Zegna Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 sakin olmakla en guzelini yapio zaten[signature][hline]· Chillin Killin Billin · If you havin girl problems i feel bad for you son I got 99 problems but a bitch ain't one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 yok nasıl başarıo onu merak ediyorum eehhe sakin olmak en güzeli tabi[signature][hline]Sevmesen de beni.. Özledim sesini.. Git desem de yine gitmesen.. Yıllardır çektiğim bu hasret mi çile mi? Haram mısın bana bir bilsem.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 1 adet Absoult Valla bişi bulamadım Tang le karıştırdım :) 1 adet Bulgar Rakısı Böyle Siyah Uzun Zeytinyağı şişesi gibi şişesi var 1 adet kedi Siyam olması şart 1 adet paticik. [signature][hline]Ferrero, 10 Temmuz 2005 22:13 tarihinde demiş ki: bi kere kene banada sokmuştu. sonra çıkarttım. kafasını içime almışım. kaldı içimde çıkmadı o. zamanla kayboldu... [Bu mesaj RedallHoor tarafından 01 Ağustos 2005 02:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 said: RedallHoor, 01 Ağustos 2005 02:18 tarihinde demiş ki: 1 adet Absoult 1 adet Bulgar Rakısı 1 adet kedi Güsel bir tercih ne yalan söliim bide kahve yap iyi gelir[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. İçimdeki Sarı Kapaktan İlham Alıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 kediyi napıosun ya :-P hocam valla büyük geçmiş olsun gerçi okadar alkole sapıtmaman da ilginç ne iblim ben burda çıldırdım sakin olma ihtimalini göze alamıyorum o yüzden yanlış anlama[signature][hline]Sevmesen de beni.. Özledim sesini.. Git desem de yine gitmesen.. Yıllardır çektiğim bu hasret mi çile mi? Haram mısın bana bir bilsem.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Abi sakinim çünki yaşantımda karşıma çıkan herşey alınyazımda var bugun olmaz yarın olurdu öbürkü gün olurdu Bu sınavda bu soru çıkacaksa eğer erken çıksın daha iyiki ilerdeki kazık sorulara hadi len diyebileyim...[signature][hline]Ferrero, 10 Temmuz 2005 22:13 tarihinde demiş ki: bi kere kene banada sokmuştu. sonra çıkarttım. kafasını içime almışım. kaldı içimde çıkmadı o. zamanla kayboldu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 said: RedallHoor, 01 Ağustos 2005 02:22 tarihinde demiş ki: Abi sakinim çünki yaşantımda karşıma çıkan herşey alınyazımda var bugun olmaz yarın olurdu öbürkü gün olurdu Bu sınavda bu soru çıkacaksa eğer erken çıksın daha iyiki ilerdeki kazık sorulara hadi len diyebileyim... Nerden biliyosun karıyı dövmenin alnında yazmadıgını?[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. İçimdeki Sarı Kapaktan İlham Alıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 ya varya redall büyük adamsın istanbuldaysan görüşelim, büyük adamsın büyük[signature][hline]Sevmesen de beni.. Özledim sesini.. Git desem de yine gitmesen.. Yıllardır çektiğim bu hasret mi çile mi? Haram mısın bana bir bilsem.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Büyüğüm abi o kesin kilolu adamım =)[signature][hline]Ferrero, 10 Temmuz 2005 22:13 tarihinde demiş ki: bi kere kene banada sokmuştu. sonra çıkarttım. kafasını içime almışım. kaldı içimde çıkmadı o. zamanla kayboldu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Gül geç abi[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkolous Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 napcak olum adam sizde abartmayın dövse etse nolcak karı zaten allahtan belasını bulur uğraşmaya değmez lafı bazen çok iyi bi şekilde "cuk" diye oturuyor[signature][hline]Mendoza, 03 Şubat 2005 03:58 tarihinde demiş ki: Hayatimda bu kadar "hastalikli" bir film gormedim... kanberdim bi zamanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jabba Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 git kızı öldür hemen..[signature][hline]Jabba ICQ:66198646 Sıfatlar ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Bir cüneyt arkın lafı Sonra buzdolabına bi kodum tekmeyi aynen 2.80[signature][hline]Ferrero, 10 Temmuz 2005 22:13 tarihinde demiş ki: bi kere kene banada sokmuştu. sonra çıkarttım. kafasını içime almışım. kaldı içimde çıkmadı o. zamanla kayboldu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 "Bana pek inandırıcı gelmedi" desem... :/ Hani tepki çekmek için falan yazmadım. Ne bilim pek mantıklı tınlamıyor...[signature][hline]we r the n00bz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkolous Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 ne hale geldik ya illa herkesin içinde bi şüphe oluyor ve illa birileri dile getiriyor bu hale gelmemize sebep olan fakeleremi hala kimseye güvenemeyen bizleremi yuh olsun bilemicem tey tey tey provakatör ve aynı zamanda doğru olmaya çalışan açıklamalarım içim kendimi kutlarım :D[signature][hline]Mendoza, 03 Şubat 2005 03:58 tarihinde demiş ki: Hayatimda bu kadar "hastalikli" bir film gormedim... kanberdim bi zamanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Murtaza Msn deki olayın Log u nu gönderirsem inanırmısın :) Burdan 20 kişi geldi benim msn e yarım saat önce operasyonu bitirdik biz :)[signature][hline]Ferrero, 10 Temmuz 2005 22:13 tarihinde demiş ki: bi kere kene banada sokmuştu. sonra çıkarttım. kafasını içime almışım. kaldı içimde çıkmadı o. zamanla kayboldu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Tamam o zaman, bi önceki post' umu dikkate alma... çok uçuk bi olay olması böyle düşünmeme neden oldu.[signature][hline]we r the n00bz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 redall msnde çoklu chatte neler oldu loglarını koyar mısın? bizimkiler nası yerin dibine soktular kızı merak ediyorum :) ama yine de... said: Berk, 01 Ağustos 2005 01:49 tarihinde demiş ki: çıok daha basidi var, nette iblimum abazanın takıldığı forumlara en azgın br dişiyim diye yaz, resmini koy hatunun, altına da telefo numarası, bitti abi bir de redal hatun bir daha böyle bişey yapsa , tamamen capture edip o videoyu, a2 ye bastırıp okuluna vs asmak lazım,bu fikir hoşuma gitti. denemelisin. seni bu şekilde aşağılamasına izin verme[signature][hline]a.k.a "bay bomba" SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy Otkoo Jeliyeer of Bria Galaxy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Valla çok geçmiş olsun. Direk bas küfrü bi daha da ne ara ne sor sil kızı hayatından. Bi daha konusunu bile açma. Ha, misilleme yapmak istersen öyle telefonunu yazmakla falan kurtaramazsın en fazla hat değiştirir. Ama önce bi sakinleş.[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 benim kız arkadaşım öyle birşey yapacak. beyzbol sopasıyla bir taraflarını patlatırım,ipe bağlar camdan sarkıtırım.[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final moment you say the words that I can't say... SAKLI SOKAK | Bütün videolarımın bulunduğu persınıl sayt! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 .[signature][hline]Pyro dêãth øwñz lìfê [Bu mesaj Pyro tarafından 01 Ağustos 2005 04:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dagger Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 O loglar konmas buraya valla direk ban nedeni :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 inanmıyorum ya daha neler iyice uçmuş millet...duşunmesi bile kotu abi.moralini bozma dicemde saçma olcak...[signature][hline]Open the door and the moon will fall..... --www.moonfall.garaj.org-- !!Sakın Girmeyin!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Redal o kızın msn ini ver ve olacakları gör...(Beni bilen bilir)[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 abi walla çok sinir bozucu bi durum hele o sonradan dedikleri baya şerefsizceymiş nese belki de bölesi daha ii oldu daha ileride onu daha çok sevdiğinde ortaya çıksaydı böle şero olduğu daha çok üzülcektin belki de[signature][hline]Valeron, 16 Haziran 2005 15:54 tarihinde demiş ki: ne bileym biz 4 yaşındayken pipimizi kurcalardık. Sandman, Zamanın da ötesinde bir tarihte demiş ki: Hepiniz kendinize sorun.Eğer buraya hapsedilenler Cennet'i hayal etmeseydi,Cehennem'in gücü olabilir miydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar