DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 http://www.thottbot.com/?i=37426 bu silah Shaman'a daha iyi gider bence.[signature][hline]TABU Kelime: Kırbaç Anlatan: Adam dövmekte kullanılır. Ayrıca Sextede kullanılır. Anlayan: MALA.... MUŞTA... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Bizim guildde bunun icin paladinlerin dkp biiktirdigini biliyorum...[signature][hline]--------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Shaman/Druid/Paladin :p. Tabi klasik olsun diye bi de hunter diyelim[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n] Bonus 05 February 2004 20:02 tarihinde demiş ki: Siz bir de çırpıya para mı veriyorsunuz? *casts spell:Summon iyi çırpı* Magrin lvl60 Tauren Shaman(Skullcrusher) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nun Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Guildde DKP devreye girdikten sonra (ki, bu akşam giriyor) bende bu silah için puan biriktirmeyi düşünüyorum, bir druid olarak... Ama daha cenarion itemler tamamlanmamışken biriktirmek doğru mu, oda tartışılır... Ama aynı dkp puanına sahip bir druid ile pala bu silaha roll atarsa, bana göre alması gereken sınıf druid'dir.. Melee dövüşen bir paladin (bana göre) silahta dps yanısıra crit ve str bazlı bonuslar aramalıdır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 üstünde + healing olmadikça paladine daha uygun gibi gözüküyor, ki 67 dps, warrior bidlemez, bütün paladinler alsin iste, droidler icin ambersal ya da ZG stafflari daha uygun bence[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 loo nuncum :) bu aksam girmiyor devreye cuma aksami girecek bugun gene roll olacak :) ayrica bende atarim roll :) instanslarda melee girmem :)[signature][hline]LVL 60 human paladin burning legion THE Wolf and Respect Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nun Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Öylemi jony, pardon bilmiyordum :) Tabi üzerimde iyi bir Zg staffı olduktan sonra buna belki roll atmam ama druidimde staff'tan çok mace kullanmayı seviyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 gerci zg den staff dusuremedik daha :) bi stone axe dustu 2 kere zulian kalkan dustu. axe ve kalkani ben aldim :) 1 tanede one hand silah dustu. quinli aldi sonra server deggistirdi :)[signature][hline]LVL 60 human paladin burning legion THE Wolf and Respect Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 OMG U NUBS THIS IS CLEARLY A HUNTER MACE EVERY1 BUT YOU NUBS COULD EASILY UNDERSTAND THAT!!1 WE NEED STAM FOR HP, INT FOR MANA AND FIRE RESISTANCE FOR MC!11 RESTORE MANA IS PERFECT FOR US CUZ ALL OTHER CASTERS HAVE MUCH MORE MANA THEN US!! GO LEARN YOUR CLASS WTF LOL HUNTERS CAN'T EQUIP 2H MACES? OMG LOL, GO READ PATCH NOTES 1.8, "NOW HUNTERS ARE ABLE TO LEARN 2H MACES SKILL BY AN EPIC QUEST IN DEADMINES YOU NUBS ROFL..."[signature][hline]WoW EU - Magheridon Penthesilea, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior elm, 23 Ekim 2005 22:49 tarihinde demiş ki: Forgiverıda suçlamamak lazım belki hayatı boyunca kızlar onu ezmiş şeriat gelince istediklerini yapıcak , belki 5 tane kadınla evlenicek hayalleri vardır belki onunda. [Bu mesaj Penthesilea tarafından 25 Ekim 2005 17:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Fire resist veyahut stat kullanimi gerektiren instance/boss lar icin Shaman/Druid/Pala/Huner(wtf)/Hatta warrior Fr icin pvp/bg de tuf varken bunu takana gülerim misal[signature][hline] Once laughed so hard, I milked all over the floor. Darkhoof Elderone http://wow.allakhazam.com/profile.html?404796 Antuan Ashkar Shadowthief Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 hunterlar mace ellerine alamaz ancak üstüne oturur[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Saka bir yana, + heal olmadigindan palanin isine yaramaz bu. Heal yapicaksa + heal bulsun, yapmayacaksa TUF alsin iste[signature][hline]WoW EU - Magheridon Penthesilea, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior elm, 23 Ekim 2005 22:49 tarihinde demiş ki: Forgiverıda suçlamamak lazım belki hayatı boyunca kızlar onu ezmiş şeriat gelince istediklerini yapıcak , belki 5 tane kadınla evlenicek hayalleri vardır belki onunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 tuf almak cok kolay deil paladin icin, shaman olsa anlarim da paladin 1 saat av icin 3 saat bekliyo tuf=30 av human icin 30 av 1 ay demek[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 said: Penthesilea, 25 Ekim 2005 17:15 tarihinde demiş ki: HUNTERS CAN'T EQUIP 2H MACES? OMG LOL, GO READ PATCH NOTES 1.8, "NOW HUNTERS ARE ABLE TO LEARN 2H MACES SKILL BY AN EPIC QUEST IN DEADMINES YOU NUBS ROFL..." MAUHHUA[signature][hline][b]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" MSN g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 silah baya sekil aslında[signature][hline]Twisted lvl 60 Und Pri - BL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 ben paladinlerin two hand kullanması hadisesine sıcak bakmıyorum . 1.9 da ne olur bilmem ama şuan ki durumda paladinin bir numaralı sorunu kaçan adamı yakalamak elinizde potion yoksa yada engineer değilseniz adam 11 yard a çıkardımı farkı istediğiniz kadar yırtının yapacak birşey yok acı bir anımı anlatayım bootybay deyim embesil bir druid dadandı adamı her seferinde rezil ediyorum çizik almadan adamı 100 hp indiriyorum adam çat diyo kaçıyor yakalayamıyorum böyle bir 45 dakika uğraşmıştım adamla sonunda yanlışlıkla mob aggrolayıp ölmüştüm konuya dönersek 2h silahlar doğaları gereği yavaşlar melee kapışanlar çok büyük bir oranda döne döne savaşıyorlar (rezillik :D ) paladin olarak bence line of sight kaybetmek telafisi zor bir kayıp parayı biriktirip kral bir 1h (tercihen epic mesela hand of edward the odd filan) alıp yanınada güzel bir sheild en güzeli[signature][hline]Legions of Ebonlore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eladuin Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 OMG U NUBS THIS IS CLEARLY A HUNTER MACE EVERY1 BUT YOU NUBS COULD EASILY UNDERSTAND THAT!!1 WE NEED STAM FOR HP, INT FOR MANA AND FIRE RESISTANCE FOR MC!11 RESTORE MANA IS PERFECT FOR US CUZ ALL OTHER CASTERS HAVE MUCH MORE MANA THEN US!! GO LEARN YOUR CLASS WTF LOL HUNTERS CAN'T EQUIP 2H MACES? OMG LOL, GO READ PATCH NOTES 1.8, "NOW HUNTERS ARE ABLE TO LEARN 2H MACES SKILL BY AN EPIC QUEST IN DEADMINES YOU NUBS ROFL..." +1[signature][hline]Burning Lagion Taluntain - Lowbie Warlock Magius - Lvl 60 Mage of Silver Dawn (ortak) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Shaman icinde benc ecok iyi deil. Speedi cok yuksek. 2.8 dş yanilmiyorsam bu yuzden druid icin daha uygun ha verseler kullanmaz misin. Elimden birakmam.[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN BonePART's Blog Last Update: 02.09.2005 -BonePART bizim neden kız arkadasımız yok. Bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Restoration Druid Restoration Shaman Holy-Prot Paladin Retru paladin bu silahi DPSciyim abi diye alırsa kafasını kırarım o adamın GM olucam. Bu silahin DPS le alakası yok. Olayın en kralı yanı +15 fire resist , +25 stam ve mana regen. İlk druidin hakkı derim bu itema.[signature][hline]"Gülün ve bütün dünya sizinle birlikte gülsün,ağlayın ama yalnız başınıza ağlayın." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rion_ Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 ben bunu cogu palada goruyorum valla ama dierlerinde azgordum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 bencede druidin hakkı shaman patch healer onun restoration olmasını anlarım ama paladin rp anlamında healer değil o yüzden holy paladin hadisesini anlamak mümkün değil zaten bir dahaki patch de paladin komple değişiyor yeni talentler ve yeni abilityler geliyor özellikle snare ve ranged spell dedikoduları var bencede lazım[signature][hline]Legions of Ebonlore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 nerde benim ingiliz anahtarım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Benim druid imde var, işin komik tarafı aldıktan sonra çok tartışma çıktı. Paladinler sindiremediler, forumlarda druidler bu item a bid yapmamalı diye bir tartışma çıktı, bi boş bıraktık baktık adamlar Lava dredger dan girmiş, staff of dominance demiş ve aurastonedan çıkmış. (Başka silah kalmıyor zaten druid in işine yarayan). İyi kavga çıktı =P[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 off tam paladin weapon duşmediki bi majordomodan hep eye of divinity hep ancient leaf olmaz ki bole[signature][hline]Lianna Human Paladin Gloria Honorifice Pralium Facio Animus Gradior Quo Prodo, In Excelsis Precedo Bellator Decerte Adversa Incurro Invadoria Desideratus Fatum! Desideratus Bellum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Bi druid olarak 2handed maceleri pek sevmiyorum ve kullanmam. Bunu alan druişdin +55 healign bastırması iyi olaiblir. Paladin bu item yerine 1 hand + shield bi set yaparsa daha mantıklı olur instnacelarda. pvp de paladin in isine yarıyabilir gerci dmg ı okadar yuksek degil ama elemental sharp stonela felan gayet guzel pvpde kullanabilir paladin bunu. Shamanında isine yarıyabilir tabiki. Benim dusuncem resto druid, +heal based ve onun yanına mana regen ve int agırlıklı olmalıdır. [spo1=Benim kullandıgım staff][/spo][signature][hline] Mystry aka mördak gibidir. Celeste Pain Train] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar