Coldwind Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Filmlerden yaklaşık 4000 yıl önce geçen, sithler ile jedilar arasındaki mücadeleye konu olan bir oyun. Oyunun tarzı nwn ile aynı ss lerden anlaşıldığı kadarıyla.. İlkbaharda Xbox, sonbaharda ise PC versiyonu çıkacak. Ancak multiplayer özelliği olmayacakmış. Bu da sitesi. Sizinle paylaşayım dedim.. İşte bazı ss ler: İlgilenenlere..[hline]"Hata yapmayan bir insanın yaşadığı söylenilemez." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 nwn ile aynı değil farklı motoru nwn olabilir zaten yapımcısının bioware olması lazım bir kaç ay hatta çok ay önce tv de trailerını izlemiştim saber lı combatlar nefisti adam vader ile kapışıyordu ve dövüş jk 2 den çok daha hızlıydı grafikler de nwn den çok daha iyiydi zaten ss lerden anlaşılıyor.[hline]Bu şarkının vokallisini bul dile benden ne dilersen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 sith olarakta oynayabilecek miyiz?[hline]A pump like orgasm.-Arnold Schwarzenegger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 oyunda oykuye dahil olarak dark jedi (sith degil, jedi ama kotu :)) olabileceksin diye hatirliyorum, bg de shadow thieves veya vampirlere katilmak gibi[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Dark Jedi olunabiliniyorsa Sith de koymaları lazım bence. Senaryoya göre Sithlerden biri ölür, diğeri senin eğimenin olur falan çok güzel olur.Ama oyunun zamanı tam olarak hangi zamanda, Sithler 2dir den önce mi sonra mı?[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 filmlerden 4000 yıl once gecen oyunda vaderla mi savaşıyordu??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 grafikler harika tam bilgisayarima gore :P jk2 gibi olur bence nwn den cok sadece kamera acisini deistirme ozelligi koymuslardir..[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Lightsaberlar çok şirin (:[hline]B.A.Z. ! :utaniem: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 said: EarS, 23 Şubat 2003 18:43 tarihinde demiş ki: filmlerden 4000 yıl once gecen oyunda vaderla mi savaşıyordu??? benim izlediğim şey gösterim gibi birşeydi.belkide reklam olsun diye vader konmuştur.zaten izleyeli çook uzun zaman oldu.[hline]Bu şarkının vokallisini bul dile benden ne dilersen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 heh arcane karıştırıo olabilir misin :-P bu arada baya baskı yapıyorlarmış multiplayer seçeneği eklensin diye oyuna..[hline]"Hata yapmayan bir insanın yaşadığı söylenilemez." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 ne zmn cıkıcak bu oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 karıştırmıyorum eminim. dediğim gibi reklam amaçlı birşey olabilir. üstünden yıl geçti zaten.[hline]SBGG! - Headshot Studios Inc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 eheh lucas swg oynansin diye koydurtmuyodur essek herif nolcek[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Star Wars serisini tekrar izliyim dedim, Kotor oynamak, çekti canım :) Gerçi cd'lerini bulamıyorum Kotor 1-2'nin ama yüklesem grafikleri fln bayar mı ki? Eskisi gibi oynayabilir miyim acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 2 tane olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 kotor grafikleri gayet iyiydi, o kadar eski oyun değil zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 peki bu tarz oyunları internetten sipariş edebileceğim bir yer var mı? Ama eve gelmesini istiyorum, netten download değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Ebay var en güzeli, ben oradan pack felan aldım best of lucas diye mesela içinde kotor, SW rebellion, republic commando vs vardı. Bizdeki posta sistemi ile bile çok çabukda geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 starwars ile alakalı nerdeyse bütün oyunlar steamde var. ben bi kotor 2 yok diye biliyorum. bu arada kotor ile ilgili zamanında 1 sayfa tartışılmış. beğenmedimi kimse ne :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Dijital yazılım istemiyor arkadaş =D o yüzden ebay dedim hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 kaçırmışım üstteki mesajı. dikkate alınmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Steam'de kotor war hemde 5$ ama ben kutulu istiyorum, kotam yok :( Bir de kotor 2 yok steam'de nie ki :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 gelir yakında, 16 yıllık x-com bile geçen aylarda yeni eklendi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 tam bu oyunun çıktığı zamanlarda sanırım pati kapalıydı , başka bi açıklaması olamaz bu oyunun tartışılmamış olması için :S :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 oyle bisidi ya sanki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar