Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Boynuzlu Redall_Hoor

RedallHoor

Öne çıkan mesajlar

1 adet Absoult Valla bişi bulamadım Tang le karıştırdım :)

1 adet Bulgar Rakısı Böyle Siyah Uzun Zeytinyağı şişesi gibi şişesi var

1 adet kedi Siyam olması şart

1 adet paticik.

[signature][hline]Ferrero, 10 Temmuz 2005 22:13 tarihinde demiş ki:
bi kere kene banada sokmuştu. sonra çıkarttım. kafasını içime almışım. kaldı içimde çıkmadı o. zamanla kayboldu...

[Bu mesaj RedallHoor tarafından 01 Ağustos 2005 02:19 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

kediyi napıosun ya :-P

hocam valla büyük geçmiş olsun
gerçi okadar alkole sapıtmaman da ilginç ne iblim ben burda çıldırdım sakin olma ihtimalini göze alamıyorum o yüzden yanlış anlama[signature][hline]Sevmesen de beni.. Özledim sesini.. Git desem de yine gitmesen..
Yıllardır çektiğim bu hasret mi çile mi? Haram mısın bana bir bilsem..
Sosyal ağlarda paylaş

Abi sakinim çünki yaşantımda karşıma çıkan herşey alınyazımda var bugun olmaz yarın olurdu öbürkü gün olurdu

Bu sınavda bu soru çıkacaksa eğer erken çıksın daha iyiki ilerdeki kazık sorulara hadi len diyebileyim...[signature][hline]Ferrero, 10 Temmuz 2005 22:13 tarihinde demiş ki:
bi kere kene banada sokmuştu. sonra çıkarttım. kafasını içime almışım. kaldı içimde çıkmadı o. zamanla kayboldu...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
RedallHoor, 01 Ağustos 2005 02:22 tarihinde demiş ki:
Abi sakinim çünki yaşantımda karşıma çıkan herşey alınyazımda var bugun olmaz yarın olurdu öbürkü gün olurdu

Bu sınavda bu soru çıkacaksa eğer erken çıksın daha iyiki ilerdeki kazık sorulara hadi len diyebileyim...

Nerden biliyosun karıyı dövmenin alnında yazmadıgını?[signature][hline] _Kusuk_

Aut disce aut discede.

İçimdeki Sarı Kapaktan İlham Alıyorum
Sosyal ağlarda paylaş

napcak olum adam sizde abartmayın dövse etse nolcak karı zaten allahtan belasını bulur
uğraşmaya değmez lafı bazen çok iyi bi şekilde "cuk" diye oturuyor[signature][hline]Mendoza, 03 Şubat 2005 03:58 tarihinde demiş ki:
Hayatimda bu kadar "hastalikli" bir film gormedim...

kanberdim bi zamanlar
Sosyal ağlarda paylaş

ne hale geldik ya illa herkesin içinde bi şüphe oluyor ve illa birileri dile getiriyor
bu hale gelmemize sebep olan fakeleremi hala kimseye güvenemeyen bizleremi yuh olsun bilemicem
tey tey tey provakatör ve aynı zamanda doğru olmaya çalışan açıklamalarım içim kendimi kutlarım :D[signature][hline]Mendoza, 03 Şubat 2005 03:58 tarihinde demiş ki:
Hayatimda bu kadar "hastalikli" bir film gormedim...

kanberdim bi zamanlar
Sosyal ağlarda paylaş

Murtaza Msn deki olayın Log u nu gönderirsem inanırmısın :) Burdan 20 kişi geldi benim msn e yarım saat önce operasyonu bitirdik biz :)[signature][hline]Ferrero, 10 Temmuz 2005 22:13 tarihinde demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

redall msnde çoklu chatte neler oldu loglarını koyar mısın? bizimkiler nası yerin dibine soktular kızı merak ediyorum :)

ama yine de...
said:
Berk, 01 Ağustos 2005 01:49 tarihinde demiş ki:
çıok daha basidi var, nette iblimum abazanın takıldığı forumlara en azgın br dişiyim diye yaz, resmini koy hatunun, altına da telefo numarası,
bitti abi
bir de redal hatun bir daha böyle bişey yapsa , tamamen capture edip o videoyu, a2 ye bastırıp okuluna vs asmak lazım,
bu fikir hoşuma gitti. denemelisin. seni bu şekilde aşağılamasına izin verme[signature][hline]a.k.a "bay bomba"
SWG:
Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy
Otkoo Jeliyeer of Bria Galaxy
Sosyal ağlarda paylaş

benim kız arkadaşım öyle birşey yapacak.
beyzbol sopasıyla bir taraflarını patlatırım,ipe bağlar camdan sarkıtırım.[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray.
I'm waiting for the final moment you say the words that I can't say...

SAKLI SOKAK | Bütün videolarımın bulunduğu persınıl sayt!

Sosyal ağlarda paylaş

abi walla çok sinir bozucu bi durum hele o sonradan dedikleri baya şerefsizceymiş
nese belki de bölesi daha ii oldu daha ileride onu daha çok sevdiğinde ortaya çıksaydı böle şero olduğu daha çok üzülcektin belki de[signature][hline]Valeron, 16 Haziran 2005 15:54 tarihinde demiş ki:
ne bileym biz 4 yaşındayken pipimizi kurcalardık.
Sandman, Zamanın da ötesinde bir tarihte demiş ki:
Hepiniz kendinize sorun.Eğer buraya hapsedilenler Cennet'i hayal etmeseydi,Cehennem'in gücü olabilir miydi?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...