Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

mage AoE nasıl ya

innkeeper

Öne çıkan mesajlar

beceremiyorum ;)

nasıl yapıyorsunuz da ölmeden AoE ile birden fazla mob öldürüyorsunuz? işin taktiği nedir acep? allakhazam forumlarında okudugum kadarı ile level atlatması en kolay karakterler arasında mage gösteriliyor. aoe ile süfer level atlıyormuş. eee ben ölüyorum aoe yapayım yaratık toparlayayım derken ;)

işin uzmanından taktiksel bilgiler alalım pls.
Sosyal ağlarda paylaş

Arcane Explosion alıckaksın talent olarak.
delaysız A.E atar hale geliceksin.
Aggro alıp hepsini bir topak yapma konusuna gelincede Fireblast kullanıcaksın veya ondanda A.E kullanabilirsin sonra etraflarında dönerek Arcane explosion asılıcaksın.
Arada bir frost nova atarsın sabit kalmaları için.Vuruş mesafesini iyi ayarlarsın bir süre sonra zaten dmg de almassın..[signature][hline]

[Bu mesaj Eternal tarafından 21 Ekim 2005 18:15 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Ben arcane/fire im ( 28/23) eger moblar yakinsalar 1 rine scorch ation ve kosu yollarina (yani onume) flamestrike atiom sonra CoC daha sonra frost nova biraz kenera cekiliom arcane aoe basliyorum come CoC coldownu bittikce onu atiom oyle yani :). Eger birbirlerinden uzaktalarsa fireball scroch atarak kendime cekiom, hepsi yanima gelince CoC arcane exp oyle devam ediom :)[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

Benim yaptığım(Frost-arcane): Moblar toplanır(tercihen hızlı bir wand la), nova+coc atılır(shatter olduğundan frozen target a %50crit bonusu alınır), arcane explosion spawn yapılır.
Tercihi diğer bir yol, eğer belli mesafede toplu mob varsa, blizzard a 3 talent verdiyseniz, moblar dairenin en dışına(sizden tarafa dairenin içi bakıyor haliyle) gelecek şekilde blizzard yağdırılır. Moblar yaklaşınca ters istikamete blink lenip tekrar cast edilir. Akabinde nova+coc+arcane exp. atılır coc dolunca coc atılır.
Sosyal ağlarda paylaş

en guzeli fire arcanede oluyor aoe :)

nova+fs+pom fs+blaswave+ae

ehe pom fs super zaten fs talenti varsa
ABde bayrak degistirenlere paratrooper misali slow fall ile ucarken yapmistim bir kac kez ehe acaip zevkli oluyor 3-4 kisi bayragi basindayken bir anda patliyorlar

oyuna girince gosteririm kedi sana aoe olayini :)
yeni formatladim makinayi[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides!

Brewers
Sosyal ağlarda paylaş

boyle bg de sağa sola hoplayıp arcane basan tıplere ııce gıcık olurum.Direk stunı onlara saklıyorum hanı oldurmek ıstedıgımden degıl o orda bı otursun yerıne yeter.hop hop nereye kadar ya[signature][hline]Supreme
----------
n3mrut, 11 Ekim 2005 03:48 tarihinde demiş ki:
Evet sonuçta burda oyun oynuosunuz.
Yaptıgınız işi önemli kılmaya neden çalışıosunuz hehe
Kabiliyet gerektirecek şeyler arıosanız gidin gitar davul vs vs çalın
Sosyal ağlarda paylaş

anlatılan efsanevi mageler frostlar pvp de nekadar rezil olsalarda pve de cidden çok iyiler extra snare talentleri ve crit leri alınca nova cone ve blizzard 3 lüsüyle dünyayı kesebiliyorlar

arcane ile kesmekte mümkün özellikle flamestrike ile o frosttan 2 kat daha hızlı kesiyor sorun arcane de dmg yeme olasılığın çok yüksek o yüzden oyunun en ölümcül duo suna başvuruyorlar mage priest lvl 55 rpiest ve mage eastern da ellerini kollarını sallaya sallaya tek pullda farm ı indirebilir

bildiğim kadarıyla 40 frostlar maraudon da şu yeşil jöleleri (batı tarafındakileri) farmlıyorlardı hiç denemedim ama anlatılan ruh hastası xp geldiği[signature][hline]Özhan Canaydın demiş ki "vatan haini mektebi sultaniye pankartını açanları kınıyorum"

bir hafta sonra vergi daireside demiş ki "galatasaray klübünün vergi kaçırdığı tespit edilmiş olduğundan dolayı 1 trilyon lira cezaya çarptırılmıştır"
Sosyal ağlarda paylaş

ORtalam 3 saatte 1 level alıyorum 43üm şu an perma frost ve improved blizzard var .
Mobların içine koşulur
5-10 arası toplanır frost nova çekilir
hemen ardından mana shield çekilir çünkü 1 2 tanesi resist etmişse blizzardı bozabilir

Tam fn sınırının ucundan başlayacak şekilde blizzarda başlanır blizzard etkisine giren moblar normalin %25 hızında hareket ederler size ulaşana kadar doğru hedeflemeyle 2 blizzard birde cone of cold çekersiniz .
Yanınıza geldiklerinde Frost novayı bir daha çeker son kez bir blizz daha çekersiniz ve 5-10 mob anında ölür .

Bu taktiği uygularken mobların nerde patrol gezdiğini iyi anllmanız lazım siz blizzard çekerken 1den fazla mobun size dalması halinde mana shieldiniz sizi tutmaya yetmeyebilir . bu durumda cold snap yaratıkları toplama ve frost novayı baştan yapmak gerek .[signature][hline]WOW( again ;) Kobaren Shadow Song Undead Mage
NEDAIN 24 Duelist (Recursion) Matrix online (Retired)
GUNZ LVL 1x Gunslinger
WOW - EU retail (BL) Kerbela Night elven Warrior 60 (SOLD)
RO Saratan 88 backstab master (retired)

Sosyal ağlarda paylaş

Açıkcası mageden daha hızlı level alabilen bir karakter görmedim ben oyunda garip geliyor shamanın vsnin daha hızlı kasabileceği düşüncesi :D .[signature][hline]WOW( again ;) Kobaren Shadow Song Undead Mage
NEDAIN 24 Duelist (Recursion) Matrix online (Retired)
GUNZ LVL 1x Gunslinger
WOW - EU retail (BL) Kerbela Night elven Warrior 60 (SOLD)
RO Saratan 88 backstab master (retired)

Sosyal ağlarda paylaş

AoE yapılacak mob vardır, yapılmayacak mob vardır. Mesela örnek olarak Ogrelere ve Demonlara AoE yapmayı sevmem.

Ice Armor aç en önemlisi bu bir kere. Mage Armor ile AoE yapmayı denersen, alacağın hasar daha fazla olacağından, normalden daha kısa sürede ölebilirsin.

Kendinden düşük levelli mobları seçersen senin yararına olur.

Hangi level, hangi tür moblara Aoe yaptığına göre, bir sayı belirle, eğer Int + Sta eşyaların ağırlıktaysa, Mana Shield açarak içlerine & yanlarına git, topla, Blink kullanarak dışarı çık, sana gelmelerini bekle, Frostnova ile içiçe şekilde donmalarını sağla, Cone of Cold kullan, arkasından (eğer varsa) Presence of Mind ile birlikte Flamestrike kullan, çok büyük bi ihtimalle bunları yaptığında senin üstüne geliyor olacaklar ama Cone of Cold nedeniyle koşma hızları düşük olacak, bu noktadan sonra da (Imp. Arcane Exp. talentini mutlaka almış olman lazım) Arcane Explosion kullanarak öldürmeye çalış. İşler zorlaşırsa Blinkle dışarı ve tekrar Cone of Cold vs. deneyebilirsin.[signature][hline]Elonia 60 Undead Mage
Sosyal ağlarda paylaş

AOE ile lvl atlamak DM de oluodu eskiden.
Heryerde AOE lvl atlanmaz.
Nerelerde yapılabileceği us forumlarında nasıl yapılabileceğinide herkez burada yazmış zaten :)
*Frost armor - Yüksek mana
- Frost nova-CoC-Arc exp
- Frostnova - Flamestrike-Blastwave-arc exp
Yapılacak kombo bunlar.
Ama şunu söyliyim;
Eğer yüksek manan varsa ve kendi lvlından +2 yüksek moblardan 4 tane kesioyorsan sorun yok. Yani kısacası AOE yaptığında eğer 5+ kesmiyorsan bi anlamı olmaz...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Regalya, 22 Ekim 2005 10:06 tarihinde demiş ki:
Pwnagenin bi anlami varmi ?
45 derecelik aci icinde herkeze 1k koymak en ölümcülmü oluyor? 2 büyü ile hemde.

aci 45 dereceden cok cok daha genis olabiliyor durdugun yeri ayarlarsan,birbirinden oldukca uzak iki mob'a bu sekilde hasar verdim tabii arctic reach ve improved coc cok onemli.
dedigin gibi,1200-1300 vuruyorum coc ile ben ve 20-25 kisiye-mob'a ayni aynda bu hasarda vuran bir spell yok oyunda.[signature][hline]Oneiros,proud member of DUSK Elite.
-The Maelstrom.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Eternal, 22 Ekim 2005 12:52 tarihinde demiş ki:
said:
Mighty_THoR, 22 Ekim 2005 00:11 tarihinde demiş ki:
anlatılan efsanevi mageler frostlar pvp de nekadar rezil

sen frost mage görmemişsin.

gördüm hepsi ayaklarımın altında yatıyordu :D[signature][hline]Özhan Canaydın demiş ki "vatan haini mektebi sultaniye pankartını açanları kınıyorum"

bir hafta sonra vergi daireside demiş ki "galatasaray klübünün vergi kaçırdığı tespit edilmiş olduğundan dolayı 1 trilyon lira cezaya çarptırılmıştır"
Sosyal ağlarda paylaş

strart scarlette ufak bi bugla 5 dakkada 1 8 lik non elite cekiliyodu
adam absı 15 20 silver dusuyodu + yesil item ve en onmlisi cloth dusme sansı wardı

bugda deil aslinda intance resetlemenin farkli bi metoduyla denebilir
once flamestrike atiyodsun (cunku 6 saniye cast timei war)
kosarak bi tane arcane expo moblar etrafina toplansin diyo
frsot nove
CoC
sonra arcane expoluyosun bitiyo
tabe bu arada 2 tane caster mob oldugundan frost ward ve ,ice barrier acman lazim
onun dısıdna satte 30 40 gold arti baya bi cloth topluyodun[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN
BonePART's Blog
Last Update: 02.09.2005

-BonePART bizim neden kız arkadasımız yok.
Bilemiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...