün gibi hatırlıyorum,o günden bir gün önce bana "erkek arkadaşımdan ayrıldım" demişti.Hiç bir engel kalmamıştı 2-3 gün önce beni sevdiğini söylemiş,ve nihayet erkek arkadaşından ayrılmıştı.Neyse işte 16 kasım,dersanedeyim herkez biliyor akşam telefon açıp resmen teklif etcem.Çok mutluyum aynı zamanda heycanlıyım. Akşam eve geldim,telefon ettim,konuştuk biraz,ve teklif ettim..bana "hayır" dedi,hiç birşey diyemedim bir kaç saniye sonra sordum "niye?" titrek bir sesle şok olmuştum bir kere,bana dedi "biz farklıyız böylesi daha iyi inan bana" şok olmuştum yani çok bü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 üzüldüm yahu. "kafana takma ya" filan da denmez ki, ne denir? ama muhtemelen o günlerdeki sevginin hatırası için ağlıyorsun şimdi, şu an onu seviyor olabileceğinden değil.[signature][hline]baa baa black sheep, have you any wool? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 okurken cok üzüldüm durumuna..aglaman onca yıldan sonra gorup unutmaya caliştigin herşeyi tekrar hatırlamandir. umarım iyi olursun tekrar gorme sansın yok mu? bir daha gorüşürsünüz belki?[signature][hline]- when life gets you down, know what you got to do? - l don't want to know. - Just keep swimming.What do we do?We swim, swim - Dory, no singing. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Bu kız milleti anlaşılmaz harbi ha anlattıklarından sonra sana hayır demesi cidden çok garip. Biraz takıntı olmuş bence sende bu olay sevgiden çok. O yüzden ağla rahatla ama fazlada uzatma bence yoketmeye çalış içinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 2 günde ikinci kez Pain of Salvation şarkısı söyleyecem. "Second Love"... İnanılmaz ağır ve üzücü bir melodisi vardır. Bir gün konserde solist Daniel Gildenlow her şarkıdan önce kısa bir açıklama yapmakta şarkıyı tanıtmaktadır. Sıra bu şarkıya gelir. Ağırca mikrofona uzanan Daniel, bir süre boş boş baktıktan sonra şu lafları söyler... "Bu şarkıyı 15 yaşındayken, o sırada sırılsıklam aşık olduğum ve reddedildiğim bir kız için yazmıştım.. Ve şimdi 31 yaşında buradayım.. Ve hala söylüyorum." Şarkıyı insanın boğazını düğümleyecek kadar duygusal şekilde çalarlar... Şarkı bittiğinde seyirciler gözyaşları içinde sorar "Onu hala seviyor musun?" Daniel cevap vermez, bir süre yine boş boş spot ışıklarına, aslında ışıklara da değil uzaklara bakar, dalaar gider... Ve bir sonra yüzünde hafif bir gülümseme, gözlerinde hüzünle yavaşça tekrar seyircilere döner, hiçbir tanıtım yapmadan bir sonraki şarkıya geçer...[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 =/ senin sucun yok bunda , kiz sana daha cok umut vermis tipki senden hoslaniyormus gibi. niye böyle yaparlar anlamam. Belki de simdiye kadar karsina ask anlaminda tam istedigin gibi birisi cikmadigi icin , sevdigin ve vazgecemedigin insani seneler sonra görünce büyük bir $ok yasamis olabilir ve bir anlik duygu patlamasi yasamis olabilirsin... Ama hayalleri yikilan tarafin acisi hep böyle uzun sürer, uzun süre vazgecemez o kisiden , diger taraf olayin etkisinden , bir anlik duygularindan cabucak kurtulabilirken. Insan gecmis zamanlarda ki cocukca , masum duygularini özleyebiliyor... Umarim karsina seni ve sevgini hakedebilen , sevgini tam anlamiyla paylasabilecegin bir insan cikar ve mutlu olursun.[signature][hline] Awake... for all is dying, even the dead We are our Past failing to come back All of us visionaries with a rope around our neck... lylide.. [Bu mesaj vaniLLe tarafından 04 Kasım 2005 23:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 vanille, bırak çok umudu, seni seviyorum demiş ya[signature][hline]Fistan, 24 Eylül 2005 16:09 tarihinde demiş ki: peki o zmn tüm hayvanları yavşaklaştıralım hiç vahşi hayvan kalmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 çok üzüldüm adına ya =/ okurken dedim acaba sonu ne kadar kötü olacak diye =([signature][hline]MISCHIEF. MAYHEM. SOAP. a.k.a. Dextra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 çıldırıyorum boyle dengesiz davranıslar sergiledikçe kızlar.çocuk oyuncağımı bu ya[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 . Bazen, herşeyini ona vermek, feda etmek çok kolay. Sadece onun olmak çok kolay. Herşetden vazgeçmek... Çünkü aşk var içinde insanın. Yazını okurken ben de ne hissedeceğimi şaşırdım. O kadar da içten yazmışsın ki.. Unutamıyor insan hakikaten. Çok zor oluyor. Hep kırıntılar kalıyor içerilerde. İnsan olmanın koşulu zaten bu... Benim tavsiyem önüne bakmalısın. Sürekli geçmişi düşünmek daha fazla acı verici olacak.iyi bak kendine..[signature][hline]Quisalan Elevas! Our love, forever... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 abi bu koşullarda böyleysen emin ol brlikte bir şeyler paylaştıktan sonra ayrılsaydın hayatın kararacaktı o zaman. belki de böyle olması hayırlısıdır.[signature][hline]c h i l l o u t w i t h t h e l o u n g e m u s i c FM1 0 2 . 0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 @Prudent: evet seni seviyorum demesi de cok umut veriyor zaten iliskinin baslamasi icin.[signature][hline] Awake... for all is dying, even the dead We are our Past failing to come back All of us visionaries with a rope around our neck... lylide.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 işte ben de onu diyorum, hani umut verilir de, bu kadar verilmez ki[signature][hline]Fistan, 24 Eylül 2005 16:09 tarihinde demiş ki: peki o zmn tüm hayvanları yavşaklaştıralım hiç vahşi hayvan kalmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 said: Giovanni, 04 Kasım 2005 23:47 tarihinde demiş ki: abi bu koşullarda böyleysen emin ol brlikte bir şeyler paylaştıktan sonra ayrılsaydın hayatın kararacaktı o zaman. belki de böyle olması hayırlısıdır. Sana katılmıyorum Giovanni. Bir kızı, platonik aşık olunan bir kızı o kadar mükemmel ve kusursuz yapan başlıca şey zaten ulaşılmaz olmasıdır. Ulaşamadıkça bilemiyorum, garip bir psikoloji, insan daha da büyütür gözünde, daha da büyük istek duyar ve giderek daha kötü olur. Eminim ki eğer birşeyler olsaydı aralarında %80 ihtimalle yine aşık olsa da şu anki kadar büyük bir tutku duymayacak daha normale düşecekti. Çünkü tılsım, sihir gidecekti, hedef ulaşılmış olacaktı. Hatta belki de gittikçe kızın söz ve hareketleri batmaya başlayacaktı. Yine aşık olarak ayrılsalarda çok çok büyük ihtimalle çok daha kolay olacaktı çünkü birşeyleri tatmış olacaktı, neler olabileceğini hissettiğini bilecek ve daha rahat olacaktı, bir nevi "doymuş, tatmin olmuş" olacaktı çünkü yaşamış olacaktı şu an istediği şeyleri. İşte bu yüzden platonik/karşılıksız aşk aşkların en yücesi, en saygı duyulası olanıdır.[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 katılmıyorum. ama anlatamam ikisini de yaşamış olmak lazım anlamak için :) benim gibi :d[signature][hline]c h i l l o u t w i t h t h e l o u n g e m u s i c FM1 0 2 . 0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Yaşamadığımı nerden biliyorsun :) Ki sadece benim değil dertleştiğim çok kişinin de görüşü bu. Ha insandan insana değişebilir, herkes aynı değildir vs orasını bilemem tabii. Ama bence sen geriye kalan %20nin de çok çok küçük ihtimaline denk gelmişsin :)[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... [Bu mesaj Rewendor tarafından 05 Kasım 2005 00:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 hayır idda ediyorum dediğim gibi[signature][hline]c h i l l o u t w i t h t h e l o u n g e m u s i c FM1 0 2 . 0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Peki o halde, görüş farklılığına düştük o durumda.. Geçmiş olsun bu arada, zordur[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_TaYFo_ Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Ya resmen Türk Filmi gibi olmuş hikayen takma kafana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 hakikaten okurken gercekten üzüldüm aslında üzülmedim çünkü ben tıpatıp aynı durumu yasıyorum ama benle oyun oynandı neyse benım konum farklı boşver anlatmaya gerek yok . senınkı nede olsa platonıklıkten cıkmıs daha sonra bır muddet ama sora tekrar eskı halıne donmus sen sevdıgın kıza kavusmanın sevıncını baya yasamıssın ben 2 gun yasadım ondada yasadıgımı sandım . sonuna geldıgımde yazının gercekten benımde gozum doldu bu son olaylar olmadan once cok aglardım bende. aglamak bazen hatta bazen diil her zaman rahatlatır insanı. sıkma canını 6 sene olmus bence 6 diil 60 senede olsa o kalbine bi köşede bi kenarda oturur kalır tıpkı bendede olucagı gibi.[signature][hline][b]sadece , sadece bir mucize .. benim ve onun için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Sağolun,duygularımı,hissettiklerimi paylaştığınız için gerçekten. belki o günlerden olan sevginin hatırası,belki bir takıntı,belki birşeyi çok isteyipte elde edememenin yarattığı durum.Belki de sevmeyide özlediğimden.Belki de unutmuşken bir an görüp,herşeyi hatırlayıp aslında unutamadığımı anladığımdan ki bunu kabullenmek istemiyorum.Duygusalım bazen gereksizce fazla duygusalım,patlayınca tam patlıyorum. Unutmuştum geçmişi gördüm onu şimdi aklımdan çıkmıyor olanlar,bu da bana acı veriyor,üzüyor biliyorum.Eğer birlikteliğimiz olsaydı ve ayrılsaydı,o zaman daha kötü olurdum belki ama hiç değilse herhalde mutlu edemedim,iyi bir erkek arkadaş olamadım diye düşünürdüm.Umutlanıp böyle olunca merak ediyor insan niye?.Ama şuna da katılıyorum bazen birşeyi elde edince gizem ortadan kalkıyor,elde ettiğini kaybedinceyse,değerler katlanıyor.Türk film,gönül ister her zaman güzel şeyler mutlu bitsin yada hiç bitmesin ama doğanın kanunu bu.Kaç yıl olduğu farketmiyor gerçekten kalbinde bir yerlerde yaşıyor ancak onu tamamen unutturacak biri çıkına kadar,belki o zaman bile hatırlıyorsundur. Sağolun yine,hiç tanımıyoruz birbirimizi ama dert ortağı olabiliyoruz,çok güzel birşey.Gerçekten saolun.[signature][hline]Even the most beautiful woman in the world can not give more than she has... msn gmail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bungala Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Rewendor haklı.Bir şey ne kadar ulaşılmazsa o kadar değerlidir.Bir hazine ele geçirilmemişse değerlidir..Buna benzer hatunlarda... Tek tavsiyem-ki kabul edersen- kafanı kızdan uzaklaştır bir şekilde.Komik bir tavsiye ama matematik yada bulmacalarla uğraş bence.Eğer konsantrasyon sorunun yoksa kafanı çok iyi meşgul eder-gerçi ilgilenmekte lazım...[signature][hline]At-Avrat-Silah-Pc-Mp3çalar-Kola... Burda bir efsaneden bir an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 sevgini haketmemiş o senin. boşver. bu sözler boş sözler gibi gelse de sana, pek yardım sever bir insan olmamamla birlikte çok ciddiyim bu konuda : )[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendoa.k. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 said: chagy, 04 Kasım 2005 23:17 tarihinde demiş ki: onun için birşeyler yaparsın,mesela soğuk havada eldivenlerini çıkartıp ona verirsin,senin ellerin donar ama sen onun ellerini ısıtırsın eldivenlerin yanında sevginle. Burada film koptu işte... Çok duygulandım. Bilmiyorum ki ne denir ? :([signature][hline]bu ülkede yaşanmaz diyenler, bu ülkeyi yaşanmaz hale getirenlerdir. bu ülkede yaşanmaz diyenlerin suratına tüküresim geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 bende orda çok duygulandım gercekten. keşke aşkıma layık birisi olsaydı. edik: ben kendi olayımdan bahsettım bu postta.[signature][hline][b]sadece , sadece bir mucize .. benim ve onun için. [Bu mesaj Fransuxa tarafından 05 Kasım 2005 01:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar