matama Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 yalniz her konuda sesleri cikan dişi(evet canım ben erkeksem oda dişi(her yerde esitlik:) ) patiler nedense seslerini cikarmiyorlar:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 şimdi kızlardan biri erkeklerin doğurmasını istiyorum diye konu açarsa görürsün :)[signature][hline]Biziz | Değiliz twistedemo, 16 Eylül 2005 tarihinde bana demiş ki: genk ne demek? [Bu mesaj metboy tarafından 30 Ekim 2005 13:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Tamam o zaman kizlar da sünnet olsun[signature][hline]WoW EU - Magheridon Penthesilea, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Zergling, 28 Ekim 2005 12:33 tarihinde demiş ki: haydi turkiye kim tutar seni.. cevap: Recep Tayip ERDOĞAN... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Biz niye doğurcakmışız yaa??? Biz onlardan yüzlercesini binlercesini yıllarca taşıyoruz.Kızlar bi tanesini 9 ay boyunca taşımış çokmu? Konuyu saptırmayın[signature][hline]SoulCube, 22 Ekim 2005 20:17 tarihinde demiş ki: İşiyorum öyleyse varım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 shadowfury şaka diyoruz biz buna halk arasında.[signature][hline]Biziz | Değiliz twistedemo, 16 Eylül 2005 tarihinde bana demiş ki: genk ne demek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 said: ShadowFury, 30 Ekim 2005 13:33 tarihinde demiş ki: Biz niye doğurcakmışız yaa??? Biz onlardan yüzlercesini binlercesini yıllarca taşıyoruz.Kızlar bi tanesini 9 ay boyunca taşımış çokmu? Konuyu saptırmayın lol adam ciddiye almış :)[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... [Bu mesaj Rewendor tarafından 30 Ekim 2005 13:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Konuyla alakası yok konu iyice sapmış olucak ama söylermisiniz benim o son mesajımın hangi kırıntısında ciddiyet buldunuzda böyle bi yorum yaptınız:D[signature][hline]SoulCube, 22 Ekim 2005 20:17 tarihinde demiş ki: İşiyorum öyleyse varım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GangstarsLan Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 $arkIda vardI..kIzLarI aLIn askere :D[signature][hline]Fuckat böyle yaparsan fucka basarız fucka basarsak fuckarım seni ufucklık ..! _______________________________________ Eger DanS etmemeye yeminLi ßir Rahip,Rahißeysen!haßerin oLsun!ßu Gece TanrI ßir DJ! ße GangSta !! __________________ MSN Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
angband Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 sistemimizdeki saçmalık kızları askeri almadıkları için oluşmuyor .. şu anki saçmalık erkeklerin zorunlu askerlik yapması... bir an once prof. ordu duzenine gecilmelidir..askeriye ve dolayısıyle millet'in omuzlarında yük oluyor su anki sistem.. ben üni.de okuyan bi gencim..ben branjım icin 4 senemi veriyorum ve sonra hayda 1.5 sene askerlik... yada 6 ay yapıyosun.benim 6 ay yapcağim askerlikten ne olcakki zaten..yapcagim sey ordu evinde subay astsubay'a garsonluk yapmak zorunda kalcam.. bu mu kutsal gorev..bumu vatan borcu.... su an 1.5 milyona ulasan kadroya sahip ordumuz.. bunun sadece 500.000 kişilik kısmı savasma kabiliyetine sahip..yane 1.000.000 kişi haybeden askeriyede duruyor ve bizim vergilerimizle besleniyor.. (haybeden dedigim garsonluk,berber,doktor,ayak işleriyle ugrasan deigerleri) halbuki bu işleri yapmak icin asker olamaya gerek yok..askeriye sozlesmeli olarak dısardan görevli tutabilir..hem bolece 1.000.000 kişilk iş yaratılmış olur... hem ben kendi branjımda calısarak ta vatana hayırlı işler yapabilirim illa dağa cıkmama gerek mi var.. bırakın asker olmak isteyen cıksın.. dicekler simdi o cıkmasın sen cıkma kim cıkcak..prof. orduya gecildigi taktirde hem ordu sayısı 1/3 e inecek hemde ordunun kalitesi cok fazla artıkcak... zaten bu devirde adamlar artık insansız ucaklar la saldırıyo biz hala 2 milyon asker tutuyoz orduda... birey sayısı onemini yitirmiştir o osmanlı zamanındaydı... daha cok doluyum bu konuda zor kesiyorum...dagittiysam kusra bakmayın..[signature][hline]Follow the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Kızlar askerlik yaparsa ne disiplin kalır ne otorite...[signature][hline][b]Hayatım hayatın için Hayatım ölümün için Ölümüm hayatın için Ölümüm ölümün için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 valla benim gordugum en sert subaylar her zaman kadin subaylardir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 O zaman askere aldığın bütün kadınlar subay olacak?[signature][hline][b]Hayatım hayatın için Hayatım ölümün için Ölümüm hayatın için Ölümüm ölümün için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 çünkü kendileri oldular, =) zorla yapılmadılar[signature][hline] Loves are masturbating now.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 ne alaka? said: Asteroth, 30 Ekim 2005 16:24 tarihinde demiş ki: O zaman askere aldığın bütün kadınlar subay olacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
athrax Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 said: metboy, 30 Ekim 2005 11:56 tarihinde demiş ki: said: matama, 30 Ekim 2005 11:52 tarihinde demiş ki: Ya kadinlarin calismasina izin verilmesin evlerinin kadini olsunlar, yada essek gibi kardesim askerliklerini yapsinlar. yuh. çalışmaktan çok fiziksel özelliklerle ilgisi var bunun. senin karını askere alsalar şimdi ohh ne güzel aldılar mı diyeceksin. öyle birşey olsa karım askere gitmesin diye ben 2 kat askerlik yaparım be. Hll işte Turk erkeki :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Valla askerlik uzunda evet hatta 1 ay falan olmalı oda ise gider gibi olmalı bence ama fazlada ezmeyelim kadınları sonucta onlarda evlenince cocuk yapıyolar 9 ay 3 ay izin almaları gerekiyo sonrası malum zati[signature][hline]:))) !!! ........................ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beybin Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 ailenle yaşadağın zamanlar için söylüyorum , ya da ailenle yaşıyorsan..yemeği kim yaptı/yapıyor ? annen . Ya da gündelikçiniz. (Gündelikçilerin erkek olduğu ne kadar görülmüştür?Az görülmüştür, gündelikçi kavramı kadınlarla özdeştir hatta.) Kim ütülüyor/ütüledi giysilerini?annen . Kime sordun her akşam , akşam yemeğinde ne var diye?annene. Şunu da düşün . Kadınsın.Çalışıyorsun. Evlisin . Eve geliyorsun, kocan da işten eve geliyor . İkiniz de yorgunsunuz. Eğer gerçekten eşitseniz yemeği kadın yapmaz .Her yerde eşitlik istiyorsan kadınların yaptıkları açısından bak olaya biraz . Bence kadınlar toplumda bu görevi üstlenmişken askerlik fazla . Gidin yemek yapmayı patates soymayı öğrenin işte :P. Aa askerlik süresi fazla biraz o ayrı mesele.[signature][hline][ quote ]BoDrUmLu, 27 Ekim 2005 10:13 tarihinde demiş ki: bu forum dahaa onceden cook acılmıstı.. [ /quote ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Kadınlarla erkekler biyolojik yönden farklı oldukları için dünyanın hiç bir ülkesinde -bnm bildiğim kdrıyla- kadınlara askerlik zorunlu değil. babasının maaşını alma konusuna gelince; Dediğim gibi kadınlarla erkekler biyolojik yönden farklıdır.Erkek ne iş olsa yapar ama kadın öyle değil.Belki sen bi inşaatta 10 saat çalışabilrsin ama kadın çalışamaz.Tıpben kadınların erkeklerden güçsüz olduğu kanıtlanmış bulunmakta.Ayrıca zaten o kanuna göre eğer kadın bekar ve işsizse babasının maaşı bağlanabilir... Ayrıca toplumda erkekler yüzünden bir kadının bir işte çalışması zor.Neden mi?Kadınlar sıkça erkekler tarafından tacize uğrdıkları rahatsız edildikleri için çalışma olanakları zaten sınırlı oluyor. Bir de şu var,devlet kişileri değil toplumu hedef alarak kanun koyar.Sen karında asker olsun istiyorsun diye kadınlara askerliği zorunlu yapmaz.Çünkü toplumun geri kalan %90lık kısmının aile yapısı bozulur. Ayrıca madem her konuda eşit olmak istiyorsun bu kadar eşitsizlik problemi varken taka taka kadınların askere gitmeyişini mi taktın?Eşitlik istiyorsan ülkemizde kocasından dayak yiyen milyonlarca kadını korumaya çalıssana?Ezilen kadınlar,değersiz görülen kadınları da korusana?Merak ediyorum bir erkek kadınları zaten yeterince ezerken hala nasıl onlara zorluk çıkartmaya çalışabilir?Eğer babası vefat edince bir kız babasının maaşını almasa ne durumda olur bir düşünsene?O eşitlik isteyin konusunda da evde de kadınlara eşitlik sunuyor musun sen acaba?İlerde karın olsa yemeyi,ütüyü,bulaşığı,çamaşırı o mu yapar sen mi merak ediyorum... beybine de katılıyorum...[signature][hline]''Ağlamak,ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması,bir boyut değiştirme çabasıdır...'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beybin Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 said: beybin, 08 Ekim 2005 21:11 tarihinde demiş ki: .....çünkü bu toplumda en çok çekiştirilen , (bkz. kişiseldeki çoğu konu ) aynı zamanda en çok ezilen cinsiyetiz biz. Kız dediğin evde oturur , kız dediğin şöyledir , kız yapsa o.. erkek yapsa erkekliğinden . Kadınlar kendilerini savunur bi gruba girerler , bkz.feminizm , ama erkeklerin kendini savunmaya asla ihtiyaçları yoktur , çünkü normal olan erkeklerin haklılığıdır. çünkü yüzyıllardan beri ve hala devam etmekte süregelen bir ezilme aracıdır kadınlar . Çünkü eve kapatılan , dövülen , dertleri dinlenmeyen , şeytan oldukları savunulan , kız çocuk doğurdu diye taşlanan kadınlardır. Şimdi siz bu kadınlar için bir de askerlik yapsınlar diyorsunuz . Siz bu kadınlar hayatları boyunca zaten yapacakları şeyi, orduya değil ama aileye yemek pişirmeyi,koğuşun(evde de ailenin) yatağını toplamayı , tuwaletleri temizlemeyi bir de bizim gibi yapsınlar diyorsunuz. Bilmem farkettiniz mi ama .. Kadınlar sizin 1.5 yıl yaptığınız şeyi hayatları boyunca yapıyorlar . Evet , toprakta sürünmüyor bu kadınlar , ama öyle kadınlarımız var ki , değil 1.5 yıl,hayatları boyunca kocaları tarafından süründürülüyor . .[signature][hline][ quote ]BoDrUmLu, 27 Ekim 2005 10:13 tarihinde demiş ki: bu forum dahaa onceden cook acılmıstı.. [ /quote ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Hepsi öyle değil ama... Topicin açılış mesajındada belirtildiği gibi aynı okulda okumuş, aynı üniversiteyi bitirmiş 2 kişiden biri aynı şirkete başvurunca biri gayet çabuk bir şekilde işe alınırken, diğerine askerlik yap öyle gel deniyo. Resmen bir engel. Erkek olan kişinin en azından 1,5 yılı gitti.Söylendiği gibi hazırlığıydı alışmasıydı filan derken 2-3 yılın heba oldu. Yani kadınlara zorunlu değilse erkeklerede olmasın... Yada zorunlu olcaksa erkekler askerliğe gidiyosa kadınlarada bir iş uydurulsun. Yani çok adaletsiz bir sistem...[signature][hline]SoulCube, 22 Ekim 2005 20:17 tarihinde demiş ki: İşiyorum öyleyse varım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karareis Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 abi varya hayretler icersinde okuyorum basladım okumaya dedim bakalım bu sefer ne dicek bayan arkadaslarımız die esitlik de esitlik bi cevap atmıslar agzım acık kaldı. yav biz askerligi tartısıyoruz nerden geldik isyerinde tacizden tutunda evde yemegi kimin yaptıgına yada ne bilim kadının gucsuzlugune bırakın abi bi asker ocagımız var bize ait oda bize kalsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 said: ShadowFury, 30 Ekim 2005 21:15 tarihinde demiş ki: Hepsi öyle değil ama... Topicin açılış mesajındada belirtildiği gibi aynı okulda okumuş, aynı üniversiteyi bitirmiş 2 kişiden biri aynı şirkete başvurunca biri gayet çabuk bir şekilde işe alınırken, diğerine askerlik yap öyle gel deniyo. Resmen bir engel. Erkek olan kişinin en azından 1,5 yılı gitti.Söylendiği gibi hazırlığıydı alışmasıydı filan derken 2-3 yılın heba oldu. Yani kadınlara zorunlu değilse erkeklerede olmasın... Yada zorunlu olcaksa erkekler askerliğe gidiyosa kadınlarada bir iş uydurulsun. Yani çok adaletsiz bir sistem... katılıyorum abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beybin Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 said: matama, 30 Ekim 2005 11:52 tarihinde demiş ki: Simdi bakin haksizsam soyleyin.Haksızsın Ben ve bir kiz arkadasim ayni okulun ayni bolumunden mezun oluyoruz. Ikimizde is gorusmesine gidiyoruz. Bana askerden sonra gel diyorlar, onu ise aliyolar. Ben askere gidesiye bir sene, askerde 1.5 sene, donmedir uyumdur vs 3 sene kaybediyorum. Yani o kiz benden farki olmamasina ragmen kariyerde 3 sene onume geciyor.Burada patronu tarafından tacize uğrayan kadınları örnek gösterebilirim.Onlar ne yapsınlar?Kariyerde önüne geçti ama patrona vermeyince işten atılan bir sürü kadın tanıyorum Sizce bu hak mi?Sizce bu hak mı ?banane kardesim oda askere gitmeli ne farkimiz var(evde kaç kez yemek yaptı baban?)Evet eskiden kanunlar duzenlenirken soyle dusunulmus kadinlar evde oturur, er adam calisir. Artik oyle degilki duzen. Tamam doguda vs oyle olabilir ama benim dunyamda oyle degil. Modern insanlara handikap. Ya kadinlarin calismasina izin verilmesin(Kim verip alıyor bu izni ç.ok merak ediyorum??) evlerinin kadini olsunlar(Bir de fark nerde diyorsun,evinin adamı diye bir terim duyduk mu ??), yada essek gibi kardesim askerliklerini yapsinlar. Sonra bir olayda emekli maasi. Simdi kadinlar babalarinin (allah korusun vefat etmisse)maasini evlenmezse omurlerinin sonuna kadar alabiliyorlar. Ben okul bittimi alamiyorum. NIYE? hani kanunlarda esittik artik? Hani benim reisligimi tanmiyordu evde? Nasil istir bu?(Kanunlardan mı bahsediyoruz , kocası tarafından dövülen kadınla koca arasına polis giremez, neden?Çünkü karı-koca arasına girilmez.Böyle bir kanun da var.Hala eşitlik mi diyoruz?Horrible ın örneğine geri dönersek , kadın her işde çalışamıyor.) ben gercek esitlik istiyorum kardesim, bana dogudaki kadinlar boyledir safsatasi yapmasinlar(o dediğin doğudaki kadınlardan önceki msjda bahsetmiştim)ben kendi dunyami bilirim(bencilsin), burada binlerce kadin disli ve haksiz rekabet var. Gerekirse ulkeyi bolgelere ayirsinlar ama bu kanunlarda haksizlik var. Ama tekrar ediyorum , askerlik süresinin kısaltılması lazım. [signature][hline][ quote ]BoDrUmLu, 27 Ekim 2005 10:13 tarihinde demiş ki: bu forum dahaa onceden cook acılmıstı.. [ /quote ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beybin Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 kadınlara bir iş uydurulsun ne demek onu anlayamadım ben ?[signature][hline][ quote ]BoDrUmLu, 27 Ekim 2005 10:13 tarihinde demiş ki: bu forum dahaa onceden cook acılmıstı.. [ /quote ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 said: Spastik_Serce, 30 Ekim 2005 11:57 tarihinde demiş ki: 1.5 sene askerlik saçmalığı toptan kaldırılmalı zaten. Oha ya..bunu gerçekten söyleyebiliyosan arkasını getirmem ben.. Oldu olucak bütün ordu dağıtılsın de..[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes. And she's not breathing back. Anything but bother me. It takes my pain away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar