goldbären Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 ne kadar çok boş vaktin varmış.:) emekli mi oldun? x-files günümüzdeki yapımların farklı kısımları için milestone bir nevi. onun üstüne koya koya daha güzel daha farklı yapımlar oldu. o yüzden şimdi açıp baktığında fury road beğenip sonrasında madmax 1 izlemiş gibi sıkılırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Kesinlikle katiliyorum, dedim ya onceki postumda zamaninda izlemem gerekiyormus. Neyse gec oldu guc de oldu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2015 Of allahim bitti sonunda, kurtulduk.. Biten diziler icinde sonradan izledigim en kotu seydi malesef.. muzigi en iyi acik ara.. Bu arada mini seriesmis alti bolumluk bu gelen yeni ogrendim :( son iki bolumde herseyi tekrar hizlica ozetlediler zaten alacagin olsun pati :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Kanuni said: Of allahim bitti sonunda, kurtulduk.. Biten diziler icinde sonradan izledigim en kotu seydi malesef.. -_- https://www.google.com.tr/search?newwindow=1&tbm=isch&sa=1&q=not+sure+if+troll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Goldbaren in dedigi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 bir bölümde bryan cranston var. hani şu "über frekanslı sesi duyanların kafası patlıyor" olan, sürekli gitmeli arabalı bölümde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 https://en.wikipedia.org/wiki/Drive_%28The_X-Files%29 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Kanuni, ER'a da yeni mini serie gelicekmis onu da cikar aradan simdi baslayip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 eh hak ettim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Ooo.. http://youtu.be/szVb8-c9oH4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 21 DAKİKA https://www.youtube.com/watch?v=UgRUzEdPfHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 HYPE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 Bunlar da yaşlandı. 1. sezonu açtım izliyorum da eskiler hala gold. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=L6pLxYXpW8I :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 şu kadın çoooook seksi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 nope. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 fantazi dunyamı acmayım simdi renkler ve zevkler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 başlamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 kadin bariz cirkin ve itici. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 I Want To Believe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 Anhora said: Bunlar da yaşlandı. 1. sezonu açtım izliyorum da eskiler hala gold. herif lemmings'e dönmüş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 çok iyi come back idi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 nostaljik bir lezzet olacak ama ayar olduğum bir kısım oldu. eski seriyi izlemeyen bakmasın ya da baksın artık kimin umurunda? uzaylılar aslında yok, devletler kendi pisliklerini örtmek için uzaylı senaryosu yazıyorlar konusu eski seride işlenmişti çok kere ki zaten dizinin en bağlayıcı yönüydü "lan acaba öyle mi böyle mi"derken 9 sene izledik. şimdi mulder bokunda boncuk bulmuş gibi oldu on biraz ayar etti beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 Seele said: kadin bariz cirkin ve itici. Sen ne dediginin farkinda degilsin abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 huun said: nostaljik bir lezzet olacak ama ayar olduğum bir kısım oldu. eski seriyi izlemeyen bakmasın ya da baksın artık kimin umurunda? uzaylılar aslında yok, devletler kendi pisliklerini örtmek için uzaylı senaryosu yazıyorlar konusu eski seride işlenmişti çok kere ki zaten dizinin en bağlayıcı yönüydü "lan acaba öyle mi böyle mi"derken 9 sene izledik. şimdi mulder bokunda boncuk bulmuş gibi oldu on biraz ayar etti beni. Abi sorması ayıp Nasıl seyrettin diziyi? Uzaylılar yok derken? Yeni bölümün başında Roswell kazasını gösteriyor. Sürünerek uzaklaşan neydi sence? Uzaylılar var ama devlet kendi pisliklerini örtmek için diil, kendi senaryosunu gizlemek için uzaylıları ve teknolojilerini kullanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar