-Nae Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Gratz Gencler..[signature][hline]Sıkıldınız mı? O zaman Buyrun! Gencx.net - Yeni bir Soluk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 direk kitlensin bu topic. kapak resmi koycak falan vardı hiç kasmasın.[signature][hline]Satılık bir kaç donanım parçası (ucuz) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 vay be demek doğruymuş. Gerets için takımları 10 hafta kadar gidiyor 11. Haftadan sonra düşüşe geçmeye başlıyor diyorlardı. Ve kazanamadı Galatasaray hmmm[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Ligde alınan diğer sonuçlar ise şöyle ; Diyarbakirspor 0 - 1 Manisaspor Kayserispor 1 - 0 Konyaspor Rizespor 1 - 0 Sivasspor Samsunspor 1 - 1 Erciyesspor[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 rize, sivas'ı yenmiş bi helal de onlara.[signature][hline]Satılık bir kaç donanım parçası (ucuz) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 ben az önce dedim Gs olarak üzüntülüyüm ama ne yazıkki bu bir gerçek said: diablotg, 30 Ekim 2005 15:48 tarihinde demiş ki: yok ya Gs yapacağı iş geçen haftaya kadardı.Bundan sonra ya beraberlik yada yenilir Gs ligde kalmaya oynasın bu sezon bence [signature][hline]1 Kişi tüm insanlığa bedel olabilir.Tek başına Dünyayı ve insanlığı değiştirebilir.O sadece ve sadece gerçeği bilen bir Bilim Adamıdır. Tuğrul Güner(diablotg) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 gençler bi de üstüne üstlük 2-3 tane %100'lük kaçırdı. neyse başarılar dileriz.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 neyse geçmiş olsun gs'ye sivasta puan kaybetti 2. lik garanti gibi bi kaç hafta.[signature][hline]Satılık bir kaç donanım parçası (ucuz) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jazzyjam Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 gs kaç hafta şansla kazandı. nihayet hakkını almaya başladı. hakem, aziz, vs demeye devam edin. küçüldükçe küçüldünüz. GEL 14. HAFTA GEL!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 said: bLackcha0s, 30 Ekim 2005 15:54 tarihinde demiş ki: vay be demek doğruymuş. Gerets için takımları 10 hafta kadar gidiyor 11. Haftadan sonra düşüşe geçmeye başlıyor diyorlardı. Ve kazanamadı Galatasaray hmmm Evet ben de duymuştum bunu...[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Böyle bir ligimiz olduğu için utanıyorum.Bi maç bu kadar katledilmez ya tebrikler hakeme[signature][hline] Rüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır. G3NKs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Bu arada konunun geneline baktım da, öyle mesajlar var ki Zegna'ya hak vermemek mümkün değil... said: Zegna, 29 Ekim 2005 13:39 tarihinde demiş ki: harbi bazilarinizin psikolojik tedavi ihtiyaci var. [signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 abi bu hakemler 11 haftadır yönetiyo maçları 10 haftada 8 galibiyet 2 beraberlik aldıgınızda neden bişi yapmadılar bu hakemlerde yenilince bu hakemlerle olmaz diyosunuz? son dk faullü gollerinizi sayan hakemlerde aynı hakemler. ağlamanında bu kadarı. artı gençlerin %100 net pozisyonlarınıda mı hakem organize etti?[signature][hline]Satılık bir kaç donanım parçası (ucuz) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Hakem ; Cihanın ceza sahası çizgisi üzerinde kestiği topu frikik olarak değerlendirdi.Çizgiler ceza sahasına dahil olduğuna göre net bir penaltıydı. İsmail Güldüren e karşı çok taviz verdi.2. sarı karttan rahat atılması lazımdı bu maçta. Hataları bunlardı... Galatasaray toplam 7 şut çekmiş 94 dakika boyunca isabetli tek şutu maçın ikinci yarısının başında gelen goldü. Gençlerbirliği Mehmet Çakır la çok pozisyon harcadı , Isaac 'ı çok beğendim , ayrıca Erhan - İsmail - Risp - Baki geri dörtlüsüde kusursuz maç çıkardılar. Hak eden kazandı.[signature][hline]SéuL Roì Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Bonjo cok gusel yazmış.. Hakem hakem diye aglamak moda oldu son gunlerde.[signature][hline]Sıkıldınız mı? O zaman Buyrun! Gencx.net - Yeni bir Soluk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DesPerado_4 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 tebrikler genclere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 neyse önümüzdeki maçlara bakıcaz =P[signature][hline]* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tony_montana Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 devre arasında transfer yapılmadığı takımın zaafiyet bölgelerine takviye yapılmadığı takdirde şu andan itibaren gs sadece 2.lik mücadelesi verebilir kimse kendini boşa kandırmasın[signature][hline]GALATASARAY __________________________ www.metinoktay.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 çizgilier sahaya dahildir, yalnız çizgideki faul e penaltı verilmiyor, gördüğüm her pozisyonda verilmedi ( yani izledğim. ) yanlış mı biliyorum??[signature][hline] Loves are masturbating now.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 said: Aradhell, 30 Ekim 2005 16:33 tarihinde demiş ki: çizgilier sahaya dahildir, yalnız çizgideki faul e penaltı verilmiyor, gördüğüm her pozisyonda verilmedi ( yani izledğim. ) yanlış mı biliyorum?? Yok çizginin üstünde yapınca penaltı oluyor.Zor pozisyondu , ama tekrarında açıkca görülüyor penaltı olduğu.[signature][hline]SéuL Roì Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Hakan-Necati-Heinz üçlüsünün yemediği tekme çeşidi kalmadı.Hakem gördüğüm en kötü hakemlerden biriydi.Fenere verilen hakeme bakın(!),bi de bize verilen hakeme.Tabi siz haklısınız biz ne anlicaz maç yorumlamaktan[signature][hline] Rüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır. G3NKs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 çizgiler belirlediği alana dağildir. ceza sahası çizgileri ceza sahasına dağil[signature][hline]My Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kocero Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 geçmiş olsun geçirenler saolsun ne diyelim..umarım gs bu yenilgiden sonra birincilik yarışından düşmez ve zevkli bir lig olur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 ben bir gs lı olarak bıktım artık. 2-1 yenildik üzülüyorum. gerçekten skora çok üzülüyorum. keşke bugün 10 tane yeseydik de maç 10-1 bitseydi. belki şu başkan artık bırakırdı.[signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 hmm ok sağol[signature][hline] Loves are masturbating now.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar