PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 bişi dicem bu rasputininki ereksiyon halinde mi 34müş, hani dicem öldükten sonra dikeltip nası ölçtüler :D[signature][hline]Fistan, 24 Eylül 2005 16:09 tarihinde demiş ki: peki o zmn tüm hayvanları yavşaklaştıralım hiç vahşi hayvan kalmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 said: SoulCube, 31 Ekim 2005 13:36 tarihinde demiş ki: İskoçya;da 1846-1888 yılları arasında yaşayan Anna Swan en uzun vajinaya sahip olmakla övünüyormuş. Bayan Swan;ın vajinasının ebadı 2 metreye 30 santimetreymiş. (O kadar övünme güzelim) Bu kadınla malum işi yapmaya çalışana acırım yaa ben... Düşünsene içine düşüp kayboluosun filan:P (Acaba kadının boyu nekadarmış?)[signature][hline]SoulCube, 22 Ekim 2005 20:17 tarihinde demiş ki: İşiyorum öyleyse varım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 LoL ShadowFury said: SoulCube, 31 Ekim 2005 13:36 tarihinde demiş ki:İskoçya;da 1846-1888 yılları arasında yaşayan Anna Swan en uzun vajinaya sahip olmakla övünüyormuş. Bayan Swan;ın vajinasının ebadı 2 metreye 30 santimetreymiş. (O kadar övünme güzelim) kadının kendisi vajinaymış. böğk.[signature][hline]anonymity brings out the worst in people BandRoLL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 said: PrudenT, 31 Ekim 2005 23:28 tarihinde demiş ki: bişi dicem bu rasputininki ereksiyon halinde mi 34müş, hani dicem öldükten sonra dikeltip nası ölçtüler :D merakını anlıyorum[signature][hline][b]Bardağı Ta$ıran İlk Damla[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 said: vengefuler, 31 Ekim 2005 13:57 tarihinde demiş ki: 2m vajina nasıl olur sallama galiba o benim boyumdan büyük pff bapırsağımız 7m olabiliosa doğru olabilir?[signature][hline]Silent dance with death... Öss nedeniyle 15.8.2005 - 18.6.2006 arası az görüşücez. Esen kalın efenim. Penthesilea, 31 Ağustos 2005 02:23 tarihinde Dela hakkında demiş ki: Adami cidden kaybettik, eskiden clubberdi, simdi Sabanci'nin delisi oldu Penthesilea, 02 Eylül 2005 22:14 tarihinde demiş ki: Oha 1.97lik kiz ya zergdir ya troll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ruby Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Perulu Lina Medina, 1936 yılında anne olduğunda dünyanın en genç annesi unvanını kazanmış. Minik Medina o zamanlar 5 yaşındaymış. Bu nedenle doktorlar doğum esnasında kendisine sezaryen uygulamak zorunda kalmışlar (Çocuğuyla iki kardeş olarak büyümüşlerdir yorum yapamicam,direkt oha diyorum[signature][hline]hani ben yetimim ya,hani ben öksüzüm ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 abi 5 yaşında anne olması imkansız diye biliyorum.Ergenlikten önce imkansız yani...[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 cogu sallama bunlarin ya[signature][hline]Who can explain? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 yuh neler oluyor bu hayatta[signature][hline]Eyer yaşıyorsun ve yaşamak için hiçbirşey yapmıyorsan neden yaşıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sun_Tzu Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 İlginc,guzel..Ama 2m ebadında bir vajina ile karşılaştığım gün muhtemel gülmekten ölürüm.Eğer gülmekten ölmezsem kalp krizinden giderim.O da olmadı,kafama titanik düşer o şekilde ölürüm..[signature][hline]Peace is a lie, there is only Passion. Through passion, I gain Strength. Through strength, I gain Power. Through power, I gain Victory. Through victory, my chains are broken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cna Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 2metre vajinayı anca içine bombalama(tercihen balıklama)atlayarak tatmin edebilirim heralde.[signature][hline]jahnn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Hayatımı tekrar gözden geçireceğim.[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Valla parantez içindeki doğallıktan uzak zorlama yorum ve espriler olmasa daha ilginç olcakmış bence :)[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 öeheh[signature][hline][b]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" MSN g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ruby Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 said: Sun_Tzu, 01 Kasım 2005 12:20 tarihinde demiş ki: İlginc,guzel..Ama 2m ebadında bir vajina ile karşılaştığım gün muhtemel gülmekten ölürüm.Eğer gülmekten ölmezsem kalp krizinden giderim.O da olmadı,kafama titanik düşer o şekilde ölürüm.. hahhaa bayıldım :D ewt ama 5 yasında anne olamazsın daha neler,taş yağsa daha normal olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 bu 2m nedir? derinlik desem mumkun degil, uzunluk desem neyin uzunlugu, genislik desem oha...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki: bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 evet nasıl 2m ya :-?[signature][hline]Arqas UO Shard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
timoo Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 said: d3n1z, 31 Ekim 2005 21:18 tarihinde demiş ki: gay deyince kızıolar :D eheh[signature][hline]azkeryuss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaMoNJuK Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Perulu Lina Medina, 1936 yılında anne olduğunda dünyanın en genç annesi unvanını kazanmış. Minik Medina o zamanlar 5 yaşındaymış. Bu nedenle doktorlar doğum esnasında kendisine sezaryen uygulamak zorunda kalmışlar ....... Yok ebesinin gözleri kara bukadarda sıkılmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Ben de 4 yaşındayken doğdum[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Msn Spaces Kissiyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 yuh.[signature][hline]Nietsche is dead... God!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Platon Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Ohaaa ne vajinaymış be o oyle :D[signature][hline]Aptallık En Buyuk Günahtır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 yazı güzel ama yorumlar bayık[signature][hline]MyDyingBride, 23 Ekim 2005 18:53 tarihinde bana demiş ki: angelina jolie nin dudaklari vede kendisinin sexyligi o hatun aglamasada sana bi bakis atsa realden kafayi yer kosturarak atarsin kendini kopruden assa "hayatta artik hic bir derdim yok yasamimin zirvesindeyken öleyim" dierekten :P Garbage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grizzly Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Perulu Lina Medina, 1936 yılında anne olduğunda dünyanın en genç annesi unvanını kazanmış. Minik Medina o zamanlar 5 yaşındaymış. Bu nedenle doktorlar doğum esnasında kendisine sezaryen uygulamak zorunda kalmışlar 5 yaşında? o_O ! nasıl oluyor lamm? o_O! bir açıklama bekliorum :horace:[signature][hline]araba feci çarpmıştır: sarışın abla:bişeyiniz warmı? hastaneye götürüyim? Ben:abla arabada bişi yoksa bende de yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elderon Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 said: SoulCube, 31 Ekim 2005 13:36 tarihinde demiş ki: Houston adlı bir kadın 1999 yılında düzenlediği bir seks partisiyle bütün dünyayı hayrete düşürmüş. Bu parti boyunca 10 saatte 620 erkekle sevişmiş(Bence çok yorulmuştur 620. erkeğin yerinde olmak istemezdim ;)[signature][hline]Albert Einstein 1912 yılında demiş ki: "İki şey sonsuzdur, insanoğlunun aptallığı ve evren. Fakat ikincisinden o kadar emin değilim..." Albert Einstein (1879-1955) [Bu mesaj Elderon tarafından 02 Kasım 2005 17:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar