PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 arkadaşımla yaptığım msn konuşması, telekom bu kadar rezil olabilir: [spo1=Yuh TT]Winsy says: oktar bize 45 mil fatura geldi Prudent says: wtf nası ya? Winsy says: bilmem Prudent says: kotayı aşmışındır? Winsy says: hayır abi kota 2gb iki ayda da ve faturada kotayı aşan kullanım sayısı: 0 yazıyo Prudent says: allaaa nası oluyo olm ilk ay zaten bedavaydı öğrenci dalgasına? Winsy says: evet abi nası oldu anlamadım fatura bugün geldi son ödeme tarihi bugün Prudent says: kota bilgilerin ne? Winsy says: en fazla 2gb Winsy says: var Prudent says: bana gelirse giderim telekoma bağıra bağıra şikayet ederim Prudent says: kotayı kontrol ederler Prudent says: görürler Prudent says: düzeltirler Prudent says: valla dağıtırm tt'yi oracıkta Winsy says: bir de son odeme gunu bugun ya Prudent says: ne yazıyo faturanın köşesinde tam olarak Winsy says: Kotayı asan kullanım mıktarı 0 Winsy says: bu yazıo Prudent says: alall Prudent says: olm git telekoma böyle böyle de Prudent says: düzeltsinler Prudent says: bi yanlışlık var Winsy says: bunu ptt kabul eder demı Winsy says: ppt ye odeye bılırım demı Prudent says: edicek de Prudent says: abi gitr şikayet et Prudent says: niye 45 ödüceksin ki Winsy says: dur arıom Prudent says: 444 0 125 mi ne Winsy says: abi aradım adam faturanız doğru gelmiş diyo? Prudent says: OHA ABİ OHA nası Olur ya imkansız Winsy says: bu dogru gelmıs dedi herif Winsy says: bir buçuk aylık faturaymış! Prudent says: nası YA? Bu kadar SAÇMALIK görmedim abi Prudent says: Abi öğrenci kampanyasından aldın zaten ilk ay bedava 1.5 aylık fatura mı olurmuş!!! Winsy says: ne biliyim ne dersen de bi kulpları vardır adamların yuh abi YUUUh! Prudent says: abi git bas orayı Prudent says: Demek ki boşuna demiyomuşuz kafalar telekoma diye yuh yaaf! SAÇMALIĞIN BU KADARI 45 MİLYON ADSL FATURASI MI OLUR KOTALI 3GB hani kotasız vermişler dicem 49 gelirdi![/spo][signature][hline]Fistan, 24 Eylül 2005 16:09 tarihinde demiş ki: peki o zmn tüm hayvanları yavşaklaştıralım hiç vahşi hayvan kalmasın Storm UO - Seer Pru [Bu mesaj PrudenT tarafından 28 Ekim 2005 18:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 bizimkilerde sınırsızdan kotalıya düşürdüler yine 49 ödedik meğerse düşürmemişler baya bi salaklar[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Davion Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Kotasız kullanırım abi ben ne olursa olsun. Bu salak telekom'un ne yapacağı belli olmaz.[signature][hline]Kasksız girme inşaata canın yanar. Kondomsuz girme ilişkiye hayatın kayar! Paticik Abazalar Birliği Başkanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 :tebrikz: KAFALAR TELEKOMAAAA[signature][hline]Thief/assasin = Maximum zevk+para+keşifler... Kalplerdeki kaymak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 arkadaşın kotalı aldı hatta ben yanındaydım alırken öğrenci olayı ilk 1 ay bedava yuh ya[signature][hline]Fistan, 24 Eylül 2005 16:09 tarihinde demiş ki: peki o zmn tüm hayvanları yavşaklaştıralım hiç vahşi hayvan kalmasın Storm UO - Seer Pru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 4 gb kota aşımı ile 60 milyon geldi ama ben aşmadığımdan eminim yani dosya çektim ama en fazla 500 mb aşar şimdi ne desem diye düşündüm karar verdim kotasıza geçiyorum ya adamlar bile bile yapıyo heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 ilk bir ay bedavada kist ücreti diye bi dava war o olabılır bak odedıgı ay ortasında uye olursan kıst ucretı alıyolar 20 milyona yakın bi fiyat o olabılır[signature][hline][b]cats rulz =) kimseye etmem şikayet , ağlarım ben halime; titrerim mücrim gibi baktıkça istikbalime. perdeyi zulmet çekilmiş , korkarım ikbalime. titrerim mücrim gibi baktıkça istikbalime. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 yuh abi o ne ya arkta onu söyledi de bu ne saçmalık ABİ YUUUUHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH[signature][hline]Fistan, 24 Eylül 2005 16:09 tarihinde demiş ki: peki o zmn tüm hayvanları yavşaklaştıralım hiç vahşi hayvan kalmasın Storm UO - Seer Pru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 [signature][hline]Quisalan Elevas! Our love, forever... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 bu gidişle telekoma giricek tek şey kafamız olmicak...[signature][hline]Shewky Goldbreaker-----m.bh m.pistoleer cm 4xxx-----FRF ------Bir süreliğine kapıyız------ CusTodeM, 19 Eylül 2005 19:20 tarihinde demiş ki: How many pieces of Bounty Hunter Armor did Boba Fett have to collect to get his complete set of Mandalorian Armor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kickass Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 doğru gelmiş kardeşi yuvarlıyor bir tarihe bütün faturaları o tarihte 1.5 ay sonrasıymış off ne biçim akıllısınız siz[signature][hline]You run, never stop, got to win, got to run till you drop Zopik, 20 Ekim 2005 01:39 tarihinde demiş ki: Gamze Özçelik vidyosu ile tatminkâr dakikalar dilerim sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 baglantımı 81746314mbit yapsada nefret ediyorum telekomdan tiksiniyorum.[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki: herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 said: kickass, 28 Ekim 2005 19:51 tarihinde demiş ki: doğru gelmiş kardeşi yuvarlıyor bir tarihe bütün faturaları o tarihte 1.5 ay sonrasıymış off ne biçim akıllısınız siz arkadaşa adsl tam ağustosun 4'ünde geldi. yani geçen eylül 4'de bedava ayı bitti. 4 ekimde 29 milyon fatura gelmesi gerekiyordu !!!!!!![signature][hline]Fistan, 24 Eylül 2005 16:09 tarihinde demiş ki: peki o zmn tüm hayvanları yavşaklaştıralım hiç vahşi hayvan kalmasın [Bu mesaj PrudenT tarafından 28 Ekim 2005 20:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
angband Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 kafalar boş durmasın telekoma girsin.:-)[signature][hline]Follow the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agent_47 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 bizim arkadaşa ilk ay fatura göndermemişler. ikinci ay 58 milyon göndermişler :) sanırım ilk ay fatura yok, ikinci ay ödeme var gibi bir durum söz konusu :D[signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 ilk ay zaten bedava, ikinci ay 29 gelmesi lazımdı[signature][hline]Fistan, 24 Eylül 2005 16:09 tarihinde demiş ki: peki o zmn tüm hayvanları yavşaklaştıralım hiç vahşi hayvan kalmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 sen kendi kendine telekoma kafam girsin dersen, giren cikan sana olur...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki: bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 kafam girdi bile[signature][hline]Bazı insanlar hayatı tek başlarına göğüslemek için doğarlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 fatura tarihi sizin abonelik başlangıcınız olmuyor yani 4 eylülde bağlatıldıysa 4 ekimde fatura gelmesi gerekmiyor, onların aynen kredi kartı ekstre kesim tarihi gibi fiks tarihleri var ve abonelik başlangıcından o tarihe kadar olan kısımı da ekleyerek bu şekilde 1.5 aylık, 1 ay bilmemkaç günlük gönderebiliyorlar yani gelen fatura büyük ihtimalle doğru, zaten söylemişler 1.5 aylık fatura diye[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche [Bu mesaj BlackRose tarafından 29 Ekim 2005 00:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Mesela ben 13 ekimde sözleşmeyi imzaladım.13 kasım da bedava süreci bitiyo aralıkta bi fatura yolluyolar yani 1,5 aylık bir fatura Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 olsun yinede kafam girsin kotamıza bakamıyoruz bi kere[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar