Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

tamamen bunalım aşırı yardımınıza ihtiyacm war.

Fransuxa

Öne çıkan mesajlar

baya 3 hafta 4 hafta once bı topic actım hatırlıyorum aglıyorum durmadan fln dıe ıste o konu hakkında bazı seylerde war bide olagan durumumu anlatmak ıcın actım bunu kı bana yardımcı olurusnuz bana bi nebze diye..

sevdım hakıkaten cok sevdım Lord fln biliyo benım durumumu gecelerce agladım her dakikada onun resmını gordugumde aglıyorum neyse sonunda benı anladı sandım perşembe günü cok kotu oldum bilgisayar karsısında agladım işte durup dururken onla msn de konusurken bana dedı kı sen uzulme dedı senı sevıyorum dedı ben daha beter aglamaya basladım neden dır bılınmez afedersınız ota boka aglamay basladm her neyse.

dedım kı Allahımm sen dualarımı kabul ettın allahım sen bozma diye cıldırıyorum artık sevıncımden o derece.c.tesi pazar günü toplam 20 - 25 saate yakın telefonla konustum onsuz olamadım duramıyodum resmen sabaha kadar konustuk teleofnu kapatıtm mesajlastık falan neyse. mesajlarda askım hayatım tatlım bitanem ler havada ucusuyo ben ona senı sevıorum dıyorum oda bana bende senı dıye karsılık verıyo buraya kadar hersey dunyalar tatlısı yane mukemmel.

p.tesi günü okulda beraberız hersey o kadar guzel kı ılk defa bu sene okulda olmaktan mutluluk duydum yane aslında okula gıdıpte onu her gun gormekten asırı bı mutluluk duyuyodum bu ayrı konuda ılk defa onunla beraber oldugumu bilerek okula gitmekten zevk aldım .neyse hersey cok guzel yemekhanede beraberız oturuyoruz ben gıdıyorum sacıyla oynuyorum konusuyoruz falan okul bitti arabayla alıyolar onu ben onu arabaya kadar bıraktım hersey cok guzel.

Aksam eve gidiyorum öle bi can havliyle msn e girdim ki montum falan sırtımda ben dırek oturdum msn e onla konusmak ıcın nickine sacma sapan seyler yazmıs askımı ozleıdm falan dıye ben dedım e beraberdık bugun dedım bu kadar cabuk ozlemıs a canım falan derkeeeeen bu kız bana dedı kı sana yazmadım onları ben OMG oldum ve hayatım o andan itibaren yeniden kararmaya basladı . telefon actım kıme o yazı dıye sordum bana dedı kı ıste kuzenıme yazdım kem kum falan eywllh dedım suratıma telefon kapattı daha sonra arkadasıma gıttım tekrar telefon actım e neydı pekı bu dedım bana telefonda dedı kı olmaz emır olmaz anla ıste bunu dedı ... !!!!!!!!!!

ha demeye kalmadan tokat gibi cevap verdı c.tesi pazar günü sabaha kadar konustuklarımızı yukarda anlattım sızlere bana dedı kı ONLARI TAMAMEN ARKADASCA SÖYYLEDİM !!! .Öyle bir şey kütürdedi ki yolda sırtımda hala kemiklerim agrıyo durup dururken . o gece ben ne yaptıgımı daha hatırlamıyorum bir paket marlboro 15 dakikada bitti ve ben hala öksürüyorum . gunlerdır onla konusmaya calısıyorum yanına gıdıyorum olmuyo .... !

bugun bıraz konustuk bana dedı kı benı anlıyosun ama ısıne gelmıyo dedı elbet bıgün ayrılıcaz ben senın yuzune bundan sonra nası bakıcam dedı yani demek istedigi Elbet ayrılıcaz ne kasıoruz gibilerinden . sonrası benım soyledıklerım zaten malum herkez dusunebılır o zaman nası evlenıcen falan gıbılerınden konustum ben onunla . bugün cok kotuydum yine her zamanki gibi agladım falan konustum onunla cıktgım war dedı arkadaslar konusmus way be cocukla nası oynadın dıye ben onunla oynamadım ona arkadasca soledım gıbılerınden bı dunya laf sölemiş ARKADAŞÇA :)

ben kendı ıcımdekı buruklugu üzüntüyü kırıklıgı parçalanmayı yıkılmayı ona bir bir anlatırken o bana küsmüş.

annem cok uzuldu durumuma evde aglamam falan oturdu kadın agladı demın ondan dahada kotu oldum arabanın onune atıyodum kenıdmı bıle bıle bugun arkadaslarım cektı kenara.bunalımlardayım onu unutmam lazım ölüyorm resmen ölüyorum yavaş yavaş resmen 40 yaş yaşlandım bi anda çöktüm hissediyorum bugün 1 2 kilo vermısımdır ..

Herneyse bunu okuduysanız ki pek te kasıp okunucak kadar ıc acıcı bısey dııl ondan okuduysanız cok tesekkur ederım yardımınza cok ıhtıyacım war

Oyuncagım ben bundan sonra..

oyuncak emir .. oyun bitti sanırım :)[signature][hline][b]cats rulz =)
kimseye etmem şikayet , ağlarım ben halime;
titrerim mücrim gibi baktıkça istikbalime.
perdeyi zulmet çekilmiş , korkarım ikbalime.
Sosyal ağlarda paylaş

Fran eğer izin verirsen küfredeceğim, aslında vermesende küfredeceğim(Tüm yetkililerden özür dilerim)

ŞEREFSİZ KIZ!!!
Aynen onun gibi şerefsizin tekide bana oyun yaptı güyya arkadaşça davranarak(!) erkek arkadaşını kıskandırmak uğruna beni aşık etti..
Kız adi pisliğin teki, ama ne yazıkki ortada böyle kızlar çok, kaşar kız madem öyle nie arkadaşça şerefsizlik yapmış?
Kesin erkek arkadaşı ile bozuşmuştur mal gerizekalı ahamk.....[signature][hline]Filozof pati,
Diktatör pati,
Psikiyatrist pati,
İşte ben buyum...
Sosyal ağlarda paylaş

intikam sonraki iş benim bu dönemi atlatmam lazm acilen annem cok uzuluo bende ondan uzuluyorum[signature][hline][b]cats rulz =)
Sosyal ağlarda paylaş

Moralini bozmak istemem ancak o kızla çıkma şansının hiç bir zaman olmadığı apaçık belliymiş, hala belli.
Kızlar kurban rolünde peşlerinden koşturup "ama şöyle ama böyle" diye açıklama yaparak elde etmeye çalışan erkeklerle ilgilenmezler.
Hatta kimse hoşlanmaz öyle bir insandan, yapan kız olsa erkek de hoşlanmaz.
Ayrıca tahmin ediyorum ki 16-20 yaş aralığındasın, dolayısıyla ergenlik çağının en kızgın dönemlerindesin kızın öneminden çok hormonlarının taşıdığı rolü unutma derim, bunalımlardan kurtulmanda yardımcı olmayacaktır tabii ancak hep aklının bir kenarında bulunsun ki iki gün sürecek üç gün sürecek dördüncü de hormonlar başka bir kıza yönelecektir. Dünyanın sonu geldi triplerine girmenin lüzumu yok yani.[signature][hline]L'enfer c'est l'Autre.
Sosyal ağlarda paylaş

en basından dusunmem lazımdı bu olanları ama salaklıgım ıste aşkın gözü kördür diyen ne güzel sölemiş[signature][hline][b]cats rulz =)
Sosyal ağlarda paylaş

bananda olmustu boyle bişe,ben onları arkadasça soylemiştim triplerine yatıyolar sonra hasta ediyolar.sarıl kedine moralin düzelsin =) [signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God!

[Bu mesaj Akerfeldt tarafından 03 Kasım 2005 00:45 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

kendi kendine gelin güvey olmakla, bir an sonra kendi kendinin yokolduğunu düşünmek arasında ince bir çizgi vardır.

senin şu anlattıkların tamamen kelimelerden ibaret!elele tutuştunuz mu?gözgöze bakıştınız mı?aranızda bir elektriklenme oldu mu?

yoksa telefonda şöyle demiş, mesajda şunu yazmış, msn'de böyle yaptı falan, bunlar olası bir ilişkinin tanımında, temelinde olan şeyler değil. sadece yan ürünler. bana da msn'de seni seviyorum, canım diyenler oluyo, hepsi benimle çıkmak mı istiyo?

hem gereksiz yere kendini fazla kaptırmışsın, şimdi de gereksiz yere kendini üzüyosun arkadaşım. biraz otur düşün. algıda seçicilik mi yapmışsın yoksa kız seni gerçekten kullanmış mı, kullandıysa niçin kullanmış, bundan ne çıkar sağlayabilir?yoksa hakkaten arkadaşça şeyler söylediğini mi düşünüyo?

ağlamak güzeldir, açılırsın, rahatlarsın. sonra uyuyakalırsın, ve uyandığında dün akşamki acının çoğu geride kalmıştır, yeni günle beraber kendini yenilemeyi öğrenmelisin.[signature][hline]Lopeth, 25 Ekim 2005 18:14 tarihinde demiş ki:
i see kız people

Sosyal ağlarda paylaş

Bu durumda pek çok senaryo gelebilir akla ve konuşmadan kuruntularla bir şey elde edemezsin.

Mesela hakkaten çok adi bi kız olup sırf seni kullanarak eğlenmiş ya da arkadaşlarıyla iddaya girmiş olabilir.

ya da mesela çok duygusal tavrın kızı etkilemiş, senden etkilenmediği halde sırf bu tavrından dolayı sana bir şans vermeye çalışmış, haftasonu tabi görüşemeyince olmamış, pzt günü okulda bakalım noluyo falan diye denemiş ama zorlasa da istediği elektriği alamamış sonunda da bitmiş...

Veya tam senle başlicakken eski unutamadığı erkek arkadaşı ya da hoşlandıı başka bi çocuk ortaya çıkmıştır.

Ya da kız dengesizdir veya psikolojijk sorunları vardır..

Teoriler bitmez, gidip sertçe "bana bi açıklama borçlusun adam gibi anlat durumu ondan sonra da ne ben senin yüzüne bakıyım ne sen benim herkes kendi yoluna ama bu yaptığın şu haliyle .." (noktayı sen doldur) de bitir sonra da..

Öte yandan sir'e de katılıyorum, bayağı bir kendini kaptırmışsın ve bazı şeyleri çok yanlış da anlamış olabilirsin o da bir seçenek[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...

[Bu mesaj Rewendor tarafından 03 Kasım 2005 00:48 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

O da var yani, öncelikle kendine sorman gereken soru "Paticik'e böyle bir konu niye açıyorum?" olmalı, amaç male bonding dediğimiz senin dertlerini anlatıp bütün Paticik userlarının "BABA O KARI DA NE MALMIŞ BEEE, İNTİKAM ALALIM, DUVARA ÇİVİLEYELİM, PATİCİK OLARAK YÜZLERCE KEZ TECAVÜZ EDİP CESEDİNİ ÇAKALLARA BIRAKALIM" türü bir şey mi, yoksa gerçekten bu sorununa bir cevap mı?
Eğer sorununa cevapsa söyleyeyim, eskiden kız okulu olan bir okulda okuyan biri olarak gereğinden fazla kız kankam var, genelde hepsiyle de aşkım cicim bicimli konuşuyoruz, sözde kalan sevgi ifadesi genelde alakasız kaçıyor, eğer arada bir elektrik olursa da bu zaten harekete kendi kendine geçiyor, ha insanın elinde olmuyor heveslenmek o ayrı ancak intikam almaktan falan bahsetmeden kendi kendine durup bir "harbiden durum nedir" diye sormalısın bence.
Eminim sonuna kadar iyi niyetlisindir ama kızı bir şeyler doğrultusunda cezalandırmadan önce dönüp bir doğrultuda bir şeyler olmuş mu hakikaten diye bakman lazım.[signature][hline]L'enfer c'est l'Autre.
Sosyal ağlarda paylaş

bana o kırılıyodu bazen durup dururken ben kendı kendıme bos bos konusurken o duyup kırılıyodu bana kusuyodu ki ayrıca zaten intikam aklımdan bile geçmemişti ki zaten intikam alamam sanırım ben ondan çünkü ona ulaşamasamda onun ayrı bi yeri wardı gönlümde ilk aşkımdı o benim artık heralde gözlerim birazda olsun açılır ha tabi sende haklısın anti hakikaten durum ne diye kendıme sordum demin . ve ayrıca sizin söledikleriniz sanki kızı tanıyomus gibi dogru cıkıyo bir bir. ve gercekten cok ihtiyacım wardı bir açıklamaya bu konu hakkında cunku kendı dusuncelerım artık bi işe yaramıyodu .[signature][hline][b]oyuncak emir ... oyun bitti dimi cnm ?!?!
Sosyal ağlarda paylaş

Herkesin başına gelir bir kez böyle bir olay ayrıca.
Sana son önerim (bu sefer son söz ehuh) bunu acı verici bir deneyimden çok seni zenginleştiren bir deneyim olarak görmeye bak ve bundan yola çıkarak kızlar hakkında bir kaç şey çıkar, bundan sonra onu sevdiğin kadar sevmesen bile başka kızları en azından ilerleme kaydetmiş olursun... Giden gitmiştir elindekinin en iyisini yap en azından... Geçmiş olsun tekrar bir de.[signature][hline]L'enfer c'est l'Autre.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
tony_montana, 03 Kasım 2005 01:09 tarihinde demiş ki:
fran takma kafana kanka bi kız için hatta hiçbi kız için kendini bu kadar üzmeye yıpratmaya değmez unutma bunu

Bu lafı söylemek dışarıdan biri için çok kolaydır. Ben de arada söylerim çok kişiye, arada da bana söylerler ve aradaki farkı biliyorum. Buna rağmen arada derim ama hakkaten hiç kolay değil içeriden bakınca.

@fran: Ben olsam gitmezdim bu hareketlerden sora doğumgününe.[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...