thanatos Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 http://files.filefront.com/Dominionrank14warrioravi/;4257935;;/fileinfo.html bir baska rank 14 warrior, arkasinda healerlari da yok, axe spec, vs. :p guzel isler yapiyor, video biraz buyuk gerci. /edit: link fixed.[signature][hline]oyle iste. [Bu mesaj thanatos tarafından 30 Ekim 2005 13:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giber Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Link için teşekkürler :) [Bu mesaj Giber tarafından 30 Ekim 2005 13:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giber Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 aman yarabbi bu human hatun warrior neler yapıyor böyle yahu, Pat kadar var yani. Helal olsun, bir bayandan bu kadar dmg yesem inek warrior olarak oturur ağlarım yani.[signature][hline]EU-Neptulon 60Hunter, 60Rogue, 51Paladin EU-Laughing Skull 43Hunter, 15Warrior EU-Nordrassil 1Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Darksorrow un gururu ablamız. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 kac mb oldugunu gorunce gule gule dedim[signature][hline][b]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" MSN g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Sam'lerin realme gitsin, hemen dover Paladinler onu orda... =] *no offence*[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 iyi de human warriormuş kendisi, niye dövelim ki? :-p freedom & might & heal atarım, mana bitti mi ben de dalarım arkasından.. :-)[signature][hline]Marshal Safir of Aetas - 60 Human Paladin - Emerald Dream Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 şapka çıkarıyorum kendisine, poposunda guild healerı gezdirmeden yapabildiklerine bakınca haketmiş rankini sonuna kadar. kaç kere hah ölüyor derken 2-3 kişiyi birden aldı öeh dedim, bir yerde alakasız zıt yönlerdeki iki kişiyi ortalaması vardı hele.. :) işte bu warrior nasıl oynanır görmek için seyredilecek bir video olmuş, /clap.. ekleme: tekrar izledim de şimdi, iki kere filan 200hp ile kalıyor, hele en baştaki süperdi, adam alabileceği halde kaçayım dedi deep wounds ile gitti.. :-p[signature][hline]Marshal Safir of Aetas - 60 Human Paladin - Emerald Dream [Bu mesaj Sam tarafından 31 Ekim 2005 07:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naddz Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 harika. hastayim human female warrior un axe sallayişina.[signature][hline]power is when we have every justification to kill, and we don't. ---------------- CusTodeM demiş ki: o site degil uzayda bir bosluk o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naddz Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 arkadaki müzikler nedir? çok güzel ya.. sahneler ve müzik süper gitmiş bence. hele o ters dönerek zıplayarak ikisine birden critlediği sahne.. milleti deli gibi kestikten sonra hiç bişi olmamiş gibi atına binip gitmesi yok mu hehe.. (ne bileyim normalde ally ler başında bekleyip danseder, rude yaparlar ;p)[signature][hline]power is when we have every justification to kill, and we don't. ---------------- CusTodeM demiş ki: o site degil uzayda bir bosluk o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 in flames den sanırım onlar.Ona benzettim ben[signature][hline]By blood and honor we serve Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Bu arada WoW'da warrior'un nasıl bi anti-rugue olduğunun kanıtıda bu videodur heralde, hatun neredeyse %20 heal'ı kalmış haldeyken 4 sn'de 2 rogue'yu birden indiriyo. Önünde saygıyla eğiliyorum. Yolda görsem saygımdan önümü iliklerim o derece.[signature][hline]Albert Einstain demişki " 3. Dünya savaşında hangi silahlar kullanılacak bilmiyorum ama 4. sünde insanlar taş ve sopalarla savaşmak zorunda kalacaktır." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 parcalar : In Flames - F(R)Iend In Flames - Dial 595-Escape In Flames - Superhero of the computer rage cok iyi oynamasa in flames'in civik halini dinliyo diye gulerdim kendisine. :p[signature][hline]oyle iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 sam neden laf atıyosun benim verdiğim videoya hala ? :P pat ile bi alıp veremediğin falan mı var eheh.[signature][hline]Wagner - Level 60 Undead Rogue - Bladefist heres a graff 1 2 3 4 5 rogue rogue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Kullandigi interface i bilen varmi? Cekip bi denemek istiyorum..[signature][hline]Proud employee of; Swissotel Sydney Hilton Sydney Now Barista.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 My addons: Discord Action Bars, Perl Combat Display, Titan panel, scrolling combat text and wardrobe. demis.[signature][hline]oyle iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 biz zaten darksorrow horde olaraktan ablamız ve diger flying circuslardan cekinmekteyiz :D[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 said: Phlox, 31 Ekim 2005 18:05 tarihinde demiş ki: sam neden laf atıyosun benim verdiğim videoya hala ? :P pat ile bi alıp veremediğin falan mı var eheh. pat'in kopyası bizim sunucuda var diyorum, şişirilmesinden bıkmışım diyorum. burada da insanlar bizim alliance newbie pickuplar gibi tanrı muamelesi yapınca dayanamadım. ama bu anise'i darksorrow'da alt açıp tebrik edesim geldi, bizim alliance'daki tek iyi warrior bıraktı pvp'yi maalesef. o da fury build idi, arkadan priest healledikçe biçerdöver gibi geçiyordu milletin üzerinden.. :-)[signature][hline]Marshal Safir of Aetas - 60 Human Paladin - Emerald Dream Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 İşte bu guzel yanı yetenek konuşuyo bi video'da, whilrind leri ortalaması falan cok tatlı olmuş[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE Eskiden herzaman boş yer olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 yalnız demin darksorrow realm forumuna şöyle bir baktım da "raid successes" gibi bir sayfa vardı, orada taurenin birisi post atmış: "anise down in EPL by falanca guild" :lol:[signature][hline]Marshal Safir of Aetas - 60 Human Paladin - Emerald Dream Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 lol supermis o mesaj[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! Brewers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 ne lootu vermis?[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki: bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maxen Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 baltasını vermiş baba yadigarı[signature][hline]I was lost in the pages Of a book full of death Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 heheheh guzelmiş :) Biz guildce kesebilirmiyiz yoksa Ally mi yapmak lazım başka guild ile bu adamı kesmek için :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 hatun guzel vuruyo valla :) 500 500 vururken bi gomuyo oluyo cok sakat yani :D tehlikeli uzak durmak lazim. ama mage pwnz warrior her zaman :D[signature][hline]Nanette the danette. Burning legion. Alliance. Mage. Invadoria. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar