Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Finkle's Lava Dredger - Hangi class Silahı?

DeMiRMaSKe

Öne çıkan mesajlar

Shaman/Druid/Paladin :p. Tabi klasik olsun diye bi de hunter diyelim[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n]
Bonus 05 February 2004 20:02 tarihinde demiş ki:

Siz bir de çırpıya para mı veriyorsunuz?
*casts spell:Summon iyi çırpı*
Magrin lvl60 Tauren Shaman(Skullcrusher)
Sosyal ağlarda paylaş

Guildde DKP devreye girdikten sonra (ki, bu akşam giriyor) bende bu silah için puan biriktirmeyi düşünüyorum, bir druid olarak... Ama daha cenarion itemler tamamlanmamışken biriktirmek doğru mu, oda tartışılır...

Ama aynı dkp puanına sahip bir druid ile pala bu silaha roll atarsa, bana göre alması gereken sınıf druid'dir.. Melee dövüşen bir paladin (bana göre) silahta dps yanısıra crit ve str bazlı bonuslar aramalıdır...
Sosyal ağlarda paylaş

OMG U NUBS THIS IS CLEARLY A HUNTER MACE EVERY1 BUT YOU NUBS COULD EASILY UNDERSTAND THAT!!1

WE NEED STAM FOR HP, INT FOR MANA AND FIRE RESISTANCE FOR MC!11 RESTORE MANA IS PERFECT FOR US CUZ ALL OTHER CASTERS HAVE MUCH MORE MANA THEN US!!

GO LEARN YOUR CLASS WTF LOL

HUNTERS CAN'T EQUIP 2H MACES? OMG LOL, GO READ PATCH NOTES 1.8, "NOW HUNTERS ARE ABLE TO LEARN 2H MACES SKILL BY AN EPIC QUEST IN DEADMINES YOU NUBS ROFL..."[signature][hline]WoW EU - Magheridon
Penthesilea, Night Elf Priestess
Emilo, Gnome Warrior
elm, 23 Ekim 2005 22:49 tarihinde demiş ki:
Forgiverıda suçlamamak lazım belki hayatı boyunca kızlar onu ezmiş şeriat gelince istediklerini yapıcak , belki 5 tane kadınla evlenicek hayalleri vardır belki onunda.

[Bu mesaj Penthesilea tarafından 25 Ekim 2005 17:29 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Saka bir yana, + heal olmadigindan palanin isine yaramaz bu.
Heal yapicaksa + heal bulsun, yapmayacaksa TUF alsin iste[signature][hline]WoW EU - Magheridon
Penthesilea, Night Elf Priestess
Emilo, Gnome Warrior
elm, 23 Ekim 2005 22:49 tarihinde demiş ki:
Forgiverıda suçlamamak lazım belki hayatı boyunca kızlar onu ezmiş şeriat gelince istediklerini yapıcak , belki 5 tane kadınla evlenicek hayalleri vardır belki onunda.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Penthesilea, 25 Ekim 2005 17:15 tarihinde demiş ki:
HUNTERS CAN'T EQUIP 2H MACES? OMG LOL, GO READ PATCH NOTES 1.8, "NOW HUNTERS ARE ABLE TO LEARN 2H MACES SKILL BY AN EPIC QUEST IN DEADMINES YOU NUBS ROFL..."

MAUHHUA[signature][hline][b]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"
MSN
g3nk
Sosyal ağlarda paylaş

ben paladinlerin two hand kullanması hadisesine sıcak bakmıyorum . 1.9 da ne olur bilmem ama şuan ki durumda paladinin bir numaralı sorunu kaçan adamı yakalamak elinizde potion yoksa yada engineer değilseniz adam 11 yard a çıkardımı farkı istediğiniz kadar yırtının yapacak birşey yok

acı bir anımı anlatayım bootybay deyim embesil bir druid dadandı adamı her seferinde rezil ediyorum çizik almadan adamı 100 hp indiriyorum adam çat diyo kaçıyor yakalayamıyorum böyle bir 45 dakika uğraşmıştım adamla sonunda yanlışlıkla mob aggrolayıp ölmüştüm

konuya dönersek 2h silahlar doğaları gereği yavaşlar melee kapışanlar çok büyük bir oranda döne döne savaşıyorlar (rezillik :D ) paladin olarak bence line of sight kaybetmek telafisi zor bir kayıp

parayı biriktirip kral bir 1h (tercihen epic mesela hand of edward the odd filan) alıp yanınada güzel bir sheild en güzeli[signature][hline]Legions of Ebonlore
Sosyal ağlarda paylaş

OMG U NUBS THIS IS CLEARLY A HUNTER MACE EVERY1 BUT YOU NUBS COULD EASILY UNDERSTAND THAT!!1

WE NEED STAM FOR HP, INT FOR MANA AND FIRE RESISTANCE FOR MC!11 RESTORE MANA IS PERFECT FOR US CUZ ALL OTHER CASTERS HAVE MUCH MORE MANA THEN US!!

GO LEARN YOUR CLASS WTF LOL

HUNTERS CAN'T EQUIP 2H MACES? OMG LOL, GO READ PATCH NOTES 1.8, "NOW HUNTERS ARE ABLE TO LEARN 2H MACES SKILL BY AN EPIC QUEST IN DEADMINES YOU NUBS ROFL..."

+1[signature][hline]Burning Lagion
Taluntain - Lowbie Warlock
Magius - Lvl 60 Mage of Silver Dawn (ortak)
Sosyal ağlarda paylaş

Restoration Druid
Restoration Shaman
Holy-Prot Paladin

Retru paladin bu silahi DPSciyim abi diye alırsa kafasını kırarım o adamın GM olucam.
Bu silahin DPS le alakası yok.
Olayın en kralı yanı +15 fire resist , +25 stam ve mana regen.
İlk druidin hakkı derim bu itema.[signature][hline]"Gülün ve bütün dünya sizinle birlikte gülsün,ağlayın ama yalnız başınıza ağlayın."
Sosyal ağlarda paylaş

bencede druidin hakkı shaman patch healer onun restoration olmasını anlarım ama paladin rp anlamında healer değil o yüzden holy paladin hadisesini anlamak mümkün değil zaten bir dahaki patch de paladin komple değişiyor yeni talentler ve yeni abilityler geliyor özellikle snare ve ranged spell dedikoduları var bencede lazım[signature][hline]Legions of Ebonlore
Sosyal ağlarda paylaş

Benim druid imde var, işin komik tarafı aldıktan sonra çok tartışma çıktı. Paladinler sindiremediler, forumlarda druidler bu item a bid yapmamalı diye bir tartışma çıktı, bi boş bıraktık baktık adamlar Lava dredger dan girmiş, staff of dominance demiş ve aurastonedan çıkmış. (Başka silah kalmıyor zaten druid in işine yarayan). İyi kavga çıktı =P[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.''
Sosyal ağlarda paylaş

Bi druid olarak 2handed maceleri pek sevmiyorum ve kullanmam. Bunu alan druişdin +55 healign bastırması iyi olaiblir.
Paladin bu item yerine 1 hand + shield bi set yaparsa daha mantıklı olur instnacelarda. pvp de paladin in isine yarıyabilir gerci dmg ı okadar yuksek degil ama elemental sharp stonela felan gayet guzel pvpde kullanabilir paladin bunu.
Shamanında isine yarıyabilir tabiki.

Benim dusuncem resto druid, +heal based ve onun yanına mana regen ve int agırlıklı olmalıdır.

[spo1=Benim kullandıgım staff][/spo][signature][hline] Mystry aka mördak
gibidir.
Celeste Pain Train]

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...