Arnis Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 said: BlackWolf55, 20 Ocak 2005 11:58 tarihinde demiş ki: arkadaslar dun leblebının satıs mudurı ıle telde bayagı bı konusduk adamların dedıgı su(tahmını ama) subat 7 8 de oyunun cıkıs tarıhı bellı olacal ve satıcılara gonderılecegı ve ayın 11 yada 12 de leblebının dolasıyla avaturkun de stoklarında olup olmayacagı bellı olacakmıs mantıken ben sıparımı ıptal eddırdım sendıtden verecekdım ama beklemeye karar verdım hos leblebıden yada avaturkden alan fazla turk olamyacagı kesın oldugu ıcın mutlaka onlara gelırse alırız ılk gunlerde sendıtde saglama benzıyo ama benım korkum ptt de onlardan bı kıllık cıkabılır sonucda sıparıs verıp ıptal ettıtırebılıyorsunuz eger su anda almayan varsa ayın 7 8 yada 12 kadar beklesın derım Aynen bizde öyle yaptık bakalım ne zaman gelecek oyunlar.[signature][hline]Küçük insanların büyük gölgeleri oluyorsa orada güneş batıyor demektir ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Bizimkilerde sipariş vermiş ama kafama takılan birkaç şey var parayı çekip çekemediklerini nasıl anlıyacaz?Status hala preorder gözüküyor.Bunun yanında yazdıkları adres kredi kartında gözüken adres değil bir sorun çıkarmı?[signature][hline]Daoc:(iskoç)Trex lvl 50 paladin DEL,SataVir lvl 50 ice wiz DEL Trex lvl 50 Bm Coh:Satanix Electrical blast/Electricity manipulation Swg:Viru Jan-Tiran BH on Ecl. Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 parayı yolladıklarında çekiyolar, preorderlarda ürünün çıkmasını bekliyolar, adres konularında problem çıkarmıyor sendit[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Saolasın ozaman bekliyecez :/ umarım sorun filan çıkmazda zamanında elime ulaşır[signature][hline]Daoc:(iskoç)Trex lvl 50 paladin DEL,SataVir lvl 50 ice wiz DEL Trex lvl 50 Bm Coh:Satanix Electrical blast/Electricity manipulation Swg:Viru Jan-Tiran BH on Ecl. Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 benimde emailde belirtilen adres biraz değişik ama sendit ten shipping adrese baktıgın zaman yazıyor orda tam adresin acayip birşey..[signature][hline]My girl, my girl don't lie to me Tell me where did you sleep last night Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nyx3k Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Peki bu sendit den ismarladigimiz da ve DHL le göndermeyin dedigimizde, normal posta ile mi ulaşicak bizim elimize bu? bana biraz riskli gibime geldi, biz starwarz i UPS le almiştik ucakla gelmişti, kargo parasi da azalsin diye 5 kişi toplanmiştik, ayni pakette olsun kargo parasini ortak ödiyelim diye. Sonra tabi şu gümrük mevzusu cikinca, kaş yapalim derken gözümüz cikti. Gümrük olayinin cikmasindaki tek sebep te 5 paketin de ayni yerde olmasindan kaynaklanio. Sizin izlediginiz, taktik nedir şimdi, sendit den normal posta yolu ile almak mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 başka yolla alınınca fiyat farkı veriyordun galiba.bir yerde yazıyordu ama önceki sayfalara bi bak..[signature][hline]My girl, my girl don't lie to me Tell me where did you sleep last night Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nyx3k Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 ya onu diyorum işte sendit den dhl le yollasinlar dersen biraz daha fazla veriosun biraz daha dedigim var yani =) ucakla yolluolar 3 günde gelio. neyse artik şu bayram bi gecsin, bi ayar cekicam artik. Bu arada kac kişi normal olarak ismarladi sendit den? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 bu kargo sınırı kaca kadar bizide 3 kisi soyliycez gumruk olayına girerse 3 u birni baska adrese postaldcagızda kaca tan sora gumruk vergisine tabi tuluo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunsh1ne Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 bu forumu bastan beri takip ettim su ana kadar cikardigim sonuclar sunlar 1. sendit guvenilebilecek bi sitedir. para verip oyunu alamamak ,anormal aksaklıklar olmadığı surece, olmaz 2. oyun senditin eline ulastiktan yaklasik 2 hafta sonra elimize ulasacak. ayin 25 30u arasi(subat 30 ???). 3. oyun normal (airmail) ile türkiyeye gelecek kapıya da ptt getirecek. burada özellikle site yetkilileriyle ve ptt ile irtibatli olmakta yarar var 4. eger oyun 2 3 gun icinde kapıma gelsin diyorsaniz yaklasık 2 katı para vermeniz gerekir. 5. oyunu su anda sadece normal (collecter's ed. olmayan) ve 4 cd halinde siparis verebilirsiniz. 6. merak ettiginiz seyleri sendite maille bildirip cabuk cevaplar alabilirsiniz 7. oyunu 1 2 adetten fazla 1 seferde siparis vermek gümrük muhabbeti nedeniyle sakat [Bu mesaj sunsh1ne tarafından 21 Ocak 2005 16:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Eru_ Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 tek seyde yanılıyosun dıyebılırım sendit maksımum ıkı hafta sonra dıyor muhtemelen oyun8-9 gun ıcınde elınde olur(genelde oyle olur)[signature][hline]He is no mere ranger he is ARAGORN son of ARATHORN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Büyük bir olasılıkla postaneden kağıt gelir paketınız var gelın alın diye[signature][hline][b]WoW:Hordish Manner Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nyx3k Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Herşeye güveniyorum da, memleketimizin şu ptt sine bir türlü güvenemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 yok ya birşey olmaz yani burda dışardan oyun alan birçok insan var onlarda sorun çıkmamış bizdemi çıkıcak :P[signature][hline][b]WoW:Hordish Manner Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 şimdi böyle deyince gelir bizi bulur[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 bulur bulur valla yan apt teye felan bıraklır :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Arkadaslar kendi posta teskilatimizi bu kadar ezmeyin allah askina.Bi sorun olucagini zannetmiyorum ben abartmayin..[signature][hline]Wow da Japonyadan bi adamla konustum evinde 8mbit baglantısı varmış.Ofiste 24mbit.Teşekkürler Türkiye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 buldog postacı herhalde gelip paketi orta yere bırakmaz biri gelipte alsın die :)[signature][hline]My girl, my girl don't lie to me Tell me where did you sleep last night Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 yok olm bizim bir ara postacı vardı bizim fatuaraları karsı apteye bırakıyo onaların onsu 15 di :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 blackstar.co.uk iken bu site yaklaşık 80-90 dvd sipariş etmişizdir hiç de sorun çıkmadı maksimum 12 gün sürüyor haftasonu ptt çalışmadığı için belki 15 güne çıkabilir [Bu mesaj Goering tarafından 21 Ocak 2005 21:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 said: Lind3r0th, 21 Ocak 2005 16:09 tarihinde demiş ki: Büyük bir olasılıkla postaneden kağıt gelir paketınız var gelın alın diye eğer verdiğiniz adreste bulunursanız direk kapınıza getirirler ama gelip bulamazlarsa ancak o zaman o ihbarnameyi bırakırlar gelin alın diye[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 said: Liebe, 21 Ocak 2005 20:53 tarihinde demiş ki: buldog postacı herhalde gelip paketi orta yere bırakmaz biri gelipte alsın die :) Ben şuana kadar gelen oyunlarımın hiçbirini elden almadım hep apartman girişinde ortada buldum apartmanda kafası bozuk biri olsa rahat rahat alır.[signature][hline]Daoc:(iskoç)Trex lvl 50 paladin DEL,SataVir lvl 50 ice wiz DEL Trex lvl 50 Bm Coh:Satanix Electrical blast/Electricity manipulation Swg:Viru Jan-Tiran BH on Ecl. Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 ya şimdi zaten bozuk olan sinirlerim iyice bozuldu[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 postacının ve apartman sakinlerinin insafına kalıyoruz hepp[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! Ben istemedim gitmeni,kedi istedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
berk444 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 aslında weblebi de bonus cart a vade faksız 8 taksit yapıyo. bu bizim evdekileri ikna konusunda baya yardımcı ama türk şirket faktörünü ve +25ytl yi göze almaya değermi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar