eldiablo Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 sanılmasın ben kadın-kız karşıtıyım.bilakis onlar çok ama çok seviyorum fakat şu gerçeğe dikkat çekmek istiyorum:bizler, yani erkekler hayata 1-0 yenik başlıyoruz.heryerde bizler horgörülüp, ezilip estetik olan kadınlara öncelik tanınır.dahada kötüsü sizden daha kalas bir hanım bile sadece hanım olduğu için sizden daha fazla ilgi ve şefkat görebilir.onun için arkadaşlar daha fazla duyarlı olalım ve kı-erkek ayrımını hiçbir şekilde yapmıyalım:D önemli olan insanlık.insanlık kazansın ARKADAŞLAR.lütfen şu skoru 1-1 yapalımda bari 1 puana da razı olalım.en azından aradaki puan farkı açılmaz;)[signature][hline]the world is mine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 ahah bizler mi horgörülüyoruz? kafana taş yağacak. birazdan.[signature][hline]Lopeth, 25 Ekim 2005 18:14 tarihinde demiş ki: i see kız people Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 erkekler abaza kizlar degil bu denge sonsuza kadardevam edicektir emin ol sen dis gorunuse degilde iç güzelliklere fikirlere önem vermeye calis ama insanlarda bunu yapabildigi zaman bu ayrim olmiyacaktir umarimimkansiz gözükesede[signature][hline][i]herkes bir gün yanlışlıkla bir asteroide düşebilir[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 1-0 yenik başlayıp, ergenlik sonrası 3-1 öne geçiyoruz arkadaşım... O yüzden bence hiç beraberlik tartışmasına girme yani...[signature][hline][b]Hayatım hayatın için Hayatım ölümün için Ölümüm hayatın için Ölümüm ölümün için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kreese Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 abaza kız görünce anlarsın sen[signature][hline]Dynun, 15 Ekim 2005 22:56 tarihinde demiş ki: saça öyle denir ya. güle güle kullan denir. denmez mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 kizinda vardir tabide isi yüzdeye vurunca erkekler %99.99 kizlarda belki %5 max. %10dur[signature][hline][i]herkes bir gün yanlışlıkla bir asteroide düşebilir[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Valla "derbinin favorisi olmaz" diye bir laf vardır ya, maç çok bollu geçiyor kesin de, 90 dk tamamlanıp da x artık uzatmalarda hakem yanında simsiyah "formasıyla" "bitiş düdüğünü üflerken" ve soğuk nefesi seni kaskatı keserken son yorgunlukla skor tabelasına bakmadan kimin kazanacağını bilmeye imkan yok.[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 said: Asteroth, 30 Ekim 2005 23:34 tarihinde demiş ki: 1-0 yenik başlayıp, ergenlik sonrası 3-1 öne geçiyoruz arkadaşım... O yüzden bence hiç beraberlik tartışmasına girme yani... hocam o forvete göre değişir.. golcu bi forvetsen maçı tarihi bi farkla bile kapataiblirsin aushauhsauhsa :lol:[signature][hline]cuytherock bir zamanlar burdaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 öeh. muhabbete dikiz.[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space aysiku : 2030100 Aşk; karşındakini bulunmaz Hint kumaşı sanmanla, hıyarın teki olduğunu anlaman arasında geçen zamandır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bungala Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Önemli olan kanatlardan iyi çıkıp orta ile kafayı iyi yazabilmek(fifa99 gibi ehuhheheh) ve gerektiğinde savunmayı iyi oturtmak... Bırak ya 1-0 2-0 3-0 yenik başlasan ne olmuş maça???Netice maç 90+hakeme verilen paranın karşılığa kadar süre...Öne geçicen elbet...[signature][hline]At-Avrat-Silah-Pc-Mp3çalar-Kola... Burda bir efsaneden bir an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Bu topicin sonu Gabage olur böyle gidrese...[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 hakeme laf etmeyin ulan!!!111!!1!!1111[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Guild Wars Türkiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kickass Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 güzele ve çirkine aynı şekilde davranmayı öğrenebilirsen oğlum , yer yüzünde bütün kadınların efendisi olursun.[signature][hline]You run, never stop, got to win, got to run till you drop Zopik, 20 Ekim 2005 01:39 tarihinde demiş ki: Gamze Özçelik vidyosu ile tatminkâr dakikalar dilerim sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beybin Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 said: beybin, 08 Ekim 2005 21:30 tarihinde demiş ki: daha geçen yaz değil miydi kocasından boşanmak istedi diye taşlanan , vatan haini yerine koyulan , sınır dışı edilen kadın ? 2 yıl önce değil miydi kocası tarafından vücudu,yüzü kezzapla yıkanan kadın ? Geçen sene değil miydi ,(burası gazeteden alıntı) Mardin;in Yalım beldesinde birlikte oturduğu Halim Açıl;dan hamile kaldığı gerekçesiyle ailesi tarafından taşlanan Şemse Allak yitirdi yaşamını ? said: beybin, 08 Ekim 2005 21:11 tarihinde demiş ki: ... çünkü bu toplumda en çok çekiştirilen , (bkz. kişiseldeki çoğu konu ) aynı zamanda en çok ezilen cinsiyetiz biz. Kız dediğin evde oturur , kız dediğin şöyledir , kız yapsa o.. erkek yapsa erkekliğinden . Kadınlar kendilerini savunur bi gruba girerler , bkz.feminizm , ama erkeklerin kendini savunmaya asla ihtiyaçları yoktur , çünkü normal olan erkeklerin haklılığıdır. çünkü yüzyıllardan beri ve hala devam etmekte süregelen bir ezilme aracıdır kadınlar . Çünkü eve kapatılan , dövülen , dertleri dinlenmeyen , şeytan oldukları savunulan , kız çocuk doğurdu diye taşlanan kadınlardır. Siz de bunu yapmyor musunuz? Bir kadını kadın olduğu için suçlamıyor musunuz? Bir kadını kız çocuk doğurdu diye taşlamaktan ne farkınız kaldı ? Evet , aptal,saf olanlarımız tabii ki de var . Ama erkeklerin yok mu ?? İnsanız biz arkadaş . İnsanız ve aptalımız da var zekimiz de .Kusura bakmayın , sizi adam sanıp derdimizi anlatıyoruz.Paylaşıyoruz. Paylaşmadığımız zaman içine kapanık oluyorz , o da ayrı bir mesele. İnsanız , kusura bakmayın. İşinize bakın . [/quote Tamam mı devam mı ? bugün nedense ikinci kez yazıyorum bunu bir konuya. Ya da bunuyorum mu ne. Neyse.İyi sabahlar.[signature][hline][ quote ]BoDrUmLu, 27 Ekim 2005 10:13 tarihinde demiş ki: bu forum dahaa onceden cook acılmıstı.. [ /quote ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… aquila Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 insan...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki: bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Angelotti Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 bir gemici atasözü demişki : önce kadınlar ve çocuklar[signature][hline]. v a n i l l a . m i x e d . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… fortinbras Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 kadın erkek ayrımı yapmak her zaman saçma diye düşündüm bu gibi konularda ama kadınların ya da kız diyim çunku kadın diye tabir edebileceğimiz kişiler artık bir hayat görüşü bilgisi olan kişi kategorisine girer çoğunluğu... kızlar genel bir kanı olarak erkeklerden daha duyarlı ve daha olgun daha kişilik sahibi olarak gösterilirler bu da her yere yansır gerek okuldaki, işteki durumlarda gerek sokakta dolaşırken gerekse bir yere gidildiğinde her zaman kızlara öncelik verilir... bunun bir centilmenlik göstergesi olarak yapılmasına karşı çıkmam asla ama o kız sen erkeksin o senden daha üst konumda durumuna geldiğinde bu duruma karşı çıkarım... bulunduğum ortamlar, gördüğüm tanıştığım insanları ele alarak bir fikir beyan etmek gerekirse şimdiye kadar tanıdığım kızların çoğunluğu ne yapmak istediklerini ne hissettiklerini bilmeyen karmaşa içinde olan ve her zaman bir kısır döngü içinde yaşayan ve hayat görüşleri çok da geniş olmayan insanlardı... tabi buna istisnalar da çok fazla var ama benim demeye çalıştığım bir kız bir erkeğin görüş açısını yakalayamaz asla en azından benim gibi birininkini yakalayamaz, her kız kendini karşısındaki erkekten daha derin ve duygusal olarak daha yoğun düşünerek hareket ettiğini düşünebilir ama şunu bilmelidir ki karşısındaki erkek her zaman onu kendinden daha üstün bir varlık olarak gören biri olmayacaktır ve tabi ki ondan daha derin ve hayat görüşü daha olgun bir insan olabilir, kızları çözmek zordur derler aslında bence erkekleri çözmek de zor ve bunu başardığını iddaa eden bir kız şayet ki çıkarsa yanıldığını söylemek zorundayım hala da ısrar ederse gelsin bir de beni çözsün...[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck." - Obi-Wan Kenobi - "I'm not going there to die. I'm going there to see if I'm really alive." - Spike Spiegel - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Kreese Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 aslında ben tüm kızların budala olduğunu düşünüyorum[signature][hline]Dynun, 15 Ekim 2005 22:56 tarihinde demiş ki: saça öyle denir ya. güle güle kullan denir. denmez mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Goering Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 sen 1-0 yeniksin evinde ben deplasmanda 0-1 yenik durumda başlıyorum ![signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… capul Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Olm hala anlamadın mı ilk golü avans veriyoz çaktırmaa! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… titreyenuzayli Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 ne 1-0 yenik olma durumu. evde 5 arabada 15 daha isterse beleş demil bi turk buyugu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… forgiver Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 erkeklerde estetik yaptırabilir[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 said: oper, 31 Ekim 2005 00:08 tarihinde demiş ki: said: Asteroth, 30 Ekim 2005 23:34 tarihinde demiş ki: 1-0 yenik başlayıp, ergenlik sonrası 3-1 öne geçiyoruz arkadaşım... O yüzden bence hiç beraberlik tartışmasına girme yani... hocam o forvete göre değişir.. golcu bi forvetsen maçı tarihi bi farkla bile kapataiblirsin aushauhsauhsa :lol: Yani bi laf bu kadar mı yanlış anlaşılır... Orda söylemek istediğim, ergenliğe kadar her ne kadar kız kısmı erkeklere karşı avantajlı olsa da (aşk-meşk olayları) hayatımızın ilerleyen bölümlerinde erkeklerin kadınlara karşı ezici bir üstünlüğü oluyor, her alanda. Bunun nedeni de toplumun yapısı, evlilikte evin reisi erkektir, iş sözkonusu olunca "şovenizm" ön plana çıkar, kadınlar sürekli tacize maruz kalır vs. O anlamda 3-1 öne geçiyoruz dedim ama işte erkek değil miyiz, kafamız anca o işe çalışıyo...[signature][hline][b]Hayatım hayatın için Hayatım ölümün için Ölümüm hayatın için Ölümüm ölümün için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… fede Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 kız gibi çocuk diyolar mesela onlar da mı 1-0 geri de. harbiden soruyorum[signature][hline]Anywhere but Nowhere.. Burayı seviyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Villians Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Ya bu kız erkek tartışmasında çok benc ekişiliğe bakar. Benden bir kız olmam rağmen tiksiniyorum çoğu kızlardan ve imrendiğim kızlarda olmuyor değil. Ama diğer açıdan bakarsak biz kızlardan daha fazla yük taşırız erkeklere göre, siz erkekler her zaman daha rahat olmuşsunuzdur.Gerçi her iki cinsin birbirni tamamlam durumuda var aslında çok karışık bir konu bu sonu gelmez.[signature][hline][b][u][i]Dark Elf-As I Walk Through The Valley Of Death.... I Am Searching My Light.... In My Darkness.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 Sonraki 1.sayfa (Toplam 2 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
aquila Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 insan...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki: bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 bir gemici atasözü demişki : önce kadınlar ve çocuklar[signature][hline]. v a n i l l a . m i x e d . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 kadın erkek ayrımı yapmak her zaman saçma diye düşündüm bu gibi konularda ama kadınların ya da kız diyim çunku kadın diye tabir edebileceğimiz kişiler artık bir hayat görüşü bilgisi olan kişi kategorisine girer çoğunluğu... kızlar genel bir kanı olarak erkeklerden daha duyarlı ve daha olgun daha kişilik sahibi olarak gösterilirler bu da her yere yansır gerek okuldaki, işteki durumlarda gerek sokakta dolaşırken gerekse bir yere gidildiğinde her zaman kızlara öncelik verilir... bunun bir centilmenlik göstergesi olarak yapılmasına karşı çıkmam asla ama o kız sen erkeksin o senden daha üst konumda durumuna geldiğinde bu duruma karşı çıkarım... bulunduğum ortamlar, gördüğüm tanıştığım insanları ele alarak bir fikir beyan etmek gerekirse şimdiye kadar tanıdığım kızların çoğunluğu ne yapmak istediklerini ne hissettiklerini bilmeyen karmaşa içinde olan ve her zaman bir kısır döngü içinde yaşayan ve hayat görüşleri çok da geniş olmayan insanlardı... tabi buna istisnalar da çok fazla var ama benim demeye çalıştığım bir kız bir erkeğin görüş açısını yakalayamaz asla en azından benim gibi birininkini yakalayamaz, her kız kendini karşısındaki erkekten daha derin ve duygusal olarak daha yoğun düşünerek hareket ettiğini düşünebilir ama şunu bilmelidir ki karşısındaki erkek her zaman onu kendinden daha üstün bir varlık olarak gören biri olmayacaktır ve tabi ki ondan daha derin ve hayat görüşü daha olgun bir insan olabilir, kızları çözmek zordur derler aslında bence erkekleri çözmek de zor ve bunu başardığını iddaa eden bir kız şayet ki çıkarsa yanıldığını söylemek zorundayım hala da ısrar ederse gelsin bir de beni çözsün...[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck." - Obi-Wan Kenobi - "I'm not going there to die. I'm going there to see if I'm really alive." - Spike Spiegel - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kreese Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 aslında ben tüm kızların budala olduğunu düşünüyorum[signature][hline]Dynun, 15 Ekim 2005 22:56 tarihinde demiş ki: saça öyle denir ya. güle güle kullan denir. denmez mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 sen 1-0 yeniksin evinde ben deplasmanda 0-1 yenik durumda başlıyorum ![signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Olm hala anlamadın mı ilk golü avans veriyoz çaktırmaa! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
titreyenuzayli Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 ne 1-0 yenik olma durumu. evde 5 arabada 15 daha isterse beleş demil bi turk buyugu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 erkeklerde estetik yaptırabilir[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 said: oper, 31 Ekim 2005 00:08 tarihinde demiş ki: said: Asteroth, 30 Ekim 2005 23:34 tarihinde demiş ki: 1-0 yenik başlayıp, ergenlik sonrası 3-1 öne geçiyoruz arkadaşım... O yüzden bence hiç beraberlik tartışmasına girme yani... hocam o forvete göre değişir.. golcu bi forvetsen maçı tarihi bi farkla bile kapataiblirsin aushauhsauhsa :lol: Yani bi laf bu kadar mı yanlış anlaşılır... Orda söylemek istediğim, ergenliğe kadar her ne kadar kız kısmı erkeklere karşı avantajlı olsa da (aşk-meşk olayları) hayatımızın ilerleyen bölümlerinde erkeklerin kadınlara karşı ezici bir üstünlüğü oluyor, her alanda. Bunun nedeni de toplumun yapısı, evlilikte evin reisi erkektir, iş sözkonusu olunca "şovenizm" ön plana çıkar, kadınlar sürekli tacize maruz kalır vs. O anlamda 3-1 öne geçiyoruz dedim ama işte erkek değil miyiz, kafamız anca o işe çalışıyo...[signature][hline][b]Hayatım hayatın için Hayatım ölümün için Ölümüm hayatın için Ölümüm ölümün için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 kız gibi çocuk diyolar mesela onlar da mı 1-0 geri de. harbiden soruyorum[signature][hline]Anywhere but Nowhere.. Burayı seviyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Ya bu kız erkek tartışmasında çok benc ekişiliğe bakar. Benden bir kız olmam rağmen tiksiniyorum çoğu kızlardan ve imrendiğim kızlarda olmuyor değil. Ama diğer açıdan bakarsak biz kızlardan daha fazla yük taşırız erkeklere göre, siz erkekler her zaman daha rahat olmuşsunuzdur.Gerçi her iki cinsin birbirni tamamlam durumuda var aslında çok karışık bir konu bu sonu gelmez.[signature][hline][b][u][i]Dark Elf-As I Walk Through The Valley Of Death.... I Am Searching My Light.... In My Darkness.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar