Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Finally Warlord!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Eh 2 ay belki daha fazla harcanan emeğin sonu :=)

http://www.wow-europe.com/pvp/index.html?r=Al%27Akir&faction=h#top

Servera sonradan gelip ilk caster warlord u olduk,eh guild desteği olmadan %90 solo(yada regalya ile duo-bkz elderone).

Şimdiden high warlord mücadelesinin stresi üzerimde. Insallah 2-3 haftaya HW oluruz :)[signature][hline]Oyun : Vakit geçirmeye yarayan, belli kuralları olan eğlence.
Mesaj tarihi:
Account u kız arkadaşımla birlikte kullanıyoruz, birlikte yaşadığımızdan problem olmuyo gayet eğlenceli bi biçimde kasabiliyoruz :D

Ama sabır işi, bi görev gibi oluyo rank 10 dan sonra, işkence gibi bazen. :)

Bide mage ile oynamak çok zor gerçekten.[signature][hline]Oyun : Vakit geçirmeye yarayan, belli kuralları olan eğlence.
Mesaj tarihi:
bizim warlord un 92 k hk sı var ak herhalde kassam 4 ayda anca olurum warlord[signature][hline]HARD tauren shammy bl

Eger barış istiyorsan savaşa hazırlıklı ol .
Mesaj tarihi:
said:
Virtue-L, 26 Ekim 2005 17:59 tarihinde demiş ki:
Account u kız arkadaşımla birlikte kullanıyoruz,

Hade lan onun /played i senin 5 katin diilse bende d.d diilim.
Kiz hk kassin soran cik forumlarda yaz wl oldum die.Aliyorum ben haberleri ;)[signature][hline]:NSRq:üXrüt:irht:kök
Mesaj tarihi:
Eh işte abartılıcak bişey yok.
Benim boşlugumdan istifade edildigi belli..[signature][hline]"Gülün ve bütün dünya sizinle birlikte gülsün,ağlayın ama yalnız başınıza ağlayın."
Mesaj tarihi:
Abartılıcak bişey yok
3 tane mage var zaten 2si off sürekli..
Geliyorum haftaya Gnome Mage
Piçirik nickiyle[signature][hline]"Gülün ve bütün dünya sizinle birlikte gülsün,ağlayın ama yalnız başınıza ağlayın."
Mesaj tarihi:
valla bi başlasam benim de tam amacım bu. allah nasip kısmet ederde :D toefldan geçeriz de ocak gibi başlarız gene. ah o zaman xp farm yaptığım gibi günde 18 saat honor farm yaparım da ben de koyarım resmimi :D ALLAHIM sen nasip kısmet eyle AMİN.

bu arada tebrikler[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild)
lvl60 Human Mage
Mesaj tarihi:
said:
Befounder, 26 Ekim 2005 20:01 tarihinde demiş ki:
hehehaeahhea buradaki sayilari bizim guild duymasin cildirirlar.

ahah abi kharmaya soylesek bunu, euda oynamaya baslar, ne zaman oyuna girsem ABde..[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US)
Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US)

RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki:
bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar...
Mesaj tarihi:
said:
Eternal, 26 Ekim 2005 19:54 tarihinde demiş ki:
Eh işte abartılıcak bişey yok.
Benim boşlugumdan istifade edildigi belli..

Sen yoksun diye meydanı boş buldular paşam gel yetiş kurtar bizi. :D
  • Yeni Oluştur...