Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Bazen düsünüyorum da, biz nedne PvP sunucularinda actik bu karakterleri? Aksiyon olsun, horde ile savasip dünyanin tadini iyice alalim, pvp yapalim falan diye. Simdi gelin görün ki, BG ler harici pvp 0. BG öncesi o Hillsbrad raidleri falan hak getire. BG ler olmasa bugün süper sehir raidleri falan olurdu, ama haliyle millet BGlere giriyor. Biz salak miyiz o halde? 60 olana kadar milyon defa ganklendik, corpse camp e maruz kaldik, bilgisayar basinda kac defa cinnet gecirdik ve pve sunucusunda biriyle su an ayni konumdayiz. Blizzard bazi konularda cok sacma seyler yapiyor. Yine PvE sunucularinda cok daha az ugrasla rank 13-14 olabilirken, PvP sunucularinda ömrünüz cürüyor disarda süren genel savas sebebiyle. Bir PvE sunucusunda 20k kill ile Marshall olabilirken bu yaklasik 100k kill tutuyor bir PvE sunucusunda[signature][hline]WoW EU - Magheridon Penthesilea, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Zergling, 28 Ekim 2005 12:33 tarihinde demiş ki: haydi turkiye kim tutar seni.. cevap: Recep Tayip ERDOĞAN... [Bu mesaj Penthesilea tarafından 30 Ekim 2005 13:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giber Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Kesinlikle katılıyorum. Eskiden şehirlere raid yapardık, server veya pcler göçse bile yinede 100-200 kişinin stormwinde veya orgrimmara doğru "allah allah" sesleriyle koşmasının heyecanı olurdu. Bende son günlerde kendime soruyorum "bg dışında hiçbir yerde adam gibi honor point kazanamadığıma göre, ulan ben niye pvp serverda oynuyorum ki" TM ile SS arasındaki büyük savaşlarda toplanırdık akşam 9'dan sonra. Ben ally iken horde'un SS'in her evine girip millete ızdırap çektirdiğini, reslenmek için yatak odalarındaki gardılopların diplerine gittiğini görürdüm çünkü 1 adım attığında 10 horde dalardı. Ama yine de heyecan vericiydi hiç olmazsa. Kısacası +1 Penth.[signature][hline]Neptulon - 60 NE Hunter, 60 NE Rogue, 51 Dwarf Paladin Laughing Skull - 42 Orc Hunter, 14 Tauren Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 said: Penthesilea, 30 Ekim 2005 13:38 tarihinde demiş ki: Bazen düsünüyorum da, biz nedne PvP sunucularinda actik bu karakterleri? Aksiyon olsun, horde ile savasip dünyanin tadini iyice alalim, pvp yapalim falan diye. Simdi gelin görün ki, BG ler harici pvp 0. BG öncesi o Hillsbrad raidleri falan hak getire. BG ler olmasa bugün süper sehir raidleri falan olurdu, ama haliyle millet BGlere giriyor. Biz salak miyiz o halde? 60 olana kadar milyon defa ganklendik, corpse camp e maruz kaldik, bilgisayar basinda kac defa cinnet gecirdik ve pve sunucusunda biriyle su an ayni konumdayiz. Blizzard bazi konularda cok sacma seyler yapiyor. Yine PvE sunucularinda cok daha az ugrasla rank 13-14 olabilirken, PvP sunucularinda ömrünüz cürüyor disarda süren genel savas sebebiyle. Bir PvE sunucusunda 20k kill ile Marshall olabilirken bu yaklasik 100k kill tutuyor bir PvE sunucusunda yemin ediyorum çok uzun zamandan beri duyduğum en mantıklı şey bu söylediklerin. +435743534 yan şuan o kadar tuhaf oldum ki annatamam :([signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild) lvl60 Human Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Blizzard kendi sonunu getiriyor yavaş yavaş. Expansiondaki yeni Raceler sonu olucak world of warcraft'ın. Hiçbir Expansionda sonradan yeni bir Irk çıkarılmaz.Yeni Class lar çıkarırsın ama ırk çıkarmasın. Expansionnın geldigi dakika tüm server horderları Bloodelf,Alliance da ne gelirse o olucak. Oyun bayagı,basit,klasik amaçlara hizmet ederek son bulucak. Bu expansion bu oyunu kurtaramıcak. He bu arada konuyla baglamak gerekirse Blizzard wow tayfası hızlı düşünüp çabuk üretiyor. Diablonun expansion'ı 2-3 sene sorna gelmişti ve çokda güzel olmuştu.Blizzard kendi sesinden çok insanların sesine kulak vermeye başlıyo. Çıkarın artık dedikçe insanlar Blizzard saçma ve düşüncesiz hareketlerine hız katıyor. Bu konuya gelince insanlar wow dan sıkılmaya başladı. Ortaya Paintball tabanlı,Quake tabanlı aktiviteler çıkarmaya başladılar. Hikayeden kopardılar WoW'u...Şimdi tekrar Hikaye tarzında geri getirmeye calısıcaklar ama oyundaki kısır döngü hikayeyi falan safdışı bırakıcak.. [signature][hline]"Gülün ve bütün dünya sizinle birlikte gülsün,ağlayın ama yalnız başınıza ağlayın." [Bu mesaj Eternal tarafından 30 Ekim 2005 13:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 ben cok kafami duvara vurdum zaten keske normal server'da baslasaydim diye, hatta yeni karakter yapma girisimlerim oldu ama sonuca baglayamadim nitekim yeni karakter yapmak hayattan sogutuyor insani.[signature][hline]oyle iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 valla vaktinde çok söyledik, dinleyen olmadı. geçmiş olsun penth.. :-)[signature][hline]Marshal Safir of Aetas - 60 Human Paladin - Emerald Dream Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giber Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Bende baydım oyundan ama her ne kadar wow basitleşse, sıkıcılaşsa da şuanda piyasada bu türde hiçbir oyun yok ona rakip.[signature][hline]Neptulon - 60 NE Hunter, 60 NE Rogue, 51 Dwarf Paladin Laughing Skull - 42 Orc Hunter, 14 Tauren Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 ayrica blizzard BG'leri eklerken ayni zamanda sehir raidlerini de kaldirdi dishonorable kill almayi ekleyerek, sehirler civil NPC dolu insanlar haliyle cekiniyor raid yapmaya. tabi bunun sebebi gercekten oyunun boyle olmasini istemeleri mi yoksa betada adam gibi test edemeyip release'den sonra sehir raidlerinde serverlarin deli gibi goctugunu gormeleri midir bilinmez.[signature][hline]oyle iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 zaten herkes dungeon manyaa oldu. bg'de de çok adam yokki. hem bir de bu yeni patchle beraber socketed items ve jewel craft mı ne gelcek bence onnar da çok fena sarsıcak oyunun büyüsünü. zaten herkes outlandse doluşcak felan. neyse konumuz pvp serverları. dediğiniz gibi şehir basma ve bilimum pvp olayları var diye geldik bu serverlara muameleye bakın. neden çünkü bence pve kasan çok insan var ve bu adamalr aynı zamanda battle groundlara girmek de istiyor. madem pvecisiniz kardeşim. pve serverındasınız bg olmasın onnara :D o zaman ortalık daha beter karışcak. amaaaaaan blizz nefret ettirdin ha[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild) lvl60 Human Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 aslinda ranklere harcanan zaman ayni... mesela pve serverindayiz, yine marshal olmak icin sabahtan aksama kadar bg yapmalisin... arada gereken hk fazlaligi tumuyle serverdaki oyuncu sayisi ve daha da onemlisi faction dengesine bagli. mesela bizim gibi 3:1 - a:h ratio'ya sahip bir serverda sabahtan aksama kadar bg kasan sam sadece 20k hk ile marshal'sa bunun nedeni normal bir gunde 45 dakika - 1 saat arasinda bg beklemesidir. Eger ratio 1:1 olsaydi, yine ayni sam yine ayni harcanan zamanda yine ayni rankte ama 500k hk'e sahip olacakti... Ve emin olun 20k hk ile marshal olacam diye 1 saat sira beklemek hic ozenilecek bir sey degil... Ha diger noktalarda haklisin[signature][hline]"ÜRKÜTMEYIN ULAN VAKVAKLARI!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 1 saat av sirasi bekliyorsaniz sükredin abi. Ortalama 2-2.5 saat Magtheridon'da[signature][hline]WoW EU - Magheridon Penthesilea, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Zergling, 28 Ekim 2005 12:33 tarihinde demiş ki: haydi turkiye kim tutar seni.. cevap: Recep Tayip ERDOĞAN... [Bu mesaj Penthesilea tarafından 30 Ekim 2005 14:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Biz bastığımız anda giriyoruz penth, patla. Zamanında silip geçecektin horde'a, geç kaldın. :p[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Kane | Level 60 | Orc Warrior | Magtheridon | Grimsoul Legion Nepenthe| Level 20 | Undead Mage| Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Race olayında Daoc icin soliyim class cok daha kotu. Race de cogu kisi amaan full char war ne kasıcam dişye ama classlar ilk geldiklerinden asırı uber oldugu icin 4 5 hafta oratmaı kasıp kavuruyo o arada herkes o charı acıyo. Yane daocta her expansionda 3 tarafada 1 er race geldi ole dengesizleşme olmadı.