Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Seks Rekorları vol 0.2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bişi dicem bu rasputininki ereksiyon halinde mi 34müş, hani dicem öldükten sonra dikeltip nası ölçtüler :D[signature][hline]Fistan, 24 Eylül 2005 16:09 tarihinde demiş ki:
peki o zmn tüm hayvanları yavşaklaştıralım hiç vahşi hayvan kalmasın
Mesaj tarihi:
said:
SoulCube, 31 Ekim 2005 13:36 tarihinde demiş ki:

İskoçya;da 1846-1888 yılları arasında yaşayan Anna Swan en uzun vajinaya sahip olmakla övünüyormuş. Bayan Swan;ın vajinasının ebadı 2 metreye 30 santimetreymiş. (O kadar övünme güzelim)

Bu kadınla malum işi yapmaya çalışana acırım yaa ben... Düşünsene içine düşüp kayboluosun filan:P
(Acaba kadının boyu nekadarmış?)[signature][hline]SoulCube, 22 Ekim 2005 20:17 tarihinde demiş ki:
İşiyorum öyleyse varım..
Mesaj tarihi:
LoL ShadowFury

said:
SoulCube, 31 Ekim 2005 13:36 tarihinde demiş ki:İskoçya;da 1846-1888 yılları arasında yaşayan Anna Swan en uzun vajinaya sahip olmakla övünüyormuş. Bayan Swan;ın vajinasının ebadı 2 metreye 30 santimetreymiş. (O kadar övünme güzelim)
kadının kendisi vajinaymış.

böğk.[signature][hline]anonymity brings out the worst in people
BandRoLL
Mesaj tarihi:
said:
PrudenT, 31 Ekim 2005 23:28 tarihinde demiş ki:
bişi dicem bu rasputininki ereksiyon halinde mi 34müş, hani dicem öldükten sonra dikeltip nası ölçtüler :D

merakını anlıyorum[signature][hline][b]Bardağı Ta$ıran İlk Damla[b]
Mesaj tarihi:
said:
vengefuler, 31 Ekim 2005 13:57 tarihinde demiş ki:
2m vajina nasıl olur sallama galiba o benim boyumdan büyük pff

bapırsağımız 7m olabiliosa doğru olabilir?[signature][hline]Silent dance with death...
Öss nedeniyle 15.8.2005 - 18.6.2006 arası az görüşücez. Esen kalın efenim.
Penthesilea, 31 Ağustos 2005 02:23 tarihinde Dela hakkında demiş ki:
Adami cidden kaybettik, eskiden clubberdi, simdi Sabanci'nin delisi oldu
Penthesilea, 02 Eylül 2005 22:14 tarihinde demiş ki:
Oha 1.97lik kiz ya zergdir ya troll
Mesaj tarihi:
Perulu Lina Medina, 1936 yılında anne olduğunda dünyanın en genç annesi unvanını kazanmış. Minik Medina o zamanlar 5 yaşındaymış. Bu nedenle doktorlar doğum esnasında kendisine sezaryen uygulamak zorunda kalmışlar (Çocuğuyla iki kardeş olarak büyümüşlerdir

yorum yapamicam,direkt oha diyorum[signature][hline]hani ben yetimim ya,hani ben öksüzüm ya
Mesaj tarihi:
abi 5 yaşında anne olması imkansız diye biliyorum.Ergenlikten önce imkansız yani...[signature][hline]Xanator Wegauge
Master Rifleman-Master Combat Medic
Eclipse Galaxy
Star Wars Galaxies
Mesaj tarihi:
İlginc,guzel..Ama 2m ebadında bir vajina ile karşılaştığım gün muhtemel gülmekten ölürüm.Eğer gülmekten ölmezsem kalp krizinden giderim.O da olmadı,kafama titanik düşer o şekilde ölürüm..[signature][hline]Peace is a lie, there is only Passion. Through passion, I gain Strength. Through strength, I gain Power. Through power, I gain Victory. Through victory, my chains are broken.
Mesaj tarihi:
said:
Sun_Tzu, 01 Kasım 2005 12:20 tarihinde demiş ki:
İlginc,guzel..Ama 2m ebadında bir vajina ile karşılaştığım gün muhtemel gülmekten ölürüm.Eğer gülmekten ölmezsem kalp krizinden giderim.O da olmadı,kafama titanik düşer o şekilde ölürüm..

hahhaa bayıldım :D

ewt ama 5 yasında anne olamazsın daha neler,taş yağsa daha normal olur
Mesaj tarihi:
bu 2m nedir? derinlik desem mumkun degil, uzunluk desem neyin uzunlugu, genislik desem oha...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US)
Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US)

RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki:
bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar...
Mesaj tarihi:
Perulu Lina Medina, 1936 yılında anne olduğunda dünyanın en genç annesi unvanını kazanmış. Minik Medina o zamanlar 5 yaşındaymış. Bu nedenle doktorlar doğum esnasında kendisine sezaryen uygulamak zorunda kalmışlar ....... Yok ebesinin gözleri kara bukadarda sıkılmaz
Mesaj tarihi:
yazı güzel ama yorumlar bayık[signature][hline]MyDyingBride, 23 Ekim 2005 18:53 tarihinde bana demiş ki:
angelina jolie nin dudaklari vede kendisinin sexyligi o hatun aglamasada sana bi bakis atsa realden kafayi yer kosturarak atarsin kendini kopruden assa "hayatta artik hic bir derdim yok yasamimin zirvesindeyken öleyim" dierekten :P
Garbage
Mesaj tarihi:
Perulu Lina Medina, 1936 yılında anne olduğunda dünyanın en genç annesi unvanını kazanmış. Minik Medina o zamanlar 5 yaşındaymış. Bu nedenle doktorlar doğum esnasında kendisine sezaryen uygulamak zorunda kalmışlar

5 yaşında? o_O !
nasıl oluyor lamm? o_O!
bir açıklama bekliorum :horace:[signature][hline]araba feci çarpmıştır:
sarışın abla:bişeyiniz warmı? hastaneye götürüyim?
Ben:abla arabada bişi yoksa bende de yok

Mesaj tarihi:
said:
SoulCube, 31 Ekim 2005 13:36 tarihinde demiş ki:
Houston adlı bir kadın 1999 yılında düzenlediği bir seks partisiyle bütün dünyayı hayrete düşürmüş. Bu parti boyunca 10 saatte 620 erkekle sevişmiş(Bence çok yorulmuştur

620. erkeğin yerinde olmak istemezdim ;)[signature][hline]Albert Einstein 1912 yılında demiş ki:
"İki şey sonsuzdur, insanoğlunun aptallığı ve evren. Fakat ikincisinden o kadar emin değilim..."

Albert Einstein (1879-1955)

[Bu mesaj Elderon tarafından 02 Kasım 2005 17:41 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...