kermit Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 abi bu araba kazaları nymiş byle yaw ben sadece arabaların hasarını öderrsin sanıyodum adamın biri antlalyada önce trafik lambalarına sonrada tramvaya çarpınca devlet malına zarardan baya bi ceza almış yuh dedim hapis yatan bile varmıymış bundan ?[hline] Bildiğim tek şey varsa, o da hiçbir şey bilmediğimdir. Socrates Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 var tabi neden olmasın[hline]mix edebiyat & oyun sitesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkor Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 walla türk milleti böle onunde bir kaza olmuş adam bakacam diye başka bir yere çarpıyo ne meraklılar var[hline]Wake Me Up Before you GO-GO / WHAM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Kaza sırasında agaça çarparsan gene dava açılıyor. Allah kazadan beladan korusun.[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 said: Malkor, 24 July 2003 10:19 tarihinde demiş ki: walla türk milleti böle onunde bir kaza olmuş adam bakacam diye başka bir yere çarpıyo ne meraklılar var[hline]Wake Me Up Before you GO-GO / WHAM! ve trafik kilitleniyor ayrıca sağa sola bakacam derken millet[hline]mix edebiyat & oyun sitesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkor Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Bizim arkadaş var kız kesecem diye öldürüyodu bizi dolmuş a giriyoduk offf Adam kırmızı ışıkları göremiyo geçiyo paso[hline]Wake Me Up Before you GO-GO / WHAM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 devletımız nerden para alam dıye ugrasıyor daha neler var neler[hline]Ben Bugun Cok Iyıyım...[b] [b]Metall Ethlos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 alıcak tabe..sen kaza yap,sarhos araba,kullan,kırmıza gec,sagına soluna bakma,sinyal verme,hız sınırını aş,hatalı solla,sagı solu kır dök,sora bana neden ceza verdiler de,oldu,bende sinirlenince belediye binasını yakiim,elektrik direklernin kablolarını fln kesiim..töbeler töbesi..[hline]aente is alone on this way.. aente: Adventurous Effective for Nocturnal Troubleshooting and Excursionist mycq:110299655 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 başlığı "araba kızları" diye okuduğum için baktım dumuroldum sonra başlığı tekrar okudum :) ee gecenin bu saatide uykum geldi ondan böle gözler kayıyor okuyamıyorum falan[hline]I know that the spades are swords of a soldier I know that the clubs are weapons of war I know that diamonds mean money for this art But that's not the shape of my heart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 kazasız günler görelim işallah.[hline]Cyre2k, 22 July 2003 01:17 tarihinde demiş ki: Dolay1s1yla sizinde 50 tane kar1n1z olsa 103 cocuk pek zor deil! Sly-One, 22 July 2003 01:18 tarihinde demiş ki: ı ya basmak yerine 1 e basmak daha mı kolay yoksa çok mu k3nk birisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Yok canım, harbici mi lan? Vay anasını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 harbi bonzi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 nerden buluyonuz lan bu topaklari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Postum olsun istedim[hline]Ultime Online, Hayat Offline =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 kermit said: abi bu araba kazaları nymiş byle yaw ben sadece arabaların hasarını öderrsin sanıyodum adamın biri antlalyada önce trafik lambalarına sonrada tramvaya çarpınca devlet malına zarardan baya bi ceza almış yuh dedim hapis yatan bile varmıymış bundan ?[hline] Bildiğim tek şey varsa, o da hiçbir şey bilmediğimdir. Socratesahaha canıms Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 sene 2003 lise bitmiş o zamanlar adama bi sorarlar amacın ney diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 ah unuttum sen daha o zamanlar ilkokuldaydın muhtemelen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 harbi olm neleri uplıyosunuz lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Caner niye nekrofillik yapıyosun cocccuum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Bir şey arattım karşıma çıktı allah allaaaah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Bugün az kaldı uçurumdan uçuyorduk. araba durunca arkadaşı acayip sevdim senin direksiyon elini "seveyim" diyerekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saturn Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 icralık araba eşya alırken dönen dümenleri duysanız daha çok olursun kermıt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar