Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Finally Warlord!

Virtue-L

Öne çıkan mesajlar

Eh 2 ay belki daha fazla harcanan emeğin sonu :=)

http://www.wow-europe.com/pvp/index.html?r=Al%27Akir&faction=h#top

Servera sonradan gelip ilk caster warlord u olduk,eh guild desteği olmadan %90 solo(yada regalya ile duo-bkz elderone).

Şimdiden high warlord mücadelesinin stresi üzerimde. Insallah 2-3 haftaya HW oluruz :)[signature][hline]Oyun : Vakit geçirmeye yarayan, belli kuralları olan eğlence.
Sosyal ağlarda paylaş

Account u kız arkadaşımla birlikte kullanıyoruz, birlikte yaşadığımızdan problem olmuyo gayet eğlenceli bi biçimde kasabiliyoruz :D

Ama sabır işi, bi görev gibi oluyo rank 10 dan sonra, işkence gibi bazen. :)

Bide mage ile oynamak çok zor gerçekten.[signature][hline]Oyun : Vakit geçirmeye yarayan, belli kuralları olan eğlence.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Kem0, 26 Ekim 2005 18:03 tarihinde demiş ki:
Helal valla ama ara sıra dışarı çık hava al oralarda güzel

adam kız arkadaşıyla oynuyo daha ne istesin yaw :D[signature][hline]Lianna Human Paladin
Gloria Honorifice Pralium Facio Animus Gradior Quo Prodo, In Excelsis Precedo Bellator Decerte Adversa Incurro Invadoria Desideratus Fatum! Desideratus Bellum!
Sosyal ağlarda paylaş

valla bi başlasam benim de tam amacım bu. allah nasip kısmet ederde :D toefldan geçeriz de ocak gibi başlarız gene. ah o zaman xp farm yaptığım gibi günde 18 saat honor farm yaparım da ben de koyarım resmimi :D ALLAHIM sen nasip kısmet eyle AMİN.

bu arada tebrikler[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild)
lvl60 Human Mage
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Befounder, 26 Ekim 2005 20:01 tarihinde demiş ki:
hehehaeahhea buradaki sayilari bizim guild duymasin cildirirlar.

ahah abi kharmaya soylesek bunu, euda oynamaya baslar, ne zaman oyuna girsem ABde..[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US)
Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US)

RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki:
bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...