-Nae Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Gratz Gencler..[signature][hline]Sıkıldınız mı? O zaman Buyrun! Gencx.net - Yeni bir Soluk
Jedi Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 direk kitlensin bu topic. kapak resmi koycak falan vardı hiç kasmasın.[signature][hline]Satılık bir kaç donanım parçası (ucuz)
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 vay be demek doğruymuş. Gerets için takımları 10 hafta kadar gidiyor 11. Haftadan sonra düşüşe geçmeye başlıyor diyorlardı. Ve kazanamadı Galatasaray hmmm[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Ligde alınan diğer sonuçlar ise şöyle ; Diyarbakirspor 0 - 1 Manisaspor Kayserispor 1 - 0 Konyaspor Rizespor 1 - 0 Sivasspor Samsunspor 1 - 1 Erciyesspor[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu
Jedi Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 rize, sivas'ı yenmiş bi helal de onlara.[signature][hline]Satılık bir kaç donanım parçası (ucuz)
diablotg Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 ben az önce dedim Gs olarak üzüntülüyüm ama ne yazıkki bu bir gerçek said: diablotg, 30 Ekim 2005 15:48 tarihinde demiş ki: yok ya Gs yapacağı iş geçen haftaya kadardı.Bundan sonra ya beraberlik yada yenilir Gs ligde kalmaya oynasın bu sezon bence [signature][hline]1 Kişi tüm insanlığa bedel olabilir.Tek başına Dünyayı ve insanlığı değiştirebilir.O sadece ve sadece gerçeği bilen bir Bilim Adamıdır. Tuğrul Güner(diablotg)
arc Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 gençler bi de üstüne üstlük 2-3 tane %100'lük kaçırdı. neyse başarılar dileriz.[signature][hline]
Jedi Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 neyse geçmiş olsun gs'ye sivasta puan kaybetti 2. lik garanti gibi bi kaç hafta.[signature][hline]Satılık bir kaç donanım parçası (ucuz)
jazzyjam Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 gs kaç hafta şansla kazandı. nihayet hakkını almaya başladı. hakem, aziz, vs demeye devam edin. küçüldükçe küçüldünüz. GEL 14. HAFTA GEL!!!
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 said: bLackcha0s, 30 Ekim 2005 15:54 tarihinde demiş ki: vay be demek doğruymuş. Gerets için takımları 10 hafta kadar gidiyor 11. Haftadan sonra düşüşe geçmeye başlıyor diyorlardı. Ve kazanamadı Galatasaray hmmm Evet ben de duymuştum bunu...[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
Revenge Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Böyle bir ligimiz olduğu için utanıyorum.Bi maç bu kadar katledilmez ya tebrikler hakeme[signature][hline] Rüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır. G3NKs
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Bu arada konunun geneline baktım da, öyle mesajlar var ki Zegna'ya hak vermemek mümkün değil... said: Zegna, 29 Ekim 2005 13:39 tarihinde demiş ki: harbi bazilarinizin psikolojik tedavi ihtiyaci var. [signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
Jedi Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 abi bu hakemler 11 haftadır yönetiyo maçları 10 haftada 8 galibiyet 2 beraberlik aldıgınızda neden bişi yapmadılar bu hakemlerde yenilince bu hakemlerle olmaz diyosunuz? son dk faullü gollerinizi sayan hakemlerde aynı hakemler. ağlamanında bu kadarı. artı gençlerin %100 net pozisyonlarınıda mı hakem organize etti?[signature][hline]Satılık bir kaç donanım parçası (ucuz)
Bonjo Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Hakem ; Cihanın ceza sahası çizgisi üzerinde kestiği topu frikik olarak değerlendirdi.Çizgiler ceza sahasına dahil olduğuna göre net bir penaltıydı. İsmail Güldüren e karşı çok taviz verdi.2. sarı karttan rahat atılması lazımdı bu maçta. Hataları bunlardı... Galatasaray toplam 7 şut çekmiş 94 dakika boyunca isabetli tek şutu maçın ikinci yarısının başında gelen goldü. Gençlerbirliği Mehmet Çakır la çok pozisyon harcadı , Isaac 'ı çok beğendim , ayrıca Erhan - İsmail - Risp - Baki geri dörtlüsüde kusursuz maç çıkardılar. Hak eden kazandı.[signature][hline]SéuL Roì
-Nae Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Bonjo cok gusel yazmış.. Hakem hakem diye aglamak moda oldu son gunlerde.[signature][hline]Sıkıldınız mı? O zaman Buyrun! Gencx.net - Yeni bir Soluk
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Admin Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 neyse önümüzdeki maçlara bakıcaz =P[signature][hline]*
tony_montana Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 devre arasında transfer yapılmadığı takımın zaafiyet bölgelerine takviye yapılmadığı takdirde şu andan itibaren gs sadece 2.lik mücadelesi verebilir kimse kendini boşa kandırmasın[signature][hline]GALATASARAY __________________________ www.metinoktay.com
Pingu Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 çizgilier sahaya dahildir, yalnız çizgideki faul e penaltı verilmiyor, gördüğüm her pozisyonda verilmedi ( yani izledğim. ) yanlış mı biliyorum??[signature][hline] Loves are masturbating now..
Bonjo Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 said: Aradhell, 30 Ekim 2005 16:33 tarihinde demiş ki: çizgilier sahaya dahildir, yalnız çizgideki faul e penaltı verilmiyor, gördüğüm her pozisyonda verilmedi ( yani izledğim. ) yanlış mı biliyorum?? Yok çizginin üstünde yapınca penaltı oluyor.Zor pozisyondu , ama tekrarında açıkca görülüyor penaltı olduğu.[signature][hline]SéuL Roì
Revenge Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Hakan-Necati-Heinz üçlüsünün yemediği tekme çeşidi kalmadı.Hakem gördüğüm en kötü hakemlerden biriydi.Fenere verilen hakeme bakın(!),bi de bize verilen hakeme.Tabi siz haklısınız biz ne anlicaz maç yorumlamaktan[signature][hline] Rüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır. G3NKs
tunch Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 çizgiler belirlediği alana dağildir. ceza sahası çizgileri ceza sahasına dağil[signature][hline]My Space
Kocero Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 geçmiş olsun geçirenler saolsun ne diyelim..umarım gs bu yenilgiden sonra birincilik yarışından düşmez ve zevkli bir lig olur..
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 ben bir gs lı olarak bıktım artık. 2-1 yenildik üzülüyorum. gerçekten skora çok üzülüyorum. keşke bugün 10 tane yeseydik de maç 10-1 bitseydi. belki şu başkan artık bırakırdı.[signature][hline]Deli333
Pingu Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 hmm ok sağol[signature][hline] Loves are masturbating now..
Öne çıkan mesajlar