[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN BonePART's Blog Last Update: 02.09.2005 -BonePART bizim neden kız arkadasımız yok. Bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 said: HellHound, 30 Ekim 2005 14:18 tarihinde demiş ki: mesela bizim gibi 3:1 - a:h ratio'ya sahip bir serverda sabahtan aksama kadar bg kasan sam sadece 20k hk ile marshal'sa bunun nedeni normal bir gunde 45 dakika - 1 saat arasinda bg beklemesidir. 25k ile marshal oldum da olay o değil, bizim sunucuda AV oynanmamasından ileri geliyor HK düşüklüğü. dengeli ve high pop sunuculardaki gibi hergün bir tane AV olsa şimdiye 100k filan toplardım, bir maçta 1k topluyorum çünkü hep başından sonuna kadar. ama AV maçları da harcanan emeği göstermiyor zaten, atla yoldan geçerken bile 15-20 HK alıyorsun.. :-p evet beklemek sıkıcı olabiliyor ama öbür türlü de iğrenene kadar BG yapmak lazım non-stop, tamir parası bile çıkarmaya fırsat olmaz. çok sayıda horde high rank bu yüzden bıraktı, mideleri bulanana kadar maç yapıyordu adamlar.. şehir raidlerinin kalkması iyi oldu, herhalde BG'ler gelmese devam etmezdim wow'a ben..[signature][hline]Marshal Safir of Aetas - 60 Human Paladin - Emerald Dream Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Azharada'ki 5 kişilik PvP instance gelsin bir bakalım ne olcak PvP'nin hali....[signature][hline]SR|Udinen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 said: Eternal, 30 Ekim 2005 13:45 tarihinde demiş ki: Hiçbir Expansionda sonradan yeni bir Irk çıkarılmaz.Yeni Class lar çıkarırsın ama ırk çıkarmasın. Bunu nerden çıkardın anlamadım ama, bkz; eq1, eq2, shadowbane, gw olacak, ve bunlar büyük kitlelere hitap eden oyunlar. Ve bone idi sanırım söyleyen asıl tehlike yeni class lar, kimse yeni ırkı aynı class için baştan kasmaz büyük ihtimal.[signature][hline]The one side moon is always dark. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 said: Penthesilea, 30 Ekim 2005 14:33 tarihinde demiş ki: 1 saat av sirasi bekliyorsaniz sükredin abi. Ortalama 2-2.5 saat Magtheridon'da 1 saat AB bekliyoruz, WSG maçı da kalmadı, exalted'a bir gıdım kaldı alamadım bracerı.. :-) AV maçı ayda bir filan oluyor ortalama. AV holiday şu anda ama sadece bir maç oldu, horde gene yenildi ve başka maç başlatmadılar..[signature][hline]Marshal Safir of Aetas - 60 Human Paladin - Emerald Dream Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 said: dreagloth, 30 Ekim 2005 16:40 tarihinde demiş ki: said: Eternal, 30 Ekim 2005 13:45 tarihinde demiş ki: Hiçbir Expansionda sonradan yeni bir Irk çıkarılmaz.Yeni Class lar çıkarırsın ama ırk çıkarmasın. Bunu nerden çıkardın anlamadım ama, bkz; eq1, eq2, shadowbane, gw olacak, ve bunlar büyük kitlelere hitap eden oyunlar. Ve bone idi sanırım söyleyen asıl tehlike yeni class lar, kimse yeni ırkı aynı class için baştan kasmaz büyük ihtimal. buna birde daoc ve cov uda ekleyelim.Daocda 3 tane ekpaket var ve hepsine yeni ırk geldi hatta classda geldi.[signature][hline]Wow:Satanix [PT] 60 NE Rogue of Magt. , Satanix UD Rogue of The Maels. Daoc:(iskoç)Trex lvl 50 paladin DEL,SataVir lvl 50 ice wiz DEL Trex lvl 50 Bm Coh:Satanix Electrical blast/Electricity manipulation Swg:Viru Jan-Tiran BH on Ecl. Osi:Virus The Baltazar of Atl Horizon:Satanix The Dragon.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 said: Penthesilea, 30 Ekim 2005 14:33 tarihinde demiş ki: 1 saat av sirasi bekliyorsaniz sükredin abi. Ortalama 2-2.5 saat Magtheridon'da ab sirasi 1 saat... av genelde iki haftada 1... hani olurda sansli olursak haftada 1 falan oluyor seviniyoruz[signature][hline]"ÜRKÜTMEYIN ULAN VAKVAKLARI!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiGhTfOrCE Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Oyunda gmlerin katkısıyla bazı eventler olsa da insanlar honor kasıyorum yerine savaşıyorum diyebilseler ....[signature][hline]You hate me to say that i did not obey!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Daocda total 6 expanison cıkarmıslar bugune kadar eklenen, tam emin degilim ama 6 yeni race ve 11 yeni class eklenmis[signature][hline] Mystry aka mördak gibidir. Celeste Pain Train] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lamerize Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Dunemaul'da son bir haftadır düzenli olarak alliance lar şehirlere baskın yapıyor, horde lar toplanıp raid ler kuruyor. Bence çoğu kişi sıkıldı artık bg lerden ve şehir savaşı istiyor.[signature][hline] Someday I will be the most powerful Jedi ever Dan Discotech Jusenas Dunemaul Level 5* Troll Shaman Daha fazlasını iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Yok senaryo olarak şöyle bir durum var alliance la horde un açıkça birbirini yemesi gerekir(ki w3 ve w3:ft göre zaten factionlar saçma şu anki) ama npc lerde tık yok her yer eski tas eski haman, zamanla değişen olaylar olmalı, eventlar olmalı, örneğin scourge sapıttı eastern plaguelands teki undead miktarı arttı, rare spawn rate 8 saatten 2 saate düştü, bir sonraki patch te bölgeyi kontrol altına almak için lord shubuo geldi gibi. Ben istiyorum stormwind city girdiğimde npcler aynı replikleri 5 ay boyunca tekrarlamasın. Kanki modunda gezen 3 mage hatun level atlasın. Kol kola gezen human la dwarf kankaların arasına kara kedi girsin. Bizde questle düzeltelim ve bu quest bir sonraki patchte kalksın. Dünya yerinde durmasın dönsün sürekli istiyorum. Yok ama blizzard ne yapıyor. Taa taa alın size "Azshara Keep" yeni battleground, bak hediye olarakta item var senin elindekininde überi, ama exalted olacan(yani kusana kadar giricen). Ondan sonra başlıyor tekrardan rep rep item item. PvP yi bile item için yapar hale geldik honor honor rank rank item item olsun yeter. İnsanlar okuldan, işten geldiklerinde 1-2 saat oynayıp eğlenmek istiyorlar ama wow un mantalitesi saatlerce kasmaya dayanıyor. [Bu mesaj Gallant tarafından 30 Ekim 2005 17:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dunedain Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 O tarz evetnların bir sonucu olur ve sonuçlar geleceği değiştirir her server için ayrı ayrısenaryo koymaları lazım bu yendi bundan sonra şu olacak bu yenildi bundan sonra bu olacak s vs vs zor iş yani Mxoda denediler olayı 3 server olmasına rağmen rezildi .[signature][hline]WOW( again ;) Kobaren Shadow Song Undead Mage NEDAIN 24 Duelist (Recursion) Matrix online (Retired) GUNZ LVL 1x Gunslinger WOW - EU retail (BL) Kerbela Night elven Warrior 60 (SOLD) RO Saratan 88 backstab master (retired) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giber Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Bu oyuna sağlam bir rakip gelmediği sürece blizzard bu oyuncu tirajıyla istediğini yaptırır millete. Çünkü 1 kişide çıkıp da "ben wow'u bırakıyorum bıktım bu blizzard'ın saçmalıklarından" diyecek Güven Özveri Tecrübe yok kimsede. Diyenler de en fazla 4-5 gün taş çatlasa 1 hafta sonra yine bu oyunu oynuyorlar. Blizzard'da bunu çok ama çok iyi bildiğinden borusunu öttürmeye devam edecek.[signature][hline]EU-Neptulon 60Hunter, 60Rogue, 51Paladin EU-Laughing Skull 43Hunter, 15Warrior EU-Nordrassil 1Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar