Sabrina Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Evet açılmamış.Yorumlarınız nelerdir? Ben dinledim "Slipknot" a benzettim.Karanlık bi tarzı var sanırım.[signature][hline]Büyümek istemiorum, Değişmek de istemiorum.. -Benim hayvanat bahçesi =) -Bi resmi beceremedim rezil oldum (edit rekor) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 bende dinlemistim pek begenmedim[signature][hline]From the holy sea of golden flames flies the last winged unicorn With its magic breath of innocence rising to the crystal throne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 öyle oturup dinlemem de, Cold, Anything But This, The Only, Push It falan konserde güzel gaza getirecek şarkılar.[signature][hline]Shattered hope became my guide, Pain and grief my friends... In Flames We Trust. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 güzeldir , gazdir arada dinlemek iyi gelir... Queen of the Damned soundtrackinden sonra tanidim kendilerini sahsen =) cold, push it , the only dinlenilesi sarkilar.[signature][hline] Awake... for all is dying, even the dead We are our Past failing to come back All of us visionaries with a rope around our neck... lylide.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 said: Jester, 02 Kasım 2005 22:10 tarihinde demiş ki: öyle oturup dinlemem de, Cold, Anything But This, The Only, Push It falan konserde güzel gaza getirecek şarkılar. bide nfs underground da falan gaza getirme amaçlı ama pek etkili olmuyo =/[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God! [Bu mesaj Akerfeldt tarafından 02 Kasım 2005 22:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Ayrıca Static-X ile Slipknot un "Awake" isimli düetleri var.Şarkıya Static-X girdiği an atmosfer değişio.Bilmiorum fena gelmedi bi ıncık cıncık karıştıriyim dedim şu grubu.[signature][hline]Büyümek istemiorum, Değişmek de istemiorum.. -Benim hayvanat bahçesi =) -Bi resmi beceremedim rezil oldum (edit rekor) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 anything but this ve cold severim[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki: ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım Çizimlerim [Pati Albüm] In my thoughts thou shalt forever be As a dear and precious remembrance... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 awake denilen şarkı süperdir. ve sözlerini bulan biri varsa söylesin lütfen. onun dışında shadow zone, the only, iam the one, push it, loser güzeldir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 .set attr 08000 severim bende.[signature][hline]"Gülün ve bütün dünya sizinle birlikte gülsün,ağlayın ama yalnız başınıza ağlayın." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Evet "Cold" şarkısına ben de bitiyorum şu an itibariyle.[signature][hline]-Aşk, sona erene kadar değeri bilinmesi gereken kavramdır. -Soy una perdedora.. -Gerçek efsane topik! -The Shadow Zone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Static-X=Cold başka bşi ifade etmiyor :)[signature][hline]D'akmor so 80's İnanmıyorum Mike!Gerçekten karın kaslarını mı çalıştırıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hollow-Man Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Hayvanlar gibi sewerim hatta en sewdigim gruptur.. Bled for days , I am with stupid , Wisconsin death trip , black and white , control it süper parçalardır.. Wayne Static zaten aşmış bi adamdır idoldür..[signature][hline]www.kalforum.com Martıların Buluşma Noktası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 The only şarkısı güzel ama başka şarkısını hiç dinlemedim.[signature][hline]Corald | Pain Train | In Flames We Trust Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 "destroy all" güzel.[signature][hline]baa baa black sheep, have you any wool? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 "This Is Not" güzel... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 static x güzel grupmuş ben de dinlemeye başladım :) i'm with stupid çok hoşuma gitti :D he's a loser he's a loser, she said Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Potansiyellerini boşa harcayıp Godflesh'i andıran bir albüm yapmışlar. Yerine Fear Factory tavsiye ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Yamulmuyorsam endüstriyel abilerdi. Ben de Pain yazıyorum 2 doz sevenlerine o zaman =) Strapping Young Lad, Samael'in yeni albümleri falan da denenebilir. Cold ve The Only dışında bir olaylarını görmedim, gerçi en son 2 sene önce falan dinlemiştim. Şimdi ne ederler bilmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Queen Of The Damned soundtrackinde 2 parçaları var "Cold" ve "Not Meant For Me", ikisi de süper şarkılar.Kendilerini bu filmle tanıdım, şarkıları sevince aratmıştım öyle bulmuştum. Cold zaten bayağı gaz bi şarkıyken Not Meant For Me tam bunalım şarkısı:) Bunların dışında My Damnation,The Only,Invincible filan da güzel şarkılar(Hatta My Damnation süper) Bazı şarkılarında da bol bol böğürüyolar, agresif zamanlarımda onları da seviyorum:) Get To The Gone, Start A War , Black And White filan... Neyse, güzel gruptur:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Industrial Metal oluyor tür olarak. QoTD'deki parçaları onlar yazmadılar sadece solist söylüyor. Bu adamlar ya nu-metale kayıp güzel işler çıkarıyorlar ya daindustrial yapıcaz diye kasıp ses kartının bip bipden ibaret olduğu dönemin müziğine sadık kalıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 said: Wayne Static zaten aşmış bi adamdır idoldür.. bunun üzerine, Static-X - Kill Your Idols diyorum. bi gaz şarkı daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 severiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 en sevdiğim şarkısı i'm with stupid. ama abi, http://www.youtube.com/watch?v=OZveEyg_GmQ o tip o kafa sallayış şarkıyı söyleyiş ne ya, koptum. ahahahhahahaha hatta AHAHAHUAHAHUMUAHMUMAUHAHAAHUAHUAHASDFASA edit: merak ettiğim bir nokta var. im with stupid'de kadının söylediği kısımlarda ne diyor? hiçbir sitede yok veya bulamadım işte :( [ Mesaj 15 Haziran 2007, Cuma - 13:03 tarihinde, PrudenT tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar