Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Acil 0 Rh (-) Kan a ihtiyaç var.

Prawler

Öne çıkan mesajlar

yo 0 rh (-) baya bulunur. en zor bulunan kan grubu AB rh (-)'dir.

fen bilgisi[signature][hline]Positronic Robotic Unit Designed for Exploration and Nocturnal Troubleshooting

aadvark, 30 Ağustos 2005 14:15 tarihinde demiş ki:
12 saat içinde 3 kişiden satış yedim. dünya satışfekşın rekoru bende
Vİ HEYT REPİDŞEYR
Sosyal ağlarda paylaş

Kolay bulunsa zaten buraya topic açılmazdı, kan bankasından alınırdı hali hazır.[signature][hline]hyde, 04 Eylül 2005 00:36 tarihinde demiş ki:
Ablamı öldürdüm gömecek yerler?

piqlet, 04 Eylül 2005 14:44 tarihinde demiş ki:
yerde kalsın save den sora silinir
Sosyal ağlarda paylaş

ya ben vermek isterdim ama kan grubumun ne oldugunu bile bilmiom..:([signature][hline]En iyi gilette bu..! Dünyanın bütün meşhurları bununla traş oluyo..ingiltere kralı, rahmetli başkan kenedi, taçsız kral pele, baken bahuwer,kaleci mıyer , nadya komınaçi, biricik bardo, fenerbahçeli cemil..hepsi şöhretlerini bu bıçaga borçlular..!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Apache, 04 Eylül 2005 23:18 tarihinde demiş ki:
acil olduğunda yaş sorunu fazla önemli olmuyor diye biliyorum,emin değilim.

bu yıl bir arkadaşın yakını ameliyattan çıkmış, acil kan lazım olmuştu.

hiç bir yerden bulamadıkları için okuldan 3 kişinin tutuyormuş, onlar gittiler vermek için.

kabul etmemişler.[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum"

[Bu mesaj helena tarafından 05 Eylül 2005 10:48 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

en zor 0Rh- bulunur bunun sebebide, Rh+ de antikor yoktur bu yüzden zor durumlarda negatif ten de kan alabilir ancak Rh- kan grubunda Rh antikoru vardır bu yüzden negatif kana sahip biri ancak negatif den kan alabilir...

ikinci sebep ise 0 olmasından kaynaklanıyo 0 kan grubu genel vericidir sadece 0 dan alabilir. yani tüm kan grupları başkasından alabilir ancak sadece 0 Rh- kendisinden başkasından alamaz...

ACIL ŞİFALAR DİLİYORUM

pm: kan grubum 0RH+ :([signature][hline]Mandoo, 05 Ağustos 2005 19:53 tarihinde demiş ki:
yok abi darth maul yavaştır..darth katana olsa kesin alır...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...