Razien Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 yalnız drenailer bir tane pitlord yönetimindeki orclardan kurtulmaya çalışıyordu blizz bir senaryo çizip illidanın bunları kontrol almasını sağlayabilir liderleri farklı olursa savaşta biter[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 said: BonePART, 24 Temmuz 2005 04:31 tarihinde demiş ki: abicim tamamda arthası oldurcek olsa neden gelip onna birlesir ki arthas diye bisi yok zaten artık sadece lich ing war lich king gittikçe güç kaybediyordu, ondan dolayı arthas'la birleşmek zorunda kaldı. ama neden arhas onu bilmiyorum. ancak sonuçta onunla "birlikte" oldu. şahsen öyle bir adam olsam, krallığımı birisiyle paylaşmak yerine "tek adam" olmaya çalışırdım. yanlış bir örnek olabilir belki ama, hatırladığım kadarıyla raistlin de fistan ile "birlikte"ydi. daha sonra kendini fistandan kurtardı, fistanı da öldürdü. benzeri birşeyi Ner'zhul da yapabilir. Ner'zhul'u öldüren, sonra da Lich formuna sokan Kil'jaeden'di. Senaryoya göre bunu bir zaaf olarak veya burning legion'a bağlılığını hatırlatacak birşey olarak görüp, orc formuna geri dönmek isteyebilir.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 said: Engin2, 24 Temmuz 2005 04:51 tarihinde demiş ki: yalnız drenailer bir tane pitlord yönetimindeki orclardan kurtulmaya çalışıyordu blizz bir senaryo çizip illidanın bunları kontrol almasını sağlayabilir liderleri farklı olursa savaşta biter scourge-forsaken ilişkisi gibi birşey diyorsun. hmm, bir ihtimal. ama sonuçta naga olmuycak (birçok dengesizliğe neden olabilir). onun yerine 4. bir başka ırk gerekicek, ne olabilir ki? ya da bahsettiğim dengesizlikleri ne ile kapatabilirler ki[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 said: Bonecrusher, 24 Temmuz 2005 04:52 tarihinde demiş ki: said: BonePART, 24 Temmuz 2005 04:31 tarihinde demiş ki: abicim tamamda arthası oldurcek olsa neden gelip onna birlesir ki arthas diye bisi yok zaten artık sadece lich ing war lich king gittikçe güç kaybediyordu, ondan dolayı arthas'la birleşmek zorunda kaldı. ama neden arhas onu bilmiyorum. Arthas olmasının sebebi çok açık.Arthas Krallıgın gururlu aynı zamanda dagları ben yarattım havasında bir herosuydu. Ve lich için tam aranan adamdı.Topraklarını bırakmıcak gururuna ve gencligine yenilip kolay hırs yapıcak bir karakter. King,arthas ı hem ulasılması kolay hemde genc oldugu için seçti. Medivh in uyarılarını iplemeyen human ırkı lich king için açık hedefti.[signature][hline]metaphor [Bu mesaj Eternal tarafından 24 Temmuz 2005 04:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 He bu arada ek pakette Arthas a bişey olmaz. Çünkü Frozen Thorne nun başroluydu.World of Warcraft da ilk tepside sunmadılar bu elemanı bize.Expansion demosunda zırhların içinde şangır sangır yürüyen biri görürseniz bilin ki arthas geliyodur. Ama nereye dikerler onu bilemeyiz. Thrall öldürülmesi en zor bos konumudayken birden Arthas in Thrall out olur.Hikayeyi dallasa da cevirebilirler.Bütün bu tahminlerimiz dogrultusunda da olusturabilirler.[signature][hline]metaphor [Bu mesaj Eternal tarafından 24 Temmuz 2005 05:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 hayır neden arthas'ı undead yaptı demedim. şu frozen throne kırıldığında lich king'in de gücü akıp gitmeye başlamıştı ya (sanırım frostmourne'la ilgili birşey) neden arthas'la birleşme gereği duydu, onu kastettim :)[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 şey,onun sebebi basitçe bir vucuda ihtiyacı olması olamaz mı?[signature][hline]May Akıl Fikir Be With You Young Human..amin ceday abi,cümlemizle Lancelion-Human Paladin-Level 3* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 olabilir. ondan arthas'ı çağırmış olabilir. ama nasıl olsa bir vücut elde ettiği ve gücü eski haline kavuştuğu için eski orc vücuduna kavuşmak da isteyebilir. (yani daha doğrusu ner'zhulun orc olmasını istiyorum ben, böyle hikaye felan yazıyorum belki olur diye.. :))[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
misanthrope Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 peki ya arthas'ın lich ten kurtulabilme olasılığı?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 bence zor. sonuçta arthas bir scourge. lich king'in zayıfladığı sıralarda bile kurtulamadı. belki de kurtulmak istememiştir.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 3. bir ırk gelecekse kesinlikle MURLOC olmalı bence. Zaten heryeri ele geçirmiş pis yaratıklar ve RLde hepimiz nefret ediyoruz bence süper olur 3. ırkın MURLOC olması :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
misanthrope Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 belki de -daha önce raistlin örneği verilmiş ordan devam ediyim- raistlin gibi kendini güçsüz gösterip - ki raist doğru zaman gelinceye kadar fistan a karşı kendini noob gösterdi- arthas doğru zamanı bekliyor ve o zaman geldiğinde....rip lich olabilir ama blizzard ın yapacağını sanmam[signature][hline]name :Misanthrope race :Night Elf class :Hunter server :BF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
