Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Star Wars: Knights of the Old Republic

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Filmlerden yaklaşık 4000 yıl önce geçen, sithler ile jedilar arasındaki mücadeleye konu olan bir oyun. Oyunun tarzı nwn ile aynı ss lerden anlaşıldığı kadarıyla.. İlkbaharda Xbox, sonbaharda ise PC versiyonu çıkacak. Ancak multiplayer özelliği olmayacakmış. Bu da sitesi. Sizinle paylaşayım dedim..

İşte bazı ss ler:

İlgilenenlere..[hline]"Hata yapmayan bir insanın yaşadığı söylenilemez."

Mesaj tarihi:
Dark Jedi olunabiliniyorsa Sith de koymaları lazım bence. Senaryoya göre Sithlerden biri ölür, diğeri senin eğimenin olur falan çok güzel olur.Ama oyunun zamanı tam olarak hangi zamanda, Sithler 2dir den önce mi sonra mı?[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Mesaj tarihi:
grafikler harika
tam bilgisayarima gore :P
jk2 gibi olur bence nwn den cok
sadece kamera acisini deistirme ozelligi koymuslardir..[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar
Mesaj tarihi:
heh arcane karıştırıo olabilir misin :-P

bu arada baya baskı yapıyorlarmış multiplayer seçeneği eklensin diye oyuna..[hline]"Hata yapmayan bir insanın yaşadığı söylenilemez."
  • 6 yıl sonra ...
Mesaj tarihi:
Star Wars serisini tekrar izliyim dedim, Kotor oynamak, çekti canım :)
Gerçi cd'lerini bulamıyorum Kotor 1-2'nin ama yüklesem grafikleri fln bayar mı ki? Eskisi gibi oynayabilir miyim acaba?
Mesaj tarihi:
Ebay var en güzeli, ben oradan pack felan aldım best of lucas diye mesela içinde kotor, SW rebellion, republic commando vs vardı. Bizdeki posta sistemi ile bile çok çabukda geliyor.
  • Yeni Oluştur...