Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nereye Gidiyor Bu Yaşlılar? Yeter Otobüste Yer Vermiyorumm!! kARDESIM Yyaff!!!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
oha boyle okuzler oldugunu anlatirlardida ben inanmazdim demekki dogruymus.

Ama bu okuzluk biranda olmaz bunlarin genlerinde vardir.[signature][hline]Bir leoparı sakın kuyruğundan tutma
Tutarsanda sakın bırakma

a.k.a homoid
Mesaj tarihi:
yaşlılara yer verelim..[signature][hline]
-nevin, uyan horluyorum..
-allah belani versin sait...
- bakkal amca ölümden sonra hayat war mı?
- yok, tadelle war weriyim mi?
- ver hadi..
Mesaj tarihi:
genç olmak iyi güzelde bazı günler oluyor bitmiş oluyorsunuz eve giden siz değil ruhunuz oluyor insanın yaşıyla fiziki durumunun değerlendirilmesi bence yanlış[signature][hline]Legions of Ebonlore
Mesaj tarihi:
yaşlanınca hergün 100-150 kere otobüse binicem benim çektiklerimi onnara çektirecem muhuhhaaha[signature][hline]Shewky Goldbreaker-----m.bh m.pistoleer cm 4xxx-----FRF
------Bir süreliğine kapıyız------

CusTodeM, 19 Eylül 2005 19:20 tarihinde demiş ki:
How many pieces of Bounty Hunter Armor did Boba Fett have to collect to get his complete set of Mandalorian Armor?
Mesaj tarihi:
yaw özellikle dolmuşlarda deli oluyorum , zaten boyum uzun , kafam tavana deyiyor ayaga kalkınca iki büklüm duramıyorum ayakta...ama genede veriyorum yer bir teşekkür bile etmiyor ,o zaman öldüresim geliyor valla.

ayrıca bende merak ediyorum nereye gidiyor bu yaşlılar , bizden çok geziyorlar , bu ne enerjidir sorarım...[signature][hline]SéuL Roì
Mesaj tarihi:
bena benzer bşey açılmıştı daha önce :horace:
-ikimizde aynı parayı verioruz
-madem yaşlısın otursana evinde

vs vs. denmişti. ama bazen kesinlikle haklıyız. yaşlılar bazen gerçekten uyuz edior :horace:[signature][hline]araba feci çarpmıştır:
sarışın abla:bişeyiniz warmı? hastaneye götürüyim?
Ben:abla arabada bişi yoksa bende de yok

Mesaj tarihi:
ya ben genellikle hep yer weririm :) onların durumlarına biz de düşebiliriz die yane :) bi de insan gb yer istemesi lazım öle emreder gb ise hayatta wermem [signature][hline]http://www.maksatibnelik.com

[Bu mesaj fr_hOoT tarafından 29 Ekim 2005 10:41 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
Bonjo, 29 Ekim 2005 00:10 tarihinde demiş ki:
yaw özellikle dolmuşlarda deli oluyorum , zaten boyum uzun , kafam tavana deyiyor ayaga kalkınca iki büklüm duramıyorum ayakta...ama genede veriyorum yer bir teşekkür bile etmiyor ,o zaman öldüresim geliyor valla.

+1

İnsan bi saol çocuğum der Allah razı olsun der bu bile yok direk mal gibi dalıp oturmazmı tutcan atıcan sen gene oturcan tövbe tövbe sinir olaylar yaa

Bide durakta otobüse binerken milleti sağa sola itirmesi sözde acık gözlü olmaya çalışmaları ayrı uyuz olay enzında inslarda azda olsa saygı var yoksa yaşlılar yolarda ölürdü.[signature][hline]Uyu, sevdiğim; sonsuza dek uyu
Gece ruhunu koruyacak
Karanlığı iyice kucakla
Uyu sevdiğim; sonsuza dek uyu...

Anialeyn/Priest[60]-Invadoria
Ellerosse/Hunter-Invadoria
Mesaj tarihi:
herkesin kendi hür iradesi yer verip vermemek, kendi vicdanı nasıl rahat ediyosa öyle davranır
ben de minibüse,otobüse biniyorum hergün ve muhtaç durumda olan yaşlılara buyur geç otur teyzecim/amcacım diyorum
biz böyle öğrendik büyüklerden ve böyle öğreticem çocuklarıma da...[signature][hline]civic tüm arabalarin kafasini ezer
Mesaj tarihi:
... ühühühüüüüüüüü yer verin yazık yaa[signature][hline]Fistan, 24 Eylül 2005 16:09 tarihinde demiş ki:
peki o zmn tüm hayvanları yavşaklaştıralım hiç vahşi hayvan kalmasın
Mesaj tarihi:
bu konu ilk açıldığında ömrü fazla olmaz dedim ama 11 sayfadır devam ediyo... tabiki hepsini okumadım ama amma canı yanan varmış ya bu meseleden diye düşünmüyor değilim... neyse siz bana bakmayın devam edin =)[signature][hline]hatalarından ders almıyorsan, onlardan zevk al
Mesaj tarihi:
Artık pek acımıyorum yaşlı insanlara. Küçükken hepsini Hulusi Kentmen, Adile Naşit karakterli insanlar saniyodum. Artık hepsi bana ters,dik kafalı, beyin hücrelerinde belirgin bi azalma olduğu için muhakeme yetenekleri iyiden iyiye zayıflamış, elini dokunduğu şeye zarar veren, fırsat verildiği anda "sabuna çevrilmesi" gereken canlı organizmalar olarak görüyorum. Hiç küsmeyin valla. Eminim kendi evinizdeki yaşlılar aklınıza gelip hemen vicdan muhasebesi yapıp beni yargılamaya geçenleriniz olcaktır. Olsun. Ben "New World Order" adli kitabi başka yerinden anlamiş bi insan olarak böyle davranicam.
//Ha artık Hulusi yada Adile gelse onlarida sabun yaparim.
[signature][hline]Marinate the nether rod
In the squish mitten
Power drill the yippee bog
With the dude piston
Pressure wash the quiver bone
In the bitch wrinkle
Cannonball the fiddle cove
Ooh la la

[Bu mesaj Overseer tarafından 30 Ekim 2005 16:20 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
arkadaş
sen yeni dünya düzeni kitabını okuduğunu sanmıyorum.
çünkü senin dediğin konu orda yok.
yeni dünya düzeninin ne olduğunu öğrenmen için
önce
BOP (Büyük Ortadoğu Projesi ) nin ne olduğunu ve şu ana kadar bunun için neler yapıldığını öğrenmen gerekir.
Tabi ki aynı zanmanda Sadamın Irak'ı adlı kitabı da okumuş, verdiği mesajı anlamış olman lazım. Tabiki aynı zamanda
''Küresel Doktrinin Gizli Efendileri '' adlı kitap ile
merhum Dr.Necip HABLEMİTOĞLU'NUN eşi Dr. Nilgün HABLEMİTOĞLU 'nun KÜRESELLEŞME :DÜŞLERDEN GERÇEKLERE
ADLI KİTABI VE EN ÖNEMLİSİ
SİVİL ÖRÜMCEĞİN AĞINDA adlı kitabı veeeee
Metin AYDOĞAN'ın BİTMEYEN OYUN ADLI KİTABINI OKU
UNUTMADAN SAYINEROL MANİSALI'NIN BİRKAC KİTABINI OKUDA
O ZAMAN
,YENİ DÜNYA DÜZENİ HAKKINDA FİKRİN OLSUN
ONDAN SONRA KONUŞ.
SIrf bilgiçlik taslıcam diye ne olduğunu kavrayamadığın
deyimleri kullanma
kendini de güldürme elaleme[signature][hline]Dynun, 15 Ekim 2005 22:56 tarihinde demiş ki:
saça öyle denir ya. güle güle kullan denir. denmez mi?
Mesaj tarihi:
Overseer tamam abartma yani... Tamam yer verme filanda sabun yapmak ne oluyo? Görende yaşlılara yer vermeyen herkesi böyle sancak:D[signature][hline]SoulCube, 22 Ekim 2005 20:17 tarihinde demiş ki:
İşiyorum öyleyse varım..
Mesaj tarihi:
Arkadaşlar ben bu boyalı teyzelere yer vermeyelim olayını anlayamıyorum
Yaşlanınca şık giyinirsek kimse bize saygı duymayacak mı?
yaşlıların hakkı yok mu makyaj yapmaya güne gitmeye

yaşlılara yer verme ölçüsü karşılıklı olmalı saygı göstermeyene saygı yok

hiçkimsenin de gücü otobüste beni zorla yerimden kaldırmaya hakaret etmeye yetmez[signature][hline]Dynun, 15 Ekim 2005 22:56 tarihinde demiş ki:
saça öyle denir ya. güle güle kullan denir. denmez mi?
Mesaj tarihi:
Ben Yer Veriyorum Bence Sizde Yer Verin Şöyle Düşünün Siz Ayakta Dursanız Çokda Fazla Zorlanmazsınız Ama Onu Ayakta Tutmak Ona Eziyet Etmek Gibidir.

Ve Ayrıca Ne Olmuş 30-40dk Ayakta Dursanız İncilerinizmi Dökülür?

Bence Yer Verin Yer Vermemek Ayıp Bence.Çünkü O Adam O Kadar Yıl Yaşamış Çalışmış tobüste Yer Vermekle Ne Kaybedersiniz?[signature][hline]Her Türk Mutlaka Okumalı!

Accountların Hacklenmesinden Korunmanın Birkaç Yolu...

Efsane Topic,Bakın Yarılın :-)
Mesaj tarihi:
Yaslilara yer verilmeli. Ama yasli kisi kimin kendisine yer verecegi konusunda yorum yapmamali.
Cikip da otobuste birine `Yer ver.` manasi tasiyan bir sey dememeli...[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo

Mesaj tarihi:
Bu konuyu ergenlik çağındakiler ile tartışmanın tabiki bir mantığı yok. Kanıtlandığı üzere ergenlikteki kişinin beyni normal çalışmıyor, karışık bir anlamda özürlü beyin oluyor o yüzden büyüyün ondan sonra bir daha düşünün.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak
Abso

• Yeni Oluştur...