Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Biraz Eliniz titresin!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Boyle bir itemi cevredeki moblar bile rollerse kimsenin ses cikaracagini sanmam. Ayrica boyle bir item var mi ? Fake degildir umarim.

[Bu mesaj Law tarafından 19 Ekim 2005 08:14 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Oyundaki legendary ve artifact itemleri herzaman Warcraft masalında bir dönüm noktasını simgeleyen itemler olacaklar. Mesela Hand of Ragnaros'un Prince Thunderaan'ı bir vuruşta devirmesi gibi. Bu kılıç da Warcraft 3 oynayanların iyi bildiği Illidan'ın elindeki kılıç.

Oyun hiç bir zaman bitmeyecek gibi duruyor. Sürekli gelişecek ve içeriği herkesi bayacak sonunda oyunun içinden çıkamayıp oyunu bırakacağız gibime geliyor :P
Mesaj tarihi:
Bariz mage item canım, bu sword u alır sadece melee dalarım arada bir Fire Blast falan atarım işte.

1400 AP vs demon, Eye of shadow piyasasını tekelimde tutarım.

[signature][hline]Corald -- Human Mage | Pain Train |
eski Blizzard_IcedEye

[Bu mesaj Chris_Metcalf tarafından 19 Ekim 2005 10:14 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
Chris_Metcalf, 19 Ekim 2005 10:13 tarihinde demiş ki:
Bariz mage item canım, bu sword u alır sadece melee dalarım arada bir Fire Blast falan atarım işte.

1400 AP vs demon, Eye of shadow piyasasını tekelimde tutarım.

Bak bunu hiç düşünmemiştim. :D
Mesaj tarihi:
Hand of Ragnarosu bile almak icin baya baya kasmak gerekiyorsa, bunu almak icin ne yapmak gerekir kim bilir..[signature][hline]Proud employee of;
Swissotel Sydney
Hilton Sydney

Now Barista..
Mesaj tarihi:
şaka dimi bu!ewet ewet bi şaka olmalı!yada bir rüya..... :) benim toplam armor umdaki intellect sayısına eşit nerdeyse!i love intellect! :)

[Bu mesaj priest_mert tarafından 19 Ekim 2005 10:48 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
olsun :D bu hafta magmadardan arcanist leggings onyxiadanda tier 2 kafalik bekliyorum alirsam efsane olucak libram questlerinide yapotim bi 20 resistance bi 100hp onlari basicam:)[signature][hline]Nanette the danette. Burning legion.
Alliance. Mage. Invadoria.

• Yeni Oluştur...