Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anise - Warrior solo(!) pvp movie

thanatos

Öne çıkan mesajlar

aman yarabbi bu human hatun warrior neler yapıyor böyle yahu, Pat kadar var yani. Helal olsun, bir bayandan bu kadar dmg yesem inek warrior olarak oturur ağlarım yani.[signature][hline]EU-Neptulon 60Hunter, 60Rogue, 51Paladin
EU-Laughing Skull 43Hunter, 15Warrior
EU-Nordrassil 1Warrior
Sosyal ağlarda paylaş

şapka çıkarıyorum kendisine, poposunda guild healerı gezdirmeden yapabildiklerine bakınca haketmiş rankini sonuna kadar. kaç kere hah ölüyor derken 2-3 kişiyi birden aldı öeh dedim, bir yerde alakasız zıt yönlerdeki iki kişiyi ortalaması vardı hele.. :)

işte bu warrior nasıl oynanır görmek için seyredilecek bir video olmuş, /clap..

ekleme: tekrar izledim de şimdi, iki kere filan 200hp ile kalıyor, hele en baştaki süperdi, adam alabileceği halde kaçayım dedi deep wounds ile gitti.. :-p[signature][hline]Marshal Safir of Aetas - 60 Human Paladin - Emerald Dream

[Bu mesaj Sam tarafından 31 Ekim 2005 07:49 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaki müzikler nedir? çok güzel ya.. sahneler ve müzik süper gitmiş bence. hele o ters dönerek zıplayarak ikisine birden critlediği sahne.. milleti deli gibi kestikten sonra hiç bişi olmamiş gibi atına binip gitmesi yok mu hehe.. (ne bileyim normalde ally ler başında bekleyip danseder, rude yaparlar ;p)[signature][hline]power is when we have every justification to kill, and we don't.

----------------
CusTodeM demiş ki: o site degil uzayda bir bosluk o
Sosyal ağlarda paylaş

Bu arada WoW'da warrior'un nasıl bi anti-rugue olduğunun kanıtıda bu videodur heralde, hatun neredeyse %20 heal'ı kalmış haldeyken 4 sn'de 2 rogue'yu birden indiriyo. Önünde saygıyla eğiliyorum. Yolda görsem saygımdan önümü iliklerim o derece.[signature][hline]Albert Einstain demişki
" 3. Dünya savaşında hangi silahlar kullanılacak bilmiyorum ama 4. sünde insanlar taş ve sopalarla savaşmak zorunda kalacaktır."
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Phlox, 31 Ekim 2005 18:05 tarihinde demiş ki:
sam neden laf atıyosun benim verdiğim videoya hala ? :P pat ile bi alıp veremediğin falan mı var eheh.

pat'in kopyası bizim sunucuda var diyorum, şişirilmesinden bıkmışım diyorum. burada da insanlar bizim alliance newbie pickuplar gibi tanrı muamelesi yapınca dayanamadım. ama bu anise'i darksorrow'da alt açıp tebrik edesim geldi, bizim alliance'daki tek iyi warrior bıraktı pvp'yi maalesef. o da fury build idi, arkadan priest healledikçe biçerdöver gibi geçiyordu milletin üzerinden.. :-)[signature][hline]Marshal Safir of Aetas - 60 Human Paladin - Emerald Dream
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...