Draven Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Bu film kadar mukemmel bir bilim kurgu filmi yapilmismidir? Her seyrettigimde ayri bir zevk aliyorum, ayri bir bakis acisi ile. Cyberpunk havasi okadar iyi verilmiski, Cin'li adamin barinda noodlelarin kokusu bile az daha duyulabilir gibi. Ayrica bu film bilim kurgu olmasina ragmen hayatla ilgili okadar ayri noktalara deginirki, ilk seyredisten sonra sarilsilir insan. Daha once hic kimse konu acmadigi icin sasirdim, bari bu onura ben sahip olayim. Ayrica * SPOILERS - SEYRETMIYEN OKUMASIN!!!! * Sizce Deckard replicant mi? Cunku diger dedektif ruyasindaki unicornu hicbir sekilde bilme ihtimali olmadigi halde unicorn maketi yapip evinin kapsinin onune koyuyor (demekki hatiralari sahte olabilir). Ancak kafami karistiran deckard'in batty ile kavgasi sirasinda parmagi kirilinca bagiriyo, aci cekiyor, aciya karsi pek dayanikligi yok. Ayrica Batty'nin olum sahnesi daha guzel olamazdi. Yavas yavas, en sonunda; "All those moments will be lost...In time...like tears...in rain." End of Spoiler sizde ekleyin begendiginiz bolumleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
banshee Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Eger kitabini okumadiysan mutlaka okumalisin. Cogu ayrintiyi filme yansitmamislar. Eger yanlis hatirlamiyorsam deckard replikant olamaz cunku evli ve cocugu var...[hline]"Fear can hold you prisoner, hope can set you free." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 evet okumadim ama okumak istiyorum, philip k. dick deilmi? bide soyle alien veya starship troopers'i esindiren bi kitap ariyorum, yani bu filimlerim yapilmasina neden olan asil kitap varsa onerebileceginiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
banshee Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Orson Scott Card`in ender`s serisi var ben tamamini okumadim ama ilgini cekebilir. Ayrica benim en cok sevdigim bilimkurgu kitaplarindan bir tanesi de Frederik pohl`un hici destani`dir. Uzgunum cok aradim ama kitabin orjinal ismini bulamadim. Tabi ki Arthur C. Clarke`i filan saymiyorum[hline]"Fear can hold you prisoner, hope can set you free." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OutTrader Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 ring world tavsiye ediyorum onuda oku turkceye cevrildi galiba ama ingilizcesini okudum ben bahsettigin robotun öldügü sahne süper bi sahnedir, hatta aglicak gibi olmustum yani[hline]İnsan beyni moleküllerinin sıkıştırılmasından yapılmış olan kalkan ile korunuyordu Dünya.(Dünyayı Kurtaran Adam) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 robot degil robot degiiill! robot diyince alınıyor onlar, replicant diiceksiniz :)[hline]I look inside myself and see my heart is black Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 abi yuh ya... filmi izleyecem birazdan belki izlesem mi acaba diye açtım Spoiler dolu hiçbirşey de söylenmemiş yuh ya... ulan böyle adamları dövesim parçayalasım geliyor resmen yuh ya[signature][hline]"Mph Rmph !!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 oyle bir anlatmissin ki gaza geldim ne zamandir izlememistim en yakin zamanda tekrar izleyeyim :D[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . [Bu mesaj huun tarafından 12 Ağustos 2004 10:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Bunun bildisayar oyunu vardı abicim ben onu bitirmiştim.[signature][hline]KinGpiN the striked sazan Bizimle uğraşmak; bişey istemez öle sakin insanlarız biz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Oyunu nasıl, güzel mi? diyerekten konuyu canlandırıyorum.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Ulan bu kadar über denilen bir filmi nasıl izlememişim daha önce hayret.[signature][hline]fordfocus driver..[/i] kalhiae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 oyunu da süper filmi de kitabı da. en iyi cyberpunk kitabı seçilmiş ayrıca. hiç tereddütsüz vakit geçirin[signature][hline]En refresh | Rakipsiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 filmin sonundaki mükemmel sözler tamamen dogaçlamaymış.(ek$i)[signature][hline]Deviant art gallery Somebody tell me. Why it feels more real when I dream than when I am awake. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 uplamayın divx i yok diyerek orksal bi tepki verebileceğim kadar sevdiğim süper film.olsa da izlesem bi daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 7-8 sene önce izlemiştim sanırım ama fazla aklımda kalmamış, ilginç bir filmdi ama uçurmamıştı beni öyle diye hatırlıyorum. tv verse de izlesek gene..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlizarD Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 ben sadece adventure oyununu oynamıştım[signature][hline]In the name of desperation I call your name A lamentation I sigh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 iyiki uplamişsiniz insan özlüo böle filmleri hemen kaliteli bi cekimini down ediyim nostalji yaparim dravenede ayrice teşkür güzel bi cümleyi yakalamiş hemen imzami degişiyim..[signature][hline] ""All those moments will be lost...In time...like tears...in rain." /Bladerunner Deviant Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 izlemedigiim sanarak cektim ,meger filmi izlemisim yillar once ama koca filmi izledigimi sadece tek sahnede anladim (bir sahne kalmis aklimda ) ,su kadinin seffaf yagmurluk camda oldugu sahne. guzel filmmis, su en basta sorulan spoilerin cevabi var mi? [spo1=os]decarda mi replikant mi? unicorn muhabbetinden.[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loras Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 [spo1=hımm]Şimdi film boyunca öyle olduğuyla ilgili bir sürü ipucu veriliyor. Ben Directur's Cut'ını izlemiştim, orada böyle mesajlar daha da fazla. Ama asla kesinlikler replikanttır dedirtmiyor. Bence ikilemde bırakıyor ama çoğu kişi de normal olarak "replikant abi bu da" düşüncesi uyanıyor.[/spo][signature][hline]Follower Of Cyric,Prince Of Lies;Blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 bugun izledim hosuma gitti izlenmesi gereken bir film.[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Bu gece saat 21.15'de TNT'de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 benzeri cok eşi yok bir film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Deckard'ın tabancasından istiyorum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 filmi izledim tekrardan, 1080p, mükemmel film. oldukça doyurucu ve izlerken sürekli düşünüyor, düşlüyorsunuz. bunun anime versiyonu da ghost in the shell oluyor herhalde... http://www.youtube.com/watch?v=JAwo7DPUFUM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 blade runnerın müziği o kadar iyiki filmi yaşıyorsun resmen genelinde çok iyi film ama son 10 dakkası efsane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar