Virtue-L Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Eh 2 ay belki daha fazla harcanan emeğin sonu :=) http://www.wow-europe.com/pvp/index.html?r=Al%27Akir&faction=h#top Servera sonradan gelip ilk caster warlord u olduk,eh guild desteği olmadan %90 solo(yada regalya ile duo-bkz elderone). Şimdiden high warlord mücadelesinin stresi üzerimde. Insallah 2-3 haftaya HW oluruz :)[signature][hline]Oyun : Vakit geçirmeye yarayan, belli kuralları olan eğlence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 oh kralmış :) sabır işi valla ne diyim helal valla , hadi HW olursun işallah bu kadar geldikten sonra[signature][hline]A.k.a Baaluo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Tebrikler. Cidden uğraş gerektiren bişey[signature][hline]Still im Hunted Still im Hated Now my blind eyes see other Can NOT [WoW]Valandir Nightelf warrior(60)[Inbadoria] Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Valla sabah akşam oyanamak gerekiyor o tip rankleri almak için. O mertebelere ulaşan herkesi tebrik ediyorum.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Abso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 bende bi aralar kasıyodum rank 9 oldum vazgectim eheh.baya sabır ve bos zaman istiyo valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Tebrikler... Wl den HWL olmak icin ne yapmak lazim ?[signature][hline]When i read the harms of smoking, i gave up reading... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Virtue-L Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Account u kız arkadaşımla birlikte kullanıyoruz, birlikte yaşadığımızdan problem olmuyo gayet eğlenceli bi biçimde kasabiliyoruz :D Ama sabır işi, bi görev gibi oluyo rank 10 dan sonra, işkence gibi bazen. :) Bide mage ile oynamak çok zor gerçekten.[signature][hline]Oyun : Vakit geçirmeye yarayan, belli kuralları olan eğlence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kem0 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Helal valla ama ara sıra dışarı çık hava al oralarda güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
murtyy Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 tebrikler + /bow[signature][hline]HARD tauren shammy bl Eger barış istiyorsan savaşa hazırlıklı ol . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
murtyy Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 bizim warlord un 92 k hk sı var ak herhalde kassam 4 ayda anca olurum warlord[signature][hline]HARD tauren shammy bl Eger barış istiyorsan savaşa hazırlıklı ol . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 said: Kem0, 26 Ekim 2005 18:03 tarihinde demiş ki: Helal valla ama ara sıra dışarı çık hava al oralarda güzel adam kız arkadaşıyla oynuyo daha ne istesin yaw :D[signature][hline]Lianna Human Paladin Gloria Honorifice Pralium Facio Animus Gradior Quo Prodo, In Excelsis Precedo Bellator Decerte Adversa Incurro Invadoria Desideratus Fatum! Desideratus Bellum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 tebrikler virçüuğ[signature][hline]Corald -- Human Mage | Pain Train | eski Blizzard_IcedEye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 said: Virtue-L, 26 Ekim 2005 17:59 tarihinde demiş ki: Account u kız arkadaşımla birlikte kullanıyoruz, Hade lan onun /played i senin 5 katin diilse bende d.d diilim. Kiz hk kassin soran cik forumlarda yaz wl oldum die.Aliyorum ben haberleri ;)[signature][hline]:NSRq:üXrüt:irht:kök Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Eh işte abartılıcak bişey yok. Benim boşlugumdan istifade edildigi belli..[signature][hline]"Gülün ve bütün dünya sizinle birlikte gülsün,ağlayın ama yalnız başınıza ağlayın." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Al'Akir mi? Geliyorum karşı factiona haftaya görüşürüz.[signature][hline]Corald -- Human Mage | Pain Train | eski Blizzard_IcedEye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Befounder Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 hehehaeahhea buradaki sayilari bizim guild duymasin cildirirlar.[signature][hline]There is no worse death, than the end of hope... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Abartılıcak bişey yok 3 tane mage var zaten 2si off sürekli.. Geliyorum haftaya Gnome Mage Piçirik nickiyle[signature][hline]"Gülün ve bütün dünya sizinle birlikte gülsün,ağlayın ama yalnız başınıza ağlayın." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 valla bi başlasam benim de tam amacım bu. allah nasip kısmet ederde :D toefldan geçeriz de ocak gibi başlarız gene. ah o zaman xp farm yaptığım gibi günde 18 saat honor farm yaparım da ben de koyarım resmimi :D ALLAHIM sen nasip kısmet eyle AMİN. bu arada tebrikler[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild) lvl60 Human Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Virtue-L Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 @ Eternal ve metcalf Lütfen mage bozuntuları olarak postlarıma msj atmayın afadsfdsa! Meta - Aylin yolucak seni bilmiyorum yani :=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 said: Befounder, 26 Ekim 2005 20:01 tarihinde demiş ki: hehehaeahhea buradaki sayilari bizim guild duymasin cildirirlar. ahah abi kharmaya soylesek bunu, euda oynamaya baslar, ne zaman oyuna girsem ABde..[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki: bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Gelin gelin :D[signature][hline] Once laughed so hard, I milked all over the floor. Darkhoof Elderone http://wow.allakhazam.com/profile.html?404796 Antuan Ashkar Shadowthief Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 said: Eternal, 26 Ekim 2005 19:54 tarihinde demiş ki: Eh işte abartılıcak bişey yok. Benim boşlugumdan istifade edildigi belli.. Sen yoksun diye meydanı boş buldular paşam gel yetiş kurtar bizi. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 tebrikz valla, gankage yolların açık olsun.[signature][hline]On my death bed,I will prey to the gods and the angels.Like a pagan, to anyone who will take me to heaven- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackfake Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 lol hepiniz bakın ve kopun realden çok yakın arkadaşım burning legion serverında horde larda nicki kanmarl lvl 52 rank 6 dır kendisi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
murtyy Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 o sayılmaz kanmarl çinli bi kere:D bnm de ark ordan biliom:D[signature][hline]HARD tauren shammy bl Eger barış istiyorsan savaşa hazırlıklı ol . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar