Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kızlar beni psikolog sanıo galiba.

Davion

Öne çıkan mesajlar

o da doğru da aynı şeyleri ben de yaşamaya başladım. Kızların yanından gidiyorum, kız gelip durup dururken laf sokuyo.

benim tipte mi bişey var acaba

[signature][hline]Ölüm ölüm dediğin nedir ki gülüm;
Ben senin için yaşamayı göze almışım.
-natalieye

Sosyal ağlarda paylaş

Şahsen bende bana ii davranan kişilere sorunlarımı annatıorum ama kız yada erkek farketmio bu kişiler...
Ayrıca sadece kız die ayrılması harbi kötü.Benim bi dünya erkek arkadaşım var hergün gelip bana ''hede kız beni terketti'',''höde şöyle yaptı bana :( '',''kendimi eblek gibi hissediorum'',''damla glba ben bunalıma giricem''...vs. gibi şeyler anlatıolar.VE ben hiç biri için,nie bu erkekler,brz ii davranınca hemen sorunlarını annatıolar demiorum...[signature][hline]''Ağlamak,ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması,bir boyut değiştirme çabasıdır...''
Sosyal ağlarda paylaş

Banada herkes gelir derdini anlatir sahsen yardimci oldugum her konuda yardimci olmusumdur. En basit olaydan en manyakcasina kadar.
Belki dert dinlemeyi seviyorumdur boylece kafam dagiliyor ama nefret ettigim birseyler var.

1. Kiz arkadasimin sorunlarini baskalarina anlatmasi. Ozellikle erkeklere anlatmasi
2.ki bunlari anlatirken oyle kisileri secmesiki benim kulagima geliceginden emin olmasi
3.Kiz arkadastan neredeyse 5 kat daha fazla erkek arkadasi olmasi ve bu sahislarin sevgilime bebegim birtanem canim diye hitap etmesi..

evet evet mesaj veriyorum birine siz caktirmayin ...
Sosyal ağlarda paylaş

hayır feminist değilim.Feministler eşit olmak istediklerini söylerler.Ben eşit olduğumuzu varsayarak davranıyorum. Ne yazık ki eşit değiliz . Ve kadınlara "insan" olarak değil de , "araç" olarak bakan bu dünyada

asla eşit olamayacağız..[signature][hline]paticiksel kızsal BASKET MAÇI..hadi kızlar gösterin kendinizi..müracaat : basketbol ..
Sosyal ağlarda paylaş

erkekler araç değiştirmeyi severler[signature][hline]Absolut, 22 Eylül 2005 14:11 tarihinde demiş ki:
Belki yenildik ama dana gibi bağırdık diye hava atan bir biz varız herhalde

[Bu mesaj -Nae tarafından 09 Ekim 2005 04:39 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

cidden araç gibi bakıyorlar.Alıyorlar , onun için para harcıyorlar(modifiye),Biniyorlar ,aşırı süratli gidince çarpıyorlar , bazen gazeteci tabiriyle "burunları kanamadan" bazen "hafif sıyrıklarla" atlatıyorlar kazayı.Hurdaya çıkansa hep araçlar oluyor..[signature][hline]paticiksel kızsal BASKET MAÇI..hadi kızlar gösterin kendinizi..müracaat : basketbol ..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
dasaaa, 08 Ekim 2005 02:24 tarihinde demiş ki:
Niye biz erkekler kızlar hakkında tonla şikayet etmemize rağmen kızların peşinde koşarız?

Ne biliim.. işte ööle bişi.. Dalganıza bakın siz
bu tespit cok ilginc ama dogru seni kutluyorum :D:D:D[signature][hline]...We Be Burnin...

[Bu mesaj LucifeL tarafından 09 Ekim 2005 07:55 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Demek ki neymiş kızları genellemicekmişiz feci coşuolar tehlikeli olabiliolar:D
Ama mesela gıcığımdır öle erkek peşinde koşan kızlara hele parası oldugu için o erkeğin peşinden koşan kızlar varyaaa hrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Tabi tüm kızlar böyle deil(biz söleyelimde bize patlamasın baksanıza ele geçirdiler topici:D)[signature][hline] Her an her tuvalete dalabilirim
Korkun benden
Eski Öküz Yeni Aşık
Bodrack The Tuvalet Psycho is back
[ quote ]fede, 02 Ekim 2005 23:57 tarihinde demiş ki:
aa vanille bayanmış laaan

allah belamı versin hep erkek diye okuyodum ben hatta bu top mu diyodum içimden :D:D:D:D [ /quote ]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
beybin, 09 Ekim 2005 04:34 tarihinde demiş ki:
hayır feminist değilim.Feministler eşit olmak istediklerini söylerler.Ben eşit olduğumuzu varsayarak davranıyorum. Ne yazık ki eşit değiliz . Ve kadınlara "insan" olarak değil de , "araç" olarak bakan bu dünyada

asla eşit olamayacağız..

Öncelikle şu 'Feminizm kokuyor buralar!!', 'Feminist gördüm sizi', 'Forumu feministler bastı', 'Bi Feminist olsa da yesek' gibi yorumlar yapan arkadaşlar bu cümleyi tekrar okuyun ve Feminizm'in ne olduğunu öğrenin. Feminizm sanılanın aksine kadınların üstün olduğunu falan iddia etmez. Beybin'in dediği gibi kadın-erkek eşitliğini savunur. Bir kaç salak ve bir o kadar popüler kadın yazar egolarının da etkisiyle hadlerini aşarak bu kavramı çarpıtmış olabilirler ama gerçeği budur. Bilelim ona göre konuşalım. İşkembe-i kübradan atmayalım.

Haaa kadın-erkek eşitliği meselesine gelince, haftalardır konuşuluyor iki kelam da biz edelim. Şimdi efendim öncelikle kadın ve erkek farklı şeylerdir. Olaya safî matematiksel olarak baksak bile farklı şeylerin eşit olduğunu iddia etmenin yanlışlığı ortadadır. Hele bir de bakış açımızı pozitif bir bilim olan matematikten sosyoloji-psikoloji gibi sosyal bir bilime, yargıların daha göreli olduğu, deney yapmanın mümkün olmadığı bir bilime çevirirsek kadın ile erkeğin eşitliğini iddia etmeyi bırakın, karşılaştırılabilirliğinin bile iddiasının yersiz olduğunu görebiliriz.

Velhasıl-ı kelam kadın ve erkek doğası gereği farklıdır.(herhangi biri üstündür demiyorum, farklıdır.) Ve farklı şeyler eşit olamaz.[signature][hline]mantar
Sosyal ağlarda paylaş

Mantar katıldığım konular var ama şunu anlatamamışım.Eşit olmak derken , nasıl anlatsam ruhsal açıdan bakıyorum olaya.Türkiye'de bir şahısa insan olarak değil de kadın-erkek olarak bakıyorlar , ben insanlara cinsiyetsiz olarak bakmayı öğrendim. E cinsiyetsizler diye kadınlarla mı beraber olacağım?Tabii ki bu anlamda değil.Yani manevi açıdan bakıyorum olaya . Yoksa tabii ki eşitlik savunulamaz.Eşitliğe maddesel olarak bakıyorsak zaten yanlışız , erkeklerin hamile kalmalarını beklemekten farksız bişey bu ..[signature][hline]paticiksel kızsal BASKET MAÇI..hadi kızlar gösterin kendinizi..müracaat : basketbol ..
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
Sizi çok yakın gördükleri için daha dorusu bir kız dan farksız gördükleri için oluyor bunlar :D Aslında fena sayılmaz biliyormusunuz bu sayede kızlar hakkında bir çok şey öğrenmiş olabilirsiniz :)[signature][hline] _Kusuk_

Aut disce aut discede.

İçimdeki Sarı Kapaktan İlham Alıyorum
Sosyal ağlarda paylaş

said:
fede, 08 Ekim 2005 21:53 tarihinde demiş ki:
dini konuların tartışmaları yasak ya

kadın erkek tartışmaları da yasak olsun

kişisel konu açmak yasak olsun o zaman[signature][hline]Dynun, 15 Ekim 2005 22:56 tarihinde demiş ki:
saça öyle denir ya. güle güle kullan denir. denmez mi?
Sosyal ağlarda paylaş

Eğer insanoğlunun devamını istiyorsanız , kadınlara saygı duymak zorundasınız..Anneniz de bir kadın değil mi sonuçta?Siz bize muhtaçsınız biz de size muhtacız..Sadece olaylara karşı yaklaşımlarımız farklı o kadar...[signature][hline]"Sil baştan başlamak gerek bazen,hayatı sıfırlamak"
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...