3 yanlış bir tek. psikolojim de bozuk zaten. :([signature][hline]Silent dance with death... Öss nedeniyle 15.8.2005 - 18.6.2006 arası az görüşücez. Esen kalın efenim. Penthesilea, 31 Ağustos 2005 02:23 tarihinde Dela hakkında demiş ki:
Adami cidden kaybettik, eskiden clubberdi, simdi Sabanci'nin delisi oldu Penthesilea, 02 Eylül 2005 22:14 tarihinde demiş ki:
Oha 1.97lik kiz ya zergdir ya troll
CorteZ, 20 Ekim 2005 01:04 tarihinde demiş ki: bir çiftçinin 17 koyunu vardi. sürüde salgin hastalik oldu, dokuzu agir hastalandi, digerleri öldü. çiftçinin kaç koyunu var?
Ben 17 demiştim ve bence hala 17.
Kaç canlı koyunu var demiyor kaç koyunu var diyor ve cevap 8 ölü 9 yaralı olmak üzere 17 koyundur.
Masteis, 20 Ekim 2005 20:25 tarihinde demiş ki:
7. adamin biri dikdörtgen biçiminde ve her cephesi güney manzarali bir ev insa ediyor. evi kocaman bir ayi ziyaret ederse bu ayi ne renk olur? Cevap: Bu sorunun ne istediğini bi anlamadım
Çok kolay, adamın her yönü güneye bakıyorsa adam kutba inşa etmiş demektir evini, yani tam kutup noktasına. E kutupta gelecek ayı da kutup ayısı olur anca, yani beyazdır.[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
1. soruyla 9. soru yannış.[signature][hline]Count to Six and Die
1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6.
CaNNiBaL_CoRpSe
Her insan fenerbahçeli doğar. Ama arada bozulmalar olabilir. Bir ülkede hayat ne kadar pahalıysa namus o kadar ucuzdur.
valla bizim bi psikoloji-hafıza-zeka konularında uzman bir ogretim uyesi hocamız vardı, tarafsız zeka testi yapılamaz derdi, ona gore zeka sayısal hafızayla daha yakınmıs, bu test zeka testi olamaz cunku ben guguklu saatin nasıl calıstıgını bilmiyorsam o soruyu cozemem yada dikkatli deilsem kibrit sorusunda takılırım.. oss soruları gibi valla :D
Öne çıkan mesajlar
Solonor
Öss nedeniyle 15.8.2005 - 18.6.2006 arası az görüşücez. Esen kalın efenim.
Penthesilea, 31 Ağustos 2005 02:23 tarihinde Dela hakkında demiş ki:
Adami cidden kaybettik, eskiden clubberdi, simdi Sabanci'nin delisi oldu
Penthesilea, 02 Eylül 2005 22:14 tarihinde demiş ki:
Oha 1.97lik kiz ya zergdir ya troll
Lancelion
Lancelion-Human Paladin-Level 5*
-Cleglaw-
ahahah aynısını düşünmüştüm :)
Rewendor
Çok kolay, adamın her yönü güneye bakıyorsa adam kutba inşa etmiş demektir evini, yani tam kutup noktasına. E kutupta gelecek ayı da kutup ayısı olur anca, yani beyazdır.[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
Masteis
CaNNi
1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6.
CaNNiBaL_CoRpSe
Her insan fenerbahçeli doğar. Ama arada bozulmalar olabilir.
Bir ülkede hayat ne kadar pahalıysa namus o kadar ucuzdur.
Voys
RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki:
bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar...
fellantis
tashmoo