Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nereye Gidiyor Bu Yaşlılar? Yeter Otobüste Yer Vermiyorumm!! kARDESIM Yyaff!!!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
pardon yanlış anlamışım.devletin de suçu var ama biliyorsunuz ülkemiz öyle ekonomik rahatlıklar içinde olan bi ülke değil devletin sağlayamadığı bazı şeyleri bizim sağlamamız gerekiyor.uzun boylular için dolmuşta ayakta gitmek zor olabilir doğrudur da otobüste nasıl zor olur onu anlamıyorum kac metre bu adamlar 2.15 mi?[signature][hline]RareBee
Mesaj tarihi:
Maksat bahane bulmak olduktan sonra çok uzun bir liste çıkarılabilir. Ayrıca ikide örnek verin diyen çok tecrübeli otobüs yolcusu arkadaşımız için söylüyorum : 8 sene boyunca 3 saat yol gidip geldim ayakta. Hiç birşey olmadı. Okulda şöyle yoruldum, böyle yoruldum yorumlarıda kusura bakmayın ama sadece BAHANE. Burdaki herkes okul sıralarından geçti veya geçiyor. Çok deneyimliyim, çok şey bilirim, hergün otobüsle gidip gelirim gibi şeyler demene gerek yok, zaten kendin dile getirmişsin halen öğrencisin, demekki yeterince deneyimli değilsin. O yılları geçirip bitirmiş olanlar var. Sanki biz okula uçaklamı gidip geldik? Vakti zamanında sırf otobüse binebilmek için bir kaç durak öncesine yürürdük ama yinede yaşlı bir insana yer verirken tereddüt etmezdik. Ama çoğu arkadaşın söylediği gibi bu ahlak/terbiye meselesi. Herkesin ahlak anlayışı, aile terbiyesi bir olacak diye bir durumda yok.

En azından Ramazan'da bazı konularda kendinizi biraz daha geliştirebilseydiniz. Ama ne demişler Alma mazlumun ahını çıkar ahes aheste...[signature][hline]Arshiv.com // Arshiv.com | Blog // iletmen.com
Mesaj tarihi:
ya arkadaşım siz otobüste sürekli işe mi gidiosunuz hiç gezmeye gittiğiniz olmadı mı? kimbilir onlar ne zorluklar yaşadılar zamanında da şimdi hayatlarının tatlarını çıkarmak istiyorlar, siz insan değilsiniz, olamazsınız ya[signature][hline]Fistan, 24 Eylül 2005 16:09 tarihinde demiş ki:
peki o zmn tüm hayvanları yavşaklaştıralım hiç vahşi hayvan kalmasın

Storm UO - Seer Pru
Mesaj tarihi:
said:
cembone, 24 Ekim 2005 18:57 tarihinde demiş ki:
eleman dogru söylüyo 90 yasında iftar vaktinde nereye gidersin yaa git otur evinde öl.

puhaueha[signature][hline]:rock: Sentenced FOREVER!!! :rock:
Cross my heart and hope to die!
May my end,come tonight...!
Mesaj tarihi:
demişiniz siz yaşlı olmıcanızmı fln..biz yaşlanıncaya teknoloji fln ilerler bulurlar bi ışınlama fln ne yaşlı teyzeler kalır ne sıkışık otobusler rahatlayın ondan :-)..yer verin insanca isteyenden..yada baya kotu haldeyse.ben oyle yapıorum en azından[signature][hline]Open the door and the moon will fall.....

www.moonfall.garaj.org
Mesaj tarihi:
İnsanlar kendi içlerinde ikiye ayrılırlar...[signature][hline]"Zayıflar, bizi kendi gücümüzden utanmaya zorladıkları için kazandılar." - Friedrich Nietzsche.
Mesaj tarihi:
Günlerce süren bel ağrısı, bacak ağrısı nedir bilmeyen birine bir şey anlatmaya gerek yok. Okul okul dediğinizde de sanki saatlerce ders dinleyip, beyin fırtınası yapıyorsunuz.
Sen de o yaşa gel,senin de başından o kadar olay geçsin sende sinirli ve söylenen biri olursun. Bir de o ağrıları ve çocuklarından başka doğru düzgün tanıdığın olmadığını, ölüme yakın olduğunu düşün.
Yaşlı insan gezmiyecek, keyif çatmayacak mı ?
Biraz kendinizi o insanların yerine koyun.
Mesaj tarihi:
bende vermiyorum yer valla gına geldin aynen sirkete git gel otobus ile ama artık yok acıkcası umrumdada deil. birde neden hep erkekler yer verir bi kere olsun teenage bi hatunun yer verdini gormedim su otobuslerde.[signature][hline]
Mesaj tarihi:
walla kızların yer verdiği oluyor, en azından ben görüyorum
o daha kötü oluyor, hem dumur oluyorsun hem de erkek olarak ulan kıza bak o bile yer veriyor düşüncelerine dalıyorsun[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Mesaj tarihi:
Ben yer veriyorum ama suistimal ediyolar bazen sinir oluyorum, neyse işte bi keresinde yer verdim tezye yol boyu dua etti bana sevindirik oldum, hem oturunca uyuyom ben hep son durakta uyanıyom sonra bidaha para verip geri dönüyoz.. buradan biletçiye de seslenmek istiyorum 'LAN yavşak indiğim durağı bildiğini biliyorum bi sefer dürtükleyip genç insene desene la allahsız! :D[signature][hline]MyDyingBride, 23 Ekim 2005 18:53 tarihinde bana demiş ki:
angelina jolie nin dudaklari vede kendisinin sexyligi o hatun aglamasada sana bi bakis atsa realden kafayi yer kosturarak atarsin kendini kopruden assa "hayatta artik hic bir derdim yok yasamimin zirvesindeyken öleyim" dierekten :P
Garbage
Mesaj tarihi:
abi ben yaslı teyze modeline acikcana kılım gelio basıma anam aglamıs yorgunluktan ayakta durucak dermanım yok konusuo kafamda birgun bi laf edicem o kotu olucak ama en ii taktik mp3 player dındındın git :)[signature][hline]
Mesaj tarihi:
Açıkcası sizler yaşlandığındaki gençlik sizden çok daha acımasız olacak, siz belkide dizleriniz ağrıdan kıvranırken o 3d gözlüğünü takıp bir yandan sırıtarak filmini izleyecek.
Bu arada bundan 50 sene önce yer vermeyenlerde demişti bizim zamanımız geldiğinde teknoloji ilerler ışınlama bulurlar diye ama neyazık ki bişi olmadı.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak
Abso

Mesaj tarihi:
yaslılara ve bayanlara yer vermek hem ıyıdır hemde bı ıncelıktır bukadar da olmayın ya nolur sankı cok kızıyorum bazen oturuyorum gelıyo bı teyze cocugun bırı mö mö bakıyo kalkıp yer verdım ben utandım ya ne bu boyle[signature][hline]It's Better toburn of then to Fode away...!!
Mesaj tarihi:
Ya teyzem almış poşeti (içinde elişi+terlik vb..) suratında boya fıçısı kadar makyaj.. Niye yer veriyim ki belli yani günden geliyo.. madem güne gitcek kadar gücü var, eve gelcek kadar da gücü vardır.. Bütün teyzeler masum değil yani dikkatli seçmek lazım..[signature][hline]Immortality seems like a good idea, until you realize you're going to spend it alone.
Mesaj tarihi:
said:
Aron-Caldwell, 26 Ekim 2005 22:20 tarihinde demiş ki:
bende vermiyorum yer valla gına geldin aynen sirkete git gel otobus ile ama artık yok acıkcası umrumdada deil. birde neden hep erkekler yer verir bi kere olsun teenage bi hatunun yer verdini gormedim su otobuslerde.
yuh be hatun bide teenage olacak oha...[signature][hline]...FaLLeNAngeL...
Mesaj tarihi:
teenage oo yee çiki-eh d000d
gordugum ve ihtiyacı oldugunu düşündügüm herkese yer veririm. Yası cinsi ırkı farketmiyor.[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki:
ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım

Çizimlerim [Pati Albüm]
In my thoughts thou shalt forever be
As a dear and precious remembrance...
Mesaj tarihi:
ben yaşlılara yer veriyorumda genelde çok güzel kızlar geliyo onlara vermeye özen gösteriyorum.

bikere otobüsde taksime seyretmekteyim. Yerler dolu bende kapmışım bi yer. oturuyorum öyle. Bir kız bindi otobüse ama ya bi kız bu kadar çekici olabilir.. saçlar turnucu, tarz falan çok uçmuş.. bebek gibi bide yüzü vardı. valla kalktım gel otur dedim.. iyi di yani oda teşkür etti oturdu. taksime kadar muhabbet ettik. taksimdede muhabbet ettik. arada ediyoruz hala :-)[signature][hline]
-nevin, uyan horluyorum..
-allah belani versin sait...
- bakkal amca ölümden sonra hayat war mı?
- yok, tadelle war weriyim mi?
- ver hadi..
Mesaj tarihi:
said:
zydar, 27 Ekim 2005 17:16 tarihinde demiş ki:
ben yaşlılara yer veriyorumda genelde çok güzel kızlar geliyo onlara vermeye özen gösteriyorum.

bikere otobüsde taksime seyretmekteyim. Yerler dolu bende kapmışım bi yer. oturuyorum öyle. Bir kız bindi otobüse ama ya bi kız bu kadar çekici olabilir.. saçlar turnucu, tarz falan çok uçmuş.. bebek gibi bide yüzü vardı. valla kalktım gel otur dedim.. iyi di yani oda teşkür etti oturdu. taksime kadar muhabbet ettik. taksimdede muhabbet ettik. arada ediyoruz hala :-)

afein, çok ii dü$ünmü$sün, takdir ettim valla.devam böle devam;)[signature][hline]~wish you were here~
Mesaj tarihi:
said:
darko_eowyn, 27 Ekim 2005 17:53 tarihinde demiş ki:
said:
zydar, 27 Ekim 2005 17:16 tarihinde demiş ki:

bikere otobüsde taksime seyretmekteyim. Yerler dolu bende kapmışım bi yer. oturuyorum öyle. Bir kız bindi otobüse ama ya bi kız bu kadar çekici olabilir.. saçlar turnucu, tarz falan çok uçmuş.. bebek gibi bide yüzü vardı. valla kalktım gel otur dedim.. iyi di yani oda teşkür etti oturdu. taksime kadar muhabbet ettik. taksimdede muhabbet ettik. arada ediyoruz hala :-)

afein, çok ii dü$ünmü$sün, takdir ettim valla.devam böle devam;)

tamam canım benim :-) senden önceydi o kıma hemen hehehehe :-)[signature][hline]
-nevin, uyan horluyorum..
-allah belani versin sait...
- bakkal amca ölümden sonra hayat war mı?
- yok, tadelle war weriyim mi?
- ver hadi..
Mesaj tarihi:
yaaa dün okudum bugun biras dikkat etim bu aralar yaşlılar dışarı dökülmüş durumda İzmirde özellikle konak ile Çankayada otobüse yaşlılar biniyor ve 2-3 tanede değil 10-15 tane 60 ve üstü yaşlardalar ne yapıyoar acan bu yaşta dışarda oda ayrı bi merak.Yer ver olayı ise veririm ama ben otururken gelip emir verir gibisinde "kalk olm oturayım yaşlı adamım gençler ne alemde saygı kamamış" gibisinde laf sölerse hayatta yer vermem vermedimde ama gelip insan gibi "oğlum kalkarmısın biras oturayım yorgunum oğlum" gibi bi şekilde yaklşırsa kalkıp yer veririm.[signature][hline]Uyu, sevdiğim; sonsuza dek uyu
Gece ruhunu koruyacak
Karanlığı iyice kucakla
Uyu sevdiğim; sonsuza dek uyu...

Anialeyn/Priest[60]-Invadoria
Ellerosse/Hunter-Invadoria
  • Yeni Oluştur...