Malibu Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Ahh ah öyle bi babalık yapsalar adamların e-mailleri kitlenir teşekkür maillerinden dolayı :=)[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadlover Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 bu nası being packedmis bi kutu 1 gündemi paketlenir , postacı amcaya teessüflerimi sunarım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warri Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Zaten biliyorum ki pek kıymetli pati kardeşlerim eğer benim başıma bir şey gelir de sendit.com mağduru olursam bütün WoWları ve sendit.com'dan aldıkları bütün malları onlara geri gönderecek kadar duyarlıdırlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warri Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 said: Mirage, 09 Şubat 2005 23:45 tarihinde demiş ki: said: Warri, 09 Şubat 2005 23:14 tarihinde demiş ki: Please help me, the servers will be opened on the 11th of Feb and we Turkish players are already late. adam bunu görcek, "wah wah adamlar geç kalmış gönderelim hemen başlasınlar" diyecek di mi? umarım öyle olur :p Ne bileyim kibar müşteri olduk bir an bakalım ne yapacaklar, hemen basmayın üstümüze HRRR !! [Bu mesaj Warri tarafından 10 Şubat 2005 00:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 said: Xoknath, 09 Şubat 2005 23:46 tarihinde demiş ki: said: Oky, 09 Şubat 2005 23:18 tarihinde demiş ki: beyler benden email yoluyla banka ekstresi istediler. bende hemen yolladım ama nedense mail gönderilmesine rağmen bana karşıdan herhangi bir cevap gelmiyor. yani o klasik şu kadar müşteri var önünüzde içerikli mail bile gelmiyor? aynı şekilde bende yolladim banada şu kadar kuyruktasın falan diye mail gelmedi kıllandım aynı maili bi daha yolladım...işalla sorun olmaz da yarın sabaha hallederler ya... banada cevap gelmedi 1 tane daha attım yinede cevap vermediler anlamadım gitti.[signature][hline]Retail'ede bekleriz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 warri kızma ya kötü bir niyetim yok, öyle şaka niyetine söyledim.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 said: sadlover, 09 Şubat 2005 23:51 tarihinde demiş ki: bu nası being packedmis bi kutu 1 gündemi paketlenir , postacı amcaya teessüflerimi sunarım.. Blizzardın oyunu yapması 4 sene sürdü adamların paketlemesi 1 gün sürmüş çokmu ya :-)[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warri Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 said: Mirage, 10 Şubat 2005 00:20 tarihinde demiş ki: warri kızma ya kötü bir niyetim yok, öyle şaka niyetine söyledim. Bir an üzerime geliyorlar beni sevmiyorlar sandım :) Özür dilerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 sendit.com - my shop Order: 2556*91 (18th Jan 2005) Payment method - MasterCard/EuroCard:Türkiye Is Bankasi World of Warcraft (PC) £25.49 status: Item Shipped (9th Feb 2005)[signature][hline] sizi üzmek istemem ama saat 13:55'de de mail atmışlar: "We thought you might like to know that we shipped a parcel today to:" [Bu mesaj Goering tarafından 10 Şubat 2005 01:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CANKHAN Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 ben 6 jan. tarihinde pre order yaptım hala ütü pakette[signature][hline]CoH:CONTRALLER lvl 21 illusion/radiation controller Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 said: Goering, 10 Şubat 2005 01:09 tarihinde demiş ki: sendit.com - my shop Order: 2556*91 (18th Jan 2005) Payment method - MasterCard/EuroCard:Türkiye Is Bankasi World of Warcraft (PC) £25.49 status: Item Shipped (9th Feb 2005) ya inanmıyorum aynı tarihte atmısız ve ben senden 30 paket once sipariş vermişim seninki yollanıyor benimki yollanmıyor ilginç..aynı banka hemde.[signature][hline]Retail'ede bekleriz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 eh ben dahada önce vermişim sipariş benimkide hal stokta eheh.yarın göndercem bende scan edip bişseyler bak ilk postayıda kaçırdık iyimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 ya abi ben boru gibi dekontumu scan edip yolladım hemde 2 kere ama kimsenin cevap verdigi yok halbuki lynne mi ne işte ondan bi yarım saat evvel 2-3 tane mail atmıstı.ya uyuz olcam yollayın işte beeeee!!!![signature][hline]Retail'ede bekleriz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Osmanbey TR İş Bankası şubesi aslında ondan çabuk onay almış olabilirler, çünkü o bölgede 4-5 tane İş Bankası var genelde yoğun olmuyorlar =)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 gerçi hiçbir şey farketmicek araya haftasonu girdiği için paket herkezin eline ancak pazartesi ulaşır[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 ahah pazartesimi :) inşallah öyle erkenden gelir dediğin gibi ama hiç sanmıyorum...[signature][hline]Retail'ede bekleriz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 bende banka dekontunu forward ettim kabul etmiyoruz dediler =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Sölemiştim :P[signature][hline]EU Retail | Elonia | Undead Shadow Priest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 e abi biz neyi yollucaz ki o zaman ya?nüfüs kagıdı mı alla alla ya bide 2 saat ugrastım..[signature][hline]Retail'ede bekleriz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Footlocker Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 kabul eedilenlerinkini çekmişler mi?[signature][hline]msnim heklendi küfür edilirse ben değilim şimdiden herkese özürdilerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CANKHAN Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 said: Liebe, 10 Şubat 2005 01:28 tarihinde demiş ki: said: Goering, 10 Şubat 2005 01:09 tarihinde demiş ki: sendit.com - my shop Order: 2556*91 (18th Jan 2005) Payment method - MasterCard/EuroCard:Türkiye Is Bankasi World of Warcraft (PC) £25.49 status: Item Shipped (9th Feb 2005) ya inanmıyorum aynı tarihte atmısız ve ben senden 30 paket once sipariş vermişim seninki yollanıyor benimki yollanmıyor ilginç..aynı banka hemde. ben 11000 sipariş önde olmama rağmen benden daha bu akşamüstü çektiler ve hala ütü pakette,enteresante doğrusu Order: "2545337" (6th Jan 2005)[signature][hline]CoH:CONTRALLER lvl 21 illusion/radiation controller Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EomerMcEwan Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Benim hala Stok da gözüküyo :) Neyse sırayla tabiki bunlar olacak önemli olan buradan birinin eline paket nezaman geçicek. En son spariş verene 3 gün sonra geçer. 3 gün dediğin nedirki :D[signature][hline]3 diyolar, 5 diyolar, hopluyolar zıplıyolar, bişiyler oluyo kafalarına göre... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Dün aksam Kimlik ekstre adsl faturasi arti kartin fotograflarini yani hepsini gönderdim bakalim mesai basladiginda neler olacak merak etmeye basladim dogrusu.[signature][hline] - Guardians Of Nightfall - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EomerMcEwan Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Merak ettiğim bunları sizden istediler mi? Yani bunları bunları gönder diye mail mi aldınız? Yoksa bendemi göndereyim :D[signature][hline]3 diyolar, 5 diyolar, hopluyolar zıplıyolar, bişiyler oluyo kafalarına göre... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Evet aksam geldi bende bu süreci hizlandirmak icin yolladim.[signature][hline] - Guardians Of Nightfall - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar