tunch Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 arkadaşlar olay sadece 3gb kotalı bağlantı eskiden 256 kb iken şimdi 512 kb olucak.. 49 milyon ödenen sınırsız bağlantıdan haber yok..[signature][hline]www.kemirgen.net Heyd - Jedi Padawan Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger GE-TA, 07 Ekim 2005 17:53 tarihinde demiş ki: Heey Bush'un tanrısı! Sana sesleniyorum! İki dakika sus da bir rahat edelim be yav! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 eee bizim 49 ytllik internet nolcak? onu da 512 yapmaları lazım. boyle saçmalık mı olur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drenor Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 said: Masteis, 13 Ekim 2005 23:23 tarihinde demiş ki: said: jacabo, 13 Ekim 2005 22:48 tarihinde demiş ki: ıngılterede ablamların adsl ı 2 mbitden 10mbit yapmıslar fiyat artmamıs 35 pound acaip ozendim liseden sonra ingiltereye gidiyorum.OH BE ! a.k 39ytl veriyoruz 256k kullanıyoruz onlar 80ytl veriyor buraya göre 10mbit bağlatıyor.Böyle tr'nin Aman yarabbi...ßen bu ak$am yoldayım :D[signature][hline]|Ana Sayfa|Kayıt|Dosyalar|Forum|Staff|Iletişim| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 modemde 512 görmeden sittin sene sevinmem. ki kendisi 60 sene eder ve ben o arada telekom yüzünden çoktan intaar etmiş olurum.[signature][hline]Try Reality! the invisibile and the non-existent look very much alike! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 zaman herseyi gosterecek gayri. sunun surasinda 1 kasima sayili gun var ve sayili gun hizli gecer :P. harbiden sinirsiz 256k adsl tarifesi icin bi bilgi vermemisler ama buyuk ihtimal ondada yukselme olur sadece biri sinirli olur biri sinirsiz. unlimited rulles :P[signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DueLisT Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 sinirsizlarda 512 ye yukselecek tabiki sadece kotalılara olacak diye birsey yok.Kotalı adam zaten kotayı aşamıyor onun icin hız niye onemli olsun(dl yapanlardan bahsediyorum) bu haberde bir cok anlam karmasasi var ama eger gercekse ayın sonuna dogru ne oldugu ortaya cıkar.Mesela %100 indirilen bir sey bedava olmasi gerekir falan bir cok anlam karmasasi var bu haberde...[signature][hline]I kill two dwarfs in the morning. I kill two dwarfs at night. I kill two dwarfs in the afternoon And 'den I feel all right. I kill two dwarfs in time of peace and two in time of war. I kill two dwarfs before I kill two dwarfs. And 'den I kill two more Wow@Bl Doomish LvL ?? UD Priest ''dUAlist'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 bak ona bende takildim biliomusun yane 100% zami anlarim.. bi sey 4 lira iken 8 lira olur biter. ama bi sey 100% ucuzlarsa.. o bedava olur ?![signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Sınırsızı yapmazlar belki (tabii olursa!), kotalı adam zaten bir şey indirmiyor ki, ha 512k ha 256k bir şey farketmiyor. Ama sınırsız 256k'lar 512k olursa işte o zaman aylık dl miktarı 2 katına çıkar tüm ttnet omurgasının aheh.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 bence haber palavra.. gozumle gormeden ( ki burda ben gazete haberinden bahsetmiorum ) inanmam ahanda baglantim kendiliginden olcek 512k tamam dicem haber dogruymus ;)[signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KereM Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Hele bi 1 Kasım olsun bakalım hiç inanasım yok.[signature][hline]Tanrı Türk'ü Korusun ve Yüceltsin!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastiee Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 said: Vodan, 13 Ekim 2005 22:37 tarihinde demiş ki:'....Hızın iki katına çıkmasıyla birlikte hizmet yüzde 100 ucuzluğa tekabül edecek.'lol :) bedava olcakmis :)[signature][hline]wastiee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 %100 indirim yapcez!!!111!!111!111!!!11!11!!!1 [signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever...[Bu mesaj Silphatos tarafından 14 Ekim 2005 01:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 1 kasim ola hayir ola.. ;)[signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 56 k larıda yukseltsinler artık =D[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Voys (geri sayım : 176) says: lan bana 50 mılyon versen 2 yıl köpeen olurum Kuş avcısı, yedirmem helvamı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Governor Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Hey bakan biz ne oLacez :) Zaten 512'deyiz 1024 yapin gaLi :P[signature][hline]- Imaginary UO Shard Sphere - - Margaux UO Shard Sphere - - Qualohtarie UO Shard Runuo - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokhaan Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 said: Governor, 14 Ekim 2005 09:56 tarihinde demiş ki: Hey bakan biz ne oLacez :) Zaten 512'deyiz 1024 yapin gaLi :P +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 hey gidi gunler icim ne kadar temizmis:) zamanin birinde sazanlik yapmistim :D ama cidden 512 olmustu tabi telekom amcanin azizligiydi :) ss almam upload etmem yaklasik 7saniye surmustu okadar sazandim, belge[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jabba Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 HaberTürktede okudum..Zaten 2006 ya girilmeden önce böyle birşey yapılıcağını söylemişti Sayın Bakan..Önemli olan 1 Kasım 2005 tarihinin 1 Kasım 2006 olmaması :)[signature][hline]Jabba ICQ:66198646 Sıfatlar ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murk Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Bakalım 1 Kasım'da göreceğiz ne olacağını. Merakla bekliyorum.[signature][hline]"Zayıflar, bizi kendi gücümüzden utanmaya zorladıkları için kazandılar." - Friedrich Nietzsche. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 2-3 kasıma kadar sure veriyorum onlara eger 512'ye cıkarmazlarsa dava acacam..[signature][hline]Absolut, 22 Eylül 2005 14:11 tarihinde demiş ki: Belki yenildik ama dana gibi bağırdık diye hava atan bir biz varız herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 :) Ne güzel valla.[signature][hline]Birgün Ressamlar Türk'ün Simasını Yitirirseler Yıldırımı Alıp Resmetsinler.. M.Kemal | Mail | : [email protected] | Radio | : Wj ErgenekoN | Forum | : Insight Insight'ı Kalbimde Ya$atıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 bant genişliğini arttırırken yurtdışı kapasitesini de arttırmıyorlarsa ben bu habere pek sevinmem açıkçası madem çıkışı genişletiyosun girişi de genişletmen lazım, "%100 indirim yapcaz" diyebilen insanlardan bunun matematiğini beklemek de mantıksız gerçi[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Benim bildiğim kadarıyla yurt dışı çıkışlarınıda genişletiyorlardı. Yeterli kapasiteye gelince hız arttırımı olacaktı. Tabi başarabildiler mi bilmiyorum.[signature][hline]LathspeLL (a.k.a seth) Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jabba Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Genişleme zaten oluyor sürekli.Belirli bir kademe katledilmişti halada katledilio..[signature][hline]Jabba ICQ:66198646 Sıfatlar ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sholver Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 said: jacabo, 13 Ekim 2005 22:48 tarihinde demiş ki: ıngılterede ablamların adsl ı 2 mbitden 10mbit yapmıslar fiyat artmamıs 35 pound acaip ozendim ingilterede adsl yok dsl varrr ;)[signature][hline]Shôlvèr Stâ® Design Everywhere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar