Solar Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Azmi vakit harcadik,azmi eglendik,azmi kizdik,azmi agladik...bir oyundan cok daha fazlasiydi swg..ama kismet iste,hersey bitiyor,olduruyorlar garibi. Onca yil sagini solunu usanmadan kurcalayip bozdular, ve en sonda tamir edilemeyecek duruma gelince biz bunu fps oyunu yapalim dediler. Ve iste o zaman swg,swg olmaktan cikti. O zaman bu zamandir. Yazik oldu. Bayramin ilk gunu benim icin oldukca aci bir haberdi. Bayraminiz Mubarek Olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 bayraminiz mubarek olsun 2 sene once oyuna başladığım günü özledim ya[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 öncelikle mübarek bayramlar; Arkansis ben 6 ay önce oyuna başladığım günü özledim.Çok bir şey değişmedi tabii ama oyunu kavrayınca bilince,neyin doğru neyin yanlış , şaçma olduğunu bilince insan hiçbir şey bilmediği günleri özlüyor :) Solar yeni oyun arıyorsan Everquest2 ye adam arıyoruz :) Topluca başlayacağız oyunda malum fazla solo yok bize takıl :D[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 said: Solar, 03 Kasım 2005 17:41 tarihinde demiş ki: ...bir oyundan cok daha fazlasiydi swg... 26 ay önce oyuna ilk başladığım zamanlarda hissetiklerimi hatırlattın bu sözünle. yok artık böyle bi durum, uzun zamandır yok. alışkanlık diye girip çıkıyorum oyuna. son değişiklikle o da kalmayacak. böyle zengin bir malzeme ancak bu kadar hovardaca harcanıp bitirilebilirdi. soe başardı bunu. tebrik edilmeyi hakediyor.[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2005 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 http://www.trgamer.com/haberler.asp?id=8477 Valla cani cani iddiali yazmış :D Aramızdami bilmiyorum ama oyun fps olacaksa oynanmaz zaten... Bakacağız uyarsa bize kalırız ki sanmam jedilerin şeçilebileceği bir serverda.Ben Xanator'u siler jedi açarım :D [Bu mesaj DarKRideR tarafından 04 Kasım 2005 03:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Ha soe ha lucasarts ikiside ayni gozumde(Gerci lucasarts in mukemmel bir gecmisi var ama)aslinda en iyi cozum jediyi 2 yillik reward yapmak(Hic grind olmayacak ama normal bir prof. olacak guclu olmayacak pre-cu2 jedileri normal prof. olmayacak tabii)ve anladigim kadariyla artik accuracy diye bir sey yok oyunda neyse gorecegiz keske az once dedigim seyle birlikte wizards of the coast in core rule book undaki sistemi oyuna adapte etselerdi gerci o zamanda konsol oyuncusu kucuk veletler yine oyunun nasil oynandigini anlamazdi [Bu mesaj Sylian tarafından 04 Kasım 2005 09:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Aynen ben de 2 yıl önce başladım , 2003'ün Eylül ayında. Eski günleri anlatıp da , moralinizi bozmaya gerek yok. Uzun süredir bu kadar güzel bir oyun oynuyorduk , ama sürekli olarak yapılan hatalar oyunu gittikçe soğuklaştırdı. Ama ben gene de çıkan her patchden her revampden sonra oynamaya devam ediyorum. Oynamamın sebebi ise , Soe'ye ya da başka birine saygı duyduğumdan değil , STAR WARS evrenine duyduğum saygı ve sevgidir. Bunun için ne zaman Soe ya da Lucas Arts , biz bu oyunu kapatıyoruz artık der ve oyuncular tam anlamıyla gider , o zaman ben accounutmu cancel ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
qwerty Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 tmm bizde sevioruz star wars evrenini ama çıkan para direk SOE ye gidio ve ben artık bu p.ç lere HAKSIZ yere 1 dolar bile ödemek istemiorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 deno cum ha doğan görünümlü şahin ha STAR WARS görünümlü uzay oyunu arada pek fark göremiyorum. STAR WARS oynuyorum diye o kaplamalara aldanıp bu saçmalığa kanma. LS geçer composite içerisinden adam kesmez topa vurursun NFS de araba ezmez gibisinden saçma sapan bir cümle yazarsam bana kızmazsın umarım.[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 oyuna stareus'la ilk basladigimizda yukari bakip gecen gemileri gordukce seviniyuoduk birlikte geziyoduk kasiyoduk eyleniyoduk oyundan zevk aliyoduz uyumadan haftalarca oynuyoduk tam 2 sene oldu o gunku zevkimi kaybetmemeye calisyordum ama bu son olanlar bardagi tasirdi bir dev cidden yok oluyor..tatli bir ani olucak benim icin hayatimda cok anilar birakti bana gercek arkadaslar kazandim ortam sanaldi belki ama dostluklarimiz gercekti....cok ciddi anlamda gozlerim doldu..bu oyunu bole gormek istemiyordum :( ben hep eski, haliyle hatirliyicam bu oyunu...[signature][hline]SWG - Anron - Gene Buralardayim... - High Elder & Milita Member Of ShadowKnights SWG - Eclipse -Zanakdorufen Northstar - Demir Alma Zamani Gelmisse Bu Limandan.Mechule Giden Bir Gemi Kalkar Bu Limandan.. Wow - Dashe - Baydim... MxO - Dashe - E Bundanda Baydim.. Guild Wars - Zanakdorufen - Beklemede Kalin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Doğru diyorsunuz ama dediğim şey çok farklı. Bakın ne diyorum : Star Wars evrenine duyduğum saygı. Para Soe'ye gidiyor evet , ama eğer şu revampler gelene kadar bile gerçek anlamıyla bir atmosfer yaşayıp , arkadaşlarımızla birlikte güzel vakit geçirdiysek , bu Soe'nin en azından başardığı bir şeydir. Hazır bir yapımı kullandılar daha doğrusu kullanamadılar , ama eğer ben dönüp baktığımda güzel şeyler hatırlıyorsam , ben bu oyunun başında gerek Soe olsun gerek başka biri , bir heyecan ve zevk almışımdır diye düşünüyorum. Yoksa ben de arada geçen süre de accountumu 50 kere kapatabilirdim , kimse zorla bana oyunu oynatmıyordu. Ama şu oyunda kazandığım ve öğrendiğim o kadar güzel şeyler oldu ki , hiç bir zaman oynamayı bırakmayıp , güzel şeyleri yakalamaya çalıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 diyorlar ya... +1 tell at... test centerde buluşalım.. oradada ismin: ulubatli hakan[signature][hline]eclipse ulubatli hakan vodo jedi padawan noob Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Durun bakalım sistemi beğenenlerde var. TC'ye girelim son kararı veririz.. Forumdan; "Anyway, I had a pretty good time playing tonight. You'll have to get in there sometime and really test it out to see how you'll adjust to the new playstyle. It's different, and I can't say whether or not this will indeed save SWG...but after the opener with the scrolling text and the cool cutscenes, I'll definitely say that it feels a LOT more Star-Warsy, and you really feel like you're "living the saga" instead of traipsing along at a snail's pace." [Bu mesaj Redeagle tarafından 05 Kasım 2005 11:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar