Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gençlerbirliği-Galatasaray /14.00/ 30.10.2005

zamo

Öne çıkan mesajlar

vay be demek doğruymuş.

Gerets için takımları 10 hafta kadar gidiyor 11. Haftadan sonra düşüşe geçmeye başlıyor diyorlardı.

Ve kazanamadı Galatasaray hmmm[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime
Artardım bile
Şimdi ne yapsam nafile!...
Ve Kim demiş "can eskimez" diye
Bu can tedirgin bu tende
Can da eskimiş
ben de

/Bedri Rahmi Eyüboğlu
Sosyal ağlarda paylaş

Ligde alınan diğer sonuçlar ise şöyle ;

Diyarbakirspor 0 - 1 Manisaspor

Kayserispor 1 - 0 Konyaspor

Rizespor 1 - 0 Sivasspor

Samsunspor 1 - 1 Erciyesspor[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime
Artardım bile
Şimdi ne yapsam nafile!...
Ve Kim demiş "can eskimez" diye
Bu can tedirgin bu tende
Can da eskimiş
ben de

/Bedri Rahmi Eyüboğlu
Sosyal ağlarda paylaş

ben az önce dedim Gs olarak üzüntülüyüm ama ne yazıkki bu bir gerçek

said:
diablotg, 30 Ekim 2005 15:48 tarihinde demiş ki:
yok ya Gs yapacağı iş geçen haftaya kadardı.Bundan sonra ya beraberlik yada yenilir Gs ligde kalmaya oynasın bu sezon bence
[signature][hline]1 Kişi tüm insanlığa bedel olabilir.Tek başına Dünyayı ve insanlığı değiştirebilir.O sadece ve sadece gerçeği bilen bir Bilim Adamıdır.
Tuğrul Güner(diablotg)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
bLackcha0s, 30 Ekim 2005 15:54 tarihinde demiş ki:
vay be demek doğruymuş.

Gerets için takımları 10 hafta kadar gidiyor 11. Haftadan sonra düşüşe geçmeye başlıyor diyorlardı.

Ve kazanamadı Galatasaray hmmm

Evet ben de duymuştum bunu...[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
Sosyal ağlarda paylaş

abi bu hakemler 11 haftadır yönetiyo maçları 10 haftada 8 galibiyet 2 beraberlik aldıgınızda neden bişi yapmadılar bu hakemlerde yenilince bu hakemlerle olmaz diyosunuz?
son dk faullü gollerinizi sayan hakemlerde aynı hakemler.
ağlamanında bu kadarı.
artı gençlerin %100 net pozisyonlarınıda mı hakem organize etti?[signature][hline]Satılık bir kaç donanım parçası (ucuz)
Sosyal ağlarda paylaş

Hakem ; Cihanın ceza sahası çizgisi üzerinde kestiği topu frikik olarak değerlendirdi.Çizgiler ceza sahasına dahil olduğuna göre net bir penaltıydı.
İsmail Güldüren e karşı çok taviz verdi.2. sarı karttan rahat atılması lazımdı bu maçta.
Hataları bunlardı...

Galatasaray toplam 7 şut çekmiş 94 dakika boyunca isabetli tek şutu maçın ikinci yarısının başında gelen goldü.

Gençlerbirliği Mehmet Çakır la çok pozisyon harcadı , Isaac 'ı çok beğendim , ayrıca Erhan - İsmail - Risp - Baki geri dörtlüsüde kusursuz maç çıkardılar.

Hak eden kazandı.[signature][hline]SéuL Roì
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Aradhell, 30 Ekim 2005 16:33 tarihinde demiş ki:
çizgilier sahaya dahildir, yalnız çizgideki faul e penaltı verilmiyor, gördüğüm her pozisyonda verilmedi ( yani izledğim. ) yanlış mı biliyorum??

Yok çizginin üstünde yapınca penaltı oluyor.Zor pozisyondu , ama tekrarında açıkca görülüyor penaltı olduğu.[signature][hline]SéuL Roì
Sosyal ağlarda paylaş

Hakan-Necati-Heinz üçlüsünün yemediği tekme çeşidi kalmadı.Hakem gördüğüm en kötü hakemlerden biriydi.Fenere verilen hakeme bakın(!),bi de bize verilen hakeme.Tabi siz haklısınız biz ne anlicaz maç yorumlamaktan[signature][hline] Rüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır.
G3NKs
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...