Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bu saatten sonra WoW a baslanırmı

Laurelin

Öne çıkan mesajlar

sımdı ben yepyenı cıllop makıne aldım sole kendımı kaptırıcagım adam gıbı bır mmorpg arıyorum gonlumde WoW var ama

baslıkta yazdıgı gıbı bu saatten sonra baslanırmı degermı yanı
butun mılelt zırvedeyken cok zorlanırmıyım veya butun mıllet zırvedemı

sole benı tanıyan hos sohpet adamalr varmı patıcıkten eskı oyunlardan tansıtıgım veya ondan umıdımı kestım hala eskısı gıbı oynıyan bır turk gurup varmı

yardımcı olursanız cok mutlu olucam[signature][hline]"If your enemy has a choleric temper, seek to anger him."
Roy Mustang
Sosyal ağlarda paylaş

Ben sana şöye söyliyim
çok okudum çok meraklandım heyecanlandım wow konusunda ama
oynamaya başladıktan sonra oyunun belli bi yere kadar single player bi oyundan pek bi farkını göremedim bu beni burktu açıkçası.
oyun belli bi seviyeye geldikten sonra zevk vermeye başlıyo bu doğru ama belli bi arkadaş kitlesyle beraber oynamayınca oyun çok kısa bi sürede bayıyo :(
keşke bi cafede aynı anda 10 15 kişiyle oynasak süreklli diyesim geliyo.
ama oynanırmı bu oyunanmaz mı diyince kesinlikle oynanır derim.
en azından oynadım diyebilirsin.
oyunda çok sabit şeyler ar zaten bi süre sonra sıkmaya başlayan en kötü özellikte o.
neyse Yeni makinan hayırlı olsun...
ben yemeğe kaçar
sahur geldi.[signature][hline]Night Elf - Druid lvl 17 ( Kulak )
daha yeni başladım ezmeyin =)
Sosyal ağlarda paylaş

Oynamak istiosan wow a her zaman baslanabilir (ultimayı dusunup böle bi konu açtıysan hiç tereddüt etme) , benim için her turlu mmorpg a her zaman baslanır cunku ben once milletle yarışmaya başlamadan kendimi geliştirmeye bakarım bu senin elinde olan bişi ki senden 2 ay 3 ay once baslamıs olan birini 3 ay da geçme sansın bile var cunku dungeonlardaki droplar sansa bakıo ve senin attıgın zarlara bakıo :)

[Bu mesaj nomex tarafından 22 Ekim 2005 04:52 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Sole bu konu da cillop bi makina almıssın bu wow oynamak için bi sebep deil online oyundan bahsedioruz çünkü :) Cillop bi bağlantı al sen bu da nası olur mesela Paris e taşınarak olabilir , Düşük grafiklerde , yuksek fps ve düşük pingle oynamak en guzeli , oyunda gorsellik ne kadar muhtesem olursa olsun 500 600 pingle 100 ping arasında cok fark var .. Burda demek istedğim wow u lagdan oynayamazsın deil , (ortalama 256 adsl ile low medium serverlarda 300 pingle oynayabiliosun ) ben 300 ping ve muhtesem grafikler yerine 100 ping ve düşük grafiklerle oynamayı tercih ederdim :)
Sonuç : Iyi bi makina wow a başlamak için neden olabilir mi olamaz , sen wow oynamak istiosan oynarsın . Wow oynamak için ii bi makina gerekir mi , gerekir veya gerekmez oynamak istiosan yine oynarsın ..
Sosyal ağlarda paylaş

makına sebebp degılkı eskı makınam wow calıstıramıyordu o yuzden baslamamıstım oyun ılk cıktıgında bılen bılıo zamanında msn den hadı wow a gelsene oyun benden aa dur bakalım senın makıne acmıodu eheuheue seklınde cok harasslandım
baglantım ıse ıyı yanı baglantı engelım yok[signature][hline]"If your enemy has a choleric temper, seek to anger him."
Roy Mustang
Sosyal ağlarda paylaş

başlanır başlanır cokda guzel olur=).Herkez zırvedeyken dıye bişi yok uo diil bu=).
@soulcube
Eğer questleri harbi quest gibi yaparsan,bide W3 oynamışsan ilk 20 levelda cok zevk verıyor.Ben mısal serverıma bısı olduuna açıyorum yenı bır karakter [ zaten 1 gunde 15 oluyosun] sırf questler için.[signature][hline]Supreme
----------
n3mrut, 11 Ekim 2005 03:48 tarihinde demiş ki:
Evet sonuçta burda oyun oynuosunuz.
Yaptıgınız işi önemli kılmaya neden çalışıosunuz hehe
Kabiliyet gerektirecek şeyler arıosanız gidin gitar davul vs vs çalın
Sosyal ağlarda paylaş

ben başlıcam birilerine yetişcem diyosan o yalan çünkü oyunu ilk çıktığı günden beri oynayanlar var (misal ben).
ama yok ben yaya yaya zevkini ala ala questleri thotbottan bakmadan dabakaneye mok yetiştirmeden oynicam diyosan çok süfer ve zevkli oyun...
heleki 60 olunca MC raidleri dadından yinmez.[signature][hline]Realm: Shadow Moon
Class: Orc Shaman
Nick: Redbullah
Guild: Obscurum
Sosyal ağlarda paylaş

said:
SoulCube, 22 Ekim 2005 04:14 tarihinde demiş ki:
Ben sana şöye söyliyim
çok okudum çok meraklandım heyecanlandım wow konusunda ama
oynamaya başladıktan sonra oyunun belli bi yere kadar single player bi oyundan pek bi farkını göremedim bu beni burktu açıkçası.
oyun belli bi seviyeye geldikten sonra zevk vermeye başlıyo bu doğru ama belli bi arkadaş kitlesyle beraber oynamayınca oyun çok kısa bi sürede bayıyo :(
keşke bi cafede aynı anda 10 15 kişiyle oynasak süreklli diyesim geliyo.
ama oynanırmı bu oyunanmaz mı diyince kesinlikle oynanır derim.
en azından oynadım diyebilirsin.
oyunda çok sabit şeyler ar zaten bi süre sonra sıkmaya başlayan en kötü özellikte o.
neyse Yeni makinan hayırlı olsun...
ben yemeğe kaçar
sahur geldi.

Büyük ihtimalle herkesin çoktan level 50+ olduğu bir sunucuda başlamışsındır. Böyle olunca tabii ki düşük level çok az kişi oluyor. Instance'lara gidecek, quest'lerde yardım edecek, yada sadece geyik olsun diye yanyana sizle gezecek adam bulamıyorsunuz. Dediğin gibi single player gibi oluyor oyun.

Ama.. Blizzard uyanık. Arada bir "fresh realm" dediği yeni sunucular açıyor. Bu sunuculara başka sunuculardan transfer yapılamıyor. Böylelikle yeni başlayanlar da etrafı bomboş görmüyor.

Ben de bir alt karakter yapmak istemiştim, ama adam yok instance yapamam diye vazgeçmiştim. Sonradan EU sayfasını karıştırırken gözüme çarptı. Nordrassil diye yeni bir normal sunucu açılmış (1 ayı geçmemiş sanırım açılalı). Hemen warcraftrealms.com 'un ilgili sayfasına gittim. Baktım level 50-60 arası oyuncular 16 kişi. Ağırlık level 30 ve altında. Yani yeni başlamak için mükemmel bir fırsat.

Ben de bir dwarf priest yaptım, level 8 oldu. Etraftaki oyuncuların kıvamı süper, ne EU'nun ilk günleri gibi abartı kalabalık (quest yapmak için 20 kişi bir mob'u beklerdik aman aman), ne de boş. Tam kıvamında yani. Ayrıca alliance - horde dengesi de iyi sayılır 1.4:1 durumda (alliance fazla). Ama nerdeyse tüm normal sunucularda bu oran 2:1 'in üstünde olduğu için çok iyi sayılır.

Bu Nordrassil gibi 2-3 yeni realm daha var. Biri PVP, ikisi PVPRP galiba. İstersen onlara da bakabilirsin, galiba bu sunucular da Laughing Skull, Venture Co. ve bir tane daha.

Sonuç olarak: Kesinlikle başlanır.[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected]
Kane | Level 60 | Orc Warrior | Magtheridon | Grimsoul Legion
Nepenthe| Level 20 | Undead Mage| Frostwhisper
Sosyal ağlarda paylaş

Bence başka oyuna başla mesela Matrix Online valla ben cok seviom guzel bi oyun bence sonra madem makinanın super oldu everquest 2 alırsın son grafik mukemmel grafikler super olur[signature][hline]CusTodeM, 02 Ekim 2005 22:43 tarihinde demiş ki:
bende bi ara kıllandım boyle sonra dedim niye kıl? sonra tuylenmeye basladım
Sosyal ağlarda paylaş

Mxoya başlanmaz onu salla wowda yeni bir serverda karakter aç mis gibi taklırsın son derecede zevkli olur
PS: ben shadow songdayım ortalama 10-20 arası leveller rahat rahat takılırsın .[signature][hline]WOW( again ;) Kobaren Shadow Song Undead Mage
NEDAIN 24 Duelist (Recursion) Matrix online (Retired)
GUNZ LVL 1x Gunslinger
WOW - EU retail (BL) Kerbela Night elven Warrior 60 (SOLD)
RO Saratan 88 backstab master (retired)

[Bu mesaj Dunedain tarafından 22 Ekim 2005 11:47 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

rahat rahat başlanılır. vaktini ve emeğini harcayana wow karşılığını veriyor... ben şimdi wow alsam sıfırdan başlasam hiç üzülmem çünkü oyun buna musait. alırım 1 ayda 60 olurum 5-6 ay kasarım gm olurum ohh :D ve bu dediklerimi friend listimde kimse olmadan, kimsenin raidine girmeden (bg hariç), guild muild hiç bişiyle uğraşmadan yapabilirim ki asıl o zaman hız söz konusu nerde çokluk orda b.kluk yani. ama zaten sen bg yaptıkca ordaki tayfa seni tanıcak premade raidlere girebileceksin o zaman daha hızlı olursun. yani lvl60 olduktan sonra bg amaçlı bir guild, premade raid olaylarına girersen fena sayılmaz.[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild)
lvl60 Human Mage
Sosyal ağlarda paylaş

Bende oyuna yeni başladım Magtherdon 'da..Arkadaşlar olarak topluca başladık hepimiz.Ve şuanda bile inanılmaz zevk alıyorum oyunu oynarken..İlerleyen level leri düşünmek bile istemiyorum.Undeath-mage açtım çok memnunum[signature][hline]Stier-Morniel
Retired-Ultima Online-Nbl-Locus
Sosyal ağlarda paylaş

hehe undead mage sanırım bir çok human mage'in gıptayla bakıp, gördüğü yerde duello yapmak isteyeceği, geçmek isteyeceği bir karakter :D sen şimdi ilk lvller öle zevklidir asıl mevzu lvl60 olunca kopar. bi boşluk olur ama sonra tekrara ısınırsan oyuna daha da zor soğursun. bir ara baya bi pati çok soğumuştu wowdan. ama şuan kayda değer bir soğukluk yok. ama gene de char satan satana :D[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild)
lvl60 Human Mage
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...