Way Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 arkadaslar adamın action bar ları hangi addon yapıyo o sekilde bilen var mı? benim action bar larbutun alt ekranı kaplıyo ve mod lar(stealth cat form berserker stance gibi kısayol tusunun ustune cıkmıyo acayip kotu gorunuyo bi turlu cozum bulamadım su olaya yardım plz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 ct bar mod olmasi lazim.[signature][hline]oyle iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giber Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Nasıl mı katılıyorum ? Herkesin konuyu saptırmasına, ne eğlenceli video deyip geçememesine katılıyorum. Sen neye katılıyorsun ?[signature][hline]EU-Neptulon 60Hunter, 60Rogue, 51Paladin EU-Laughing Skull 43Hunter, 15Warrior EU-Nordrassil 1Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 ben de gülmekten katılıyorum millet "ohaaa" dedikçe.. :-p[signature][hline]Marshal Safir of Aetas - 60 Human Paladin - Emerald Dream Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heso Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 neden gulmekten katiliyorsun?[signature][hline]Liv Tyler Rhekhar - Human Mage Lvl 53 - Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 sam anla artik oynanisa oha demiyolar. damagelara diyolar[signature][hline]The sickness that you are A plague that made me starve Do you think you can show me How I come this far? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 oda diyoki o kadar buffla herkes yapar :D[signature][hline]Nanette the danette. Burning legion. Alliance. Mage. Invadoria. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Sıkıyorsa healersız ve cıbıl gelsin karşıma.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Abso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 hahaha healersiz tamamda niye cibil :D niye rank14 olmus o zaman dimi :) healersiz bende alirim diyorum kimse inanmiyo guildde :) 3 harekette instant cekerim elemana ruhu duymaz.[signature][hline]Nanette the danette. Burning legion. Alliance. Mage. Invadoria. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 said: Sam, 01 Kasım 2005 20:03 tarihinde demiş ki: ben de gülmekten katılıyorum millet "ohaaa" dedikçe.. :-p sam cim burda herkes gunde 5+ saat rank kasmıyo bunu anlamayamadın gitti ben her instance a gittim her yeri biliyorum ama bi warrior un rank 14 olunca bu kadar dmg verecegini bilmiyodum.. herkes senin gibi rank 12 mi? madem bu kadar uber oyuncusun sen de tak arkana healar lar paladin ler vs ler sende movie yap biz sanada oha deriz newbie lar olaraktan :) nedir bu cekememezlik anlamadim gitti senin serverında da varsa bize ne?ya da bu tipte 1321 tane adam varsa onlarda bi movie yapsaydı bu kadar guzel onlara da aynı seyler yapılırdı..(oha b@b kr@lsın gibi :) ) ee zaten adam ben super yetenekliyim diye bisi yapmamıs yetenegini konusturmak istese solo movie yapardı hem oha verdigi dmg lere bak hem de oha adam cok yetenek liymis derdik :) sonucta adam guzel bi movie yapmıs mı? yapmıs.. adamın verdigi dmg ler cogu wow oyuncusunun gormedigi dmg ler mi? evet.. bunları yapan adam alkıslanır elestirilmez..ben dahl cogu kisiyi bilgilendirdi cunku.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 hayır bu dmg'leri veremez zaten, bugla deathwish açıp MS sallayamazsın. gerçekte ne dmg'ler verilebilir görmek için anise videosuna bakınız. hiç de bilgilendirici bir video değil bu.. ha 5700 sbolt sallayan insanlar da var, bilgilendirici mi? hayır. bilmemne buff'ı alıp yapılan işler onlar. ice barbed ile 1535 soc yiyen druid bilgilenmiş midir? hayır, "adam dmg power-up'ı aldı yapacak bişi yok" demiştir.. :-)[signature][hline]Marshal Safir of Aetas - 60 Human Paladin - Emerald Dream Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 buff almasi neden bu kadar rahatsiz ediyo anlamiyorum. deathwishe lafim yok bug sonucta ama yani oyunda var olan seyleri kullanmasi niye rahatsiz ediyo vallahi billahi anlamiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 ben de anlama güçlüğü çeken bu kadar çok insanın olmasını anlayamıyorum, hayat bir muamma.. :-)[signature][hline]Marshal Safir of Aetas - 60 Human Paladin - Emerald Dream Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 lololol[signature][hline]Nanette the danette. Burning legion. Alliance. Mage. Invadoria. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grizzly Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 ohhhhaaaaaaaaaaaa!!!! :-o!!![signature][hline]araba feci çarpmıştır: sarışın abla:bişeyiniz warmı? hastaneye götürüyim? Ben:abla arabada bişi yoksa bende de yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 nref omfg wtfbbq kekeke. cok uzadi ya.[signature][hline]oyle iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giber Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Sam'in yaşı kaç çok merak etmeye başladım.[signature][hline]EU-Neptulon 60Hunter, 60Rogue, 51Paladin EU-Laughing Skull 43Hunter, 15Warrior EU-Nordrassil 1Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 "yaşın kaç?" muhabbetlerini geçen binyıldan beri görmüyorum forum haricinde, sen hesapla.. :-)[signature][hline]Marshal Safir of Aetas - 60 Human Paladin - Emerald Dream Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hyperx Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Palada çok yararlı bi char ama warrior kadar dmg vermesi imkansız. Video da süper. [Bu mesaj Hyperx tarafından 01 Kasım 2005 23:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giber Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Tam bir çocuk.. Kolay gelsin :)[signature][hline]EU-Neptulon 60Hunter, 60Rogue, 51Paladin EU-Laughing Skull 43Hunter, 15Warrior EU-Nordrassil 1Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Yok, Sam tahminen senden de büyüktür de, tartismalarda feci inattir kendisi : )[signature][hline]WoW EU - Magheridon Penthesilea, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 said: Giber, 01 Kasım 2005 23:43 tarihinde demiş ki: Tam bir çocuk.. Kolay gelsin :) lol :p[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Dikkat ettimde atılan 250 mesajın 1/3 ü sam in, 1/3 ü sam e, kalan 1/3 üde obaaaa cılar.. :P[signature][hline]The one side moon is always dark. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SideWinder Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 aa, lütfen. arada bir iki mesaj da "nerf şaman" ile ilgili; dikkatten kaçmasın :)[signature][hline]Indeed! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 nerf sam plz ! :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar