bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 bizde h.sonu mersinde denize giriyorduk. bişey dedik mi ? erzurum orası =)[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu
ginaly Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 walla konu erzurum olunca hiç şaşırmadım... hayırlı olsun ne diyelim.....[signature][hline]dreams make the future, but the past never lies...
AthleT Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Bende normalde $a$ırmam ama bu sene baya bi erken yağdı.[signature][hline]Birgün Ressamlar Türk'ün Simasını Yitirirseler Yıldırımı Alıp Resmetsinler.. M.Kemal | Mail | : [email protected] | Radio | : Wj ErgenekoN | Forum | : Insight Insight'ı Kalbimde Ya$atıyorum. her ba$arili tikky'nin arkasinda oha falan olan zengin bi baba vardir...
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Evet İstanbul'da bile geçen gün kar yağarkenki havaya benzer bi hava vardı. Etraf sisli böyle, kömür filan kokuyo. Yani gerçekten soğuk olsa kar geliyo derdim. Bu sene gerçekten acaip erken yağdı, daha Ekim'deyiz :D. İlerde yağışlar sıklaşcak; bu da demektir ki bu sene bi sürü tatilimiz olcak :tebrikz:.[signature][hline]Haruka, 19 Kasım 2003 17:25 tarihinde, yabancı bir forumda demiş ki: or even better..2 guys could dress up as Kyo and Iori from SNK, and if they have little kids..they could dress them up as fireballs and have them running around the con, bumping into people..
Sufenta Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 aaa çok güzel! =) bugün istanbul buz gibiydi ya ><.[signature][hline]ALL I EVER WANTED WAS YOU TO MYSELF.
Soulfly Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 ızmırede kar ıstıyoruz yetkılılere duyurulur :D[signature][hline]you'll hear my cries on the wind...
AthleT Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Yağsın be Erzurum kı$ın güzel.[signature][hline]Birgün Ressamlar Türk'ün Simasını Yitirirseler Yıldırımı Alıp Resmetsinler.. M.Kemal | Mail | : [email protected] | Radio | : Wj ErgenekoN | Forum | : Insight Insight'ı Kalbimde Ya$atıyorum. her ba$arili tikky'nin arkasinda oha falan olan zengin bi baba vardir...
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 said: Soulfly, 29 Ekim 2005 19:35 tarihinde demiş ki: ızmırede kar ıstıyoruz yetkılılere duyurulur :D :D:D:D baya bi güldürdün beni allahta seni güldürsün :D yetkili :D:D:D [signature][hline]Guild Wars Guild--> Dark Saga [www] Xenocide The Turk (E/Mo) Yirtik Rahibe (PvP Healing Monk) Elessar Kabraxis (R/N) Abuzer The Kadayif (PvP IWAY W/R) [Bu mesaj Xenocide tarafından 29 Ekim 2005 20:40 tarihinde değiştirilmiştir]
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 bu arada istanbulda hakkaten geçen sanki kar yağcak gibi bi hava vardı. istanbulda olduğumu bilmesem yağar şimdi derdimde.[signature][hline]Guild Wars Guild--> Dark Saga [www] Xenocide The Turk (E/Mo) Yirtik Rahibe (PvP Healing Monk) Elessar Kabraxis (R/N) Abuzer The Kadayif (PvP IWAY W/R)
RayCharles Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 küresel ısınma...[signature][hline]-Küçük Hüsamettindim ben bir aralar -Yemin et -Wtf? Beşiktaşım hayat sensin dünyam sensin herşey sensin, Gelecekse tüm acılar biz hazırız, senden gelsin, Bu sevdadan vazgeçersek Allah belamızı versin!
angband Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 valla yaa ist. çok soguk her an yağabilir dicem ama ist.in havası or**pu gibi,aciyo-kapiyo,aciyo-kapiyo belli olmaz:-)[signature][hline]Follow the Darkness...
RabbiT Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Evet evet aynı Bursa'nın havası dün t-shirt vardı bugün mont ne bu ya?![signature][hline]Light's Out Guerilla Radio Turn That Shit Up!
matama Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 athlet yardimina ihtiyacim var abi kar nasil bayramda kayaga sarikamis veya palandokene gidicem abi hadi biraz ogren bilet alicam abi ona gore
fr_hOoT Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 benn de erzurumdayım kar güzeldir sarıkamışı bilmem ama erzurum güzel bayramda çıkan olur kaymak iiçin yane her halde tesisler de çalışır[signature][hline]www.maksatibnelik.com
Öne çıkan mesajlar