gellidus Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 oha boyle okuzler oldugunu anlatirlardida ben inanmazdim demekki dogruymus. Ama bu okuzluk biranda olmaz bunlarin genlerinde vardir.[signature][hline]Bir leoparı sakın kuyruğundan tutma Tutarsanda sakın bırakma a.k.a homoid
zydar Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 yaşlılara yer verelim..[signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi..
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 genç olmak iyi güzelde bazı günler oluyor bitmiş oluyorsunuz eve giden siz değil ruhunuz oluyor insanın yaşıyla fiziki durumunun değerlendirilmesi bence yanlış[signature][hline]Legions of Ebonlore
Gwindon Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 yaşlanınca hergün 100-150 kere otobüse binicem benim çektiklerimi onnara çektirecem muhuhhaaha[signature][hline]Shewky Goldbreaker-----m.bh m.pistoleer cm 4xxx-----FRF ------Bir süreliğine kapıyız------ CusTodeM, 19 Eylül 2005 19:20 tarihinde demiş ki: How many pieces of Bounty Hunter Armor did Boba Fett have to collect to get his complete set of Mandalorian Armor?
Bonjo Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 yaw özellikle dolmuşlarda deli oluyorum , zaten boyum uzun , kafam tavana deyiyor ayaga kalkınca iki büklüm duramıyorum ayakta...ama genede veriyorum yer bir teşekkür bile etmiyor ,o zaman öldüresim geliyor valla. ayrıca bende merak ediyorum nereye gidiyor bu yaşlılar , bizden çok geziyorlar , bu ne enerjidir sorarım...[signature][hline]SéuL Roì
Grizzly Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 bena benzer bşey açılmıştı daha önce :horace: -ikimizde aynı parayı verioruz -madem yaşlısın otursana evinde vs vs. denmişti. ama bazen kesinlikle haklıyız. yaşlılar bazen gerçekten uyuz edior :horace:[signature][hline]araba feci çarpmıştır: sarışın abla:bişeyiniz warmı? hastaneye götürüyim? Ben:abla arabada bişi yoksa bende de yok
unac Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 acınacak derecede yaşlı değilse vermiyorum :s[signature][hline]Bazı insanlar hayatı tek başlarına göğüslemek için doğarlar..
fr_hOoT Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 ya ben genellikle hep yer weririm :) onların durumlarına biz de düşebiliriz die yane :) bi de insan gb yer istemesi lazım öle emreder gb ise hayatta wermem [signature][hline]http://www.maksatibnelik.com [Bu mesaj fr_hOoT tarafından 29 Ekim 2005 10:41 tarihinde değiştirilmiştir]
slayer77 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 said: Bonjo, 29 Ekim 2005 00:10 tarihinde demiş ki: yaw özellikle dolmuşlarda deli oluyorum , zaten boyum uzun , kafam tavana deyiyor ayaga kalkınca iki büklüm duramıyorum ayakta...ama genede veriyorum yer bir teşekkür bile etmiyor ,o zaman öldüresim geliyor valla. +1 İnsan bi saol çocuğum der Allah razı olsun der bu bile yok direk mal gibi dalıp oturmazmı tutcan atıcan sen gene oturcan tövbe tövbe sinir olaylar yaa Bide durakta otobüse binerken milleti sağa sola itirmesi sözde acık gözlü olmaya çalışmaları ayrı uyuz olay enzında inslarda azda olsa saygı var yoksa yaşlılar yolarda ölürdü.[signature][hline]Uyu, sevdiğim; sonsuza dek uyu Gece ruhunu koruyacak Karanlığı iyice kucakla Uyu sevdiğim; sonsuza dek uyu... Anialeyn/Priest[60]-Invadoria Ellerosse/Hunter-Invadoria
yce Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 herkesin kendi hür iradesi yer verip vermemek, kendi vicdanı nasıl rahat ediyosa öyle davranır ben de minibüse,otobüse biniyorum hergün ve muhtaç durumda olan yaşlılara buyur geç otur teyzecim/amcacım diyorum biz böyle öğrendik büyüklerden ve böyle öğreticem çocuklarıma da...[signature][hline]civic tüm arabalarin kafasini ezer
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 ... ühühühüüüüüüüü yer verin yazık yaa[signature][hline]Fistan, 24 Eylül 2005 16:09 tarihinde demiş ki: peki o zmn tüm hayvanları yavşaklaştıralım hiç vahşi hayvan kalmasın
horten Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 bu konu ilk açıldığında ömrü fazla olmaz dedim ama 11 sayfadır devam ediyo... tabiki hepsini okumadım ama amma canı yanan varmış ya bu meseleden diye düşünmüyor değilim... neyse siz bana bakmayın devam edin =)[signature][hline]hatalarından ders almıyorsan, onlardan zevk al
matama Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 birde kizlar dikkat ettiniz mi, genc kizlar hic yermez niye hep erkekler vermek zorunda?
Angelotti Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 bide yaşlı yandaşları vardır : Oğlum sen gençsin versene yaşlı amcaya yerini CIXK CIXK.. - !!!!!!!!!!!!![signature][hline]. v a n i l l a . m i x e d .
fr_hOoT Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 BU GÜNÜN YARINI DA VAR ona göre:)[signature][hline]www.maksatibnelik.com
Overseer Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Artık pek acımıyorum yaşlı insanlara. Küçükken hepsini Hulusi Kentmen, Adile Naşit karakterli insanlar saniyodum. Artık hepsi bana ters,dik kafalı, beyin hücrelerinde belirgin bi azalma olduğu için muhakeme yetenekleri iyiden iyiye zayıflamış, elini dokunduğu şeye zarar veren, fırsat verildiği anda "sabuna çevrilmesi" gereken canlı organizmalar olarak görüyorum. Hiç küsmeyin valla. Eminim kendi evinizdeki yaşlılar aklınıza gelip hemen vicdan muhasebesi yapıp beni yargılamaya geçenleriniz olcaktır. Olsun. Ben "New World Order" adli kitabi başka yerinden anlamiş bi insan olarak böyle davranicam. //Ha artık Hulusi yada Adile gelse onlarida sabun yaparim. [signature][hline]Marinate the nether rod In the squish mitten Power drill the yippee bog With the dude piston Pressure wash the quiver bone In the bitch wrinkle Cannonball the fiddle cove Ooh la la [Bu mesaj Overseer tarafından 30 Ekim 2005 16:20 tarihinde değiştirilmiştir]
Kreese Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 arkadaş sen yeni dünya düzeni kitabını okuduğunu sanmıyorum. çünkü senin dediğin konu orda yok. yeni dünya düzeninin ne olduğunu öğrenmen için önce BOP (Büyük Ortadoğu Projesi ) nin ne olduğunu ve şu ana kadar bunun için neler yapıldığını öğrenmen gerekir. Tabi ki aynı zanmanda Sadamın Irak'ı adlı kitabı da okumuş, verdiği mesajı anlamış olman lazım. Tabiki aynı zamanda ''Küresel Doktrinin Gizli Efendileri '' adlı kitap ile merhum Dr.Necip HABLEMİTOĞLU'NUN eşi Dr. Nilgün HABLEMİTOĞLU 'nun KÜRESELLEŞME :DÜŞLERDEN GERÇEKLERE ADLI KİTABI VE EN ÖNEMLİSİ SİVİL ÖRÜMCEĞİN AĞINDA adlı kitabı veeeee Metin AYDOĞAN'ın BİTMEYEN OYUN ADLI KİTABINI OKU UNUTMADAN SAYINEROL MANİSALI'NIN BİRKAC KİTABINI OKUDA O ZAMAN ,YENİ DÜNYA DÜZENİ HAKKINDA FİKRİN OLSUN ONDAN SONRA KONUŞ. SIrf bilgiçlik taslıcam diye ne olduğunu kavrayamadığın deyimleri kullanma kendini de güldürme elaleme[signature][hline]Dynun, 15 Ekim 2005 22:56 tarihinde demiş ki: saça öyle denir ya. güle güle kullan denir. denmez mi?
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Overseer tamam abartma yani... Tamam yer verme filanda sabun yapmak ne oluyo? Görende yaşlılara yer vermeyen herkesi böyle sancak:D[signature][hline]SoulCube, 22 Ekim 2005 20:17 tarihinde demiş ki: İşiyorum öyleyse varım..
Kreese Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Arkadaşlar ben bu boyalı teyzelere yer vermeyelim olayını anlayamıyorum Yaşlanınca şık giyinirsek kimse bize saygı duymayacak mı? yaşlıların hakkı yok mu makyaj yapmaya güne gitmeye yaşlılara yer verme ölçüsü karşılıklı olmalı saygı göstermeyene saygı yok hiçkimsenin de gücü otobüste beni zorla yerimden kaldırmaya hakaret etmeye yetmez[signature][hline]Dynun, 15 Ekim 2005 22:56 tarihinde demiş ki: saça öyle denir ya. güle güle kullan denir. denmez mi?
Fortuna Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Ben Yer Veriyorum Bence Sizde Yer Verin Şöyle Düşünün Siz Ayakta Dursanız Çokda Fazla Zorlanmazsınız Ama Onu Ayakta Tutmak Ona Eziyet Etmek Gibidir. Ve Ayrıca Ne Olmuş 30-40dk Ayakta Dursanız İncilerinizmi Dökülür? Bence Yer Verin Yer Vermemek Ayıp Bence.Çünkü O Adam O Kadar Yıl Yaşamış Çalışmış tobüste Yer Vermekle Ne Kaybedersiniz?[signature][hline]Her Türk Mutlaka Okumalı! Accountların Hacklenmesinden Korunmanın Birkaç Yolu... Efsane Topic,Bakın Yarılın :-)
-Wissy Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Yaslilara yer verilmeli. Ama yasli kisi kimin kendisine yer verecegi konusunda yorum yapmamali. Cikip da otobuste birine `Yer ver.` manasi tasiyan bir sey dememeli...[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo
turambarturin Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 +1 abi ya daha 3 gün önce bi teyze(!) bildiğin "hadi kalk" dedi yaaa.. dumur oldum grrrr[signature][hline] | ALT+S İşte Hayat |
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Bu konuyu ergenlik çağındakiler ile tartışmanın tabiki bir mantığı yok. Kanıtlandığı üzere ergenlikteki kişinin beyni normal çalışmıyor, karışık bir anlamda özürlü beyin oluyor o yüzden büyüyün ondan sonra bir daha düşünün.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Abso
Tcpip Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 kimseye sadece yasından dolayı saygı duymam fakat o kişi ayakta duramıcak kadar yaşlı oldugu için acıdıgımdan yada vicdan meselesinden dolayı yer veriyorum.[signature][hline]|Chaos Design & Hosting| |Sindarin MMO| | Ultimatr.Net| |Storm UO| Evlenilcek Kız Aranıyor
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Ergenliktesin değil mi :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Abso
Öne çıkan mesajlar