misanthrope Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 said: Absolut, 24 Temmuz 2005 05:42 tarihinde demiş ki: 3. bir ırk gelecekse kesinlikle MURLOC olmalı bence. Zaten heryeri ele geçirmiş pis yaratıklar ve RLde hepimiz nefret ediyoruz bence süper olur 3. ırkın MURLOC olması :) yapma etme gözünü seveyim sonra her yer vırıvırıvırı sesleriyle dolmasın[signature][hline]name :Misanthrope race :Night Elf class :Hunter server :BF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Aslında wow a bu denli hikayesel bakmak hosunuza gidiyosa (ki gidiyor sanırım tartışma baya güzel hallere girdi) undead oynayın derim. BL de level 60 mage yaptıktan sonra Kor'gall da tekrar undead oynamamın sebeplerinden biride bu hikayenin içine girmek istemem. Questleri okudugumuzda anlıyoruz bu olayları. UD de vermek istedigi imaj scourge un içinden kurtulmuş bir kitlenin içinde bulunuyosun. Hem kötü tarafı yaşıyosun hem de iyi ama bunu kullanmak sana kalmış tadında bir imaj var undead hikayesinde. Bu mektuplar,getir götür questlerini okuyun derim mesajlarıda okuyun içindeki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Evet,oyun içindeki mektuplar,kitaplar ki özellikle SM Lib. de birçok kitap var sağda solda,çok bilgi veriyorlar..[signature][hline]May Akıl Fikir Be With You Young Human..amin ceday abi,cümlemizle Lancelion-Human Paladin-Level 3* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 ama sadece undeadlarda birazda thrall diğer ırklarda o atmosferi yaşayamadım[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 @bone Nagalar neden zıplyamıyor?hehe sen oyunda fizik kanunlarına uyuşan kaç şey gördün ki.Karın kaslarını geri kendilerini kısaltıp bır anda bırakarak zıplayabılır. valla gnome ları sılsınler bunu koysunlar =)[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki: Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir. Delanoresse, 31 Mayıs 2005 14:03 tarihinde demiş ki: ex, o yuzden Ataturk'u ve dusuncelerini seviyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 gnomelara laf yok :) valla yeni gelicek herhangi bi r elf ırkı olsunda gerisini o kadar merak etmiyorum... yahu kardeşim ben elf mage oynatmak istiyorum yaa ühü...[signature][hline]Cenx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Eğer hikayeye ilginç bir taraf katacaklarsa burning legion'dan bir ırk gelebilir. Bunun dışında pek bir değişiklik ayratmaz.[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected]ek$i:topluignebasi WoW:Narcosis[Burning Legion] | Shab[Warsong] | Prion[Skullcrusher] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
misanthrope Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 benim expansion dan beklediğim, warcraft hikayesinin devam ettirilmesi, önceki postlarda olduğu gibi bir çok kişinin bu konuda fikir ve istekleri olması (ben de dahil),çoğu kişinin hikayenin devam ettirilmesini istediğini göstermekte. hikayenin gidişatına göre de yeni raceler,class lar eklenmeli. wow da devam ettirmiceklerse bile w3 le aynı motorda, herşeyi aynı oyun çıkarsınlar (w4) yeterki hikayeyi devam ettirsinler:D[signature][hline]name :Misanthrope race :Night Elf class :Hunter server :BF [Bu mesaj misanthropehus tarafından 24 Temmuz 2005 15:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 mmorpglerde senaryo gelişmiyor ne yazıkki hep sabit kalıyor,önemli bir gelişme olmuyor[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür [Bu mesaj Engin2 tarafından 24 Temmuz 2005 15:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 w4 te ne olcak sölim. Kil jeydın dellenmiş bir halde gelicek,arhası ezmeye. Arthas yeni muttefıkler bulacak,bu arada İllidian fln da gene buyu arayıslarını surdurucek[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki: Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir. Delanoresse, 31 Mayıs 2005 14:03 tarihinde demiş ki: ex, o yuzden Ataturk'u ve dusuncelerini seviyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 nagalar zıplar ayrıca kobralar gibi geriip gerinip modda ama pantalon giyemezler o bi sorun MURLOCKLAR OLSUN[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN BonePART's Blog Last Update: 23.07.2005 Hatun Kisi: yanlismisim lezbienlik asla asla asla bisi. BonePART: o_O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 değişebilir pantolonn bu çok basitki.Nasıl bir robe u giydiğinde cinsiyetine[hatta buyuklugune] gore şekil değiştiriyor burdada aynısı olur. gene pantolon yapılır farkmaz okadar o.[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki: Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir. Delanoresse, 31 Mayıs 2005 14:03 tarihinde demiş ki: ex, o yuzden Ataturk'u ve dusuncelerini seviyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 ayakkabı da, kuyruk ucu koruyucusu olsun madem :D[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar