Eternal Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Evet Batman Begins'in sonunda bize jokerin sinyalini vermişlerdi. Ben şuan Yeni Joker'in kim oldugunu veya olucagını bilmiyorum.Diger karakterlerinde. Peki Sizce ; Joker Kedikız Penguen Soru İşareti bu karakterler kimler olmalı. Benim tek karar verdigim Soru İşaretine Jim Carey nin devam etmesi.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 kedikız halle berry olmasın da.. kim olur olsun.[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 joker jim carey olsun bence de kedikız hale berry ye yakışmıyo sevmiyorum zaten o kadını ben[signature][hline]Ölüm ölüm dediğin nedir ki gülüm; Ben senin için yaşamayı göze almışım. -natalieme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Catwoman bariz Nicole Kidman olmalı bence.[signature][hline]LathspeLL (a.k.a seth) Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Nicole Kidman atlayıp hoplayıp kahramanlık yapma dönemi geçti ancak batman in sevgilisi olabilir(vaktinde kim basinger ın oynadığı rol tarzı bişi olur) ama kedi kadın için daha genç 25-30 yaş arası birisi tercih edilir kanımca. Soru işareti Jim Carrey de kalmalı ama şöyle bir durum var Batman Begins belki de içinde mizah unsuru olmayan tek batman filmiydi. Bu durumda ciddi bir "soru işareti" nasıl olur tahmin edemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Catwoman'a Natalie Portman iyi gider biraz makyajla :) Soru - işareti kesin gene Jim Carrey olmalı. Joker'de eski karakter olmalı bence adamın adını unuttum ama hatırlıyorum herşeyini :) Bu arada Penguen'i hatırlamıyorum ya nasıl bir şeydii :)[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 jack nicholson'ın oynuyodu jokeri[signature][hline]çok terbiyesiz bir adamım... ...ayrıca tükürdüğümü de yaladım gizli lamer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Penguen'i Deni DeVito oynuyordu.[signature][hline]LathspeLL (a.k.a seth) Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Kedi kız rolüne Alicia Witt gayet güzel gider.[signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki: A mug of ale, and a fine tale! Gimli yönetti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 said: LathspeLL, 16 Ekim 2005 19:10 tarihinde demiş ki: Penguen'i Deni DeVito oynuyordu. hmms bunu öğrendiğim iyi olduda ben penguen nasıl bir şeydi onu merak etmiştim :) Unuttum ya bir ara ne izlerdim[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rush Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 joker jim carrey olsun.[signature][hline]Pınar Karşıyaka Basketbol Takımı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 fena olmadı aslında evet[Bu mesaj elvyn tarafından 16 Ekim 2005 20:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 hmm suratı fazla güzel değil :) Güzel birini oynatmaları gerekirki karakter sevilsin diye düşünüyorum.Aksine bende oyunculuk performansı daha çok etki bırakır :) Ama şonuçta film kadrosunu yönetmen vs. şeçiyor bize laf düşmez :) İsterlerse Kedi Kadın olarak ben bile oynarım auehueh :D[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiNg Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 nico cage[signature][hline]NaRLıDeRe Sk namalup Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 kim oynarsa oynasın sıçmasınlarda.Saçma sapan bebe filmi yapmasınlar yeterki,begins baya guzeldı bu karanlık atmosfere devam dıyorum baska bısı ıstemıyorum =)[signature][hline]Supreme ---------- n3mrut, 11 Ekim 2005 03:48 tarihinde demiş ki: Evet sonuçta burda oyun oynuosunuz. Yaptıgınız işi önemli kılmaya neden çalışıosunuz hehe Kabiliyet gerektirecek şeyler arıosanız gidin gitar davul vs vs çalın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Deni DeVito demişim :) Danny DeVito olacak.[signature][hline]LathspeLL (a.k.a seth) Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 iyide filmde penguen bey, kedi hanim veya soru isareti oglan olcak dendi mi? joker olcaksada ilk filmden onceki hali olur, surati yamulmadan onceki. ilk filmin basindaki gibi...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki: bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 said: fede, 16 Ekim 2005 13:15 tarihinde demiş ki: joker jim carey olsun bence de kedikız hale berry ye yakışmıyo sevmiyorum zaten o kadını ben Joker jim carey olmamalı bence. Mizahi,çocuksu bi hava katıyo. Kasvetli atmosferi yitirmemeli film Jim careynin mimikleri gitmez o filme [signature][hline]N i g h t w i s h Kerforn/Night Elf Druid (Invadoria) Burning Legion Nerf Shaman! [Bu mesaj Sensible tarafından 17 Ekim 2005 05:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valindel Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 jım carry joker olabilir, sonucta joker en kasvetli otramda bile komik ve geyik bır karakter. ama daha önce soru işaretini canladırdığı icin kötü durabilir. ayrıca nicole kidman daha önce, batman forever fılmınde batman'in sevgilisini oynamıştı zaten. batman de val kilmer'dı.[signature][hline]We are following The will of the one Through the dark age And into the storm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Jim Carrey her rolu yapabilir arkadaşlar :D Komedi,drama her türlü yetenek var adamda :) Bkz. Truman Show'da ne biçim rol yapmıştı unutamam _[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Jim Carrey süper gider joker için ama sanmam olacağını Kedi kadın la ilgili de Eliza Dushku iyi gider diye düşünüyorum, Buffy ve Angel da Faith'i oynayan kız[signature][hline]Double, double, toil, and trouble Fire burn and caldron bubble Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 yok abi o yeteri kadar guzel değil.şöyle çarpıcı kışkırtıcı biri lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Eliza dushku olmaz ya. O klişe teenage filmlerin starı :) Ayrıca boyu kısa[signature][hline]N i g h t w i s h Kerforn/Night Elf Druid (Invadoria) Burning Legion Nerf Shaman! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Elisha Cuthbert :) Ahhhh[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Hım kedi kız Kristanna Loken olabilirmi acaba.. Belki düşünülür.Şimdi geldi aklıma =)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar