Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

FB Avrupa'nın En Büyük 6. Takımı..!

Loli-pop

Öne çıkan mesajlar

Fenerbahçe Avrupa'nın en büyük 6.Takımı !!!
Son yıllarda yaptığı doğru hamlelerle büyüyen Fenerbahçemiz, Futbol takımı'nda yakaladığı istikrarla Avrupa'daki yükselişini sürdürüyor. Dünya'nın saygın spor televizyonlarından biri olan Eurosport'ta haftalık olarak yayınlanan Avrupa’nın En İyi 24 Kulübü "TOP 24 CLUBS" programında Fenerbahçemiz 38 puanla dünyaca ünlü kulüpleri geride bırakarak 6. sırada kendisine yer buldu. Bir önceki programda Avrupa’nın 7. büyüğü olarak gösterilen kulübümüz, bu hafta 6.sıraya taşındı. Türkiye Ligi şampiyonluğunu son iki sezondur kazanan ve son dönemde Avrupa kupalarında aldığı başarılarla sonuçlarla dikkat çeken takımımız, başta Fenerbahçe'liler olmak üzere tüm Türkiye'nin gururu olmaya devam ediyor.

Başarısızlıklarını Fenerbahçe'ye saldırarak örtbas etmeye çalışan bazı kesimlerinde bu tabelaya bakarak, hatayı nerede yaptıklarını görmelerini umud ediyoruz. Fenerbahçe'ye saldırmak için, çamur atmak için harcadıkları enerjiyi, Fenerbahçemizi örnek almak için kullanmalarını kendilerine şiddetle tavsiye ediyoruz...Bu sıralamaya giren diğer takımlar ve puanlar şöyle;

1 Lyon 57
2 Bayern Munich 52
3 Chelsea49
4 Juventus Turin 45
5 Arsenal 43
6 Fenerbahçe 38
7 FC Barcelone 37
8 Milan AC 37
9 Inter Milan 36
10 PSV Eindhoven 34
11 Real Madrid 33
12 Manchester United 33
13 Glasgow Rangers31
14 Liverpool 31
15 Benfica 28
16 FC Bruges 28
17 Werder Brême 26
18 Porto 26
19 Ajax 26
20 Lille 25
21 Villarreal 24
22 Schalke 04 -24
23 Betis 18
24 Olympiakos 15[signature][hline]-houston, üşüdüm olm ben güneşe yaklaşıcam biraz.
-apollo bu cok tehlikeli yapma. gemiye zarrar verebilirsin.
-hey .....na koyum ne değerli geminiz varmışş sicem yaa.
Sosyal ağlarda paylaş

Ya of bende bişey zanettim.

Bu Eurosport un hersene Şampiyonlar Ligi takımları arasında yaptığı bir puanlama.
Burda 6. sıraya girince en büyük 6. takımı olmuyor malesef.

Top 24
O hafta Lig ve CL performansına göre puan veriyorlar.
Geçen senede çıkmıştı aynı geyik.Hatta ilk 10 daydı sonra TOP 24 den çıktı kötü gitti bi süre ve arkasından diğer klupler iyi gidince son sıralara düştü.[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime
Artardım bile
Şimdi ne yapsam nafile!...
Ve Kim demiş "can eskimez" diye
Bu can tedirgin bu tende
Can da eskimiş
ben de

/Bedri Rahmi Eyüboğlu
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ovchinnikov, 30 Ekim 2005 16:15 tarihinde demiş ki:
sıralama doruyu yansıtmıo bence baksanıza real madrid kacıncı sırada

Bu sıralama kimin daha büyük takım olduğunu göstermiyor , kim bu sezon daha iyi performans gösterdiyse zirvede o oluyor.[signature][hline]SéuL Roì
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Patos, 30 Ekim 2005 16:02 tarihinde demiş ki:
ne gerek vardi bunu buraya acmaya.
bu kriter degil ki.
siz nerdesiniz gibi bir soru da sacma, oradaki siralama sadece CL takimlari icin.

Nasi ne gerek vardi? Bilgilendiriyor işte arkadaş. Ama pardon, orayada aziz'in Eurosport a verdiği rüşvetlerle geldi fb.[signature][hline]Meshcharakou -ElitE-

[Bu mesaj MeSh tarafından 30 Ekim 2005 16:18 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Bildigim kadarıyla acıklayayım daha iyi bilen arklar duzeltsin
O sıralama CL 'YE katılan takımların Liglerinde kazandıkları puanlar + CL'deki kazandıkları puanlarla olusturuluyor? (dogrumudur)

Yani sezonluk bir sıralama tabiki.[signature][hline]Sıkıldınız mı? O zaman Buyrun!
Gencx.net - Yeni bir Soluk

[Bu mesaj -Nae tarafından 30 Ekim 2005 16:21 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

[spo1=psikolojisi bozulacaklar bakmasın]

http://www.galatasaray.org/kurumsal/tarihce/enler.asp

http://arsiv.hurriyetim.com.tr/hur/turk/00/08/25/spor/02spo.htm[/spo][signature][hline] Loves are masturbating now..

[Bu mesaj Aradhell tarafından 30 Ekim 2005 16:23 tarihinde değiştirilmiştir]

* fb 16 yaptı birkaçı eskimiş

[Bu mesaj Aradhell tarafından 30 Ekim 2005 16:25 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Hadi sidik yarı$tıralım.
Lolipop, milleti galeyana getirmekten ba$ka ne i$e yararsın?
CL'de en çok puan alan 6. takım olmak
En iyi olmak mı demek?

Geçiniz efenim.
Hadi soldan soldan.[signature][hline]Antimodes52, 29 Ekim 2005 21:28 tarihinde demiş ki:
Okan Bayülgen ise iş etiklerine her zaman saygılı, ayrıca saçmalamayan hiç bir konuğunu/izleyicisini ezmemiştir günümüze kadar.

BKZ : Okan'a açılan 6-7 hakaret davası
Yeni Yayın döneminde i$ etiğine baya bi saygılı ilk gün yayın yok. Mu ha ha
Sosyal ağlarda paylaş

arkadsslar böle olacagını bilseydim açmazdım hiç bi topici..kitlensin o zmn.. şimdi bişey sölicektim ama ayıp kaçıcak ne alakası war diceksiniz o yuzden kitlensin daha da yorum yapmayalım...[signature][hline]-houston, üşüdüm olm ben güneşe yaklaşıcam biraz.
-apollo bu cok tehlikeli yapma. gemiye zarrar verebilirsin.
-hey .....na koyum ne değerli geminiz varmışş sicem yaa.
Sosyal ağlarda paylaş

Valla rakibini alkışlamakta bir erdemdir.Galatasaray Uefa yı alınca bizde sevindik, Beşiktaş Kadıköyde 4-3 kazanınca tüm tribünler alkışlarla yıkıldı.

Ama sizler hala bazı şeyleri kabullenmekte zorlanıyorsunuz , ne diyim devam edin.[signature][hline]SéuL Roì
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bonjo, 30 Ekim 2005 16:29 tarihinde demiş ki:
Valla rakibini alkışlamakta bir erdemdir.Galatasaray Uefa yı alınca bizde sevindik, Beşiktaş Kadıköyde 4-3 kazanınca tüm tribünler alkışlarla yıkıldı.

Ama sizler hala bazı şeyleri kabullenmekte zorlanıyorsunuz , ne diyim devam edin.

La havle.
Yahu siz fare bokunu çıkartıyorsunuz ortaya manda boku diyip millete gösteriyorsunuz. ( Güzel bir abartma yaptım eheu)
Sanki UEFA nın hersene sonunda yaptığı en iyi 50 takım arasında 6. olmuşsunuzda bizde sevinmiyoruz.
Olsun tebrik edelim.
Ama bir spor kanalı.Her sezon yaptığı TOP 24

Kralda Emrah top-10 da birinci olursa en iyi şarkıcı mı oluyor_?
(buda güzeldi lan=))[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime
Artardım bile
Şimdi ne yapsam nafile!...
Ve Kim demiş "can eskimez" diye
Bu can tedirgin bu tende
Can da eskimiş
ben de

/Bedri Rahmi Eyüboğlu
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bonjo, 30 Ekim 2005 16:29 tarihinde demiş ki:

Ama sizler hala bazı şeyleri kabullenmekte zorlanıyorsunuz , ne diyim devam edin.

Bununda bir söyleni$ adabı vardır.
CL'de En iyi 6. takım olduk dese tamam, ama adamın söylediği $ey. AVRUPANIN en iyi takımı, Milan'dan iyi mi? İnter'den iyi mi? Bütçe, kadro bakımından HAYIR?

Kapi$.[signature][hline]Antimodes52, 29 Ekim 2005 21:28 tarihinde demiş ki:
Okan Bayülgen ise iş etiklerine her zaman saygılı, ayrıca saçmalamayan hiç bir konuğunu/izleyicisini ezmemiştir günümüze kadar.

BKZ : Okan'a açılan 6-7 hakaret davası
Yeni Yayın döneminde i$ etiğine baya bi saygılı ilk gün yayın yok. Mu ha ha
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Helldorado, 30 Ekim 2005 16:17 tarihinde demiş ki:
Simdi Fenerbahce AC Milan ve Barcelona dan buyuk olemi?
hic gulecegim yoktu allah da sizi guldursun isallah...

bu seneki performansa göre yorumluyor kimin kimden büyük olduğunu bizde çok iyi biliyoruz[signature][hline]çocuğunuz hangi takımlı olcak tıklayın öğrenin
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...