Virtue-L Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Eh 2 ay belki daha fazla harcanan emeğin sonu :=) http://www.wow-europe.com/pvp/index.html?r=Al%27Akir&faction=h#top Servera sonradan gelip ilk caster warlord u olduk,eh guild desteği olmadan %90 solo(yada regalya ile duo-bkz elderone). Şimdiden high warlord mücadelesinin stresi üzerimde. Insallah 2-3 haftaya HW oluruz :)[signature][hline]Oyun : Vakit geçirmeye yarayan, belli kuralları olan eğlence.
Peka Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 oh kralmış :) sabır işi valla ne diyim helal valla , hadi HW olursun işallah bu kadar geldikten sonra[signature][hline]A.k.a Baaluo
spawn77 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Tebrikler. Cidden uğraş gerektiren bişey[signature][hline]Still im Hunted Still im Hated Now my blind eyes see other Can NOT [WoW]Valandir Nightelf warrior(60)[Inbadoria] Burning Legion
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Valla sabah akşam oyanamak gerekiyor o tip rankleri almak için. O mertebelere ulaşan herkesi tebrik ediyorum.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Abso
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 bende bi aralar kasıyodum rank 9 oldum vazgectim eheh.baya sabır ve bos zaman istiyo valla.
Teddy Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Tebrikler... Wl den HWL olmak icin ne yapmak lazim ?[signature][hline]When i read the harms of smoking, i gave up reading...
Virtue-L Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Account u kız arkadaşımla birlikte kullanıyoruz, birlikte yaşadığımızdan problem olmuyo gayet eğlenceli bi biçimde kasabiliyoruz :D Ama sabır işi, bi görev gibi oluyo rank 10 dan sonra, işkence gibi bazen. :) Bide mage ile oynamak çok zor gerçekten.[signature][hline]Oyun : Vakit geçirmeye yarayan, belli kuralları olan eğlence.
Kem0 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Helal valla ama ara sıra dışarı çık hava al oralarda güzel
murtyy Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 tebrikler + /bow[signature][hline]HARD tauren shammy bl Eger barış istiyorsan savaşa hazırlıklı ol .
murtyy Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 bizim warlord un 92 k hk sı var ak herhalde kassam 4 ayda anca olurum warlord[signature][hline]HARD tauren shammy bl Eger barış istiyorsan savaşa hazırlıklı ol .
mADmaXimus Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 said: Kem0, 26 Ekim 2005 18:03 tarihinde demiş ki: Helal valla ama ara sıra dışarı çık hava al oralarda güzel adam kız arkadaşıyla oynuyo daha ne istesin yaw :D[signature][hline]Lianna Human Paladin Gloria Honorifice Pralium Facio Animus Gradior Quo Prodo, In Excelsis Precedo Bellator Decerte Adversa Incurro Invadoria Desideratus Fatum! Desideratus Bellum!
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 tebrikler virçüuğ[signature][hline]Corald -- Human Mage | Pain Train | eski Blizzard_IcedEye
Delidumrul Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 said: Virtue-L, 26 Ekim 2005 17:59 tarihinde demiş ki: Account u kız arkadaşımla birlikte kullanıyoruz, Hade lan onun /played i senin 5 katin diilse bende d.d diilim. Kiz hk kassin soran cik forumlarda yaz wl oldum die.Aliyorum ben haberleri ;)[signature][hline]:NSRq:üXrüt:irht:kök
Eternal Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Eh işte abartılıcak bişey yok. Benim boşlugumdan istifade edildigi belli..[signature][hline]"Gülün ve bütün dünya sizinle birlikte gülsün,ağlayın ama yalnız başınıza ağlayın."
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Al'Akir mi? Geliyorum karşı factiona haftaya görüşürüz.[signature][hline]Corald -- Human Mage | Pain Train | eski Blizzard_IcedEye
Befounder Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 hehehaeahhea buradaki sayilari bizim guild duymasin cildirirlar.[signature][hline]There is no worse death, than the end of hope...
Eternal Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Abartılıcak bişey yok 3 tane mage var zaten 2si off sürekli.. Geliyorum haftaya Gnome Mage Piçirik nickiyle[signature][hline]"Gülün ve bütün dünya sizinle birlikte gülsün,ağlayın ama yalnız başınıza ağlayın."
muzcu Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 valla bi başlasam benim de tam amacım bu. allah nasip kısmet ederde :D toefldan geçeriz de ocak gibi başlarız gene. ah o zaman xp farm yaptığım gibi günde 18 saat honor farm yaparım da ben de koyarım resmimi :D ALLAHIM sen nasip kısmet eyle AMİN. bu arada tebrikler[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild) lvl60 Human Mage
Virtue-L Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 @ Eternal ve metcalf Lütfen mage bozuntuları olarak postlarıma msj atmayın afadsfdsa! Meta - Aylin yolucak seni bilmiyorum yani :=)
aquila Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 said: Befounder, 26 Ekim 2005 20:01 tarihinde demiş ki: hehehaeahhea buradaki sayilari bizim guild duymasin cildirirlar. ahah abi kharmaya soylesek bunu, euda oynamaya baslar, ne zaman oyuna girsem ABde..[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki: bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar...
Regalya Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Gelin gelin :D[signature][hline] Once laughed so hard, I milked all over the floor. Darkhoof Elderone http://wow.allakhazam.com/profile.html?404796 Antuan Ashkar Shadowthief
Regalya Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 said: Eternal, 26 Ekim 2005 19:54 tarihinde demiş ki: Eh işte abartılıcak bişey yok. Benim boşlugumdan istifade edildigi belli.. Sen yoksun diye meydanı boş buldular paşam gel yetiş kurtar bizi. :D
Muhallebi Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 tebrikz valla, gankage yolların açık olsun.[signature][hline]On my death bed,I will prey to the gods and the angels.Like a pagan, to anyone who will take me to heaven-
Blackfake Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 lol hepiniz bakın ve kopun realden çok yakın arkadaşım burning legion serverında horde larda nicki kanmarl lvl 52 rank 6 dır kendisi :D
murtyy Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 o sayılmaz kanmarl çinli bi kere:D bnm de ark ordan biliom:D[signature][hline]HARD tauren shammy bl Eger barış istiyorsan savaşa hazırlıklı ol .
Öne çıkan mesajlar