Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Acunla Acur barıştı..

b1vRiP

Öne çıkan mesajlar

'Acun Firarda' programının sunucusu Acun Ilıcalı, 'Dikkat Şahan Çıkabilir' şovundaki Acur Arazi' adlı bölümde kendisiyle dalga geçtiğini söyleyerek Şahan Gökbakar'a dava açmaya hazırlanıyordu
Ancak Sahan, programına Acun'u çağırınca olay tatlıya bağlandı. Acur Arazi'nin bu akşam yayınlanacak bölümünde Acun da rol alacak. Ve ardından da ünlü komedyen bu skeci programdan kaldıracak.

kaynak[signature][hline]Valeron, 16 Haziran 2005 15:54 tarihinde demiş ki:
ne bileym biz 4 yaşındayken pipimizi kurcalardık.
Sandman, Zamanın da ötesinde bir tarihte demiş ki:
Hepiniz kendinize sorun.Eğer buraya hapsedilenler Cennet'i hayal etmeseydi,Cehennem'in gücü olabilir miydi?
Sosyal ağlarda paylaş

puahuah acur harbi reytingleri toplamıştı..
Acun'un barışmaktan başka şansı yoktu[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi
KoÇ '04 | CMU '09 | c4A | ST:O | Star Trek TR | MSN: [email protected] | (^ve Stargate^)
Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise"
Sosyal ağlarda paylaş

evet sevg'l' 'zleyenler bu hafta casablancadayiz
bu arkamda gorduunuz kopru casablanca koprusu
şu hemen solumda da niagara şelalesi var.
bakın taş atıyorum oooo ne kadar yüksek :D:D:D[signature][hline]Night Elf - Druid lvl xxx
(gelen tepkiler üzerine lvl ım saklı heheheh ( Kulak )

Sosyal ağlarda paylaş

Ya Acun'da haklı, $imdi hem$erim diye söylemiyorum onunda geçerli sebepleri var
Adam diyo ki ; " Ya tamam 1-2 hafta yapsa neyse ama her hafta yapıyo "
Madem komedyesin faklı skeçler bul.
Gülüyoduk ama olsun...

" $ırdan bas fiftysent'i :) "[signature][hline]Birgün Ressamlar Türk'ün Simasını Yitirirseler Yıldırımı Alıp Resmetsinler.. M.Kemal
| Mail | : [email protected]
| Radio | : Wj ErgenekoN
| Forum | : Insight

Insight'ı Kalbimde Ya$atıyorum.
her ba$arili tikky'nin arkasinda oha falan olan zengin bi baba vardir...
Sosyal ağlarda paylaş

Evet tadında bırakmak lazım herhafta bide tam onun saatine denk geliyor aynı anda .

"şırdan acun reklama girince haber ver geçtik onu şırdan takılalım artık kafamıza göre bas sen fiftisenti buraya =)[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime
Artardım bile
Şimdi ne yapsam nafile!...
Ve Kim demiş "can eskimez" diye
Bu can tedirgin bu tende
Can da eskimiş
ben de

/Bedri Rahmi Eyüboğlu
Sosyal ağlarda paylaş

salakça bişi idi yaptığı ama
nese güzel oldu güzel olr bence bu akşam..[signature][hline]Valeron, 16 Haziran 2005 15:54 tarihinde demiş ki:
ne bileym biz 4 yaşındayken pipimizi kurcalardık.
Sandman, Zamanın da ötesinde bir tarihte demiş ki:
Hepiniz kendinize sorun.Eğer buraya hapsedilenler Cennet'i hayal etmeseydi,Cehennem'in gücü olabilir miydi?
Sosyal ağlarda paylaş

acun acuru görünce verdiği tepkiye yarıldım ben :D sora acurun masum bakışları falan böle zuhauahu felaket bi bölümdü :D. yannız şimdi acun kızıyo e ozaman anne ben manyak oldum'ada dava açılır yok efendim gelinim olurmusunla dalga geçiyolar diye, sonra cevizkıranada dava açılır ee ne kaldı??[signature][hline]Guild Wars
Guild--> Dark Saga [www]
Xenocide The Turk (E/Mo)
Yirtik Rahibe (PvP Healing Monk)
Elessar Kabraxis (R/N)
Abuzer The Kadayif (PvP IWAY W/R)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...