GoD-FoR-Sa-KeN Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Redbull bulamadığımızdan absolute vodkayı hangi enerji içeceğiyle içelim ki fıttıralım?Alternatifleri yazarsanız sevinirim...[hline]Get Up, Stand Up, stand up for your right Get Up, Stand Up, don't give up the fight Get Up, Stand Up. Life is your right So we can't give up the fight Stand up for your right [Bob Marley] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 bre zındık[hline].......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 burn ve red lion ile guzel oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Redbull niye yasaklandı çoğu ülkede? Votka gibi içkilerle birlikte tüketildiğinde ölüme kadar yolu var. Ciddi bir oranda hem de. Enerji içecekleriyle içkiyi aynı anda tükenmeyin sağlığınızı seviyorsanız. İlla sapıtcaksanız çok için.. Tabii beni takıp takmamakta serbestsiniz, ben uyarımı yapayım da..[hline]Pretty women makes us buy beer, Ugly women makes us drink beer. [Al Bundy] [Bu mesaj Mirage tarafından 30 July 2003 12:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 redbull'da enerji cok yuksekti simdi bunlarda dusuruldu o nedenle satisina izin veriliyor,ama ne kadar garanti olur bilemeyiz tabii.alkol ile karistiginda kalp krizi riski vardi redbull ile karistirildiginda ama suan ne derece bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 dier enerji içeceklerindede yazıyo alkol ile içmeyin diye demekki zararı var[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 red lion ve burn'un uzerinde yaziyor mu dyna? hic dikkat etmemistim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 sigaranın üstündede yazıo sağlığa zararlı diye. ama yinede içmeyin abi enerji içeceklerini alkolle fln. çok alkol için işte. 1 votka iççeğine 2 tane iç. öle bul kafayı. hatta hepsi sux. bira rlz :p[hline]And I find it kinda funny, I find it kinda sad The dreams in which I'm dying are the best I've ever had Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 kaliteli icki muhabbeti diye birsey vardir bira bir yere kadar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 burn u 3 gün once aldım yazıyo ama ufak yazıyodu zaten zor okunuyo :)[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 hatta burn de spor yaptıktan hemen sonra içmeyiniz yazıyo spurcu içecegi deildir yazıyo bide abisi bunlar arasında Gatorade i tek geçerim baska bişi demiyom :)[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 said: -Apex-, 30 July 2003 13:12 tarihinde demiş ki: kaliteli icki muhabbeti diye birsey vardir bira bir yere kadar :) yaşım gereği bira sadece napalım :p[hline]Cyre2k, 22 July 2003 01:17 tarihinde demiş ki: Dolay1s1yla sizinde 50 tane kar1n1z olsa 103 cocuk pek zor deil! Sly-One, 22 July 2003 01:18 tarihinde demiş ki: ı ya basmak yerine 1 e basmak daha mı kolay yoksa çok mu k3nk birisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 absolut-lion tehlikeside yok tadıda güzel[hline]Emaleth, 23 July 2003 10:09 tarihinde demiş ki: ben manyak mıyım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 gazetelrde görmüştüm yeni bir içecek markası giriyyor piyasaya bayiilik veriyorlardı o içecek sırf alkolle karıştırılmak için yapılmıştı ama bi dk biraz bakıniim ,gazetelre bulursam yazarım yada gözüne çarpan olursa yazsın[hline]I know that the spades are swords of a soldier I know that the clubs are weapons of war I know that diamonds mean money for this art But that's not the shape of my heart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DamienThorne Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 redbull+vodka`nin tehlikesi falan yokh. O redbull+vodka`dan olen kisiler yaninda birde ex aliyorlar , o yuzden geberiyorlar yada komalik oluyorlar.!00 yildir hergun icerim mutlaka bir bardak ve hic bir bok olmadi bugune kadar.[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Su ana kadar olmamıstır ama yarın olur[hline]Cio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 * hick hick *[hline] Bildiğim tek şey varsa, o da hiçbir şey bilmediğimdir. Socrates [Bu mesaj kermit_frog tarafından 30 July 2003 21:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 :P[hline]Cio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maafiaa Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 redbull bakkallarda yasaklandı ve marketlerde ben her gıttıgım barda var yanı hep de ıcıorum tabı ewınde ıcmek ıcın burn le tavsıye ederım ama barda fecı gusel oluo bole bump bump bump :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Absolut + Burn çok güzel oluyor şahsen denedim, zaten rengi cicili bicili kırmızılı çok hoşuma gitti tadı da güzel =) Bakmayın Burn'ün üstünde yazanları okursanız 18 yaşından küçüklere, tansiyon hastalarına, hamilelere, spor sırasında ve sonrasında içmek yasaktır falan daha 30 şey yazmışlar kısaca İÇMEYİNİZ yazsalar daha iyi olcakmış.[hline]Antimodes a.k.a Bhaal Pheles. UIN: 123455555 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Daha Fazla bilgi için Bkz: Enerji içecekleri hakkında (Isostar, Powerade, Gatorade vs) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-overdose- Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 ben bodrum da sürekli deep içtim absolut vodka+deep (regular) verdiler bide vişne yada çilek tabe yep yep Vodka rülz.[hline]still I try to reach and touch what hurts me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 bu arada absolut vodka ne oluyor ? :) bir çeşit marka mı ?[hline] " It's only after you've lost everything that you're free to do anything " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Mantıklı sayıda içildiğinde bir zararı yok ama peşpeşe çok sayıda alındığında enerji içeceklerinin rahatsızlık verme ihtimali oluyor denmişti.[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 "absolut vodka" ile normal vodka arasındaki fark nedir birisi söyleyebilirmi :)[hline] " It's only after you've lost everything that you're free to do anything " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar